Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar patikákból töltik fel a skandináv drogpiacot

BelföldIgen, zsidó-cigány bûnbandák "hamis" recipékkel nagyban mûvelik, de nyugi van, az itthoniakat mérgezi rendesen a pszichiátriai zsidó ipar. Nem kell félni a felébredéstõl. Magyar patikákból származó nyugtatókat árulnak kábítószerként a skandináv drogdílerek. Magyarországon patikákban kapható, Skandináviában viszont kábítószernek minõsülõ nyugtatókat csempésznek magyarok Norvégiába és Svédországba, melyet aztán a helyi drogdílerek adnak el – értesült a Heti Válasz.

Miközben hazánkban nem számít bûncselekménynek több ezer szem erõs nyugtatót birtokolni, addig a határon átvinni azokat már büntetendõ. Tavaly például 62 ezer szem Rivotrillal buktak le magyar csempészek Norvégiában.

A magyar patikusokat ugyanakkor legfeljebb közfeladattal való visszaéléssel vagy gyógyszerrendészeti szabálysértéssel gyanúsíthatták eddig. A magyar rendõrség pedig éppen azért nem tud segíteni a skandinávoknak az ügyek felderítésben, mert ami hazánkban nem bûncselekmény, abban az ügyben nyomozást sem indíthatnak.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
3,405,339 egyedi látogató