Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A büszke böszme, malacpofájú Zsidó...

Nézem ezeket a fazonokat.

A hányingeren már túl vagyok, edzödik az ember az évek terhe alatt.


Nem olyan régen letöltésként betettem a Kõrösi Csanád... bocs' Szögedi... isten se tudja pontosan hogy írják ezeket a helységneveket,,, ... kalapácsokat... egyszer rovásírással amit végre ki-silabizáltam, most várhatok ameddig héberesen lesz írva minden. Talán annyiból könnyebb, hogy ezt is visszafelé kell olvasni... de mi lesz ha majd a kinait kell megfejteni? Fentröl le... nemde? De igen.
Azt ki tudja, van olyan írás amit lentrõl felfele kell értelmezni?

Esetleg nekiláthatna valaki már most.

én addig is magyarul pötyögtetnék...

Nem is ezt akartam feszegetni. Csak ma reggel láttam, hogy Spari belinkelte az üzenõfalon a "Nagyinterjú" (Nagybetüvel!!!!) második részét, így úgy gondoltam, okulásul összefüzöm az elsõvel és felteszem nektek letölthetõnek a PI-oldalra.

Ez már történelem. Az bizony. "A malacpofájú Csalárd Csanád Tündöklése és... "

Nem tudom, ki kapott töle és hány(féle) ingert én egész jól bírtam a gyürõdést.

Olyan ôszintének tünt ... szerintem ostorcsattogtató barátjának - Emõkének - is önköltségi áron adta el a karikást amivel az ki akarta kergetni a Kufárokat az Országházából...
Csanád azóta már passztentos fejfedõt árul - azt a "nesze b'meg" tipusut

Emöke persze azóta is keresi öket (a kufárokat)... ja, nem... már õt kergették ki onnan ahogy hallom a pusmogásokat.

De nem kell félnünk hiszen ugrásra várva áll a kapuk elött... (dehogy Hanni-Bál!, csak) a zsidómalacképü-barbár

A riport letölthetõ egészben: tegyétek a karácsonyfa alá: A mór ugyan elbaltázta a kötelességét, de marad.

Hozzászólások

238 #58 bivaly
- 2016-10-24 17:29
Her !

Akinek Szpartakusz eddigi munkássága, meg az én utolsó beírásom, ( plusz ugyan e miatt mások sok beírása) a "két magyar nem fér meg együtt", az bátran vegye magára amit Szpartakusznak írtam ! Amikor ide vetõdtem pár hónapja, nem gondoltam, hogy a létszám ennyire lefogy, nem gondoltam, hogy egyesek, mint kirakati játékvonat mennek körbe-körbe, közben állandóan felfedezik ugyan azt. És bizony komoly terelések mentek, ami miatt sokan lekoptak, és értelmetlennek találták az itt létet. Nem írom le hosszan, hogy miért maradtam itt, mikor már az elején is azonnal többek céltáblája lettem, de azért érdekes volt , hogy magabiztos nagypofájúak hogyan vinnyogtak, amikor a tükröt a képük elé tettem. Amikor ráéreztem a vérszomjas, "hazafias" duma mögött a nagyon erõsen piros fehér zöldre festett téglára ! Mert a kérdés mindenkor ott van, hogy qui prodest ! Nézd meg a témákat, és a hozzászólásokat ! Komoly téma ? Nincs is bejegyzés, nézd meg ezt ! 58, és a fele nem is arról szól ami a cím ! Ahová gondolatok kellenek, saját vélemény, saját kútfõbõl, nincs, vagy egy-kettõnél megáll.
Nekem szintén "emberundorom van", mert nagyon nehéz valódit találni, a mûemberek meg akiket hivatalból embernek neveznek, naponta többször megölnek. Alig tudok újra éledni, egy-egy szellemi érintkezés után. Her ! Az a bizonyos mondat a Te szegénységi bizonyítványod is ! Nem bántalak, csak közlöm a tényeket. Te minden bizonnyal nem így látod. Érthetõ, nálad is a vakablakot nyitják ki, amikor szellõztetni kell. Az az egyetlen mondat, hogy " két magyar...", ! Her, ez csak pici porszeme annak a galaxis méretû hazugság halmaznak, ami mint közhely, agyba van verve. És gondolkodás nélkül használva van , gondolkodás nélkül ! De ha komolyra fordítom a szót, Szpartakusz nemzetközi szinten többet ártott Magyarországnak grafomán degeneráltsága közléseivel szerte a világ összes magyar nyelvû oldalain, amit a Moszad, CIA, meg Mi-5, együtt nem tudott ! Érted ? Ha értenéd, nem írtad volna amit írtál. Koromnál fogva nem vagyok tekintettel sem korra, sem nemre, és mindenki azt ír amit akar válaszul. A tények mint tudjuk, makacs dolgok. Vissza olvastam, pont a fentiek miatt évekre menõen az oldalt, volt is kritikám az "okosok" felé, de hogy ilyen kevesen lettetek, (lettünk), annak mit gondolsz mi az oka ? Költõi kérdés, ne fáraszd magad a válasszal ! Most sem írom le teljesen, meg pontosan, hogy mirõl mit gondolok, nem csak azért mert igen hosszú lenne, hanem mert tényleg van itt három-négy ember aki értené, az meg már tudja, a többinek meg mindegy, eddig sem értette, ez után sem érti majd . Hogy most sokakat megsértettem? ( Esetleg ?) Francokat, csak nehezemre esett eddig udvariasnak lenni a legtöbb esetben. Már írtam korábban, ez politikai, kultúrális oldal, nem vén kiöregedett kurvák ötórai teája zsúrfiúkkal, ahol a legkomolyabb téma, hogy ki mikor kit dugott meg, és hogyan. Vannak akik ezt évek óta képtelenek felfogni.
154 #59 kakas
- 2016-10-24 17:44
#59 bivaly 66.media.tumblr.com/2e73af64aec26477c3d103497074a285/tumblr_nogdjoQnkj1rjb9hno1_400.gif [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A41mtBhqhEI[/movie]
37 #60 HER
- 2016-10-24 18:36
Kedves Bivaly, nem ilyen mélységbe menõen írtam, csak legyünk már tekintettel a másikra is! Mint ember! Igazat adok, mindenben! Tudom fárasztó olvasni amiket ír.
Én sem szoktam elolvasni amikor, bõ lére ereszti magát! Át ugrom és olvasok másokat ha hosszú is, de érdekel a véleménye! Nem megbántani akartalak!:)
238 #61 bivaly
- 2016-10-26 15:50
Kedves Her !

Nem bántottál meg, de úgy kellett reagálnom erre, ahogy reagáltam, mert messze vezet és mérhetetlen károkat okoz ez az általánosítás. Mert nem igaz ! Sok másikkal együtt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,401,012 egyedi látogató