Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin mindenkit hazarendel

TanácsadásMigráncsokat es? Cigány-zsidót es? Az Orosz Turizmus Zrt jobban teljesít mint Valhalla. Nyugi van, csak az 56'-os emlékévrõl emlékeznek meg...remélhetõleg tankokkal. Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy családjaikat minél elõbb küldjék vissza Oroszországba.

Oroszország és a nyugati államok közt az utóbbi hetekben igencsak megromlott a viszony. Több pesszimista szakértõ már a harmadik világháborút vizionálja, ám egyelõre attól még nem kell tartani.

Mindenesetre, Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította a külföldön dolgozó nagyköveteket, politikusokat és egyéb hivatalnokokat, hogy a biztonság kedvéért, családjaikat küldjék vissza az anyaföldre.
Fotó: AFP

Az orosz elnök pontosan azután adta ki az utasítást, hogy lemondta a tervezett találkozóját Francois Hollande francia elnökkel, miután az élesen bírálta az oroszok szíriai tevékenységét.

A volt szovjet fõtitkár, Mihail Gorbacsov hétfõn jelentette be, hogy az atomfegyvereken túl, a háborúkat en bloc be kéne tiltani. A szerepet tévesztett politikus szerint a Föld komoly bajban van, hisz egyre mélyül az Egyesült Államok és az Oroszország közti szakadék.
Egyelõre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy miért is kell a családtagoknak idejekorán hazatérniük.
Fotó: AFP

A két szuperhatalom közti nézeteltérést az váltotta ki, hogy az Egyesült Államok vezetése azzal vádolta meg Oroszországot, hogy a hekkerei számos USA-ellenes tettet hajtottak végre, továbbá azt, hogy a szíriai beavatkozással csak az Aszad-rezsim hatalmát akarják megszilárdítani.

A találkozó lemondása a hidegháborús idõkre emlékeztet engem"

– fogalmazott Fjodor Ljukanov, külpolitikai szakértõ, aki szerint a korábbi közeledések ellenére nagyon messzire került Oroszország és a nyugati országok kapcsolata.

(Daily Mail)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-10-13 09:34
Valami büzlik de nagyon, ha haza rendelik az Orosz családtagokat, véletlenek nincsenek Khon-ék készülnek valamire .Bele fog törni a foguk Oroszországba a történelem be bizonyitotta !!! Nagyon készülnek a Békére!
267 #2 Perle
- 2016-10-13 10:58
Az a problámája a nyugati államoknak, hogy Oroszország nem hagyja, hogy Szíriát is Líbia, Afganisztán. Irak sorsára juttassák.
Az amerikaiak elõször fellázították a szír ellenzéhet, felfegyverezék az iszlán szélsõségeseket, hogy azok buktasság meg Assadot. Most, hogy orosz beavatkozással ez nem sikerül, már nyiltan támadják a szír kormányerõket. Ez volt eleve a céljuk, csalással viseltek eleinte háborút itt is.
Már azt számolgatják, hogy hány szír polgár halt meg "Assad" miatt, mintha õ indított volna háborút saját népe ellen abban a
jólétben élõ országban, ahol nég sztrájkok, tüntetések sem voltak addig, amíg az ottani amerikai nagykövet be nem lette oda a mocskos lábát.
Most mindenki az oroszokat hibáztatja ezért, mert Szíriá ellen háborút folytat a Nyugat. Ott harcol már néhány nyugat-európai ország csapata Dániát is beleértve. De nem ám a szélsõségesek ellen. Eleinte az amerikaiak még Oroszországot is hívták ellenük nemzetközi koalícióba. Most, hogy ment, már nem tetszik senkinek.
A zsidó média már eleve azt szajkózza, hogy az oroszok miatt fog kitörni a III. vh. Mintha mindenkit szellemi fogyatékosnak néznének, akik nem emlékeznek már a szír történet elejére.
102 #3 gaga
- 2016-10-13 12:05
Szarházi amerikaiak lebuktak:
http://frissvilag...zzak-oket/
Tegnap még az oroszhireken láttam ma már nincs ott!
69 #4 Szalonna
- 2016-10-13 12:35
Vizilio, nem jól látod, Kónék nagyon jól el vannak az oroszokkal. Nézzél szét nálunk. Na meg olvasd el Tulok, Mindenki gyarmata címû írást. Tudjátok, semmi sem az aminek láccik. Ez a hazarendelés is elterelõ hadmûvelet, valamit csinálnak, és nagyot, persze közösen.
12 #5 spartakusz
- 2016-10-13 12:38
Kedves gaga!

Ha lehet ne sértsd meg az amerikaikat, mert sok becsületes és jóra való ember él ott - ha nem mered le írni akkor én leírom helyetted! - mocsok féreg közönséges - köztörvényes maffia bûnözõ zsidó az akinek utasítására mindig történik az ilyen esemény!
Érted?
spari...
12 #6 spartakusz
- 2016-10-13 12:41
Szalonna - bizony bizony - bûnözõknél alaptörvény - ahogy sokan le is írták már - nem árulják el egymást - sõt egymást segítik!

spari...
12 #7 spartakusz
- 2016-10-13 12:43
Ha esetleg tévedtem volna a bûnözõk megítélésében akkor csoda történt! Putyin részérõl!

spari...
12 #8 spartakusz
- 2016-10-13 12:46
Vagy csak egyszerûen arról van szó, mint a maffia háborúkban, mivel erõsnek érzem magam - átveszem a fõ vezetõ szerepet!

Ti hogy látjátok?
spari...
3 #9 Enid
- 2016-10-13 14:54
Hmmm. Voros kereszt... csak nem a hulyek veretol voros?! A humanitarius szarvezetek celja valszeg sosem a segitseg volt igazan.
A karitativ tevekenyseg leple alatt ki tudja mit inteznek csorosek&Co. ...
106 #10 Proxi
- 2016-10-13 20:09
Kamu. Valójában csak egy minden évben Oroszországban megrendezett civil védelmi gyakorlatot öltöztettek apokalipszis ruhába a nyugati komédiák :D
https://www.rt.co...loids-war/
4 #11 Posta Imre
- 2016-10-13 20:13
Proxi, igen, ez a valószínû. Moszkvában évrõl évre jobban dívik a buzitanya, az üzlettel együtt. Kár lenne ezt elbaxniuk.
267 #12 Perle
- 2016-10-16 22:41
Meggyilkoltak egy donyecki katonai vezetõt a saját házában.
Zaharcsenkó ezt hadüzenetként fogta fel.:|
https://life.ru/t...o_motoroly
267 #13 Perle
- 2016-10-17 14:06
267 #14 Perle
- 2016-10-19 20:56
Amerikai tengerészgyalogosokat telepítenek januárban Norvégiába, Trindheim környékére.
:o
https://www.rt.co...s-january/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.02 másodperc
3,394,512 egyedi látogató