Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Népszavazás érvénytelen, Népszavadság felfüggesztve

GondolatokA 200 ezer SIM miatt letiltva sok más sim és a "TEK" terrortámadásokat készít elõ...és még csak most hangolódik a nem-zet a zötvenhatos nagy forradalmi legendáridóra a "fogjunk össze" kategóriában...s közben a mocskos zsidó-cigány fossa tovább a zigát...és jön a kínai, orosz, perzsa...és a népek csatája ebben az állatkertben az õrület határain már rég túl zajlik. Az biztos, hogy ilyen állatok "voltunk" 50, 100 és 1000 éve es már és úgy terelték a csürhét akkor is, csak most sokkal több van belõle. Viccnek szánalmas, komolyan venni meg már rég nem érdemes. Majdan-hangolás média-átállítás, leleplezéstechnika és zsidó-cigány-migráncs-babusgatás álmagyar módra. Azért nem csüggedni! Putyin megoldja ezt is.

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-10-09 09:45
kepfeltoltes.hu/161008/Nepszabi_www.kepfeltoltes.hu_.png
4 #2 Posta Imre
- 2016-10-09 09:55
Jól elõ van készítve...forgatókönyv szerint haladnak. Egyre több "ellenzéki" lesz a sok rohadt liberális zsidó g.cibõl...mert a redxarváltáshó köll ez is...no meg a tervezett "puccs" után legyen kit takarítani.

Hétfõn már a parlament elõtt lesz az alaptörvény-módosító

Holnap kerül a parlament elé az érvénytelen kvótareferendumot követõ alaptörvény-módosító javaslat. Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi újság címû mûsorának adott interjújában azt mondta: õ maga jegyzi a módosítást, a szövegét elküldte az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek is.

Orbán Viktor megismételte, hogy minden parlamenti képviselõ támogatására számít a módosításhoz, amellyel egyértelmûen kimondják, hogy Magyarországra nem lehet idegen népességet betelepíteni.

A miniszterelnökkel készült interjút egyébként tegnap délután rögzítették, és bár a belpolitikai témákról is kérdezték, a Népszabadság megszûnésérõl nem esett szó.http://hirtv.hu/a...to-1365468

A "demokratikus ellenzék" már ott tart, hogy Vona Gáborra való szavazásra biztat

Az Élet és Irodalom hasábjain Kõszeg Ferenc, egykori SZDSZ-es politikus meglepõ kijelentést tett.

A megdicsõült SZDSZ-es született demokrata, Kõszeg Ferenc szerint az Orbán-kormány leváltása érdekében akár még a Jobbikra is lehet szavazni, sõt maga Vona Gáborra is.

Kõszeg ezt írja:

De mondok valamit, ami olvasóimat vélhetõleg még inkább felháborítja. Orbán ellenében még Vona Gáborra is lehet szavazni. Mert e pillanatban semmi sem elõbbre való, mint Orbánt kirobbantani a székébõl."http://888.hu/art...e=hirstart


Szabadlábon is hallgatható lesz az új börtönrádió

Az egész országban hallgatható adót indítanak hamarosan a börtönrádiósok. A rácsokon kívül is fogható börtön­adóhoz a csapat összeállt, a technikai eszközökre viszont támogatásokat gyûjtenek. http://magyaridok...o-1074598/

A magyar pornótörténet legnagyobb szopásával avatták az MTK-stadion eredményjelzõit

A Trollfoci blogján csütörtök délután megjelent egy videó, amin a majdnem kész, üres új MTK-stadion látható. A lényeg nem is ez benne, hanem hogy a két eredményjelzõn Michelle Wild éppen bekap egy péniszt. A Ripost megkereste az ügyben Szegõ Tibort, az MTK sajtófõnökét, aki cáfolat helyett azt mondta nekik, hogy az eredményjelzõ szállítója nemsokára közleményt ad ki az ügyben. Amikor megkerestem, nekünk is pont ezt mondta.http://444.hu/201...nyjelzoit#

Spöttle: azonnal tiltsák le a SIM-eket!

A biztonságpolitikus szerint nem új dolog, hogy bûnözõi körök nagy mennyiségben vásárolnak SIM kártyákat, és azokat továbbadják, akár terrorszervezeteknek is nagy haszonnal. A szolgáltatónak kellene figyelnie arra, ha valaki nagy mennyiségû SIM kártyát vásárol.

A Terrorelhárítási Központ összesen nyolc, a párizsi és brüsszeli merénylõkhöz köthetõ hívószámot azonosított be. Ezek közül hatot aktiváltak annak a hajléktalan férfinak a nevére, akinek nagyszámú mobiltelefon-elõfizetése volt – közölte a TEK. A szervezet szerint a francia és a belga hatóságok nem figyeltek fel magyar telefonszámokról bonyolított gyanús hívásokra. Közben Törökországban terrortámadást sikerült meghiúsítaniuk a török rendõröknek.http://www.hirado...ete-peter/
154 #3 kakas
- 2016-10-09 10:09
254 #4 mujko
- 2016-10-09 12:28
Az egyik zsidrák a másiktól veszi át a (hatalmat) mint Horthy idejében .
A pofozkodásba egy-két magyar is belekerül na õket akasztották fel . Magyarán az utolsó kapcsolja le a villanyt .
Találós kérdés ?
locitrom.hu/images_blog/user_images/5449.jpg
165 #5 LM
- 2016-10-10 15:24
Napi fejtörõ

Vajon az alkotmánymódosítás szövegében szereplõ
"Magyarországra idegen népesség nem telepíthetõ be. Idegen állampolgár - ide nem értve az Európai Gazdasági Térség országainak állampolgárait -"
http://www.parlam.../12458.pdf

Európai Gazdasági Térségnek tagjai-e a társulási megállapodást kötött országok vagy sem

http://eur-lex.eu...V%3Ar14104
241 #6 szittya
- 2016-10-10 16:48
165 #7 LM
- 2016-10-10 19:16
Énis azt hittem elsõre. De itt a "future enlragement" (jövõbeli bõvítés) szekció már elbizonytalanított. Trükkös dolog ez.

https://en.wikipe...nomic_Area
2 #8 gerry
- 2016-10-10 21:01
Hintõpor - a papir mindent elvisel.

...én is okos vagyok!:)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
4,602,767 egyedi látogató