Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Van szalmakalapom, baj-e?

Belföld"Egyrészt kamu az egész.A videon véletlenül se az van,,amit beleakarnak magyarázni. A fehérsapkás csak ott sétált.Várt valakit.-Nem akart belekeveredni. A doboz kivül volt.Benne az épület felujitásbol származó törmelék.Szögek és csavarok is.
Ezt vágta szét a nyomás.Löpornak nincs sûrû fekete füstje. Ez valamilyen lefojtott olajos oldószer.- Lehet véletlen,lehet szándékos is.,Ráadásul a fehérsapkás a robbanás irányába mozog.Visszapattanókbol.õ is kaphatott volna.
Ilyen hülye nincs.- ,De van ott valaki a másik oldalon...Aki a robbanás irányába néz,és egytized másodperccel elõtte,hátra és takarásba lép.- Arrol nagyon hallgatnak.
Ez van a videon.Õ a mi emberünk.-Amit a felvételekbe beleakarnak magyarázni,,hát az nincs rajta.
A hátralépõ, azon kivúl nagyon jó helyen áll.Mert csak onnan láthatja,mikor ér pontosan a doboz mellé a Rendõrpáros.
Két rendõr,direkt célpontnak néz ki.
De még igy is nehéz volna rábizonyitani arra az emberre.

Sajnos mozgása egybeesik a robbanással. Zsebböl inditott. De mondhatja,hogy reflex mozdulatot tett.
- ez is egy verzió.Nem több.
üdv.

Közösségi oldalak tulnyomó véleménye.Ezt a robbantásr Orbán viktor rendelte.
Rendõrség egyelõre nem tud eredményt felmutatni.- Sürgõsen szükség van egy balekra."

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-09-28 12:29
Nem láttam, pontosabban nem néztem meg egyetlen videót sem !

Azt az egy fotót láttam, amit ide valaki betett az üzlet kirakat állapotáról. A kirakat felsõ jobb oldalánál egy fekete folt, alul két lábazati rész leválva, az üveg és a keret betört iiletve kitört.
Feleim !
Ez egy mûbalhé, bárki is csinálta ! A két rendõr meggyõzõdésem, csak kapóra jött, azok szerencsétlenségére. Vagy egészen belsõ imformációkkal rendelkezik az elkövetõ, amely szerint ott bizonyos idõ intervallumban el kell haladnia egy járõr párnak !! Így azok akik megsérültek nem személyes okokból sérültek meg, hanem az egyenruha kapcsán. Ez is csak feltételezés, lehetett más tartalmú is a forgatókönyv !! Magyarul lehetett más célpont is kijelölve.
A lényeg, ez egészen az a bizonyos történés, ami valami érdekében történt, és gyakorlatilag és ténylegesen nincs is köze a fizikai valósághoz, leszámítva, hogy megtörtént a robbantás. Megint csak egy szeptember 11. okot akartak, ami után a hatalom feljogosítja magát a "nép és haza" védelmére, és megbízottai kívánságai szerinti döntéseket hoz. Ami segít valamit vagy megtenni, vagy eltitkolni. Egyszerûen nincs semmi egyéb magyarázat. Nem ölni akartak, ez nyilván való !! Egy szaros kézigránát kivitte volna a fél sarkot ! Ez egy tömegpszihózis elérésének egy performansza volt. Szerencsétlen járõröket ez ugyan nem vígasztalja. Ugyan akkor elgondolkodhatnak azon is, hogy õk milyen hatalom rendõrei ? Isten barmai ! Mi láttunk már robbanást is, meg robbantást is ! Ez egy ledugaszolt sürített fing volt csak, hogy verni lehessen a mocskos pofáját és nyálát Viktor cárevicsnek ! A kinek az érdekében, egy másik regény lenne .
254 #2 mujko
- 2016-09-29 07:58
Neki is van szalmakalapja õ is gyanús ?
parizsijelentes.files.wordpress.com/2013/05/szalmakalap.jpg
A bombás magyarul beszélt ?http://index.hu/b..._elkoveto/
Nem ivritül,nem héberül pedig hát a környék Dohány,Síp,Király utca zsidó gettó .https://hu.wikipe...t%C3%A9ben
267 #3 Perle
- 2016-09-30 19:00
Lengyelt fogtak el a osztrák -német határon robbanó anyagokkal, mint nálunk?
http://www.thenew...-materials.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,397,417 egyedi látogató