Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szolnokot a cionzsidó ámerikai-jak elfoglalták!

BelföldSzia Imre bátyó! Két kép és egy információ hozzá amit az interneten találtam mielõbb. Megtudja valaki mondani hogy mi történik Szolnok városban? Ma reggel 8 óra körül ez a látvány fogadta a fõtéren munkába igyekvõket.Amerikai páncélozott harcjármû a tetején géppuska toronnyal benne a katonával, valamint a jármû körül felfegyverzett katona teljes harci ruhában sisakkal, golyóálló mellénnyel...A Tiszaligettel szemben a mentetlen lejárójánál 3 ilyen harcjármû szintén sorakozott. Vajon mi szükség volt arra hogy Szolnok fõterén ilyen jármû jelenjen meg a felfegyverzett katonákkal. A sugárhajtású vadászgépek most e sorok irásakor (21 óra csütörtök) itt húznak el a város felett. Mi készül itt? Vagy mire kell készülnünk?

Isten áldjon!


Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-10-21 19:56
Az éjszakai gyakorló repülés normális dolog. Valamikor megszokott volt, csak a nem létezõ hadsereg nem létezõ pénze miatt kicsit megcsappant a repülõgép létszám, meg a vele való gyakorlatozás. A gyakorlat éjjel az elfogó vadászoknak van, felküldenek valahol egy gépet, és az elfogó vadászoknak ezt fel kell deríteni, és le is kell hozniuk. Az amerikai "izék" lehet, hogy csak elõbújtak valahonnan !? Lehet, hogy az éjszakai gépek nem gyakorlatoztak, hanem vagy jöttek, vagy mentek !? Ebben a biztonságos, nagyon demokratikus országban minden lehetséges, meg annak az ellenkezõje is.
120 #2 Vakeger
- 2016-10-21 19:58
Jöhet a szolnoki tavasz is! s_hihi
267 #3 Perle
- 2016-10-21 21:56
Védelmi gyakorlatok vannak folyamatosan, ezen és ajövõ héten is. Tenor ellen készülnek. Lejátszák az orosz -ukrán konfliktust, azt hogy az oroszok megtámadjáka nátót.
http://www.szolno..._hid=40582
Kész provokáció és röhej. Azért Szolnokon, mert ott is van katonai reptér.
]
30 #4 osmagyar
- 2016-10-22 07:18
Ezek már nem csak gyakorlatok. Ahhoz nem kell oltóbusz (járvány esetén mobil oltóközpont) és mûtõsátor, amire közbeszerzést írtak ki a honvédségnél.
83 #5 Sbert
- 2016-10-22 10:02
Kiváncsi vagyok, meddig marad ez a pitti-patti-helyzet.
A nyílt Hazaárulás már 84-ben megvolt, ez csak egy "hozománya"...
Most Sándorfalván valami 6, és 12 km-es futóverseny van, miközben a "város" 3/4-e lezárva. Höbörögnek is az "új" szomszédaim, hogy kocsival a "bótbasé löhet mönni"....
Nahh pattantam hát a kétkereküek közül egyikre, hadd lássam, mi is a stájsz:
Nahh, az utcám elejin, (én a "város" széliben, az erdõ mellett vagyok, mint lakosságos), egy polgári ör-asszonyság meg egy törm zsandár-luvnya. (zsák? a foltját, biza!)
"Álljon meg! Száljon le a jármûrõl, és várakozzon!"
....az egész fõutca üres, b+!!!, de várjak.
A legszebb az egíszben: a PMR kussban van, és közben mobilon kacajászik valakivel, a (polgárõr meg majd fel robban az irígy-seggtõl közben... :D )
Szóval jó két perc eltelik, nézöm a nagy büdös sömmit, azt mikor létötte a begyûvõt, az a szerencsétlen szolga-állat a magánbeszélgetést, gondoltam, mögkérdöm, mé tart föl a SEMMIRE!.
Nahh Magok Népe: Amit kaptam válaszul, azt nem javallom ám mindenkinek.
Ime a Válasz:
"Futkosnak a magyar barmok, én meg itt kell basszam az idõmet erre!"
No, ennek "örömére", (mindig legyen nálad Szolgálati Köbányai....), roppantottam hát egyet, izibe....
Azt mondja mán élbõl:
"Akkor ez ittas vezetés!" - válaszom:
Ómen! és otthagytam, elmentem a boltba, az anyja fog ott ennél tovább tartani.
Visszafelé persze, JusztLaci-módban is erre vettem az irány, már egy másik bambival a kezemben...
Csak azt érteném meg, mit keres a Szeged légtérben épp két MI-24 Hind...????

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,405,853 egyedi látogató