Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Heisler: Hiba volt túlságosan balra húzni

BelföldNa, né' már a rohadt mocskos hazug zsidajait. Szegedi kanna a "jobboldali"? Meg a büdös qva anyátok az! Meszesgödörbe a mocskos dögöket...persze demokratikusan! Hiba az, hogy még egy is levegõt vehet közületek!
Hibát követett el a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetése az elmúlt években azzal, hogy túlzottan a baloldalhoz kötötte a szervezetet – mondta Magyarország élõben címû mûsorunkban Heisler András.

A Mazsihisz elnöke arról beszélt: a szervezetnek minden politikai oldaltól függetlenül, értékek mentén kell mûködnie, és nem szabad túlzottan alárendelt szerepbõl kommunikálnia a mindenkori kormánnyal, mert – mint minden más magyarországi felekezet – partneri viszonyban állnak hatalommal.

„Úgy gondoljuk, hogy nekünk nem szabad bal- és jobboldal között különbséget tennünk. Nekünk értékeket kell elõtérbe helyeznünk, és az értékek mentén kell politizálnunk” – mondta Heisler András.

Tekintse meg a teljes interjút:
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-09-28 21:50
Igy már érthetõ Vonó átévés szereplése, nevének, párjának ottani gyakoribb említése.
69 #2 Szalonna
- 2016-09-29 12:23
Nem mindegy melyik oldal? Féreg fässzopó zsidó mind.
238 #3 bivaly
- 2016-09-29 22:43
Heisler !

Kicsit ordenáré leszek, de pontos. Nincs az a fasz, amit ne szoptatok volna le balról is, és jobbról is. Nem kell játszani a szûzet ! Seggbe kúrattátok magatokat mindenkivel, csak a hatalom kézben legyen, igaz Gabi-Gabi ? Mirõl beszélsz itt hitványkám ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,391,415 egyedi látogató