Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Saját házának liftjében robbantották fel a parancsnokot

KülföldA hazaszeret "öl, butít és nyomorba dönt". A béke már csak ilyen, s az isis-tõl kitelik bármi. Apropó, míg az isis-t államnént jegyzik, addig... Ismeretlen tettesek megölték a donyecki szakadár fegyveresek egyik parancsnokát, Arszen Pavlovot - jelentették hétfõre virradóra orosz és ukrán hírportálok, amelyek szerint a férfival pokolgép végzett saját házának liftjében.

A Motorola ragadványnéven ismert szakadárparancsnok halálának hírét megerõsítette az ukrán belügyminisztérium és a donyecki szakadár "köztársaság" védelmi tárcája is.

"A pokolgépes merénylet vasárnap este történt Pavlov donyecki házának liftjében. A környéket lezárták a donyecki belügyminisztérium emberei, a házhoz vezetõ egyik úthoz páncélozott jármûvet vezényeltek."

Olekszandr Zaharcsenko, a szakadár Donyecki Népköztársaság vezetõje Kijevet tette felelõssé Pavlov haláláért, és "hadüzenetnek" nevezte az esetet. Denisz Pusilin donyecki politikai vezetõ pedig arra figyelmeztetett, hogy a lázadóparancsnok meggyilkolása még jobban kiélezheti a helyzetet a Donyec-medencében. Artem Sevcsenko ukrán belügyi szóvivõ ugyanakkor Facebook-oldalán közölte, olybá tûnik, hogy a terrorista

"Arszen Pavlovval "az embergyûlölõ terrorista internacionálébeli társai" végeztek. "Ilyen szomorú, de igazságos vége van minden elfajzottnak az ukrán földünkön""

- közölte a belügyi szóvivõ.

Pavlov a kelet-ukrajnai háború gócpontjaiban harcolva vált ismertté, részt vett szlavjanszki, ilovajszki és debalcevei hadmûveletekben, harci sikeréért kitüntetést kapott. Az idén júniusban már megkíséreltek ellene pokolgépes merényletet egy donyecki kórháznál, féltucatnyi gépkocsiban és két épületben keletkeztek károk, de senkinek sem esett baja, Pavlovnak sem.
Link

Hozzászólások

83 #1 Sbert
- 2016-10-17 06:59
Isten Nyugosztalja Lelked, Honvédõ Bajtársam!
Ránk is ilyesmi vár, Uraim?
Híjje, elõtte, azé, tögyünk mán érte, hogy né mönjünk üres kézzel!
Ebben a táncban, nincs pardon, igaz?
Áldás
139 #2 jozsef toth
- 2016-10-17 10:52
Imre !
Ezt miert hivjak POKOL gepnem?
Lehet hoy ez volt a MENYORSZAGBA valo belivo !
267 #3 Perle
- 2016-10-17 12:53
Porosjankó még szeptemberben megfenyegette Motorolát a fent említett településeken végzett tevékenységért.
Õ a felbujtó, de az elkövetõ személyét még tisztázzák, de jaj neki...

Nagyon bátor katona volt a parancsnok, a donyeski nép szerette õt.
4 #4 Posta Imre
- 2016-10-17 13:20
Gyerekek, az FSZB vagy nagyon elszúrta, vagy nagyon is jól cselekedett. Ha igaz a történet....akkor a tanulságot levonni belõle nem ilyen egyszerû. Nehogy "kiderüljön", hogy belsõ hatalmi harcok áldozata lett. Ha tényleg szívvel-lélekkel harcolt és tiszta volt, akkor ez éppen elég ok ám arra, hogy a "sajátjai" kicsinálják az "ellenséggel" közösen. Nem ám harc közben és ellenséges mesterlövész, vagy gránát vitte el, hanem saját házának "liftje". Oda be kellett szerelni...és ha ezt egy diverzáns csinálta, akkor is gáz, ha egy ügynök, akkor is....én most helybõl a legvalószínûbbnek azt mondanám, hogy a "saját" ellenségei intézték el, akikrõl tán nem is tudta, hogy azok, sõt úgy vélte, barátai, fegyvertársai. Ne nézzetek annyi krimit, mert megárt. Mindenhol az ellenséget látjátok, pedig a "barát" sokkal veszélyesebb. Sajnos.
69 #5 Szalonna
- 2016-10-17 15:48
Imi. A luhanszki parancsnok is felrobbant. Ezek nem nagyon akarnak Moszkvának engedelmeskedni mert utálják a minket zsidóktól "felszabadító" Putyint. Aztán a Luhanszky vezetõ egy hájas gennyes, dagadék zsidó lett, aki viszont Putyin leszopja, a lakosság viszont utálja.
8 #6 miskolcilaci
- 2016-10-17 16:08
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tgs6GqBk7U8[/movie]

kep.cdn.index.hu/1/0/650/6505/65057/6505774_85ffcb254061888eeede350f46d7e888_wm.jpg

www.karpatalja.ma/wp-content/uploads/2016/10/112781-620x330.jpg

Jól jött volna a segítséged... Nyugodj békében!
4 #7 Posta Imre
- 2016-10-17 16:13
Szalonna, biztos vagy benne, hogy átlátható a teljes kép-ernyõ? Nem akartam betenni "magánbeszélgetésem", de ha már így feldobtad a labdát! Sokkal összetettebb ez a zélet. Nem a "jók" meg a "rosszak", hanem a vektorok "hatnak".

Mit gondolsz, miért nem akarok döglött lovat nyergelni? Én sem értem, miért "értem", de már nem is nagyon akarom "megértetni". El van döntve és jól van így. Sokan meghalnak. Jók is. Ne sajnáld õket, magad és mást se. Míg bírjuk, cipeljük, s ha már nem, letesszük.


"Egy szuper védett személy ...ahhoz ukrajna közel nem jutott.-- " de hibáztak.többen is.-"Sirtak jajgattak ,Moszkva segitségéért.-Megkapták.-De tettek egy kategorikus kijelentést a tárgyalásokon.= "Moszkva õket nem "annektálhatja"(leforditsam.??.)...csak önálló csatlós államként..Ez Moszkva számára nyilvánvalóan nem elfogadható.
Donbassznak semmivel sincs több joga,mint Pristinának.-- KGB.lépett.
Háborujukat megvivták.Segitséggel.
Olyan jogot akarnak,,ami egyszerûen nem létezik.!!.Moszkva annektálni fogja.Ukrajna elismeri.Ügy lezárva.--Olyasmit akarnak,,ami képtelenség.Jogilag.Le lesz cserélve az egész "vezérkar.Értsd meg az idõ szavát és tényeit.

Értse meg...Lehetetlenséget kérnek.-az orosz haditengerészet elállta az utat.Ukrajnának,Románia segitett. Fegyverszállitmányok, Moldáviáert cserébe.Amarrol meg az oroszok.Ukrajna feldarabolása régen is eldöntött tény volt.☺
Az egész országban nincs 5%~ Ukrán.A többi vagy elcsatolt,terület vagy bevándorolt nagypofáju mocsok.-Sztálin hozta létre ezt az egész országot...Soha nem létezett.!!!.
Tudnának mesélni a Lengyel rablógyilkos Bojárok rémuralmárol.!! - De most a lengyelek is az ártatlant játsszák.
--Néha megkéne nézni a térképeket a multbol is.-- Abban a szerencsétlen országban,az elmult 79 évben,Igazi Ukrán szót nem kapott.!!.
Betehetné - de akkor néhány commentezõ megis sértõdne. -aztán utána néz a yutubon. és hirtelen okos lesz.!!-- a történelem mindig is kompromisszumok sorozata volt.
Most ez.Maga,ha akar ráláthat az igazságra.A többi meg üvölt,hogy ezt Õ tudta.!!.-Tudta az apja faszát.!!.,Akkor nem irkálna hülyeségeket.--- Ukrajna hol lengyel volt,hol magyar,hol orosz.
De ott igazi ukrán labdába nem rugott.
Lehet cáfolni es kiegésziteni is."
120 #8 Vakeger
- 2016-10-17 17:08
Na...hhh...., má megent kapanyél van a seggembe... s_kot
4 #9 Posta Imre
- 2016-10-17 17:31
Laci, ez a "hata-lomért" való ócska, de szükséges küzdelem. Láttam mostanában több remek filmecskét, ahol éppen ezt mutogatják, hogyan megyen a manipuláció és a harcosok mind ledarálják egymást és önmagukat is, majd aki már mindent feláldozva a cl elõtt van, azt orvgyilkosok szedik le. A "fõnökök" meg sakkoznak a háttérben. Ez van.
69 #10 Szalonna
- 2016-10-17 17:58
Imre, ezek ott tudnak valamit, csak nem Tulok írása jön a képbe hogy "Igaz, eddig is ezt tették, de ezek az "állampolgárságok" érvényteleníthetõk, mivel erre sincs felhatalmazása, joga az illegitim gyarmati kormánynak. A népszavazás után, ez már nehezebb lenne, mivel "nem" esetén Orbán már népi beleegyezéssel vihetné tovább az izraeli betelepítést és az Eurázsiai Unió tervét. Az uniós kilépést és az Eurázsiai Unió megalakításának azon tervét, mely szerint budapesti logisztikai központtal az izraeli kazár-zsidók magyar állampolgárságú (3,5 milliós) része Magyarországra, a másik felük a megalakítandó Kazáriában, a mai Luhanszk és Donyeck megyék, valamint a Krím területére telepedhetnének orosz megegyezéssel. Netanjahu errõl a "tervezetrõl" beszélt 2015. elején, és ezért beszélt errõl Dr. Drábik János is az Echo TV-ben, idézve Netanjahut. Igaz, a "részleteket" nem ebben a kontextusban említve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is már 2001-ben" és bizony õk a saját fajtájuknak akarják megtartani a területet, Putyin meg féreg módjára a féreg zsidóknak adni? Hány opció van itt? Sok. Az Ukrán az elukránosodott orosz, nem tehát nem ukrán, nem is volt az, mesterségesen összetákolt állam, egy mesterséges néppel ami soha nem létezett a mai formájában, meg a Kijevi Rusz stb, mert mindig orosz terület volt, mint Ukrajna, ilyen nem létezett soha, Románia, Jugoszlávia, Szlovákia, Szerb, mint mesterségesen kreált államok. Az oroszok is azt mondják hogy az Ukrán egy elkorcsosodott orosz nyelvezet - hasonló mint a Jiddis, csak hasonlatként mondom - ami annyira még sem Ukrán, mert van benne, orosz, lengyel, "szlovák" és hol az Ukrán? Nincs, nem is volt soha. Donyeck tele van a mai napig szkíta temetkezési sírokkal, folytassam? De szerintem felesleges, mert tudod amit tudod.

Novorussia vezetõk között több zsidó van, az egyik vezír "állítólag" moszados múlttal is bír. Tehát Laci elemezése megállja a helyét, Orosz annektált, fû alatt zsidó betelepítésre váró területek, de az orosz lakosság nem fogja ezt azért ölbe tett kézzel nézni mint a hülye magyar, látod, az oroszok nem igen tûrik meg a saját területükön a zsinagógákat, és most ezt társadalmi szinten mondom.

Ez egy más nép, de közben még sem, ott még mindig vannak olyan helyek ahol a mai napig nem fogadják el a keresztet, mert a természeten alapuló hitvilág nem fogadja be a sémi ürüléket, ezekben van az a keleti vadság, mint amikor Elekünk írja "Inkább légy "vad magyar", mint "szelíd hazafi". Mennél jobban szaporodnak a szelíd hazafiak, annál inkább lesz szükség a vad magyarokra" "Vad" magyarok már ugye nincsenek, vágóhídra való vadmarhák annál inkább. Ugye tudod hogy annó a honvédségi közlöny is ápolta a magyar harcos szellemet, ami manapság már csak mikroszkópikus foltokban él? Az oroszokban ott van.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R91_mXrzwEQ[/movie]

Szláv bõrben, szkíták. Mond azt nem hogy nem ismered fel magad a videóban, vagy bárki más, aki mást mond az bizton' hazudik.
238 #11 bivaly
- 2016-10-17 21:47
Szalonna, édes fiam !

A mozi, az mozi, ha érzelmileg egyetértesz az is rendben. De drága gyerekem, ez akkor is csak mozi !!!
Imrének most .........,....,..meg, igaza van nagyon. Olvasd el mit ír ! De többször, azután egyszer csak megérted ! Nem szokott ennyire egyértelmû lenni.
236 #12 Vazul
- 2016-10-18 16:05
Nem is tudtam, hogy a zsidószopó Cuci édes fia Szalonna. Mik vannak.
4 #13 Posta Imre
- 2016-10-18 18:38
Szalonna, nem nem ismerem fel. Ez olyan, mint a "mi" kis "betyárseregünk". Színház. Szeretném "hinni", de ettõl még nem igaz. Tudod, a "megegyezés" úgy szól, hogy a "zsidók" szépen átengedik a "kormányzást", cserébe nem lesz nagy öldöklés és elszámoltatás sem. Olyan, mintha "mise" történt volna, az átlag elfeled mindent és nem is akarja tudni, mert ha minden kiderül és ép ésszel felfogni képes lenne, az egész földi lét értelmetlenné válna. Na jó, az már most is, de a gyerekeidnek ne plántáld be az agyába, õk higgyék azt, hogy nem. Szeressenek, küzdjenek és nekik tán felcsillantják, az elqrt világ új verzióját, amelyben "megéri" jónak lenni. Ettõl még az egész történet mesterkélt, irányított "háttérprogram", nincs benne egyetlen õszinte mozzanat sem, csak a mocskos g.cik most jók akarnak lenni, mert ha nem megdöglenek mind, de mi is velük együtt. Nincs ebben semmi magasztos sõt titkos sem.

Bivaly, sajnos nem érdem ez.


"Kina a mosoly országa..Magyarország meg egy Röhej..

Jedves Vazul,Vazulovics.--Ezek kemébyebb dolgok.-Tud követni.??.-pl - az irgalmas Szamaritánus,Nem azonos Szamarkand városával.*(tud követni.??.).,-És SZAmarkand városa sem azonos a SZarmata néppel. -(tud követni.?.l).-egy nagyon rossz indulatú emberrel beszélgétünk = neve Bivaly....de állitólag tud,ha akar.......akit ön keres,az ,zsuzsi16 > 2db domboldallal arrébb.
lehet hogy sorba kell állni.
Õ türelmes.Mi nem annyira.- kérem,,ne tegye propábára.--kérem."
236 #14 Vazul
- 2016-10-18 19:57
Nem teszem próbára, eszem ágában sincs zaklatni ilyenekkel. Egyébként szerintem, igazatok van :)
8 #15 miskolcilaci
- 2016-10-18 21:30
Búcsú meggyilkolt Donyeck, a legendás parancsnoka a zászlóalj "Sparta" Arseny Pavlov (hívójel "Motorola" ) a tervek szerint szerda, október 19.

A búcsúztatás tartanak 10,00-12,00 a Donbass Opera. Ezt követi majd a temetési menet.

Motorola lesz eltemetve katonai tiszteletadással területén DNI, amely védte a megszállás ellen, az ukrán nacionalisták.


ARSEN PAVLOV (MOTOROLA)
http://news-front...-motorola/
6 #16 anzsi a macska hala
- 2016-10-19 08:46
"csak a mocskos g.cik most jók akarnak lenni, mert ha nem megdöglenek mind, de mi is velük együtt."
https://www.youtu...JSQe-MJk-4

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.36 másodperc
4,462,192 egyedi látogató