Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Úgy tûnik az öreg Gyõrkös nem adta olcsón magát!

GondolatokOlvasva Bõnyt, egybõl az MNA ugrott be. Nem írják, de Gyõrkös István lehetett a megtámadott, aki ezt a tetvet azért csak leszedálta. Követendõ példa, csak náluk, a saját fészkeikben és demokratikusan! Alakul! MNA, mi a lépés? Hajrá jóbik meg éjjenviktor? Baxátok meg, tényleg ez kellett? Fejbe lõttek egy rendõrt – életét vesztette - elfogták a támadót
Akció közben fejbe lõttek egy rendõrt Bõnyben. Az Origo úgy tudja: a rendõr belehalt a sérülésbe. A tettest tûzharcban elfogtál, megsebesült.

A Kisalföld úgy tudja, a rendõrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel megerõsítve házkutatást tartott Bõnyben. Ekkor dörrentek lövések. Lapinformációk szerint egy rendõrt fejlövés ért, aki a helyszínen bele is halt a sérülésébe. (A Kisalföld helyi tudósítója csupán annyit tudott megerõsíteni, hogy bár a gyõri kórház mentõhelikoptere megérkezett a helyszínre, de onnan már nem szállt fel.)
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A TEK golyóálló mellényes rendõrei a faluban mindenkit arra kértek délelõtt, hogy ne hagyja el a házát.


Fotó: MTI / Krizsán Csaba
Bõny lövöldözés sérült TEK,rendõr rendõrautó meghalt agyonlõtték mellkas

A legfrissebb információk szerint tûzharcban sikerült a támadót ártalmatlanítani, akit a TEK emberei gyomron lõttek.
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A hirado.hu értesülései szerint „a feltételezett elkövetõ 74 éves, évekkel ezelõtt elvesztette az egyik gyermekét, azóta komoly problémái vannak.”A portál úgy tudja: két rendõr sebesült meg az akció során, közölük egyikük vesztette életét.

Információk szerint az idõs férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal szélsõjobboldali szervezethez tartozott. Ennek kapcsán kezdõdött a rendõri akció és a házkutatás is.
Link

Hozzászólások

238 #20 bivaly
- 2016-10-26 21:06
Imre !

Csak megemlítettem Szabó Albertet, a nagy magyar hungaristát ! Mert, hogy szóba került. És ha már, akkor emlékeztek Bácsfi Diánára, mint Szálasi reinkarnációra ? Hányszor mutogatta a tv, hogy a "nyilasok" masíroznak az utcán !? Pár éve meg valami egzotikus õskutató, meg a rosebb tudja milyen szerepben tûnt fel !? Egyszerûen nem ugrik be a "mûvészneve". Hány ilyen van ? Azon kevesekhez tartozom, akik soha, semmilyen "tv"-t nem nézek sem az interneten, sem máshol. Nincs tv elõfizetésem, elég a királyi 1, pont ugyan azt hazuják máshol is. Tudod, új MTI, csak másként hívják, és a propaganda minisztérium is fedõnéven mûködik, ne legyen annyira feltûnõ, a párttitkár elvtársat, meg miniszteri biztosnak nevezik. Mikor mondtak ebben a szerencsétlen maradék országban bármirõl is igazat az utóbbi 26 évben hivatalosan ? Ezekben az MNA szerû szervezetekben meg fénykorukban a tagság fele besúgó volt. Soha nem mentem a küzelükbe sem, mert láttam a szereptévesztést, és nem kívántam követni józan paraszti ésszel, a követhetetlent , a cél nélküli célt, az ökölrázás ünnepélyes pillanatait megemlékezésekkor, és mert láttam, hogy nem tudják csak körülírni amit ideológiának mondanak. Amit most írtam, ez évekre visszamenõen igaz, nem mostanra vonatkozik. És ha már itt tartunk, a Magyarok Szövetségét is hány darabra szabták, hogy nehogy legyen belõle cirkuszi mutatványon kívül bármi is. 2000 körül már annyian szaladgáltak ilyen-olyan nemzeti szervezetekbe, hogy csak kapkodtam a fejem. Osztás, szorzás, és pár év múlva megszületett a Gárda ! Amit felemeltek jó magasra, majd kirúgták alóla az állványt. Vona Gábor sok szempontból ekvivalens Orbán Viktorral, õ is már volt minden, meg mindennek az ellenkezõje, szemrebbenés nélkül dadogja mind a kettõ a süket dumát, korábbi önmagukat ezerszer megcáfolva, szavazóikat ezerszer szembe köpve. Hiába, nagy magyar mind a kettõ. És most elõadják , hogy az MNA és a Jobbik , mint titkos, vagy nem is annyira titkos szeretõk ! A Teréz körúton mesterséges a corpus delicti, ez szintén, és Draskovicsnak meg "valódi terroristái" voltak már 2006-ban. Fenyõnek, hol és ki a gyilkosa ? A cigány gyilkosságok tele kérdéssel. A móri mészárlással mi van, hányan élnek az "elkövetõk" közül ? És miért történt, ha egy rohadt forintot sem vittek el ? Az MNA ügy, pontosabban a mai "lövöldözés" komoly emlékeket éleszt fel, nem beszélve, hogy az olajbûnözéssel foglalkozó rendõrök nagy többsége, evés közben, hátba lõtte magát. Rájött két rántott húsos szendvics megevése közben, hogy szar az élet !? És "öngyilkos" lett.
Virág elvtárs véresen komoly mondata, mely szerint "mutasson nekem egyetlen embert ebben az országban, akire öt percen belül nem bizonyítok rá bármit", ott cseng a fülemben állandóan. Na, ez a nagy magyar valóság !
238 #21 bivaly
- 2016-10-26 21:10
Anzsi !

Most, hogy mondod, egyembe jut, hogy az utóbbi idõben "hörgött", kihagyott a telefonom. Nosza, kiadás, vettem két új akkumulátort. Ugyan úgy "hörög" és kihagy. És nem Alaszkát hívtam, és nem mobilon !
4 #22 Posta Imre
- 2016-10-26 21:14
Bivaly, ez itt már rég ki van borítva bili ügyileg. Avatara néven fut a belügyis zsidó. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=igRYv-TlRco[/movie]
Molnár f árpi is zsidó...és a teljesn "nemzeti" gyülevész megmondók hada, bene gáborostól...

De ez már nem változtat azon, ha Gyõrköst csõbe húzták és most arra használják, hogy a "köztudatba" legyen csempézve ez az egész ganédomb...ami "szélsõjobb" meg minden, de valójában tetvedék zsidó nbh-s banda...
6 #23 anzsi a macska hala
- 2016-10-26 21:27
Bivaly, a két új akkumulátoroddal nem vevõ lettél, hanem adó.
106 #24 Proxi
- 2016-10-26 21:57
Igen, szerintem is összefügg a két story: a Teréz krt-i is meg ez is, kettõs céllal. 1. Mivel Orbán most rohadt pipa Vonára mert feszt teleköpi a letelepedési kötvényes levesét + a FIDESZ után a 2. legnépszerûbb párt, ezért nekik létkérdés, hogy minél több kreált dologgal vállalhatatlanná tegyék Vonát és/vagy a Jobbikot 2018 ig. Ha nem így tesznek, akkor moszkvai hátszéllel Vona akár miniszterelnök is lehet.
2. Minden nemzeti fegyveres ellenállásra képes szervezetet fel kell számolni. Az MNA régóta aggasztja õket, mert megfoghatatlanok ezért veszélyesek. A szakadás óta pedig még inkább lekövethetetlen ki kivel van, mennyien vannak és mit csinálnak? Ez pedig rendkívül veszélyes a hatalom számára. Gyõrkös "köztudottan" az MNA feje, legalább is egy részének a feje, de ez az átlag magyart cseppet sem érdekli. Innentõl kezdve MNA-s = neonáci, rendõrgyilkos.

Persze tuti nem így tervezték. Lehet csak DNS mintát akartak szerezni a nyomozók tõle (is), hogy legyen Teréz krt.-i kapocs, csak Gyõrkös nem hagyta magát bevitetni és ez lett belõle. Mindezek ellenére nem lepõdnék meg ha pár hét múlva arról szólna a fáma, hogy az öregnek is köze volt a Teréz körúti robbantóhoz, sõt mi több, más merényletre is készültek és persze a TEK mindenrõl tudott, ezért mentek Bõnyre a nyomozók. :D Ja és amúgy meg az MNA mega JObbik barátok, és ezúton is felhívják a kedves választópolgárok figyelmét, hogy az illiberális Magyarországon nem illik ilyen pártot támogatni. s_vigyori

Íme: Vona töröl, a dógok meg csak jönnek ! :)
http://888.hu/art...ak-nyomait
99 #25 MORMOTA1968
- 2016-10-26 23:36
Nem értem és soha nem is fogom megérteni, hogyan szolgálhat valaki rendõrként, katonaként, akárhogyan a saját honfitársai ellenében és különösen a nemzetalkotó magyarok ellenében egy idegenszívû, maffia módszerekkel dolgozó, nyíltan és nyilvánvalóan idegen érdekeket kiszolgáló hatalmat? Hogy miért dönt úgy egy ember, hogy ezeket bármilyen módon segíti? Különösen titkosszolgaként, kommandósként, rendõrként vagy katonaként. Egyáltalán szoktak ezek az emberek gondolkozni? Most néztem meg egy filmet pár napja, "Arctalan ellenség" címen, ami az amerikai drón pilóták életébe engedett bepillantást, hogy milyen hamar kikészíti õket a "munkájuk" lelkileg és idegileg is. Ülnek egy mindenfélével felszerelt konténer épületben jó messze minden veszélytõl Las Vegas mellett a sivatagban és osztják a halált, Irakban, Afganisztánban és minden olyan helyen, ahol állítólag az USA-t súlyosan veszélyeztetõ terrorista elemek lelhetõk fel. Persze az USA cionista vezetõire nézve mindenki terrorista. Az egész film legszimpatikusabb része, mikor a film vége felé kitessékeli a többi katonát a fõhõs "tömeg gyilkos" és végre elõször életében jót cselekszik. Megöli az asszonyát állandóan verõ és megerõszakoló afgán kemény legényt egy jól irányzott rakétával. Mert ma már így mennek a dolgok, ezért fosik az angol királynõ is. És milyen könnyû is lenne ténylegesen is elintézni õket így! 10 másodperc az indítástól a becsapódásig és sok ezer méter magasból lecsap a halálmadár. Szép jelenet, mikor az épületet, amit elõtte lõnek szarrá, az oda sietõ emberekre CIA parancsra kilõnek még egy rakétát. Aztán a temetéskor a gyászolókra is egy másik esetnél. Ma már nem szemtõl szembe ölnek, a gyáva amcsik és cinkosaik és persze irányítóik a zsidók, hanem lehetõleg egy másik földrészrõl, minél távolabbról. Ez nem csak kimeríti a gyávaság fogalmát, de fényévekkel felülmúl mindent amit gyávaságnak lehet nevezni. Hol van már a szembe az ellenséggel, bár valójában minden katona ellensége az, aki hátulról irányít, tervez, szervez, pénzel, de még csak véletlenül se lép ki a homályból a fényre, nehogy meglássák ki õ. Kutyák vagyunk többségében, eszközök, a hatalom kezében, akiknek tõlünk származik minden hatalmuk. Ma már mennyibõl tart egy szélsõjobbos osztrák politikusra vagy egy sokat tudó amerikai színész autójára rakétát kilõni. Imre és többiek! Biztos, hogy minket is, vagy legalábbis közülünk a legveszélyesebb elemnek minõsülõket TEK-esek fogják levadászni, mint Gyõrköst? Vagy egy drónról indított rakétával? Gázrobbanás történt, miért ne! A zsidó már az ókorban is gyáva féreg volt, az õ találmányuk a gladiátorok által használt dobóháló is. Õk csak falkában, tisztességtelen módszerekkel szeretnek gyilkolni, lehetõleg fegyvertelen nõket, gyerekeket, öregeket. Lásd óhéber bûnözõk. Õsi örökség. Vagy más népek behülyített fiait, lányait felhasználva, hogy az õ kezük tiszta maradjon. Fanatizálásra meg bármi megteszi. Pénz, sok-sok papírszemét, vallások, politikai ideológiák, de persze a legtöbb az eszközök nevelésétõl függ. Programozhatók vagyunk bármire, hisz az emberek többsége nem is sejti, hogy az aggyal gondolkozni is lehet, másképp gondolkozni is és nem csak sodródni az árral, mi felé is? A cikkhez nincs mit hozzá fûznöm, a többiek már mindent leírtak.
99 #26 MORMOTA1968
- 2016-10-26 23:47
Felkészültettek a jövõ évre? Mert most már csak egyre durvább események jönnek, sorban, mint ez a HAARP-al való földrengés elõidézés Olaszországban, de ugye tudjuk, bármelyik vulkánt is bedurranthatják, ha úgy tartja kedvük és érdekük. Ma már nincsenek véletlenek, bár régebben még elõfordultak, na de az idõjárás és még mi minden irányítása ma már zsidó kézben van. Mint az a bizonyos vallási központ itt Európában, ahonnét az iszlám is származik állítólag. Persze ugyanabból a judeo gyökérbõl eredeztetve. Jövõre még durvább dolgok jönnek.
2 #27 gerry
- 2016-10-27 05:57
Egybõl tüzelt a járõrökre...

...a férfi fegyverarzenáljáról sokan beszéltek, de azt hitték, hogy azok ártalmatlanítottak. Egy egykori egyetemista csoporttársától a polgármester azt is megtudta, hogy Magyarország egyetlen tengeralattjárója Bõnyben található, Gy. hozatta ide és rakatta le a földjén.

http://mno.hu/bel...re-1368448


.... parasztvakítás a köbön, teljes gázzal elõre!!!

Szerintem ki fog derülni, hogy az MNA titkos földalatti Szuezi csatornát ásott a tangeralattjárónak, ami közben fel lett szerelve dronos légelhárítással és sonárral, amelyik 10'000 tengeri mérföldes távolságról képes lett volna pozícionálni Hillary vs. Trump harci fingásait és továbbítani Putyinnak, hogy azok kianálizélhessék a szigorúan titkos információkat.

Ha azok a fiúk véletlenül nem arrafelé csellengTEK vona, ma már ki is töhetett vona a III. világosi fegyverelvétel. DE ... hála annak, hogy titokban - Orbán utasítására már hosszú hónapok óta figyelték ezeket a nárci-sokat megint megmenekült a világ...

Andrej Vajna - már megkapta az elözetes engedélyt, hogy filmet készíthessen A "TEK a ti véreTEK" címmel, fellobogózott új - "nyerõ (Ho)ló" fesztiválon 2017-ben kivánt bemutatásához, új magyar - halszagú - nemzeti eposzunkhoz... ami csupán 2016 millio kemény euróba fog kerülni a magyar polgárok épületes felvilágosítása érdekében.

Az óriásplakátok, Györben és Bõny környékén már meg lettek rendelve... "Orbán, reméljük, hogy ti 2018 után is megvédiTEK a Hazát"... szöveggel
A pápa ma hajnalban kiadott közleménye szerint a hös halott rend-õrnagy vérének földre hullási pontját szent, zarándokhellyé nevezi ki... Isten velünk van mega-TEK.
A McDonald McTEK - néven mától új Hamburgert árul - amiben Kétszer annyi Kecsöp van - utalva a véres eseményekre. A gyerekek müanyag 1:100 arányu tengeralattjáró - játékot kapnak mellé amivel este játszhatnak a kádban, lavorban, pocsolyában...

Mormota - kérdésredre válaszoltak a hivatalos szerveK: - FelkészülTEK!
4 #28 Posta Imre
- 2016-10-27 06:20
Gerry, ha jól emlékezem annak idején gyûjtöttünk vagy 300 ezret a Forintos Gyulának, hogy elmozdítsa az akkori telephelyérõl és így került végül Bõnybe. Most van az, hogy "reklámot" csinálnak...nagyon elkésve és feleslegesen...de végül is nem mindegy mirõl szólnak a "hírek"...hisz ez mind már a múlt.

Proxi, persze, hogy nem véletlen. Forgatókönyv-szerûen megyen. Most bontogatják ki azt, amit mi már el is feledtünk.

"Nyilt üzenet BIVALYNAK.--- hiába veszel új akkut.A világháló mozog.
esetleg konzultájj Gerryvel -bár mostanában kissé morózus.☺
A csajok üzeneteit meg hagyd figyelmen kivül.Jó szándékuak,,de kissé debilek.üdv.xy

Redmi note 3.--mit tud ??.ha képes vagy beállitani.-akkor az asztali laptopod kiviheted a klotyoba.-Sok helyen kapható pesti márka boltokban.kb 50-80 ezer között.Tud a baba.-innen csak az a kérdés,hogy àllsz a szellemi kéoességeiddel.-ez samsungba 240 ezer forint.
......xy"
238 #29 bivaly
- 2016-10-27 08:11
XY !

Köszönöm kitüntetõ figyelmedet !

Bivaly Mûvek
33 #30 vizilo
- 2016-10-27 10:01
Már eleve sántit a hir mert ha gépfegyverböl tüzelt akkor nem maradt volna életba egy " Droid " se , Khonék nem arrol hiresek hogy tárgyilagosann tájekoztatnak... ) A verekedés ugy kezdödött hogy a "Komám " vissza ütött !
267 #31 Perle
- 2016-10-27 10:13
Proxi, rátapintottál a lényegre. Itt már azt írják, hogy a körúti robbantással kapcsolatban mentek ki Bõnybe.
Nem lennék meglepve, hogy az a pukkanás belsõ munka lenne, hogy legyen indok Györkös közelébe való férkõzéshez. érdekes módon az elkapott állítólagos robbantó nem beszél. A magatartása nagyban hasonlít az egyik amerikai iskolai lövöldözõjéhez..
Azt tudhatták elõre, hogy a idõs embernek volt vadász engedélye, puskái.
Nem tudom elhínni, hogy ez az idõs ember minden elõzmény nélkül csak úgy kilõ a látogatókra. Azt sem tudjuk, hogy milyen mûszaki támogatással mentek ki hozzá elbeszélgetésre, hány harci jármû parkolt le a kerítés mellé..
Nagyapám szólásmondása jut eszembe: Amilyen az Adjon Isten!, olyan a Fogadj Isten!.
154 #32 kakas
- 2016-10-27 10:37
67.media.tumblr.com/0ed178ca402fbb14ef4281b93b9a213d/tumblr_ofamzu6tzR1ts6grxo1_1280.jpg
272 #33 Kameleon
- 2016-10-27 10:40
Teketóra

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WSqPPOPp8DI[/movie]
https://www.youtu...SqPPOPp8DI


https://www.faceb...0427736281
3 #34 Enid
- 2016-10-27 12:21
Olvassatok egymas utan a kulonbozo hirkozlo cikkeket!

Oriasi ellentmondasok: gyomron lottek, hatba lottek, tavaly unnepelte a 75. Szulinapjat a 74 eves ember, rendorgyilkos, idos bacsi, az mna alapitoja...stb.
A korhazba mar mellkasi lovessel vittek be valakit, de nem tudni, hogy Istvan-e vagy a halott rendor, akit meg fejbe lottek egyebkent...a kisalfold szerint viszont 76 eves a hungarista rendorgyilkos (!)... stb.stb.

Ennek az igazseggnek az utja is igen hosszunak es gorongyosnek indul.

Lenyeg, hogy mindenkit hazakuldTEK, zarkozzanak be, keszultseg, csaladja is neonaci ideoligiat vallott...

Videjot is mutogatnak.

Istvanrol annyi, hogy tuleli es a korhazban fogjak letarloztatni.
Meg semmi sem vilagos,: hogyan, miert, ki, merre... stb, csak az hogy a "rendorgyilkost" (es ezt sulykoljak) elfogtak es minden miszterium ellenere le fogjak tartoztatni.
A nyugat.hu veerzionja:
https://www.nyuga..._megserult

Miert zarnak le "hermetikusan" egy falut? Egy hatba lott ("a hasan jott ki a golyo" ) hetvenvalahany eves ... ember miatt? Ott voltak a terrorelharitok... rendor audi mentok dogivel, holokopter... stb. Erre bezarjak az ovodat is! Hermetikusan!
Hm.


Nincs itt xarszag egy fikanyit sem, tenyleg.

Csarli Hebdo, David Icke, nizzai aalnokfuto, 9/11 ... Gazaban allig felfegyverzett katonak idos embereket "fegyvereznek le" (a fegyver pl. egy fakanal )... ilyen dolgok ugranak be nekem errol...
mindez tan egy nappal a szolnoki terrorveszely-elharitasi ittensziv gyakorrlat utan. Rogton.

s_huh

Tenyleg: Gyorkos Istvanrol mi hir?
Hogy van? :|

Nem hinnem, hogy o a gyilkos. Persze a halott rendorhoz allitolag kozel allo kisirt szemu (!) rendorno majd elmeselu mi tortent.
Lenyegeben minden erzekszervunkre hatottak a mediak, higy meggyozzenek az i-gazsagrol.
272 #35 Kameleon
- 2016-10-27 14:02
267 #36 Perle
- 2016-10-27 14:53
Enid,
idõs fiatalember nem vénember, akit hátbalõttek elõlrõl.s_huh
http://www.atv.hu...lovoldozot
3 #37 Enid
- 2016-10-27 15:49
Igy van perle! A cikkek tele hi-bakkal.

A regi mondas szerint oregEmber nem venember... ezek szerint a kepzetTek elmehet viAgra'bah ..ha hahha bogyolni.

Egy szal idos fiatalember bevetette veluk... a komamandot. Faxa. s_grat
Mostantol biztonseggba erezheti a magyar nep magat.
Hogy kommenteljuk egy kicsit a hivatalos veerziont is. Nah. Csak azè...

Hatba loni is nagy profasszionalitas es batorrvsag kell, tok es ezek szerint a tek... szo se rola...

[movie=youtube]https://youtu.be/4z8YbFyvw44[/movie]
86 #38 kovu
- 2016-10-27 16:44

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.63 másodperc
4,702,019 egyedi látogató