Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Úgy tûnik az öreg Gyõrkös nem adta olcsón magát!

GondolatokOlvasva Bõnyt, egybõl az MNA ugrott be. Nem írják, de Gyõrkös István lehetett a megtámadott, aki ezt a tetvet azért csak leszedálta. Követendõ példa, csak náluk, a saját fészkeikben és demokratikusan! Alakul! MNA, mi a lépés? Hajrá jóbik meg éjjenviktor? Baxátok meg, tényleg ez kellett? Fejbe lõttek egy rendõrt – életét vesztette - elfogták a támadót
Akció közben fejbe lõttek egy rendõrt Bõnyben. Az Origo úgy tudja: a rendõr belehalt a sérülésbe. A tettest tûzharcban elfogtál, megsebesült.

A Kisalföld úgy tudja, a rendõrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel megerõsítve házkutatást tartott Bõnyben. Ekkor dörrentek lövések. Lapinformációk szerint egy rendõrt fejlövés ért, aki a helyszínen bele is halt a sérülésébe. (A Kisalföld helyi tudósítója csupán annyit tudott megerõsíteni, hogy bár a gyõri kórház mentõhelikoptere megérkezett a helyszínre, de onnan már nem szállt fel.)
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A TEK golyóálló mellényes rendõrei a faluban mindenkit arra kértek délelõtt, hogy ne hagyja el a házát.


Fotó: MTI / Krizsán Csaba
Bõny lövöldözés sérült TEK,rendõr rendõrautó meghalt agyonlõtték mellkas

A legfrissebb információk szerint tûzharcban sikerült a támadót ártalmatlanítani, akit a TEK emberei gyomron lõttek.
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A hirado.hu értesülései szerint „a feltételezett elkövetõ 74 éves, évekkel ezelõtt elvesztette az egyik gyermekét, azóta komoly problémái vannak.”A portál úgy tudja: két rendõr sebesült meg az akció során, közölük egyikük vesztette életét.

Információk szerint az idõs férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal szélsõjobboldali szervezethez tartozott. Ennek kapcsán kezdõdött a rendõri akció és a házkutatás is.
Link

Hozzászólások

139 #77 jozsef toth
- 2016-10-30 01:32
Vegulis van egy olyan kozmondas,hogy rossz idobe rossz helyen voltal!
Ilyenkor ez nem ervenyes?
Mert ugye ha a felesegevel es a csaladjaval tolti az ejszakat ez a rendes rendor ,akkor ilyen nemtorten volna vele!
Vagy a konyhaba tanulta volna a bibliat!
De mivel istenke erre a dontesre jutott ,hogy pont ilyen jolelku angyalkara van szuksege ez azert igy tortent.
Ezt csak az ima kommandosok lelki nyugalmaaert irom!
Mert ugye isten akarata nelkul semmise tortenik!

Ammen!Vagy kampec!
2 #78 gerry
- 2016-10-30 06:58
Gondolkodtam rajta, hogy bemásoljam-e a cikket, vagy sem.
Bárhogy nézem, van értelme elolvasni - akkor is ha nem mindenben értek egyet az írás tartalmának részleteivel. De ki vagyok én, hogy eldöntsem - kinek milyen a szemüvege írás/olvasás közben.


Az eredeti cikk itt olvasható: http://kolozsvaro...egzavarig/ , szerzõje Molnár Bálint, leközölve okt. 27.-én


Szégyelljetek magatokat!
Kosától Németh Szilárdon át a megrendült személyiségzavarig!


kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/kosanemeth.jpg

Az államadósságot csökkentjük, a fizetési mérlegünk tartósan pozitív, törvényen kívül helyeztük és felszámoltuk a paramilitáris szervezeteket. Ma Magyarországon minden kisebbség védelmet élvez, ideértve a nemzeti kisebbségeket, a romákat és a zsidó kisebbséget is. A magyar kormány ezeket a kisebbségeket mindig meg fogja védeni a jövõben is.
{Orbán Viktor - 2012. január 18, az Európai Parlament Magyarországról szóló vitája)


Na, kérem tisztelettel, nem fog megzavarni ennek a cikknek a megírásában, hogy Rogán Antal sajtótájékoztatót tartott ma és a magyar ügyészség kiváló munkájával takarózva óbégat Juhász Péter lejáratási kísérletérõl, és szánalmasan magyarázkodik, hogy Õ ott sem volt, meg nem is úgy volt, nem is igaz, semmi nem igaz, minden csak fikció, mindenkimáshülye és nem megy el most sem a tárgyalásra.

Meg az sem fog megzavarni (bár ez nem kicsit idevág), hogy Németh Fidelligenciahányados Szilárd azt írta egy közleményben (és tud írni, és tud), hogy az
ellenzék nem hagyja dolgozni a TEK-et. Muszáj idéznem, mert különben megfulladok a sírvaröhögéstõl, nem tarthatom magamban: az ellenzéki pártok mindent megtesznek a szervezet ellehetetlenítéséért, össze-vissza hazudoznak a mûködésérõl, megszüntetéssel, elszámoltatással fenyegetik a TEK-et. Ezzel teljesen elbizonytalanítják Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományát, akadályozzák a magyar emberek biztonsága érdekében végzett munkájukat.

Igaz, hogy ez a könnyes-bús beismerõ vallomás a szívembe hasított (képzeljük már el azt a terrorelhárító alakulatot, amely Gyurcsány nyilatkozatától zavarba jön, igen, elképzeltük) szerintem térjünk vissza most oda, hogy ma 2016. október 27-ét írunk, ha jól tévedek. Négy és fél, lassan öt évvel ezelõtt, amikor Magyarország már téma volt az Európai Unió asztalán, a sánta kutya hazug ember nem mondott igazat. Már akkor sem. A paramilitáris szervezetek öt év távlatából köszönik, jól vannak, élnek, virulnak, lõnek, kiképeznek, alakzatokba állnak, agyat mosnak és tegnap sajnos kiderült, hogy embert is ölnek.

Nem csoda, hogy ilyenkor a szellemi muníció legjavát dobja be a kormánypárt. Tuszi-hutu-kupak Lajos - Németh Szüust több testhosszal megelõzve - már a reggeli órákban becsörtetett a Kossuth rádió imatermébe, ahol a bõnyi rendõrgyilkossággal kapcsolatban azt prédikálta (http://hvg.hu/itt..._migransok): meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet (Magyar Nemzeti Arcvonal), amelynek az elkövetõ, Györkös István alapítója volt, kötõdik-e parlamenti erõhöz. A Jobbik több képviselõje is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel - így Laller, a szellemi súlyemelõ.
Amint látjuk, egy percig nem merült fel, hogy ezt a tragikus kimenetelû ügyet a minimális jóérzés határain belül maradva próbálták volna kezelni az elvtársak. Fel is hívnám a figyelmüket arra, hogy tegnap egy ember meghalt, és amíg õk megpróbálják serényen a demokratikus ellenzék vagy a dédelgetett vadhajtás nyakába varrni ezt a botrányt, mindenkit továbbra is az érdekelne, hogy ki a felelõs a rendõr haláláért.
Egy körömfeketémi felelõsségérzet nem merül fel ezekben az akár holttesteken át is gennyes módon kampányoló Kósákban és Németh Szilárdokban?

Ki hazudta 2012-ben, hogy felszámolta, törvényen kívül helyezte a paramilitáris szervezeteket?

Ki ámította azzal a hülyebirkákat, hogy két hét alatt rend lesz?

Ki felügyeli ma Magyarországon a rendõrséget, a titkosszolgálatokat, a TEK-et?

Konkrétan ki sodorta veszélybe ennek a két rendõrnek az életét, akik közül az egyiket megölte a szabadlábon bóklászó, közveszélyes vadbarom?

Hol volt a TEK, és miért nem volt a helyén, amikor a rendõrt lelõtték? Miért nem a minden lében kanál operett- és vicckommandó vonult ki a 25 éve ismert elmebeteghez?

Kinek a mulasztása, hogy biztonsági intézkedések nélkül küldték a szerencsétleneket egy terrorgyanús személynél házkutatást végezni?

Kinek a hibája, hogy ez a genetikailag kódoltan szélsõséges, büntetett elõéletû, a hatóságok elõtt igen jól ismert vén náci kalasnyikovot tartott a házában?

Ki tolja másfél éve a gyûlöletkampányt, ki riogat az asszonyainkra, lányainkra támadó migránsokkal?

Kinek volt pofája néhány órával a tragédia után migránsok fotójával illusztrálni a kormány angol nyelvû oldalán azt a hírt, hogy egy hungarista szélsõséges fejbe lõtt egy rendõrt? (http://4cdn.hu/kr...s868js.png) És ahhoz, hogy törölje a bejegyzést és jól meg is magyarázza?

Namármost. Amikor ez a két intellektuális vakondtúrás ebben a sorrendben megválaszolta a fenti kérdéseket, akkor lehet majd mutogatni a Jobbikra és siránkozni afölött, hogy a TEK-et báncsa az ellenzék. Egy frászt. Akkor sem lehet.

Ugyanis az a helyzet, hogy itt egyvalaki van, aki nem elõször, de minden korábbinál nagyobbat hibázott. Éspedig azok a hatóságok - Pintértõl lefele és oldalra Hajdúig -, akiknek nem elõször van dolguk ezzel a nemzetiszocialista, hungarista, neonáci, istentudjamilyen bagázzsal. Kijelenthetjük tehát, hogy Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományának arról sem volt fogalma, és ha volt is pont leszarták, hogy a rendõrgyilkos Györkös kapcsolatban állt orosz diplomatákkal, meg hogy weboldaluk (www.hidfo.ru) a magyar nyelvû orosz propaganda legfontosabb bástyája lett? Miért is zavarta volna õket, hiszen ugyanez a propaganda tolta a Fidesz uszító, gyûlölködõ kampányának szekerét bele a dicsõséges népszavazási gyõzelembe, nem igaz?

Az soha nem fordult meg abban a buflák fejetekben, hogy ha embereket hergelünk reggeltõl estig, hónapokon keresztül és lebegtetjük a pánikot a fejük fölött, elõbb-utóbb elõkerül az a futóbolond, aki majd feljogosítva érzi magát, hogy igazságot és rendet szolgáltasson? Miért nem a kétes múltú Olajszõke Pintért vonjátok most felelõsségre, nagyokosok? Nálatok nem történhet akkora nagy disznóság vagy tragédia, ami után másnap ne lenne pofátok kiállni azzal, hogy meg kell vizsgálni, hogy vajon nem a Jobbik, nem Gyurcsány, nem Soros, nem az ufók tehetnek róla. Az, noSy egyszer legalább a saját felelõsségetek felmerüljön bármivel kapcsolatban, elõ nem fordulhat. Még akkor sem, amikor emberi áldozatokról van szó.

Mert itt az a durva, hogy ezúttal egy ember meghalt és ti ugyanazt a gennyes rizsát nyomjátok, mint amikor rezsit csökkentettetek, ugráltatok a Népszbadság hulláján,
vagy mostátok az agyunkat a nem létezõ migránsokkal. Az a súlyos, hogy a Pintér-Hajdu és egyéb dilettáns seggarcok kõkemény felelõsségérõl egy árva hangot nem ejtettetek. Pedig ha valamit nagyon sürgõsen meg kellene vizsgálni - egyéb pártok gyanúsítgatása helyett/közben -, az éppen ezeknek a jómadaraknak a felelõssége, esetenként bûnössége.

Másfelõl úgy látom, hogy ennek a hibbant, oroszbarát félkatonai szervezetnek, amely zászlaján-homlokán hirdeti az antiszemitizmust, Nyugat- és idegenellenességet, rasszizmust, nemzetiszocializmust - hogy a keresztény fundamentalizmusról már ne is beszéljek -, a legtöbb köze éppen a Fidesz-KDNP falig eltolt ideológiájához van.
Köszönhetõ ez annak, hogy a kormánypárt évek óta a szélsõjobb nyelvén beszél, annak kottájából játszik, következetesen nem határolódik el a szélsõségektõl, történelmet hamisít, diktátorokhoz dörgölõzik és fütyörészve mérgezi a társadalom elméjét. Kósa Laller gond nélkül azonosult a Jobbik ideológiájával, amikor a szavazóira ácsingózott, most meg hirtelen büdös lett neki a náci mantra.

Szégyelljetek magatokat, Kosától Németh Szilárdon át a megrendült személyiségzavarig! Egy ember meghalt, ti meg a félkegyelmû Hajdút véditek és a Jobbikra mutogattok. Mert az Orbán nevû 5 évvel ezelõtti vaskos hazugságának árnyékában ma félkatonai szervezetek rendõröket ölnek Magyarországon úgy, hogy a TEK még a kanyarban sincs. Errõl beszéljetek, gazemberek! Hogy hetedik éve semmit nem tettetek azért, hogy felszámoljátok a bennszülött terroristáitok erõszakszervezeteit. Ki tehet róla? Soros? Gyurcsány? Vagy Brüsszel?
238 #79 bivaly
- 2016-10-30 07:43
Gerry !

Nagyon nem kellett volna betenni.

A cikkírónak meg üzenem, hogy a rohadjon el a becsületes ellenzékével egyetemben ! Ez egy mocskos, tetves senki, aki úgy gondolja, hogy 2006 Gyurcsány állami terrorizmusa meg sem történt, és amit a szocialista és SZDSZ-es ÁVO csinált éveken keresztül, az maga volt a megtestesült béke, és mennyország ! Te nyomorult féreg, egy mai Ilja Ehrenburg vagy, pont olyan férges lélekkel mint az eredeti. A Fidesz és csatolt részei ettõl még úgy tetvek, ahogy, de ti pont ugyan olyan tetvek vagytok, csak másik színû zacskóba csomagoltak benneteket. Te ebben a cikkben pont annyit hazudsz, mint akikrõl írod, hogy hazudnak, a te szellemi társaid pont annyit rohasztottak ebben az országban, (meg a Világon !), mint akiket köpködsz, most is hazudsz, szerecsent mosdatsz, és úgy teszel, mint aki a megtestesült igazság !? Te, ti, legalább annyira undorítóak vagytok, mint a Fidesz. Tudod barom, mi emlékezünk ám a ti apáitokra is, meg a tetteikre is, meg a hazugságaikra is.
Ti kire mutogattatok, és szégyelltétek-e már valaha is magatokat bármiért ? Nem, ugye, mert ti vagytok az "Angyalok", állig véres és aljas múltatokkal, meg jelennel ! Játszátok itt az igazság bajnokát, mint tripperes kurva a kocsmában az úrinõt !
7 #80 virag
- 2016-10-30 15:21
Házkutatások a szélsõségeseknél
Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsõséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – tudta meg lapunk.
http://magyaridok...l-1135804/
3 #81 Enid
- 2016-10-30 15:31
Virag! Akkor erre kellett okot keresni? Erre volt jo a "hazkutatas"? Esetleg a rendor is eszkozkent szerepelt a tervben...
Haladunk a katonai diktatura fele.
7 #82 virag
- 2016-10-30 15:48
Enid, igen valószínû...bár több ok is lehet...
86 #83 kovu
- 2016-10-30 16:32
#77 Enids_proszt
48 #84 ro-zsola
- 2016-10-30 16:53
Fokozódik a nemzetközi helyzet
http://marekraida...x?c=535188
Csehország kilép az Eu-ból ? Háááá .....
Idõközben a " hebellis magyahok " is lázadoznak http://citizengo....d=28558839
Moldáviában áll a bál. Nemrég bukarestben cirkuszoltak a román nacionalisták
Moldávia ellenáll
pár érdekes kép
kepfeltoltes.hu/view/161030/7510749734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és egy régebbi ( ekkor még a kievi majdan még csak pletykaszinten volt )
kepfeltoltes.hu/161030/9182140687_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
48 #85 ro-zsola
- 2016-10-30 17:16
Nemrég napvilágra került Románia feldarabolásának terve. A hírek szerint Moldávia lemond Transznisztriáról Oroszország javára cserébe megkapja Bukovinát , Baszarábiát és Moldva jelenleg uralt részét
Bulgária visszakapja Dobrodzsát és a Duna deltát
Erdély külön állam lesz
Csakhogy
A függetlenné váló Kárpátalja bár elkezdte kiépíteni a nemzetközi kapcsolatait , nagy valószínûséggel csatlakozni fog Magyarországhoz. Lemberg pedig Lengyelországhoz
Ebben a esetben Erdély függetlensége kérdésessé válik
Bulgária egyre szorosabban összefonódik a V4 helyesebben V3 ( Csehország és Szlovákia újra Csehszolvákia lesz )
A bolgárok egyre bátrabban mutatak fityiszt a nyugatnak
Francia és némethonban a helyi fehér lakosság egyre idegesebb. Olaszország polgárháború szélén. Katalónia kinyílvánította függetlenségét
A nyugatnak egyre több a gondja. Az EU úgy látszik nem tudja elkerülni a felbomlását. Csak a katonai terror tarthatja fenn ezt a zsidócsûrhét
Litvániában megy a hisztériakeltés az oroszok miatt. Nem véletlen. Litvánia egyre inkább közeledik az oroszokhoz
" Vigyázzó szemeitek Varsóra vessétek ! ". A lengyel vezérkar nyíltan pofánröhögi a nato köcsögjeit mondván , az amerikai haditechnika semmit se ér. Szíria tökéletesen bizonyítja. Emelett a katolikus Lengyelország szintén a kilépést fogja választani az EU rohadó hajójáról. Nagyon nincs kedvük a migránsokhoz
Anglia , SzSÁ és a kis vazallusok most éppen az orosz határ felé tartanak. Innen látszik mennyire idióták. Az angol haditechnika egy rakás lócitrom.
Moszulban semmit se tudtak elérni. A török csak nehézkesen segiti õket
Törökország a teljes nato haditechnikát le akarja cserélni orosz-kínai technikára. Egyiptom egyre inkább közeledik egy állandó orosz katonai jelenlét bevezetésére
Röviden , helyzet van
A román titkoszolgálati információk szerint 2 éven belül Románia felbomlik. Az RMDSZ nyíltan hírdeti " 2020-ra Erdély kiválik "
2020 érdekes dátum
Trianon 100 éves évfordulója valamint a világ összes nagy hadseregeinek nagy fejlesztéseit mindannyian 2020-ra tervezik
A napokban érdekes módon több földrengés rázta meg Olaszországot. Olaszország = Róma = Vatikán de ami a lényegesebb a Földközi tengerbe beékelõdõ " csizma " vagyis geopolitikai terület. Fukushima után én veszem a bátorságot s megkérdezem : vajon hány natobázis lett lezárva ?
S lám a zsidó " jós " jövendölései : http://ripost.hu/...=hirkereso
Sokszor elcsodálkozom a zsidó kreténségén. Mi a francnak kell elmondják a terveiket ?
Putyin nem fog támadni !
Földrengések , TEK akciók meg hasonlók várhatóak de Putyin támadni biztosan nem fog
4 #86 Posta Imre
- 2016-10-30 18:16
Rozsola, kitettelek külön hírbe, had röhögjön más is! Na jó, csak vicceltem, mert mindez már a múlt. Már csak az a kérdés, kik laknak majd Erdélyben, vagy Magyarországon...vagy bárhol...mert a jelenlegi eresztés nem ér egy fángli xart sem. Az rendben van, hogy majdan Jézus meggyógyíjja ezt az elme-lelkibeteg csordát, de kétlem, hogy a xarból érdemes, vagy akár lehet várat építeni, de még vityillót sem. Igen, egy kiadós háború, öldöklés, szenvedés...na az betenné a kaput...az elgondolkodtatná talán az élõket, közben persze ha a szemét azért menne a darálóba, de ha mégsem, akkor annak sincs semmi értelme.
2 #87 gerry
- 2016-10-30 19:52
bivaly
- 2016. október 30. 08:43:57
Gerry !

Nagyon nem kellett volna betenni.


Miért nem? Ezt a cikket pontosan azért tettem be, hogy tudjatok róla. Remélem nem hiszed rólam, hogy egyezik a véleményem az írójával?

De a cikk másról is szól - és némelyik szakasza nagyon is találó...

majd gondold át - és ne lõj reflexbõl!

A világ emberekbõl áll és ez mostanában elég bizonytalan állagu ... s ahogy látom ez se jó várat építeni.
238 #88 bivaly
- 2016-10-31 05:00
Gerry !

Egy másodpecig nem gondoltam, hogy egyetértesz !!! De én nem voltam soha, és nem is leszek barátja az elleségem ellenségének, csak mert az átmenetileg hoz a konyhára ! Ez az, amiért nagyon finoman szólva, fenntartásaim vannak az ilyen igazság tartalmak iránt. Én nem csak azt nézem, hogy mit mond, hanem azt is, hogy ki mondja ! Ez meg szerintem nagyon lényeges, szemben a közhellyel ! Antall, Orbán, Gyurcsány is csak az igazat, a színtiszta igazat mondta, és mondja mindenkor, ugye ? A hozzájuk tartozó média is csupa tiszta szívû, és tiszta lelkû emberbõl áll, ugye ? A politika által mûködtetett "civil blogok" is csupa nagybetûs igaz emberekbõl állnak, ugye ? A lelkes "civil szervezõdések" is hathatósan mûködnek az agymosásban, ugye ?
Koromnál, és ez által tapasztalataimnál fogva, mérhetetlenül undorodom, és gyûlölöm a parasztvakítás minden módját, és a benne lévõ személyeket pláne ! Tudod Gerry, a hivatalos egyetemeken oktatott történelem, és teremtés elmélet is csupa megkérdõjelezhetetlen igazságot tartalmaz, körülbelül az ominózus írással azonos mértékben. Ebben ugye egyetértünk ?


Na, ezért írtam amit írtam.
48 #89 ro-zsola
- 2016-10-31 08:44
Én nem féltem az emberiséget
A tudatmódosítás technikája közismert. Ha sikerült az emberek agyát átmosni a zsidó-fasiszta propagandával , nekünk is sikerülni fog átmosni az agyakat
Nemcsak a zsidó ért a pszichológiához. Valójában a hiõnózis és a pszichológia " nagymesteri " véletlenül nagyszámban megtalálhatóak a KGB-nél
komolyabban : az átlag ember segghülye. Arra megy amerre terelik
Az utóbbi idõkben egyre több a zsidós anyag
Kiderült a zsidóknak semmi közük Palesztínához , az " angol " szerint a zsidók felelõsek a holokausztért , Ukrajna okán a zsidó a fasiszta , Izrael okán a zsidó a náci stb
154 #90 kakas
- 2016-10-31 09:32
66.media.tumblr.com/705bcf1aaaec343cf0eec27a3f1c7bf1/tumblr_ofsqh0o66H1txdbq8o1_400.jpg66.media.tumblr.com/3de4a01f5f922ec28f750ce3082c8509/tumblr_nx3y1346by1ro7ynio1_500.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.28 másodperc
4,610,945 egyedi látogató