Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nõtt a terrorveszély Svájcban

KülföldGerry, "nálatok" mindenki megõrült? parajnás lett, vagy mi a pajesz van? Hülyeségeket beszélnek és még csak nem is rasszisták, antiszemétisták? Most akkor hová meneküljek? Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépõ háború felé eszkalálódnak.
Nõtt a terrorveszély Svájcban Ueli Maurer svájci védelmi miniszter szerint. Az Európai Unióba érkezõ jelenlegi migrációs hullámmal olyan menekültek is bejöhetnek, akik közel állnak a dzsihádhoz. A menedékkérõket ezért fokozottabban kell ellenõrizni - mondta a tárcavezetõ a Basler Zeitung címû svájci lap szombati számában megjelent interjúban.

"Mindazonáltal az ellenõrzések sohasem lesznek hibátlanok" - figyelmeztetett Maurer. A hírszerzési adatok összevetésének lehetõségei is nyilvánvalóan korlátozottak - jegyezte meg. És aki egyszer belépett a schengeni övezetbe, viszonylag szabadon mozoghat. "A menekülteknek az európai országokból Svájcba történõ ellenõrizetlen beutazása valódi kockázatot rejt magában" - hangoztatta a konzervatív Svájci Néppárt (SVP) politikusa.
Genf, a világ egyik legdrágább fõvárosa. Kattintson a képekért!

Az idõk veszélyesebbé váltak - vonta meg a mérleget a miniszter. Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépõ háború felé eszkalálódnak. Az Iszlám Állam több mint terrorszervezet, egy állam jegyeit mutatja, miközben az eddigi határok szétesnek. Nagyon nagy a kiszámíthatatlanság - tette hozzá a svájci védelmi miniszter.
Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2015-09-27 19:08
A határokon már nagyobb az ellenörzés... Svájc jól védhetö ha szükség van rá. Nem paranoiásak csak realisták.

Az itteni határsávokhoz nem szükséges kerítést állítani és az itt szolgáló határörség még nem felejtette el hol vannak lyukak a bozótosban. Az Alpok meg elég nehezen járható szeptembertöl május végéig.

-------------------------
"Genf, a világ egyik legdrágább fõvárosa. Kattintson a képekért!" - ezt azért kikaparhatnád a szövegböl... :D
4 #2 Posta Imre
- 2015-09-27 20:38
Gerry, itt többrõl van szó, sokkal többrõl. De azért a lila tehenek csak legeljenek, míg van fû. A gazdasági monopoliról és a Frankról, no meg a tartományok megmaradásáról. Genf a legdrágább? Na oda se megyek! Hacsak nem mosogatónak. Tényleg, van felvétel? Jó pénzért bármit elmosogatok, sõt akármit is. Pénzmosást is vállalok!:P
75 #3 talpi
- 2015-09-27 21:05
Akkor mosogasd a csúzlit :) de nagyon ne szedd szét .
84 #4 apacuka11
- 2015-09-28 13:10
A milka tehén sem véletlenül lila...Léc nélkül csúszott le a fekete pályán...
5 #5 kincses
- 2015-09-28 23:35
Én azért vennék egy olyan 1,2-es Polot, ha lehet, mert a mostani már idõske...nem baj, ha kipufog, szeles helyen élek:) adják olcsón? és ajándékba?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
4,458,146 egyedi látogató