Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szingularitás

Gondolatok

Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2016-10-06 08:10
Köszönöm kedves gerry ! Meg nevetetté!
Ekkora elismerés már hiányzott!

spari...
238 #21 bivaly
- 2016-10-06 21:49
Gerry !

Ide akartam írni, ami nem itt van, Szalonnának válasz ! Ez a rohadt gép ugy ugrál, hogy mikor elküldtem derült ki, hogy nem ide írtam ! A rohadt életbe. Tedd ide légy kedves, én nem tudom !
37 #22 HER
- 2016-10-07 08:46
Kedves Bivaly , hozom, ha nem baj!???
238 #8 bivaly
- 2016. október 06. 22:41:08
Szalonna !

Az internet tuti megmondó, halálbiztosan igazat mondó híreinek szívószálon át nézegetése, egy idõ után kicsit beszûkíti a látókört. Hiheted, hogy nem. Neked külön, lásd megbecsülésem, kifejtem, hogy mi a különbség a nem és az el nem mentek "szavazatai" között. Tudjuk kb. helyesen, hogy a kérdés felvetése felesleges, mert normális ember, ha magyar ha nem, ide semmi féleszû, idegbajos, analfabéta kuki-mukit nem szeretne beengedni. Vannak jogi játszmák, amik szükségessé teszik a hülye kérdések feltevését. Akkor is, ha evidens a válasz. Ez az egyik. Vannak, még a kérdés feltevésnek is, nemzetközi konzekvenciái, még akkor is, ha ezt kevesen, vagy senki nem ismeri fel, és el ! Mindent egybe vetve, a "válasz" akkor lett volna jó a kérdésre, ha senki nem megy el szavazni, elenyészõen kevesen, pár ezren. Ez kizárható volt minden szempontból. Tehát a másik helyes, megint csak mindent figyelembe véve, ha elmegy a lehetõ legtöbb ember, és nemmel szavaz. Nem baj ha nem érted. Az eredmény így is jó, csak kifogásolhatóan kevés, tehát a támadóknak tápanyagot jelent a több mint egyharmad. Végletesen a nulla, vagy a 100 százalék lett volna az igazi tökön rúgás ! Nem baj ha nem érted. Arányaiban kell kezelni a dolgot, és bár letörtem, de így is jó.
Ki nem szarja le Orbánt meg az EU-t, Brüsszellel az élen ? Már leírtam párszor, hogy a vakok értekezése az ég kékjérõl, meg a fû zöldjérõl komoly és szép tanulmány, a politikai korrektség szempontjából, egyébként meg szart sem ér ! De te, ti, ezt hangoztatjátok. Szeretem a tisztánlátásotokat a fentiek tükrében. Nem avval kell foglalkozni, hogy melyik fõfoglalkozású szarházi ugat hülyeségeket pro, és kontra ! Nem avval kell foglalkozni, hogy Kovács 29 ostobácska királyfi, Nagy 12 ostobácska királylánnyal mirõl szófosik nyilvánosan, vagy privát ! Az eszedet kell ( kéne) használni, hogy megítéld, hogy egy ilyen szituációból milyen hasznot húzhat az ország. Megrekedtetek a "mindenkinek a kurva anyját" bekezdésnél. A baj az, hogy évtizedek óta !
120 #23 Vakeger
- 2016-10-07 10:08
Itt is meglegyen!
#11 Vakeger
- 2016. október 07. 10:59:38
Bivajnál a pont! Én lusta disznó voltam rendesen leírni. Még lehetne szájbarágósabb is, de nekem már nem megy ez...
69 #24 Szalonna
- 2016-10-09 06:38
A zsidókat betelepítették, és még ugyan ennyi várat. Tehát teljesen mindegy hogy zabáltátok meg ezt a népsavazást. Most a törpe cigány a CETA-val kapcsolatban nem fog kiírni, de minek? Csalás lenne az is. Tulok leírta amit kellett, általában 100%-os az írása, az ilyen is ritka. Senki nem tehet róla ha a hülyék nem értik "ha nem akkor igen, ha igen akkor nem" oszt ennyi, megint csõbe húzták a buz i liberális birka népet, nincs mit ezen ragozni. Egy olyan hatalom ír ki népszavazást ami illegitim, innentõl fogva az egész érvénytelen, õk is tudják, azt hoznak be akit akarnak, pontosan ennek ürügyén. Ami nincs azt nem kell betartani, különben is a falvak nyüzsögnek a migránsoktól, tehát nem tudom mi mit nyertünk, de gyanítom hogy semmit.
3 #25 Enid
- 2016-10-09 09:13
A szavazas mar regen rossz, ha elotte elonti a feka a teruletet. Annyira logikatlan....
De van mire fo-kuszalni. A hatter addig is elhallgatott marad, a seregek addig is a beket vedik ott, ahonnan a migrik jonnek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
4,602,734 egyedi látogató