Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán meglepõ kijelentést tett a kormányról, a gazdaságról

BelföldVagyis zsidó disznók, oligarchák kezébe tették a "gazdaságot", mert olyan, hogy "nemzetgazdaság" csak merõ ábránd. Igen, eladták a zországot. Na és? Zavar ez valakit még? Ja, hogy majd most vissza köll "államosítani"? Értem. Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc címû pénteki mûsorában kifejtette: Magyarországon magángazdaság van,vagyis a kormány önmagában nem képes jó gazdaságpolitikát csinálni

és javítani a versenyképességet,ehhez

meg kell egyezni a magángazdaság szereplõivel.

Hozzátette: a kormány olyan megállapodást akar kötni velük, amelynek fontos eleme a szakképzés iránya, a bérpolitika, az adórendszer, de kulcskérdés a fiatalok jövõje, az oktatás is – mutatott rá a miniszterelnök.
A versenyképességgel tényleg kellene kezdeni valamit

Ami a versenyképességet illeti, nem lehet véletlen, hogy épp errõl beszélt, Hiszen nem régen derült ki, hogy a magyar gazdaság minden idõk legrosszabb eredményét érte el versenyképességbõl.

Ezután történt az, hogy a szakszervezet (MASzSz) feladta a leckét, mondván: az ország versenyképességének javítására gyökeres gazdaságpolitikai váltást, érezhetõ bérfelzárkóztatást, a korrupció felszámolását, a kormányzati körökhöz tartozók közötti osztogatás megszüntetését, a fejlesztések támogatását és hatékony iparági politikát vár a kormánytól.
Látványos változást lát

A miniszterelnök kifejtette: mindig heves vita volt arról, hogy a gazdaság jó irányba tart-e, ez elkerülhetetlen része a demokráciának. Fontos annak értékelése, hogy az a munka, amelyet végzünk, értelmes-e, szolgálja-e az embereket – tette hozzá.

Kiemelte: látványos változás, hogy külsõ, a magyar politikán kívüli szereplõk mondták a magyar gazdaságról, hogy jó állapotban van, és azt javasolják a befektetõknek, hogy “ismét forduljanak bizalommal” Magyarországhoz. Ez azt jelenti, hogy Magyarország gazdasági lehetõségei kibõvültek, javultak, ezt kell a nemzetgazdasági miniszternek értékelnie és javaslatokat tennie, hogy miként lépjünk tovább – mutatott rá.
A cél nem változott

Orbán Viktor hangsúlyozta: a cél a munkaalapú gazdasági rendszer, és ennek lényeges, központi eleme a teljes foglalkoztatottság. Magyarországon 5 százalék alatti a munkanélküliség, így lassan inkább a munkaerõ hiányával kell megküzdenünk – közölte. Emlékeztetett: korábban azt ígérte, hogy tíz év alatt egymillió munkahelyet hoznak létre, most 660-670 ezernél tartanak, és eltelt hat év, vagyis nem rosszak az esélyek.

A miniszterelnök kiemelte: ahogy van új többség Magyarországért a bevándorláspolitika ellen vagy a népvándorlás ügyében, fontos lenne ez a gazdaságpolitikát illetõen is, ezért tárgyalni kell, ahogyan a szakképzési rendszer átalakítása ügyében is tették a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával.

Úgy látja, a kormány és a magyar gazdaság szereplõi érzékelik a problémákat, jól azonosítják be az igazi kihívásokat, és közösen keresik a jó válaszokat. A kormány pedig a közös gondolatokat átülteti jogszabályokba – magyarázta.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-10-15 18:50
Figyejj ide Vitya !

Ki a büdös kurva anyátok ígérte az 1 millió új munkahelyet ? A Fidesz, veled az élen !!! És ha úgy van, mint fent mondod ( persze, hogy úgy van, az egész Világon úgy van !), akkor miért is van a Fidesz ott ahol ? Mert a vetésforgó oda ért hozzátok ! Most majd jön újra Ferkó és pereputtya , vagy az a moslék Jóbiq ! Csak újra rákérdezek ! Mi a büdös, tetves ló ...t szerepeltek, mint országvezetõk, amikor az AUDI mondja meg, hogy hány segédmunkást neveljetek a jövõ évben ! Mennyi mérnököt ! Hány technológust !? Mit vezettek ti Viktor ? Mibe szóltok bele, amikor még azt is Brüsszel mondja meg , hogy szabad-e finganod !? Kicsit elszakad a cérna esetenként nálam, mint most is, amikor kiböksz egy-két szót az igazságról, mert akkor elétolul a szememnek az a Mount Everest méretû hazugság, amikor "õszinte" vagy, vagytok. Neked ( is) tollba mondja minden bûnözõ a törvények megfogalmazását, beépített kiskapukkal, legelõl az Off Shore technikákkal, utána a nem törvénytelen csak nem erkölcsös jogtekervényekkel, és biztosítjátok hozzá a takonygerincû jogsegély szolgálatot, ügyészestõl, bíróstól, rendõröstõl együtt. Tudod, elmentem szavazni egy nemet, önmagamért. Az a három millió párszázezer, nem neked, nem érted, nem a Fideszért szavazott ! Te tetves janicsár ! Csak mert hazájának érzi, tudja, ezt a kis föld darabot. És te, ti, le vagytok szarva evvel együtt, meg e nélkül is ! Végtelen mocskos egy görény vagy, az egész fideszes rühes bandával egyetemben. Nem hinném, hogy e béli véleményemmel olyan nagyon egyedül vagyok.
4 #2 Posta Imre
- 2016-10-15 18:59
Se "magyar" kormány, se magyar föld, se ipar, se közigazgatás...de ez mind mocskos zsidó, ahogy azt már kismiliomodszor leírtuk, ordítottuk.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M[/movie]
4 #3 Posta Imre
- 2016-10-15 20:32
Bivaly, há' nem is érted, hogy a zorbán gyerök náci, ahogy "minkis"? Há, mé' nem értöd eztet hõ? Pedig olyan eccerû.

„Orbán a szélsõjobb szövetségese”

Orbán Viktor az európai szélsõjobb természetes szövetségese – mondta a Hír Televíziónak Brüsszelben az Európai Parlament EU-szkeptikus frakciójának helyettes vezetõje.

Janice Atkinson szerint a magyarországi népszavazás erre egyértelmû bizonyítékot szolgáltatott.

Tavaly nyáron alakult meg az Európai Parlament szélsõjobboldali, EU-szkeptikus és bevándorlásellenes frakciója, a Nemzetek és Szabadság Európája. A Jobbik három, függetlenként dolgozó EP-képviselõjét nem keresték meg, hogy csatlakozzanak hozzájuk. A frakció vezetõje a francia Nemzeti Front elnöke, Marine Le Pen lett. Helyettese, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának képviselõje, Janice Atkinson interjút adott a Hír Televíziónak. A politikus szerint a magyar kormány politikájának alapján nem a konzervatív Európai Néppártban, hanem a szélsõjobboldalon van a helye.

„Szeretem a magyarokat, Orbán Viktor természetes helye gyakorlatilag mellettünk van. Nagyon sok álláspontját mi is osztjuk, például mi is hiszünk a nemzetállamokban, a parlament függetlenségében, a migráció ellenõrzésében. Az önök népszavazása tisztán megmutatta, hogy az állampolgáraik nézetei közelítenek a mieinkhez. Ezt nagyon-nagyon üdvözöljük” – fogalmazott Janice Atkinson.

Megerõsítette: a britek elsõsorban azért szavaztak az unióból való kilépés mellett, mert elegük lett a belsõ, vagyis az unión belüli, elsõsorban Közép- és Kelet-Európából eredõ migrációból. Hozzátette: a brexit után is vállalhatnak külföldiek munkát az Egyesült Királyságban, számukat azonban korlátozni fogják.

Marine Le Pennel láthatnak beszélgetést ezen a héten a BBC Hardtalkban. A francia szélsõjobb vezetõje a BBC-n követendõ példaként beszélt a Brüsszel-ellenes magyar kormányról.

A beszélgetés vasárnap reggel 6 órakor lesz a Hír TV-n.
http://hirtv.hu/h...se-1366387
238 #4 bivaly
- 2016-10-15 20:39
Mindenkinek kiegészítésül!

Ahol a magán tõke egyetlen paraszthajszállal fölé kerekedik az államnak, vagy csak megegyezik annak gazdasági hatalmával, onnantól az állam mint olyan, nem létezik !
Minden más csak duma, a legmocskosabb, legaljasabb parasztvakítás. A Világot magáncégek uralják, és alakítják, a "háttérhatalom" a gazdaság vezetõ egyedeinek kiválasztott tagjai. A politika ennek alárendelt bábjátéka. Megfelelõen kiválasztott bábokkal, akiket a média trükkjeivel, élõ, önállóan gondolkodó embernek tüntet fel.
A dolgok ennyire egyszerûek. A cirkuszok és a káosz esetenként a belsõ hatalmi viták következményei, igazából fedõakciók láncolata.
Innentõl meg lehet rágódni filozófiákon, meg szellemen, meg intelligencián, meg fent, meg lent, meg hogy lapos vagy gömbölyû ! Végül is valamivel múlatni kell az idõt, elvégre annyira hosszú az élet, sokszor unatkozik az ember, és már alig várja, hogy elteljen. Nem ?
116 #5 livia
- 2016-10-16 00:32
Nem mindegy, hogy benézel, vagy kinézel! Mármint az ablakon.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,410,462 egyedi látogató