Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Összefosták az eget

BelföldEz csak összeesküvés-elmélet
Szombat délután ismét „ telefo..sták „ a kék eget az „ártalmatlan kondenzcsíkot húzó egyszerû utasszállító repülõgépek „.
A szétterülõ fehér trutyi tökéletesen tüntette el a gyönyörû kék égboltot. Olyan lett odafönt , mintha felszántották volna a mennyet. Ezután már csak a vakító fehérség és a szûrt napfény látszott. Vannak olyan meteorológusok, akik beismerik, hogy olyan felhõformákkal is találkoztak már, amelyekkel korábban soha, illetve olyanokkal , amik ellentmondanak a természet és a légkör törvényeinek. Ennél már csak a jobb, amikor úgy néz ki a beborult és napokig tartó szürke ég, mint amikor kavicsot dobunk egy tó álló vizébe. ..
Gyûrûszerû hullámok rajzolódnak ki az égen. Azt mondják, hogy ez a Haarp tevékenység egyik velejárója. Szóval „ valakik „ összefo…ssák az eget és természetesen csak a szokásos kondenzcsík. Esetleg szólni kéne már a repülõtársaságoknak, hogy a kék égbolthoz a tiszta éghez való jog is emberi jog !
Autókba katalizátorokba tesznek ….. Akkor a szétterülõ „ kondenz, ami állítólag csak vízpára és semmi több” legyen valahogy kiküszöbölve , jó?
A kondenzcsíkok korát éljük… Keresztül és kasul kondenzcsíkok borítják az eget…. Vízszintes kondenz, függõleges kondenz, keresztalakú kondenz, kanyarodó kondenz. Kondenz fehér repülõgépbõl és kondenz feket e vagy szürke repülõgépbõl. Sõt! Van egy olyan repülõgép, amelyik nem húz kondenzcsíkot ! Egészen addig nem teszi, amíg település fölé nem ér ! Akkor aztán látványosan bekapcsolja a csíkhúzását. Addig kondenz nélkül repülget. Szombaton több ilyet lehetett megfigyelni. Aztán van a fel nem oszló kondenzcsík- a megmaradó nyílegyenes csík és a szétterülõ eget eltakaró kondenzcsík. A régi és jól bevált kondenzcsík- olyan, ami közvetlenül a repülõgép nyomában fel is oszlik és láthatatlanná válik – ma már sajnos ritka. Hiába, na ! Ez már az „ Új Világrend „ . Ezek már az „ Új Rend „ kondenzcsíkjai. Összeokádják vele a kék égboltot és tuti jönnek a napokig tartó monszunesõk ! A jól fizetett szakértõk szerint állítólag teljesen rendben vanaz, hogy egyetlen nap alatt 200 fokot zuhan a hõmérséklet. Szóval minden rendben van, nincs itt semmi gond. Jönnek a repülõgépek és az ártalmatlan kondenzcsíkok és leszalad az ég kis idõ múlva. Napokig tartó özönvízzel.
Hirtelen hideg, egy kis hullámos felhõképpel. Nincs semmi probléma ! Mindenki nyugodjon meg ! Ha a parlamentben sem beszélnek errõl, akkor nincs is ilyesmi ! Ez csak néhány hülye agyában pattant ki…., a hülye „ összeesküvés elméletükkel „ együtt. Nincs Haarp, nincs chemtrail, se sípoló-búgó-ciripelõ hangot adó felhõk, semmi nincs ! Csak ártalmatlan repülõgépek ismét telefo..sták a kék mennyboltot. Jött is az esõ bõségesen ! Az a fehér habzó anyag, -ami beborította az úttestet- meg az ereszcsatornából is felhabzott- mint a Kõbányai Világos félórával a záróra elõtt-, na azzal sincs semmi probléma !
Nem kell bevizsgálni, nem kell agyalni rajta ! Szakértõk is megmondták : „ nincs itt semmi probléma ! Nincs itt semmi látnivaló ! Akit zavar, forduljon el ! Különben is: „ az a gyanús, ami nem gyanús !”
Kanizsai Tibor
Szögletrúgás
Tehetségkapu
Megjelent egy új intézmény, a Tehetségkapu, amely az égvilágon mindennek az összefogására hivatott, ami tehetséggel egyáltalán kapcsolatos. Soha annyian nem foglalkoztak a magyar tehetségekkel, mint napjainkban. Soha ennyi pénz nem jutott a tehetség gondozásra mint mostanában.
De valami baj lehet, mert Magyarországon az ORCD államok között egyre kevesebb a kiemelkedõen teljesítõ tanulók aránya. ( Magyar nemzet 2016. október 1-2. 4.old )
Világ Magyarsága, 2016. október 13.

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-10-16 13:05
Szinte mindenki köhög az országban ha nem is egyszerre, néhány napos különbséggel. Nálunk alegtöbb aTBC-s is.
102 #2 gaga
- 2016-10-16 13:55
Hali Mindenkinek!
Itt Kecskemét mellet is lefették az eget aztán egy kis haarpolás és kész s az hidegfront és a rossz idõ! :@ s_vigyori Nem értem az emberek , Más nem veszi észre , hogy mi folyik ? Pedig egyre több
olyan videó van fenn a neten ami igazolja , hogy nem kondenzcsíkról van szó , csak fel kel nézni az égre!
4 #3 Posta Imre
- 2016-10-16 15:13
Ez a Világ Magyarságában megjelent írás. Onnan másolta ki-be egyik tagunk. Mikor itt elkezdtük ragozni, lapítottak, ja és nekem meg nyilvánosan elment a zeszem. De jó, azóta se akar hazatalálni, pedig néha kék.
37 #4 HER
- 2016-10-16 19:08
https://internetf...l-odafenn/
Chemtrail avagy: Valaki mászkál odafenn
8 #5 miskolcilaci
- 2016-10-16 20:21
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8hqcIUe9Mwg[/movie]

Van egy olyan repülõgép, amelyik nem húz kondenzcsíkot ! Egészen addig nem teszi, amíg település fölé nem ér ! Akkor aztán látványosan bekapcsolja a csíkhúzását. Addig kondenz nélkül repülget.

Az utóbbi idõben egyre gyakrabban.
kepfeltoltes.hu/161016/200458542005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/161016/009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/161016/011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/161016/010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én mindig azt mantrázom mikor meglátom ezeket, hogy: A gyerekeidet, és az unokáidat fürdessék meg ebbe a mocsokba a szemed láttára, amit most kiszórsz te g.ci!

kepfeltoltes.hu/161016/356077310002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/161016/38359049003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/161016/972798923004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.sauber...
238 #6 bivaly
- 2016-10-17 22:27
És a nagyfrekvenciás moslék ( HAARP) mellé betelepítették "ártatlan kezek" a platán poloskák millióit. Hurrá ! Micsoda "véletlenek" vannak ? Nem lehet ablakot nyitni ! Tegnap elõvettem egy frissen mosott tréning nadrágot a szekrénybõl. Lementem vásárolni, és fizetéskor a pénzemmel együtt egy tetves dögöt is kivettem a zsebembõl ! Útközben belém esett ! Hihetetlen ! Ugye ? A szájba baszott büdös kurva anyját minden nagy "demokratának" ! Fentiek mind a "demokraták" érdemei. Jelzem, finom voltam !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,410,872 egyedi látogató