Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bayer Zsolt lett Washington antiszemitizmus elleni törvényjavaslatának reklámarca

GondolatokPont egy zsidó lett az antiszemétizmus reklamációja? Be kell xarni ezen a sok rohadt mocskos zsidó görényen. Szegedi kanna telezokogja a kipáját. Még jó, hogy nincs valagkeresztem! A magyar közélet hiába lépett rég túl rajta, az Egyesült Államokban továbbra is felemlegetik Bayer Zsolt lovagkeresztjét. Szeptember elején Samantha Power amerikai ENSZ-nagykövet beszélt arról, hogy ahol a zsidókat támadják, ott általában más kisebbségeket is "zaklatnak", például a bevándorlókat és a menekülteket. Ennek egyik példája szerinte Magyarország, és Bayer Zsolt kitüntetése.

A Fidesz egyik kedvenc publicistáját ismét elõvették, nem is akárhogy.

Most, egy hónappal késõbb az Egyesült Államok Képviselõházának az antiszemitizmus elleni harcért felelõs kétpárti munkacsoportja (Bipartisan Taskforce for Combating Anti-Semitism) egy új törvényjavaslat-tervezetet mutatott be, melynek Bayer Zsolt lett az egyik, mondjuk úgy, reklámarca. A javaslat (Combating European Anti-Semitism Act of 2016) lényege, hogy az amerikai kormány még jobban figyeljen oda az antiszemita jelenségekre Európában, hogy a jelenségrõl legyen több információjuk, és még határozottabban lépjenek fel ellene.

A törvényjavaslatot bemutató közös nyilatkozatban pedig a munkacsoport demokrata és republikánus képviselõi az antiszemita tendenciák felsorolásakor egyedül Bayer Zsoltot említik név szerint is:

„Megdöbbentõ, hogy a 21. században az antiszemitizmus szerte Európában erõsödik. Utcai gúnyolódások és fenyegetések; erõszakos támadások az iskolákban és a zsinagógákban;

antiszemita hangokat és üzeneteket felerõsítõ kormányok, mint például azok a magyar vezetõk, akik egy tekintélyes állami díjat adtak az antiszemita írónak, Bayer Zsoltnak;

mindezek miatt számos európai zsidó kénytelen felülvizsgálni, hogy még mindig van-e számára jövõ a saját országában. Ez elfogadhatatlan, és mi továbbra is arra kérjük az európai vezetõket, hogy szólaljanak fel az egyre növekvõ probléma ellen" – áll az amerikai demokrata és republikánus képviselõk közös nyilatkozatában.

A munkacsoport nem elõször nyilvánul meg magyar ügyekben, tavaly decemberben a Hóman-szobor miatt szólaltak meg. Az amerikai képviselõk akkor sem azt akarták megmondani, kinek lehet szobra Magyarországon és kinek nem, csak azt kérték, hogy ahhoz ne asszisztáljon a magyar állam, ne adjon rá közpénzt. Ehhez hasonlóan most sem azt állítják, hogy a magyar kormány vagy annak vezetõi antiszemiták lennének, de kifogásolják, hogy Bayer állami kitüntetésével antiszemita hangokat és üzeneteket erõsítenek fel.

Bayer kitüntetése miatt több mint száz korábbi kitüntetett küldte vissza a köztársasági elnöknek a lovagkeresztjét, de sem Áder Jánost, sem a kormányt nem hatotta meg a tiltakozásuk.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-10-08 09:41
Megy a "médiás" finomhangolás. Antiszemita lesz itt hamarosan a qvaisten is!

Puccsról írnak a bezárt Népszabadság munkatársai

A lap munkatársai a közvéleménnyel egyidõben értesültek a Népszabadság kiadásának felfüggesztésérõl.

"Kedves követõink! A Népszabadság szerkesztõsége a nyilvánossággal egyidõben értesült róla, hogy a lapot azonnali hatállyal bezárták. Elsõ gondolatunk, hogy ez puccs. Hamarosan jelentkezünk" - olvasható a lap Facebook oldalán.http://www.atv.hu...unkatarsai
154 #2 kakas
- 2016-10-08 09:50
67.media.tumblr.com/a3ed4723e9bb3eb1e8233ab54764baeb/tumblr_occvjxytEy1rl3p7no1_400.gif
254 #3 mujko
- 2016-10-09 05:56
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WbzDH8m9m4Q[/movie]
267 #4 Perle
- 2016-10-10 18:56
Légy elnök! Újabb támogatója van az elnökjelölt asszonyságnak:D
https://twitter.c...ForHillary.
267 #5 Perle
- 2016-10-11 13:29
Új magyar film Jézusról. nem biztos, hogy Uszkár" várományos.
http://filmtraile...-film-hez/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,606,451 egyedi látogató