Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bayer Zsolt lett Washington antiszemitizmus elleni törvényjavaslatának reklámarca

GondolatokPont egy zsidó lett az antiszemétizmus reklamációja? Be kell xarni ezen a sok rohadt mocskos zsidó görényen. Szegedi kanna telezokogja a kipáját. Még jó, hogy nincs valagkeresztem! A magyar közélet hiába lépett rég túl rajta, az Egyesült Államokban továbbra is felemlegetik Bayer Zsolt lovagkeresztjét. Szeptember elején Samantha Power amerikai ENSZ-nagykövet beszélt arról, hogy ahol a zsidókat támadják, ott általában más kisebbségeket is "zaklatnak", például a bevándorlókat és a menekülteket. Ennek egyik példája szerinte Magyarország, és Bayer Zsolt kitüntetése.

A Fidesz egyik kedvenc publicistáját ismét elõvették, nem is akárhogy.

Most, egy hónappal késõbb az Egyesült Államok Képviselõházának az antiszemitizmus elleni harcért felelõs kétpárti munkacsoportja (Bipartisan Taskforce for Combating Anti-Semitism) egy új törvényjavaslat-tervezetet mutatott be, melynek Bayer Zsolt lett az egyik, mondjuk úgy, reklámarca. A javaslat (Combating European Anti-Semitism Act of 2016) lényege, hogy az amerikai kormány még jobban figyeljen oda az antiszemita jelenségekre Európában, hogy a jelenségrõl legyen több információjuk, és még határozottabban lépjenek fel ellene.

A törvényjavaslatot bemutató közös nyilatkozatban pedig a munkacsoport demokrata és republikánus képviselõi az antiszemita tendenciák felsorolásakor egyedül Bayer Zsoltot említik név szerint is:

„Megdöbbentõ, hogy a 21. században az antiszemitizmus szerte Európában erõsödik. Utcai gúnyolódások és fenyegetések; erõszakos támadások az iskolákban és a zsinagógákban;

antiszemita hangokat és üzeneteket felerõsítõ kormányok, mint például azok a magyar vezetõk, akik egy tekintélyes állami díjat adtak az antiszemita írónak, Bayer Zsoltnak;

mindezek miatt számos európai zsidó kénytelen felülvizsgálni, hogy még mindig van-e számára jövõ a saját országában. Ez elfogadhatatlan, és mi továbbra is arra kérjük az európai vezetõket, hogy szólaljanak fel az egyre növekvõ probléma ellen" – áll az amerikai demokrata és republikánus képviselõk közös nyilatkozatában.

A munkacsoport nem elõször nyilvánul meg magyar ügyekben, tavaly decemberben a Hóman-szobor miatt szólaltak meg. Az amerikai képviselõk akkor sem azt akarták megmondani, kinek lehet szobra Magyarországon és kinek nem, csak azt kérték, hogy ahhoz ne asszisztáljon a magyar állam, ne adjon rá közpénzt. Ehhez hasonlóan most sem azt állítják, hogy a magyar kormány vagy annak vezetõi antiszemiták lennének, de kifogásolják, hogy Bayer állami kitüntetésével antiszemita hangokat és üzeneteket erõsítenek fel.

Bayer kitüntetése miatt több mint száz korábbi kitüntetett küldte vissza a köztársasági elnöknek a lovagkeresztjét, de sem Áder Jánost, sem a kormányt nem hatotta meg a tiltakozásuk.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-10-08 09:41
Megy a "médiás" finomhangolás. Antiszemita lesz itt hamarosan a qvaisten is!

Puccsról írnak a bezárt Népszabadság munkatársai

A lap munkatársai a közvéleménnyel egyidõben értesültek a Népszabadság kiadásának felfüggesztésérõl.

"Kedves követõink! A Népszabadság szerkesztõsége a nyilvánossággal egyidõben értesült róla, hogy a lapot azonnali hatállyal bezárták. Elsõ gondolatunk, hogy ez puccs. Hamarosan jelentkezünk" - olvasható a lap Facebook oldalán.http://www.atv.hu...unkatarsai
154 #2 kakas
- 2016-10-08 09:50
67.media.tumblr.com/a3ed4723e9bb3eb1e8233ab54764baeb/tumblr_occvjxytEy1rl3p7no1_400.gif
254 #3 mujko
- 2016-10-09 05:56
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WbzDH8m9m4Q[/movie]
267 #4 Perle
- 2016-10-10 18:56
Légy elnök! Újabb támogatója van az elnökjelölt asszonyságnak:D
https://twitter.c...ForHillary.
267 #5 Perle
- 2016-10-11 13:29
Új magyar film Jézusról. nem biztos, hogy Uszkár" várományos.
http://filmtraile...-film-hez/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,334,246 egyedi látogató