Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudta?

GondolatokA "népszavazás" a zsidó megszállásról éppen a zsidó újév kezdõnapjára lett kitûzve a zsidó "magyar" illegitim "kormány" nevében...és tudta, hogy úgy védheti meg a magyar nemzetet, ha fegyvert ragad és a belsõ ellenséget, ahogy a külsõt is mind egy szálig kiirtja végre, mint a gyomot?

Hozzászólások

4 #115 Posta Imre
- 2016-10-04 13:22
Kakas, én is izenten a tetves qva anyjának...csak a rend kedvéért. Az elsõ pálesznál elveszett a "nemzet". Még, hogy "összefogás"...be kell xarni ezeken a tirpákokon.
2 #116 gerry
- 2016-10-05 11:20
Kakas - eltünt a Youtube video... :)
4 #117 Posta Imre
- 2016-10-05 16:27
Gerry ez még fenn van!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RmZiOJWVISk[/movie]
12 #118 spartakusz
- 2016-10-07 05:46
MEGTISZTELTETÉS, SZÁMOMRA - HOGY ELÕSZÖR ITT KÖZLÖM A MAGYAR-NEMZETI KORMÁNY - A VILÁGRENDETLENSÉG OLDALÁN AZT AZ ötletet AMELY SZÁMÁMÍTÁSAIM SZERINT KORSZAK ALKOTÓ LESZ!

Természetesen egyetlen tiltakozó esetében azonnal törlöm!

ÍME:

MIVEL A KISEBBSÉG MEGFOGALMAZTA, HOGY HOGYAN URALKODHAT A TÖBBSÉG FELETT - MI IS ÉN IS MEGTETTEM, HOGY A TÖBBSÉG HOGYAN ÉRVÉNYESÍTSE AKARATÁT - EGY DÖNTÕ SEGÍTSÉGGEL:
"---ÖTLET
Zseniális megoldást talált ki Ceglédi Zoltán Orbán hazugságai ellen
2016-10-05 szerzõ:Zenge Judit
Több ezer ember tetszikelte a Facebookon azt a bejegyzést, amit Ceglédi Zoltán politikai elemzõ publikált a közszereplõi oldalán.
;Van itt egy kérdés, amit még nem tettek fel, pedig szerintem fontos:
Nem lenne helyesebb, ha az alacsony részvétel miatt érvénytelen népszavazások esetén nem is nyitnák ki az urnákat, és így azt sem közölnék, hogy az eleve elégtelen számú szavazó hogyan szavazott? Profán példa: ha a pókerben bedobod a lapjaidat, nem kötelezheted az ellenfeledet, hogy mutassa meg, mi volt a kezében. Vesztettél, pont. Így nem lehetne érvelni, hogy ;de akkor is;, nem lehetne utólag átírni a játékszabályokat, és helyén kezelnénk az érvénytelen népszavazást: a szavazásra jogosultak többsége úgy döntött, hogy ez nem fontos vagy nem elfogadható kérdés.
Szerintem úgy lenne helyes, ha az elsõ kizáró elemnél, az alacsony részvételbõl adódó érvénytelenségnél a jogi stoptábla egyben fizikai is lenne: urnazáráskor már világos, hogy nem mentek el elegen, nem keletkezik a referendum nyomán jogalkotási kötelezettsége a parlamentnek, no, itt álljon is meg a folyamat, ne kezdjük el vizsgálgatni, hogy ;de egyébként; meg ;mi lett volna, ha;. Amikor a többség nem megy el szavazni, akkor nem a maradék, a szavazó kisebbségben belüli, relatív többség döntése ;a nép szavazata;, hanem bizony a távol maradóké.;
Ezzel a megoldással lényegében sikerülne az óriási és elsöprõ sikert egy kicsit szerényebben: bukásnak nevezni. Politikai értelemben ugyanis ez egy érvénytelen referendum volt

IDÉZTEM INNEN:

http://24per7.inf...gai-ellen/

MEG KELL VALÓSÍTANI!

HOGYAN?

Elõször is törvénybe kell iktatni! Hogy a régi a mostani szavazási szabályokat törölje!

Módja:

A szavazó kap egy értesítést postán - amit, un. Kaparós nem látható számmal kell ellátni - rajta kiképezve, amit akkor kaparhat le amikor a jelenléti ívben a szavazóhelyiségben felveszik a szavazók listájára és az addig titkos szavazási számát melléje ragasztják, mivel öntapadós ; az értesítést már szám nélkül elviszi a szavazó magával, , amivel késõbb igazolja, hogy õ szavazott, tehát a csalás maximálisan kizárva.!
Nem kell szavazatokat számlálni, mert például Bázakeretyén van 800 szavazó ; abból elmegy 401 és már sikeres is az adott témában a szavazás, mert az a többség ; ezt az eredményt a jelenléti listakezelõ személy(ek) közlik a központtal és szinte 0 perc alatt kész az eredmény az egész ország számára! Viszont ha csak a 800 ; ból elmegy 300, eredménytelen és a többség nyert mert elvetette a szavazási témát, ahogy az ötletírói is leírja!
Szinte költségmentes az eddigiekhez és nem kell annyi létszám sem hozzá max 3 fõ = 1 a szavazó és 2.fõ aki a listákat jelenléti ívet vezeti ; kezeli! Kb. 1000 0 szavazóhelység szorozva kettõ fõvel az 20000 személy kell hozzá ; érthetõ? És nem több tízezer!
Megjegyzem:
GERRY-nek írtam egy példabeszédet:
;#101 spartakusz
- 2016. október 03. 07:16:34
Szerkesztés | Törlés
Gerry - nem érted? Példa beszéd - van 80 van ember és egy útelágazáshoz érnek, merre menjenek? 20 azt mondja erre - 60 azt mondja arra - mit gondolsz merre indulnak el?;

Innen idéztem, de olvasd el az egészet, a többi kommentet is, hogy megértsd!

http://postaimre....it_comment

Nem vitattuk ki akkor, így itt megjegyzem, :

nyilván a többség akarat érvényesült és azon az úton haladtak tovább ; de ha a 20-nak volt ereje például kalasnyikova, akkor a 60 fõt arra terelte amerre õ a 20 fõ akarta! ÉRTHETÕ!

ÍGY KEZDÕDÖTT:

#96 spartakusz
- 2016. október 03. 06:16:51
Szerkesztés | Törlés
Az otthon maradás a REALITÁS és a

LOGIKUS válasz október 2.-ra...."
innen idéztem:

https://dodo1943....-a-medvet/

Szóval az álláspontom változatlan maradt - számoljunk, mert a számokat nem lehet becsapni - de mit? azt, hogy mire SZÁMÍTHATUNK?
EZEN SZÁMOK IS KÜLÖNBÖZÕEK, HOL ITT - HOL OTT! DE IGYEKEZTEM ÖSSZEHOZNI:
az összes szavazatokra jogosultak száma:
8272626
elment szavazni: 3514632
nem ment el szavazni: 4757994
MOST AZON GONDOLKODOK, HOGY AKI ELMENT AZ BUTA VAGY HÜLYE VAGY AZ BUTA HÜLYE AKI NE MENT EL SZAVAZNI?
És már elkezdték a sértegetést is SZÉGYELLJÉTEK MAGATOK - ezen kiakadtam:
és ezt válaszoltam, annak akit eddig értelmesnek gondoltam:
László Kiss <ktbektbe@gmail.com>

6:30 (40 perce)

címzett: Mihályfalvi
János!
Szégyellje az magát aki buta - tudatlan és ebbõl fakadóan ilyen jelzõkel illeti magyar valódi magyar társait!
végtelen türelemmel: id. Kiss László

véleményem akik többen döntöttek - azok az otthonmaradás pártja kik majdnem 5 millióan voltak - õk a gyõztesek, abban, hogy nincs lelkiismeret furdalásuk és amikor kell erõvel is megfogják védeni hazájukat és nem szólamokkal fényezni magukat!
üdv. Id. Kiss László

ÉS AKKOR JÖTT A SEGÍTSÉG SZÁMOMRA ; FENT AMIT ÖTLET CÍMEN KÖZLÖK VELETEK!

PARANCS a spartakuszok parancsa - HAJTSD VÉGRE! MERT EZ A MAGYAR KIRÁLYSÁGBAN IS ÉLETSZERÛ ÉS SZÜKSÉGSZERÛ LESZ!

Tisztelettel. Id. Kiss László
Bázakerettye, 2016-10-07

A BEFEJEZÉS:

A kérdésben aláírásgyûjtést kell kezdeményezni, a NÉPSZAVAZÁSOK szavazás ily módon való megvalósítására
Itt:
A CitizenGO.org aktív polgárok közössége

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,610,843 egyedi látogató