Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Úgy tûnik az öreg Gyõrkös nem adta olcsón magát!

GondolatokOlvasva Bõnyt, egybõl az MNA ugrott be. Nem írják, de Gyõrkös István lehetett a megtámadott, aki ezt a tetvet azért csak leszedálta. Követendõ példa, csak náluk, a saját fészkeikben és demokratikusan! Alakul! MNA, mi a lépés? Hajrá jóbik meg éjjenviktor? Baxátok meg, tényleg ez kellett? Fejbe lõttek egy rendõrt – életét vesztette - elfogták a támadót
Akció közben fejbe lõttek egy rendõrt Bõnyben. Az Origo úgy tudja: a rendõr belehalt a sérülésbe. A tettest tûzharcban elfogtál, megsebesült.

A Kisalföld úgy tudja, a rendõrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel megerõsítve házkutatást tartott Bõnyben. Ekkor dörrentek lövések. Lapinformációk szerint egy rendõrt fejlövés ért, aki a helyszínen bele is halt a sérülésébe. (A Kisalföld helyi tudósítója csupán annyit tudott megerõsíteni, hogy bár a gyõri kórház mentõhelikoptere megérkezett a helyszínre, de onnan már nem szállt fel.)
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A TEK golyóálló mellényes rendõrei a faluban mindenkit arra kértek délelõtt, hogy ne hagyja el a házát.


Fotó: MTI / Krizsán Csaba
Bõny lövöldözés sérült TEK,rendõr rendõrautó meghalt agyonlõtték mellkas

A legfrissebb információk szerint tûzharcban sikerült a támadót ártalmatlanítani, akit a TEK emberei gyomron lõttek.
Fotó: Forrás: kisalfold.hu - olvasói fotó
Bõny lövöldözés sérült TEK rendõr rendõrautó sérült meghalt agyonlõtték

A hirado.hu értesülései szerint „a feltételezett elkövetõ 74 éves, évekkel ezelõtt elvesztette az egyik gyermekét, azóta komoly problémái vannak.”A portál úgy tudja: két rendõr sebesült meg az akció során, közölük egyikük vesztette életét.

Információk szerint az idõs férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal szélsõjobboldali szervezethez tartozott. Ennek kapcsán kezdõdött a rendõri akció és a házkutatás is.
Link

Hozzászólások

238 #58 bivaly
- 2016-10-28 09:51
Ma korán reggel az újságosnál már volt olyan lapcím is, hogy " az öreg náci puskával lõtte fejbe a nyomozót". Egyre hiteltelenebb a tálalás, a "média" meg kavarja rendesen. Az egészbõl annyi igaz, hogy lõttek, és van egy sebesült, Györkös. A halott tényleg halott ? És az akinek mondják ? És hogyan lõtték le, kint, vagy bent, és hol találta a golyó ? Az elsõ híradások öt, vagy hat lövése "gépkarabélyból", most mára átvedlett akármivé ! A többi is bármi lehet, a szolgálatok dolgoznak a megfogalmazáson, elõbb megkomponálják a mondanivalót, utána javítják a helyesírási hibákai, szakemberre bízzák, nem a google fordítóra. Györkös sebesülése is érdekes, hogyan lõtték meg kintrõl, átment a pisztoly golyó a falon ? Ha meg bent történt, az még érdekesebb ! A TEK meg úgy ment ki, mint ha Bin Ladent kereste volna , csak a légi fedezet, meg a tankok hiányoztak, de lehet, hogy az is volt, csak nem mutatták szerénységbõl ! Megint eszembe jutott Draskovics "igazi terroristái" ! Szánalmasan röhejes az egész, egyben tragikus is.
120 #59 Vakeger
- 2016-10-28 10:13
Mg j, hgy mr mr mndn kdrlt sk hzgsgbl!
139 #60 jozsef toth
- 2016-10-28 10:25
Talan az segittene helyre hozni ezt a mocskot amit csinaltak,ha Györköst VELETLEN elhunyna!
Mert igy minden amit mondanak igaz lennes_franc
Azert az a golyo ami feltetelezhetoen a hazon bellul meg talalhato,a ballisztikus esetleg megtudja allapittani ,hogy kinek a fegyverebol maszotttttt elo!
Persze vagy nincs meg mert rirepult az ablakon ,vagy olyan roncsolt ,hgy azt nemlehet azonosittani a fegyverrel.s_f-ang
Mi van ha dulakodas kozbe a rendortol elvette a pisztolyt es a sajat fegyvereve lett fejbe love!
Vagy dulakodas kozbe egy kis okos veletlen hattulrol lotte fejbe a nyomingert.
Szerencsejuk csak annyi ,hogy nem hozzam jottek!
Igy csak 1 szarhazi hagyta ott a fogats_ratata
162 #61 fapipa
- 2016-10-28 10:25
Imre
"Ahhó társadalmi szintû "változást" köll elõcsinyálni, hogy a "nép" ezt a féreg bandát minimum az ÁVH-val azonosítva ne legyen túl választékos, mikor akasztásukra kerül a sör. "

Na ebben maximálisan egyet értek !!
Kezdjünk el elõcsinálnyi !!!
139 #62 jozsef toth
- 2016-10-28 11:06
fapipa oreg ROKA !
Latod es tudod ,hogy van latszati ,es szo beli baszogatas.
De letezik fizikalis is!
Az a legyeg ,hogy mindeggyik etott legyen ELO JATEK !
Na ez megy most!
Kinjukba most jatszanak:([/size]

De lehet ebbol akar RA baszas is!!!:o
3 #63 Enid
- 2016-10-28 13:07
Bivaly! Ha van meg olyan eszement barom - persze tudom, hogy van - aki nem erzi ebbol a sok szofosasbol, hogy a hazudoznak, akkor az meg is erdemli a sorosat!

Nagy vadra mentek ezek, hogy egy golyobol ket lyuk lett?!
Vagy kozelrol akarta valaki artalmatlanna tenni a fiatal venembert?

Masik: a ciganyt nem lehet ciganynak nevezni, mert serto. A zsidot se lehet zsidozni , mert azok is megsertodnek.

De Gyorkost lehet nacizni, gyilkosozni mindenfele bizonyossag nelkul?!
Miutan - ha igaz amit az mna ir -, hogy lenyegeben a rendorok betortek hozza. . Ezesetben o csak vedekezett.

Az az erzesem, valami felresiklott a "hazkutatasnal", egy profi igy hatba lo valakit, az nem ki akarja nyirni egyenesbe? Kerdezem, mert nem ertek hozza...
Ezt senki nem vitatja?!

A rendorok megfontolhatnak - latva a legyilkolt kollegat - mennyit er az egyenruha es mennyit er az eletuk a munkaadoik szemeben.
Mar amelyiknek van mivel megfontolni.

A tarsadalmi valtozas, annak minden tagjatol valtozast igenyel. Ez megy is ezerrel, mert minden valtozik.
Van aki tovabbra is rojja: ki a koroket... ki az okroket vagy az orkokat... ez jo helybetopi ugyanazon a szinten.
Ciklusonkent egy-egy lepcsofok aze' nem art.
373 #64 Roby
- 2016-10-28 14:15
86 #65 kovu
- 2016-10-29 10:52
"A legfrissebb információ­im­ szerint védencem bal lába nagy valószínûséggel örökre­ béna marad"
– mondta el a Blikknek dr. Léhner György.s_kukk
161 #66 januhu
- 2016-10-29 10:59
Engem igazábol az a kérdés izgat mit gondoltak mit tesznek kis Györkösék, mert én nem hagynám ennyiben ezt a gyilkoságot az tuti!
86 #67 kovu
- 2016-10-29 11:12
januhu titkosítják 100 évre
161 #68 januhu
- 2016-10-29 11:17
Ugyan kovu, mire gondolsz, én biztos nem hagynám ezt a dolgot annyiban! Kevés ma a tenni merö ember, ba meg itt vagyok külhonban és dühöngök az idegtöl ez a nép halott zombi!
86 #69 kovu
- 2016-10-29 11:19
januhu : mit lehetne tenni tudom klasszikus a kérdés de igy X-magunkal max legyilkoltatjuk magunkats_sir
ésszel kell
4 #70 Posta Imre
- 2016-10-29 14:43
És pont!


Megszólaltak a bõnyi rendõrgyilkos fiai - videó


A nagyobbik fiú elnézést kért az agyonlõtt nyomozó családjától, a kisebbik pedig arra panaszkodott, hogy egész családjukat megbélyegzi "egy hülyeség". Gyõrkös István fiai szerint a Magyar Nemzeti Arcvonal már évek óta nem létezik, és ha a TEK-et küldik a házkutatásra, nem történt volna tragédia.

Az apánk nem akart gyilkolni - mondták a Tényeknek a bõnyi lövöldözõ fiai. Azért vállalták a nyilvánosságot, hogy bocsánatot kérhessenek az áldozat, a 46 éves Pálvölgyi Péter nyomozó családjától.

Gyõrkös István idõsebbik fia, Gyõrkös Kolos ezt meg is tette a riport elején, majd azt mondta, apja már sebesülten lõtt vissza a rendõrökre - ezt anyjától tudja, aki részletesen elmondta neki, mi történt szerda reggel Bõnyben. Mint arról beszámoltunk, az asszony szívinfarktust kapott. A fiú szerint a rendõr és apja között volt az õ édesanyja és a félig nyitott ajtó is. A rendõr a nõt elsodorva két lövést leadott Gyõrkös Istvánra - a fiú elbeszélése szerint. Szerinte ha a TEK megy ki a házkutatásra, akkor nem történt volna tragédia.

A kisebbik fiú, ifj. Gyõrkös István is megszólalt, õ azt mondta, telefonon beszélt az apjával, amikor az közölte vele, hogy meglõtték, és õ is meglõtte a másikat. Ez akkor történt, amikor a túsztárgyaló munkáját segítette.

Olyan bélyeg kerül egy hülyeség miatt a gyerekeinkre, az egész családunkra, amit soha nem fognak tudni lemosni magukról

- mondta ifj. Gyõrkös István, majd hozzátette, az apja nem neonáci, csak hungarista. A Magyar Nemzeti Arcvonal nevû szervezet pedig már évek óta nem létezik, a régebbi táborok helyén már semmilyen kiképzés nem folyik.
http://hvg.hu/itt...fiai_video
86 #71 kovu
- 2016-10-29 16:03
civilhetes.net/images/2015-11/28/13798-tek-akcioban-2.gif
123 #72 fsavanyu
- 2016-10-29 16:12
EZ a rendõr nagyon demokratikusan cselekedett, szakmailag magasan képzetten járt el ahogy tanitották neki. életszerü ,hogy 2 lõvésután a sebesülten fõlhivja az öreg a fiát, és csak utána lõvi meg a magasan képzett betörõt! Ez nekem nagyon homályos. Majd változik ez a verzió is!
86 #73 kovu
- 2016-10-29 17:57
ha már rendõrõk..eközben olaszországban:http://www.vilagl...endoroket/
254 #74 mujko
- 2016-10-29 18:06
ap
CIONISTA TÁMADÁS A NEMZET ELLEN

p, 10/28/2016 - 13:50 -- aszerk
RENDÕRGYILKOSSÁGOK MEGTERVEZETT FORGATÓKÖNYV SZERINT

A rendõrgyilkosságok csak Magyarországon újdonságok, ezeket fõleg Amerikában már régen bevezették a társadalom megfélemlítésére, bomlasztására és lezüllesztésére. Az, hogy ilyen állami provokációk eredményeként néhány rendõr meghal, esetleg megsebesül, az nekik nem érdekes. Õk csak az üzletet nézik. Ez éppen olyan dolog, mint a háborús üzlet. Ott sem az emberéletek, az anyagi javak pusztítása számít, hanem az ebbõl megtérülõ hatalmi és politikai nyereség. Csak a vak nem látja azt, hogy a Teréz körúti ál-robbantás, az EU-s népszavazás elõtt egy héttel, egy megrendelt robbantás volt. Az elsõ hírekben azonnal kiderült a szélhámosság és ez azóta is folytatódik, mint egy szappanoperában. Mellesleg a szappanopera mûfaja is amerikai mocsok. Most beidõzítették a Györkös István elleni hajszát, ahol szintén rendõrt áldoztak föl, a szabálytalan eljárásban. Györkös személye és tevékenysége a légynek sem ártott közel két évtizede, de most arra használták fel az ügyet, hogy a hungarista mozgalmat, a nemzeti érdekeket mocskolják, rágalmazzák és lejárassák, mintha az MNA és Györkös eleve bûnözõ lett volna. Sem az MNA, sem Györkös soha nem sértett törvényt, minden rendezvényük engedélyezett volt. Amit az ügyészség és rendõrség elõadott errõl a rendõrgyilkosságról, az teljes mértékben koholt vádak összessége, hiszen a legfontosabb kérdésre máig sem adtak választ.

Ha ugyanis a hatóságok immár 26 éve pontosan ismerték Györköst és szervezetének minden mozzanatát, akkor miért törtek be törvényellenesen a lakásába civil rendõrök? Hiszen, ha a rendõrséget valóban érdekelhette volna valami, akkor be is idézhették volna. S akkor a rendõr ma is élhetne. Hogy mennyire cionista támadásról van szó, azt az is igazolja, hogy éppen az 56-os szabadságharc évfordulóján kerültek sorra ezek a provokációk, aminek részeként Budaházy Györgyöt is minden ok és alap nélkül letartóztatták, de még a hírekben be sem mondták, csak neten volt olvasható. Miért teszik ezeket az összehangolt támadásokat a nemzet ellen? Azért, nehogy eszébe jusson bármilyen kisebb szervezetnek is rámutatni arra, hogy ezek amit most tesznek, az ugyanaz mint amit a Rákosi-rémuralomban tettek. Vagyis, a régi sztálinisták, ÁVO-sok utódai szervezték meg ezeket a provokációkat, amihez az állami szerveket is belevonták. Csak a vak nem látja azt, hogy az 50. évfordulón Gyurcsány ávósai lövöldöztek, a 60. évfordulón pedig Orbán szakértõi emlékeztetik a magyarságot arra, hogy féljen és reszkessen, mert a fegyver és a jog õnáluk van. Nem pedig a magyar nemzet kezében, amelynek önvédelmi jogát is kétségbe vonják. Kép: Györkös Istvánt bûnözõnek próbálják beállítani, holott csapdába ejtették és próbált védekezni, a fegyveresek ellen, saját lakásában.

Alább az MNA közleménye:MNA KÖZLEMÉNYE

Az október 26-i bõnyi lövöldözést illetõen a Magyar Nemzeti Arcvonal az alábbi nyilatkozatot teszi közzé. A sajtóban megjelenõ vonatkozó hírek és kapcsolódó írások, mind a történtekkel kapcsolatban, mind a szervezetet illetõen fél- és tévinformációkat tartalmaznak, valamint egyes médiumok részérõl szándékolt politikai és társadalmi hangulatkeltés zajlik. Mivel mozgalmunk jó ideje nem vállal sem nyilvános szereplést, sem társadalmi jelenlétet, így különösebb magyarázkodásnak nem látjuk szükségét. A felesleges hisztériát és politikai hangulatkeltést megakadályozandóan azonban, lehetõségeinkhez mérten tisztázzuk a helyzetet, a legszükségesebbekre korlátozva. A történteket illetõen valamivel több információval rendelkezünk, mint amennyit a hivatalos szervek közölni szándékoznak, így többletinformációnk fennáll a média egészével szemben is. A mozgalmunkról megjelenõ, javarészt téves illetve nem idõszerû, internetrõl összegyûjtött információkkal cáfolat szintjén sem kívánunk foglalkozni. Ha ezek valakit érdekeltek volna, kérdeznek. Nem tették. Ezekkel a kérdésekkel olyannyira nem kívánunk foglalkozni, hogy jelen nyilatkozat szempontjából teljesen irrelevánsnak tartjuk pl. azt a tényt is, hogy Györkös István 2012-ben történt kizárása óta nem vezetõje és nem tagja a Magyar Nemzeti Arcvonalnak, de gyakorlatilag már az általa MNA 1989-nek nevezett csoportot is felszámolta. A történteket illetõleg, bár még nem vagyunk minden információ birtokában, kijelenthetõ, hogy korántsem olyan tiszta és egyértelmû a kép, ahogy azt a hivatalos szervek vázolták. Ezt még a média is szóvá tette, a kommentek alapján pedig a közvélemény is osztja ezt. Az különösebb rálátás nélkül kijelenthetõ, hogy óriási hibák történtek a rendõrhatóságok részérõl. Olyannyira, hogy joggal merült fel többekben a provokáció, szándékoltság vélelme. Kezdve ott, hogy gyakorlatilag érthetetlen, az adott intézkedést miért nem az abban illetékes szerv folytatta le? És fõleg, miért nem a megfelelõ eljárásrend szerint? Különösen nagy kérdés ez egy ilyen kaliberû ember esetén. Györkös István azért nem piskóta! Viszont nem is elmebeteg õrült, ahogy azt a közvélemény szemében szeretnék egyesek beállítani. Két mûködõ eljárás van: vagy szépen, úriember módjára bekopognak, és az öreg – ismerve az eljárásrendet – beengedi õket, vagy ha feltétlen szükségét érzik, akkor TEK. Mint látni fogjuk egyik utat sem követték. Rendelkezésünkre álló információk alapján vázoljuk a történteket. Amirõl nem szólnak a híradások, hogy a rendõrség eredetileg nem Györkös Istvánhoz, hanem egyik családtagjához vonult ki, lakossági bejelentés alapján. A bejelentés szerint az éjszaka folyamán lövések dördültek nála. (Mint kiderült egyébként az illetõ aznap éjjel otthon sem volt, dolgozott.) Miért, miért nem, ez után mentek a szomszédos településen élõ Györköshöz. Arról, hogy ez mennyire volt tervezett, illetve hogy van kontrasztban azzal az állítással, hogy Györkösnél folyamatban lévõ büntetõügyben akartak házkutatást tartani, nincs információnk. Mindenesetre a nyomozók megjelentek Györkös házánál. Ketten. Civilben. Ahol állítólag kopogtatni sem volt idejük. Ami nehéz is lett volna, hiszen nem a kijelölt bejáratot használták. A szomszéd kerítésén át hatoltak be hátra az udvarra. Ahol ugye, a jó falusi ember kutyát tart. Aztán üvöltözni kezdtek, hogy lelövik a kutyát. Kérdés, hogy ezt bemutatkozás után, vagy a helyett tették, (netán már fegyverrel a kézben?) mert akár – különös tekintettel az új törvényekre – a jogos önvédelem esete is fennállhat! Ezt követõen dördültek el a lövések. Ki-ki ítélje meg vehemenciája szerint a történetet, de ez így jóval árnyaltabb, mint ahogy azt eleddig elõadták! Megjegyeznénk még, hogy nagyon nagy csend van a házkutatás(ok) eredményérõl! Találtak egyáltalán valamit? (A Györkös által használt gépkarabély – amennyiben egyes lövésre le van hatástalanítva – szintén lehetett engedéllyel tartott fegyver.) A történteket illetõen az alábbi kérdésekre merülnek fel. Amíg ezekre nincs válasz, minden további tájékoztatás, híradás teljesen hiteltelen.1. Milyen szándékkal, milyen eljárásrend szerint és milyen parancsra szállt ki az adott rendõri egység Györkös István házához? 2. Az eljáró nyomozók a kiszállásról, illetve a bejutás módjáról egyeztettek a feletteseikkel? 3. Volt-e az adott címre szóló házkutatási engedély? 4. A nyomozók azonosították magukat az eljárás alá vonandó személy elõtt? 5. A házkutatás során foglaltak le illegálisan tartott fegyvereket? A kép nagyon nem tiszta! De egy ember meghalt! Vizsgáltuk a szándékoltság és provokáció lehetõségét, amit nem valószínûsítünk. Inkább a hatóságok halmozott hibáinak köszönhetõ a történet (ez akkor is fennáll, ha Györkös „csak úgy” lõtt volna), kezdve a társszervek elégtelen kapcsolattartásától, esetleges versengésen át, az eljárási hibákig. A nemzetbiztonsági szakszolgálatok pedig eleve mérlegelhettek volna: a célszemély önmaga bontott le maga körül mindent, amit állambiztonsági szempontból a legkevésbé érdekes lehet. Igen, Györkös István egy elszánt ember, de hátralévõ életében sok vizet nem zavart volna! Ha nem is tételezünk fel elõre tervezett provokációt, valószínû véletlennek tartjuk a mai nap folyamán történt hatósági lépéseket, olyanokkal szemben, akiknek gyakorlatilag semmi köze az egész történethez. Budaházyék házi õrizetét megszüntették, a mai nap folyamán bevitték õket. Szintén házkutatás és elõállítás történt a Rongyosok Kulturális Hagyományõrzõ Egyesületnél (információnk szerint ez biztosan nem igaz: sem házkutatás, sem elõállítás nem történt a Rongyosoknál – SZKR). A bosszúhadjárat helyett jobb lenne, ha az illetékesek saját hibáikkal és felelõsségükkel vetnének számot! Bajtársaink figyelmét felhívjuk, hogy a várható házkutatások során õrizzék meg higgadtságukat, és mûködjenek együtt a hatóságokkal. A rendvédelmi szervekkel kialakított jó viszonyunkat mi továbbra sem kívánjuk felrúgni!A fentiekre való rávilágításon túl állásfoglalásnak sem pro, sem kontra nem látjuk szükségét! Pláne a feltett kérdések megválaszolása nélkül. Mindenesetre az elhunyt rendõr családjának és bajtársainak részvétünket fejezzük ki! Györkös Istvánnak és feleségének (aki szintén kórházba került a szívével) jobbulást kívánunk! Várjuk az ügy tisztázását, és a felelõsök számonkérését – bárkik is legyenek azok! Az ügy politikai jellegû felhasználását és az ilyen jellegû hangulatkeltést visszautasítjuk! Az Arcvonal mindig a rend pártján állt, és marad ezután is! Magyar Nemzeti Arcvonal (SZKR)

link http://www.amagya...mzet-ellen
3 #75 Enid
- 2016-10-29 20:06
Kovu! Ne dolj be! Csak egy masik part: sok duma, penz es hulyek egyvalaga.
139 #76 jozsef toth
- 2016-10-29 20:27
mujko !s_proszt

Tobb ilyen meglatasu emberre lenne szuksek mint te.
Lo faszt( Mindenesetre az elhunyt rendõr családjának és bajtársainak részvétünket fejezzük ki! )

Tessek betartani a tisztesseges eljarast!!

Ez csak szakmai ARTALOM!!
Leg- kozelebb jobban gondoljak meg ,hogy ne csinaljanak aljas ejszakai raziakat!!!

Mi volt eletbe vagoan szukseges ezt pot aznap ejjel ,es pont igy csinalni?

Aki hulye az haljon meg!
Az aki ennyi idos korara csak ennyit tanult embersegrol es jogrol az igy jar!

Ot se erdekelte ,hogy ez idos Magyar ember aki a felesegevel bekessen szeretne ejjel aludi!

JAH hogy mind ezt parancsra tette !
Hat akkor meg van a bunos!
Tovabbi jo parancs teljesittest .
Kerem a kovetkezoonkent jelentkezot.

Ez a sok idiota hazudozas nagyon kedvez $ az ujsagoknak jo bevetel.
De senkinek sincs joga rossz hir vagy becsulet sertes miatt be perelni ,vagy csak szetrugni az ujsagirok segget!
Tetjes merteku = a BUDOS rakosi ZSIDO AVO -s torvenynek nevezett genszter torvenyekkels_ratata

Utolag csak azt sajnalom ,hogy nem szemelyessen pinter sanyika volt a HOS:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 3.59 másodperc
4,702,060 egyedi látogató