Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Káoszhoz vezethet a jelentõs leépítés a közigazgatásban

BelföldNem beszélnek elegen ivritül? Mi a zsidó qva isten van már itt? Be kell sorozni õket is határvadásznak! Káoszhoz vezetne a közigazgatásban egy több tízezer fõs közalkalmazotti elbocsátás - mondta a Magyar Nemzetnek a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke.

Csaposs Noémi annak kapcsán vélekedett így a lap keddi számában, hogy Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára egy múlt heti konferencián arról beszélt: a következõ években akár százezres nagyságrendû elbocsátás várható és az átképzett dolgozókat a versenyszférában lehetne alkalmazni.

A fõleg diplomás, adminisztratív dolgozók átirányításának legfõbb akadálya a megfelelõ nyelvtudás hiánya, hiszen csak ennek birtokában állnának helyt a versenyszférában - mondta Csaposs Noémi.Link

Hozzászólások

68 #1 kolpeny
- 2016-10-11 08:13
Már régen az van!
329 #2 gutai zub
- 2016-10-11 10:17
Versenyszféra?

Ha tényleg létezne ilyen embertelen hülyeség mint "versenyszféra", ( inkább emberiességszférának kellene már eljönni)

Akkor az összes elhízott, elhülyült, ingyenélõ gazember politikus és bürokrata, egészen a csúcsig, orbánig:

Egy hiteles és csalás , hazudozás nélküli versenyszférában egész egyszerûen éhenhalna.......
267 #3 Perle
- 2016-10-11 13:42
Nem lenne káosz. A felét nyugodtan kidobhatnák. Ha pld. pénteken 2 óra körül bemegyünk egy közigazgatási hivatalba, már szinte senkit sem találunk ott a portáson és a takarítõnõn kívül. Jártam már igy az adóhivatalban, nem egy önkormányzatnál. Szinte csak négynapos munkahétete tartalanak, akkor legalább a 20 százalékuk nem görgyed bele a munkába. Volt olyan tapasztalatom is, hogy bementem egy önkormányzati idodába, amelyik 4 munkatársra volt tervezve. Ennyi asztal és számítógép volt a teremben. Egy munkatárs tartózkodott bent. Rá is hosszú perceket vártam, amig befejezte a pivát telefonbeszélgetését.
329 #4 gutai zub
- 2016-10-12 06:47
Ügyfélszolgálat az Adóhivatalban

Ügyfélnek, kuncsaftnak, nevezni az adóhivatalban citerázó félénk és udvarias birkákat legalább olyan pofátlanság:

mintha a szerencsétlen áldozatát megerõszakoló férfinak nem nevezhetõ szörnyeteg, kedves barátnõjének nevezné az áldozatát.......

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,401,612 egyedi látogató