Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MNA : Nyílt levél Posta Imrének Frissítve!

GondolatokUtazzatok egy kis idõt, hogy közelebb kerüljetek a lényeghez. Ami megtörtént, egyáltalán nem biztos, hogy elmúlt.
A Magyar Nemzeti Arcvonal elsõ esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves mûködésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét. Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen mûveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról. Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözõségek, de meggyõzõdésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget. Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.

Nyílt levél Posta Imrének

Tisztelt Posta Imre!
Kedves Barátunk, Bajtársunk!

A Magyar Nemzeti Arcvonal elsõ esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves mûködésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét.

Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen mûveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról. Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözõségek, de meggyõzõdésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget.

Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.

Tarts ki, Imre!
További jó munkát, szerencsés hadviselést!

A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetõsége

==================================================================

A nyílt levélhez csatlakoztak még:

Aranykopjások

Jó Szittya Fajtám!

Mi Aranykopjások sem éltünk még soha a nyílt levél eszközével, de mivel most egy olyan Nemzet Testvérünket ért támadás, aki mellett kötelességünk a kiállás, hallatjuk hangunkat. Annál is inkább, mivel egyik legfontosabb alapvetésünk, hogy önzõ érdekek helyett a bajtársi önfeláldozás (szolidarizmus) elvét valljuk. Valamennyiünk mindegyikünkért, s mindegyikünk valamennyiünkért.

Úgy, gondoljuk jó úton jársz: ha ugatnak a kutyák, hagy ugassanak. Addig teszik csak, míg a gazdájuk a nyakukba nem csördít. Ennek az országnak az Öregistentõl kapott gyönyörû Kárpát-hazának mi vagyunk a gazdái és azok is kívánunk maradni, nem megtûrt szolgálói egy idegen fajnak. Pont a Te elõadásaid nyitották fel nagyon sok honfitársunk szemét ez ügyben.

Tudjuk, nem könnyû egy ilyen helyzettel együtt élni, sem neked, sem a hozzád tartozóknak. Ennek ellenére arra kérünk, ne add fel a megkezdett munkát, járd a vidéket és nyitogasd a magyarok szemét. Terjeszd az igazságot, és hátha ez a térdre kényszeríttet nép felébred, lerázza láncait, és belekezd egy Õseihez méltó jövõ felépítésébe!

Addig is: ha a sehonnai kóbor, sorstalan ebek csaholnak és csattogtatják fogaikat a bokád körül, tudd, hogy az Aranykopjásoknak vetheted hátadat és számíthatsz bajtársainkra, ha az orrukra kell koppintani.

Tedd a dolgodat továbbra is töretlenül, és ne feledd mártír Nemzetvezetõnk szavait:„ A Nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

Kitartás! Küzdelem! Áldozat!

Lajdi Róbert
Aranykopjások

======================================================================

"Nem az a hatalmas, aki üldöz, hanem az, akit üldöznek!"
Szálasi Ferenc

Posta Imre megírta leveleit.

Elõbb az olcsó, feláldozható pártkatonákká degradált gárdisták figyelmét hívta fel, hogy a gazdáik által kijelölt út a pusztulásba vezet, majd a jobbik vezetésérõl írta meg szerintünk visszafogott, ám reális értékelését.

Soraiból a Nemzet iránti felelõsség és aggodalom áradt.

Azonnal beindult az ilyenkor szokásos klisék segítségével a Posta Imre lejáratását célzó folyamat, amely azt célozza, hogy a kijelölt célszemélyt lejárassák, ellehetetlenítsék, elszigeteljék.

A Mozgalom kettéválásakor mi Õrzõk megtapasztaltuk, hogy milyen mélységekbe képes lesüllyedni a hatalomért és az azzal járó anyagi jólétért bármilyen árulásra képes jobbikos pártokrácia.

Nem tétel számukra sem becsület, sem tisztesség de még a családi béke sem, ha önös érdekeik a tét.

Ugyanezt tapasztalhatta meg Kiszely professzor úr, Tomcat és most Posta Imre is, akik szintén kényelmetlenné váltak Zazrivecz, Novák "Emõke" és tartógazdáik számára.
Budaházy esetében a módszer eldurvult, hiszen Gyuri, Toroczkaival ellentétben, nem volt hajlandó beállni a zsidók által irányított jobbikos szekértáborba. Nem véletlen, hogy ma Gyuri és a hozzá köthetõ hazafiak börtönben vannak, ki tudja meddig.
Ahogy eddig, úgy Posta Imre esetében is a kuruc az elsõ lépés.

Az évekkel ezelõtt jó szándékkal létrehozott portál mára "Emõke" impériumaként a jobbik mögött álló erõk kampány eszközévé vált.

Tudjuk, hogy "Emõke" azzal rettegteti a jobbik vezérkarát, hogy a pártpropagandává silányított, alacsony színvonalú kuruccal bármikor kicsinálhatja õket.

Ami elgondolkodtató, hogy miközben a hatalom görcsösen igyekszik a legkülönbözõbb eszközökkel ellehetetleníteni az igaz hazafiakat, sebtében hozott törvényekkel, bebörtönzéssel, a kuruc vígan mûködhet tovább.

Ne tévesszen meg senkit az a szöveg, hogy illegalitásban vannak.

Ha a nyírség legapróbb falvaiban tudják, kicsoda Molnár Balázs, Novák "Emõke" vagy Tarnóczy Szabolcs, akkor vélhetõen a rendõrség számára sem ismeretlenek.

Hogy miért mûködhetnek? - mert a hatalom számára fontos, hogy a jobbik bevonulva a Parlamentbe féken tartsa az akár vér árán is rendszerváltást akaró, mindenét elvesztõ és egyre szélesedõ radikális tömeget.

Ezért elviselik, sõt nyilván jóváhagyják, hogy a kuruc zsidózzon (miközben Morvait, az egyik legbefolyásosabb cionista feleségét reklámozzák).

Ahogy mondani szokták a cél szentesíti az eszközt...

Hogy mi várhat még Posta Imrére és mindazokra, akik nem a zsinagógává tett Parlament uraitól várják a megváltást?

Bármi.

A lejárató kampány valószínûleg a médiában fog folytatódni.

Tavaly szeptemberben óta folyamatosan megtapasztaljuk, hogy a legkülönbözõbb zsidó portálok, napi és hetilapok, tv mûsorok szolgálják a jobbik lejárató propagandáját.

Ami a tét nagyságát és a politika elvetemültségét mutatja, hogy ma már ezt sem tartják elegendõnek,

Nemrég Budaházy Gyuri tárgyalásán Novák "Emõke" arról beszélt, hogy a hazafiak öngyilkosságba menekülnek a hatalom zaklatásai elõl: szentkoronaradio.com/belfold/2009_12_08_budahazy-eu-plakat-karteritesi-pere.

A harcos lelkû, keresztény ember az ellenségeire emel fegyvert nem önmagára, viszont az alig burkolt fenyegetés azt érzékeltette, hogy a hatalom képes elmenni a végsõkig.

Aggódunk Budaházyért aki, kiszolgáltatottan sínylõdik börtönében, de aggódunk Posta Imréért is, aki szakmaisága, hitelessége és elkötelezettsége miatt valódi fenyegetést jelent a zsidók és szolgalelkû csatlósaik számára.

Amit a lassan ikonná váló harcosoknak, Posta Imrének, Gyõrkösnek, Dominak, Budaházy Gyurinak és a meghurcolt, bebörtönzött hazafiaknak tudnia kell, hogy nincsenek egyedül. Ott állnak mögöttük egyre nagyobb számban azok, akik a Szent Korona országáért, a Nemzetért, a rend becsület és fegyelem Magyarországáért készek, akár a végsõ áldozatra is.

„Sorsunk, jövõnk, jutalmunk olyan lesz, ahogyan harcolunk értük. Sem jobb, sem rosszabb; sem több, sem kevesebb. Érdemünk szerint kapjuk.”
Szálasi Ferenc

Szebb jövõt! Kitartás!

Õrzõ Magyar Gárda Mozgalom

(magyargardamozgalom.hu)=======================================================================

Nem árt ha látunk is, nemcsak nézünk.

A Kuruc.info-n december 10-én megjelent egy cikk “Posta Imre szarkavaró lett” címmel, mely a postaimre.com-ra is be van linkelve.

Bár a cikk “logikája” és stílusjegyei és jellegzetesek (no nem a meghatározó “kurucos“ stílust hordozzák), de nem is ez a lényeg. Inkább az a mondat tetszett, mellyel olvasóikat gyõzködték.

Posta Imre eme kijelentésére:

“Arról nem is beszélve, hogy egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében…”

ezzel a mondattal reagált a (n.n.) cikkíró:

“Na ebben pedig biztosak lehetnek olvasóink: a Kuruc.info nem tûrné, még Vona Gábor mobilszámát is közzétenné, ha így volna...”.

*

Posta Imre a maga nyugodt módján ennyit válaszolt a cikkbéli vádaskodásokra:

“Kedves Kurucok, abban a körben, amely a felvetett témában döntést hoz, nem lehettek tényezõk! Sajnálom! Gondoljátok át még egyszer és várom bocsánatkéréseteket!” – ehhez pedig nem is igen van mit hozzátenni.

Talán csak azt az egy megjegyzést fûznénk hozzá, hogy Posta Imre eddigi állításait, felvetéseit nem légbõl kapott információkra alapozta, sokszor még azok publikussá válása elõtt.

Ráadásul rendre beigazolódott, hogy amit korábban állított, azokat a késõbb napvilágra kerülõ TÉNYEK, TÖRTÉNÉSEK alátámasztják.

Ergo: Nem CSAK AZ létezik, ami látunk, ismerünk.

(ezért nem árt ha látunk is, nemcsak nézünk)

Audie Rácz Era

2009.12.12.

--
Szabad Riport Tudósító Iroda
editor

=======================================================================
Egy újabb vélemény

(Nem magam miatt teszem ki az írást, hanem bátorítandó másokat a szólásszabadságra.)

Tisztelt Posta Úr!
Ezúton is szeretném kifejezni az Önnel való szolidaritásomat.Aljas, és ocsmány az a hadjárat amit a jobbik nevû "bölcsõdei csoport" indított Ön ellen.Ön ellen, aki ténylegesen is e Nemzet Ügyének szenteli életét!Mégis mit képzel magáról például a kuruc.info-s bagázs?Önt mocskolják miközben még a kilétüket sem merik felfedni?Álnevek mögé bújva uszítanak az igazság zászlóvivõje ellen, míg Ön mindig nyílt sisakkal áll ki!Ne feledje Posta Úr, sokan vagyunk Ön mellett!Vigyázzon magára, mert még sok ember elméjében kell lámpást gyújtania!Tartsa meg a Magyarok Istene Önt és kedves családját még nagyon sokáig jó egészségben, és szeretetben! Örök Tisztelettel, és megbecsüléssel: Michael Collins -Újszász, Szolnok m.=======================================================================
MNE

Szevasz Imrém!
Isten hozott a való világban! Ezek szerint a piros kapszulát választottad...( Matrix....)
Szerintem most már jó úton jársz, ezek szerint az MNA is kiállt melletted.
Vedd úgy, hogy az MNE is kiáll melletted!
Baráti üdvözlettel: Gyula

Link

Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2016-10-30 11:14
Imi!
Tudod, csak futtyentesz, es megyek haza!
176 #2 pofi60
- 2016-10-30 18:18
Ami azt illeti,néhányan el sem mentünk.
Imre én gyõztesként szeretnélek látni,nem pedig hõsként gyászolni!!!
4 #3 Posta Imre
- 2016-10-30 18:28
ssman, leszoktam a fütyülésrõl, mióta az maszoposok fütyülõket osztogatnak. Olyan snassz. Mostanában szájdorombolok. Azt is meghallod? Nyugi!

Pofi, de mi is a "gyõzelem"? Minden fejben dõl el, azt mondják. Ha én már eldõltem, akkor az már gyõzelem, vagy már gyászra okot adó hõség?
58 #4 ssman
- 2016-10-30 18:58
pofi... van ki nyugatra nyargalt, es van ki keletebbre... :)
Imi tudja miert..

Imi, dorongolj, es jovok!
176 #5 pofi60
- 2016-10-30 18:58
Imre,úgy gondolom:a gyõzedelem a veszedelem
legigazabb elenpólja(vagy mi?)
38 #6 angelika
- 2016-10-30 19:36
pofi60 a gondolatod tetszik...s_grat
3 #7 Enid
- 2016-10-30 19:51
Aki gyoz, az egyben veszit a megmerettetesben rejlo tanulasi lehetosegbol.
Aki veszit, az tapasztalatot nyer.
Az eremnek ket oldala van.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
4,606,439 egyedi látogató