Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az eleve bukásra ítélt népszavazásról

BelföldHa van ca. 14 millió "magyar" állat-polgár, akkor annak mennyi felének a harmada? A falnak lehet beszélni a zembernek fölösleges. Túl vagyunk, az un. „kvóta ügyben” kormánydöntés alapján kiírt, népszavazáson. A szavazópolgárok viszonylag csekély megjelenési aránya, és a „NEM” válaszok kimagaslóan magas száma, számomra nem jelent meglepetést, ugyanakkor akad néhány érdekesség Budapest egyes választókerületeiben.

A szándékosan felelõtlen és aljas módon megfogalmazott kérdésre – „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyûlés hozzájárulása nélkül is elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?” – mint azt már májusban is megfogalmaztam nem lehetett egyértelmûen jó választ adni, mert valójában egy kérdésen belül két egymástól különbözõ dologra kellett válaszolni. Egyfelõl arra, akarjuk-e idegen állam polgárainak Hazánkba történõ telepítését, melyre egyértelmûen „NEM” –el lehetne válaszolni, másfelõl arra, hogy hozzájárulunk-e ahhoz, hogy a „magyar” országgyûlés döntsön mihelyettünk a kötelezõ betelepítések ügyében. Részemrõl ez utóbbira is egyértelmû „NEM” válasz lett volna. A népszavazásra feltett, valójában két kérdést, egyetlen „NEM”-mel megválaszolni képtelenség, hiszen bár nem akarjuk az idegenek betelepítését Magyarországra, de ezzel a „NEM” válasszal hozzájárultunk ahhoz is, hogy ez ügyben végül is ne mi magyar állampolgárok, hanem a magyarnak alig nevezhetõ országgyûlés mondja ki a végsõ választ! És ki tudja, még milyen célra fogja felhasználni az amúgy érvénytelen népszavazás eredményét a Fidesz, hogy a mi fejünk fölött olyan döntéseket hozzon, melyek a magyarság sorsát tovább keseríti? (A népszavazáson feltett kérdésre „IGEN” –nel válaszolni (kerekítve 1,67%) = burkolt hazaárulás!)

Ha jól értelmezem a Nemzeti Választási Iroda által Excel táblázatban kiadott eredményeket, a népszavazáson a szavazókörzetekben – az eredmények 99,98% -os feldolgozottsági szintjén – 3506614 fõ jelent meg, az összes választópolgárok 42,45% -a. Ebbõl érvényes szavazatot adott le az összes választópolgár 40,41%-a! A szavazáson megjelentekbõl 223254 fõ érvénytelen szavazólapot dobott az urnába, feltehetõen nem véletlenül, és 77776 fõ „ellopta” a szavazólapot, így tiltakozva a szerintem aljasul feltett népszavazási kérdés ellen! Mint ahogy az elvárható volt, a „NEM”-ek gyõztek kerekítve 98,35% mértékben!

Ha egyáltalán a kötelezõ kvótáról szólt a népszavazás, akkor is nagy kérdés melyikrõl? (Nagy a homály a kvóták körül, és a kormány csak ködösít!)

1294 migráns Hazánkba telepítését elõíró EU egyezményt Orbán a múlt évben aláírta.
Ha jól tudom az Európai Bizottság 160000 fõre megemelte az EU a kvótát, ebbõl Magyarországra 1,79% -uk jutna (Juncker képlet), azaz további 1570 fõ, az elõzõvel együtt már 2864 fõ. Ez utóbbit támadta meg a kormány az Európai Bíróságon!
A népszavazás a fentiekre így utólag már nem vonatkozhat, tehát csak a felsõ határ nélküli kvótáról lehet szó! Viszont, ha az Európai Bíróság elutasítja Magyarország panaszát, akkor is, a 2864 fõ befogadása kötelezõ! A családegyesítések miatt ez a szám akár a három- négyszeresére is nõhet, tehát kb. 8500-10000 fõ migránssal gyarapodni fogunk, népszavazás ide, vagy oda!
A kormány 1,2 millió ember Európába vándorlása kapcsán évi 15000 fõ Magyarországra történõ befogadásáról beszél a Juncker képlet alapján. (http://kvota.kormany.hu/) Szépséghibája a dolognak, hogy ez a szám nekem 21480 fõre jön ki! (Vagy õk nem tudnak számolni, vagy én!)

A közjogi értelemben eredménytelen népszavazás után Orbán kijelentette, hogy így is az Alaptörvény megváltoztatására készül. Feltehetõen ebben rögzítik, hogy Magyarországra a felsõ határ nélküli kvóták alapján nem fogunk befogadni migránsokat. Ám ugyanezt megtehették volna 20 milliárdos költséget magával hozó népszavazás nélkül is Jobbikos támogatással! De nem tették! Inkább kidobtak temérdek pénz, amit pl. az egészségügyre lehetett volna fordítani! Ráadásul, ha kifejezetten „kvótát” fog emlegetni az Alaptörvény, semmi nem zárja ki, hogy úgynevezett önkéntes alapon országunk migránsok tömegeit fogadja be, vagy fogadja vissza nyugatról! Ezt (is) a zsidókból- és zsidó bérencekbõl álló országgyûlés meg fogja szavazni. (Sok egyéb más mellett is, és mindezt a népszavazáson kapott felhatalmazásra hivatkozva.) Tehát várhatóan semmivel nem leszünk elõrébb, sõt…

A népszavazás külön érdekessége: Budapest két, leginkább zsidóság által lakott kerületének (VII. és XIII.) szavazási eredménye. A szavazásra jogosultak 33,39 %-a jelent meg a VII. kerületben, a XIII. kerületben még ennél is kevesebben voltak: 32,84%. Vagyis jóval az országos átlag alatt! És ami ennél sokkal zavaróbb nekem, szintén az országos átlaghoz viszonyítva (1,67%) igen magas a kérdésre adott „IGEN” válaszok száma is: 2,47%, illetve 2,39%! Az ember azt várná, hogy az állítólagos zsidó-arab kibékíthetetlen ellentét miatt ezekben a kerületekben lesz a legmagasabb a szavazásra megjelentek aránya, másrészt itt lesz a legkisebb az „IGEN”-ek száma! De nem! Pont fordítva! Létezik egyáltalán zsidó-arab ellentét, vagy a szemita népek valójában egy húron pendülnek? Talán mégis igaz az az egyelõre összeesküvés-elméletnek nevezett hír, mely szerint a migrációt a cionisták irányítják? Összefüggést kezdek felfedezni a VII. kerületi dohányboltban általam megélt esemény és ugyanebben a térségben kialakult népszavazási eredmény között. Mit is ordított az az eszét vesztett ember a dohányboltban? „Itt úgyis zsidó-arab uralom lesz, és a magyarokat a saját házukban lõjük agyon!” (http://magaspart.hu/?p=734)

Az álbaloldali, egyúttal álellenzéki pártok (DK, MSZP, PM, stb.) most magukat ünneplik a népszavazás sikertelensége kapcsán, tekintve, hogy az utóbbi idõkben a szavazástól való távolmaradásra kezdték el biztatni támogatóikat! Azzal próbálnak most politikai elõnyöket kicsikarni maguknak, hogy a részvételi arány nem haladta meg az 50%-ot, és ez az õ érdemük! Tévednek! Mikor még a parlamenti pártok népszavazás ügyben meg sem mukkantak, ezen a honlapon megjelent „Amiért nem megyek el a “kvótáról szóló” népszavazásra! Segélykiáltás. Frissítve!” c. írásom (2016.05.14), amit azután több nemzeti oldal is átvett. Fõleg az Internetfigyelõn alakult ki vita, melyhez késõbb az SZMM párt is csatlakozott! A népszavazásra feltett, aljas módon megfogalmazott kérdés persze nem csak bennem, hanem másokban is kétségeket ébresztett, függetlenül attól, hogy olvasták-e az ezzel kapcsolatos – neten megjelent – írásokat, hozzászólásokat. Egyre többen lettünk, akik nem hittek a kormányzat tisztességes szándékában. A népszavazás sikertelensége nem az álbaloldali, álellenzéki pártokon múlt, hanem azon: ha lassan-lassan is, de ébredezik az ország! Muszáj felébrednie, mert a most hatalmon lévõk, de a korábbiak is kéz a kézben verik át a magyar népet, az Eu vezetõinek igénye szerint! A politika szintjén ugyanazt játszák el, mint az amerikai bûnügyi filmek rendõrei: jó zsaru, rossz zsaru. Hatalomváltás után cserélõdnek a szerepek, de a lényeg az megmarad! Üzenem az álbalodalnak, álellenzéknek; ha népszavazásra feltett kérdést így tették volna fel: „Akarja-e, hogy az Európai Unió elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?”, akkor a választásra jogosultak 75-80%-a vesz részt a népszavazáson, és ugyanilyen magas lett volna a „NEM”-ek aránya, mint most!
Parlamenti pártok figyelem: a hazugságok-, csúsztatások-, átverések- és a magyar nép fosztogatásának ideje lejárt! Jó lesz, ha mihamarabb észhez tértek…

Madarász László
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-10-08 09:35
66.media.tumblr.com/e716695d5f267899ad160668d629e152/tumblr_oeh09dczEP1qbgoyio1_500.gif67.media.tumblr.com/f0ca939f401aa7e6ef4a79982983b406/tumblr_oefnq0hJ8B1qdtmevo1_400.gif66.media.tumblr.com/25ecb732deacb2a30fda44b8dcc091db/tumblr_oe2r8uJZ9c1tvwi3mo1_500.jpg
238 #2 bivaly
- 2016-10-09 23:12
Madarász Laci !

Nem tudom, hogy ki vagy, de hogy a féligazságok hülyeségeit mantrázod, az egészen bizonyos. Nagyon "teccik" az a kitételed, mely szerint X idõpontban írásodat "több nemzeti oldal" is átvette. Na "vazze", innen látszik, hogy nem látszik ! Aki annyira okos, jogban jártas, érti amit ír, meg jól és helyesen fogalmaz, mint te is, az nem ír le ilyen baromságot még véletlenül sem. Nincs több nemzeti oldal haver ! Nemzeti oldal sincs, ezt azok találták ki, akiket éppen ágyúzol ! Innentõl meg úgy szar az egész amit itt elõadsz, mint ahogy a nagykönyvben megírták.
Ezredszer ! Értelmes magyar ember elment, és mondott ( írt) egy nemet. Kész.
Te soha nem mondod és mondtad meg ebben a tetves kurva életben, hogy ebben az országban mi történjen, meg mi ne ! Én szintén zenész vagyok, mindenki mással egyetemben, mert ha tudjuk, hogy színjáték, népszerûbben parasztvakítás az egész moslék, amit demokrácia néven becéznek, és politikai köntösben elõadnak, akkor a fentiekbõl amit írtál, egy betût is felesleges volt leírnod . Ki szavazta meg a NATO-t ??? Ki szavazta meg az Unió-t ??? Mekkora volt a részvétel, hogyan kozmetikázták az eredményeket ???
Te erre nem emlékezel ? Vagy esetleg szelektív a memóriád ? Esetleg szóltak, hogy bizonyos "emlékek" felejtendõk !? Melyik "nemzeti oldal" bízott meg cuci ? Vagy csak szegény magányos harcos vagy ? Mondom, a státusod elõttem ismeretlen, de mindegy is, te is valamelyik "nemzeti oldal" tagja lehetsz. Nekem nincs nemzeti oldalam, én magyar vagyok ! Nem biztos, hogy utoljára, de azért leírom sokadszorra. Ennek a kérdésnek a nemmel megválaszolása nem politikai, csak és kizárólag erkölcsi hozadéka volt, vagy lehetett volna. A legjobb lett volna, ha senki sem megy el, vagy elenyészõen kevesen, de ez kizárt volt. A volna azért mert relatíve kevés volt a résztvevõ, de azok legalább mindentõl függetlenül, hogy hasznos idióták-e a hétköznapokban, attól is függetlenül önbecsülésbõl, mert magyarnak érzik magukat, elmentek. Erkölcsileg megtették amit kellett, és amit lehetett ez ügyben. Hogy ki tette fel és miért ?? Szerinted, ha a Fidesz, vagy az Unio bármit be akar vezetni, vagy el akar törölni, akkor téged a "népet", "demokratikusan " megkérdezik, hogy mondd Madarász Laci (!), mit szeretnél arany bogaram !? A legnagyobb baj, hogy te pont annyira nézel minket hülyének evvel a süket "tudatosan nem mentem el, meg "aljasul lett feltéve a kérdés" dumával, mint ahogy a kérdés feltevõi. Te ebben a szájbalökött életben soha nem fogod sem az aktuális kormányt, sem annak aktuális ellenzékét semmilyen szavazással semmire rábírni. Ugyan ez Brüsszel is ! Akkor ha ezt tudod, mire vered itt a nyálad ? Ha meg nem tudod csak egyszerûen hülye vagy. Most akkor mi a franc van tulajdon képpen ? Nagyon sokaknak van manapság grafomániája. Meg ideje a "közéletre". Jó ez az internet. Valamire lagalább is. Gondolom én ! Vagy tévedek ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,400,122 egyedi látogató