Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Terrorgyanú miatt körözött szaúdi milliárdos lesz Orbán új szomszédja?

BelföldAz FSZB rátelepül a tér-képre! Láthatóvá teszik a zsidó trójaifalóxart. Rejtélyes szaúdi befektetõ vette meg az Orbán Viktoré melletti házat - írja a Magyar Narancs. A lap szerint egy olyan milliárdoshoz köthetõ az üzlet, akit korábban még az FBI is körözött.


Az FBI körözési listáján szereplõ és az amerikai szenátus szerint terrorszervezeteket szponzoráló szaúdi milliárdos lett Orbán Viktor szomszédja - állítja a Magyar Narancs.

A cikk a hirdetés után folytatódik
A lap holnapi számában mutatja be a helyzetet egy bõvebb riportban, most ízelítõül annyit megírtak: a házat a Pharaon-Delta Kft. vette meg. Ennek a tulajdonosa Ammar M. Abu Namous, aki Ghaith Pharaon ügyvédjeként annak összes magyarországi cégét vezeti és – papíron – birtokolja.

Pharaon a kormánnyal is üzletel, a Magyar Nemzeti Kereskedõházzal közös élelmiszer-nagykereskedelemre szakosodott cége van, az Index pedig korábban arról írt, hogy Orbán Viktor vejéhez köthetõ üzleti köröktõl vett luxusingatlanokat. A korábban Pharaon érdekeltségébe tartozó Bank of Credit and Commerce International (BCCI) pénzintézetet az Egyesült Államok szenátusának vizsgálóbizottsága 1992-ben megvádolta, a vádpontok közt szerepelt csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elõsegítése is.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-10-19 17:51
Remélem legalább napi ötször eléneklik a müezzint, hogy imára hívják a környék lakóit. Azért jó dolga lesz, profi "terrorelhárítók" fogják védeni a s.ggét a nap 24 órájában a mi adóforintjainkból, hogy nyugodtan tudjon a hazai zsidó elittel bizniszelni.
267 #2 Perle
- 2016-10-19 20:24
A rezsicsökkentés hírére költözött a szomszégba Ammar, ammár teljesen biztos.
Csak nehogy szemet vessen a kiskorú gyerekekre.!:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,397,267 egyedi látogató