Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Házkutatások a szélsõségeseknél

BelföldÓ, már rég esedékes, pedig a "mérsékelt" zsidó-cigány bandánál tényleg lehetne mit találni. Na jó, tudom ez a végsõ cél. Családot azért oltom, ne ijedezzenek, ha maszkos faxkalapok csinálják itt a dáridót. A kertet még fel kék ásniuk, a kini vízszivárgás helye még nincs meg. Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsõséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – tudta meg lapunk. Közben kiderült, hogy robbanóanyagokat találtak a Teréz körúti merénylettel gyanúsított P. László búvóhelyén tartott házkutatáskor.

Felgyorsította a szélsõséges ideológiát valló, félkatonai szervezetek vezetõi­nek, tagjainak hatósági elszámoltatását a szerdai bõnyi rendõrgyilkosság – tudta meg a Magyar Idõk. Elsõsorban azokról a szervezetekrõl van szó, amelyekrõl a titkosszolgálatok már korábban megállapították, hogy katonai kiképzésben részesítik tagjaikat és a velük szimpatizáló fiatalokat. A megfigyelt csoportok közül jó néhány nem csak alaki kiképzést, hanem harcászati és lõgyakorlatokat is tart, sõt robbantástechnikát is oktatnak tagjaiknak.
A hatóságok célkeresztjében vannak a félkatonai csoportok

Forrás: MTI

A hatóságok célkeresztjében vannak a félkatonai csoportok

Ismert, hogy szerdán Bõnyön Gyõrkös István agyonlõtte a hozzá házkutatásra érkezõ rendõrtisztek egyikét. Gyõrköst és mindenkori szervezetét 1990-tõl tartja számon a polgári és a katonai titkosszolgálat, nem utolsó sorban orosz titkosszolgálati kapcsolódásokról keletkezett információk miatt. A hungarista vezetõ iránti figyelem akkor sem lanyhult, amikor négy éve a szervezete, a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) kettévált. A fiatal szakadárok a szélsõbalos kapcsolat miatt váltak ki. Gyõrkös maradék csapata MNA1989 néven folytatta mûködését hungarista szellemben. A ma is MNA néven futó szakadárok tegnap közleményt adtak ki. Azt írják: Gyõrköst 2012-ben kizárták a szervezetbõl. Elítélik a rendõrgyilkosságot, amit szerintük a szakszerûtlen rendõri fellépés váltott ki. Gyõrkös pedig balesetnek tartja, ügyvédje szerint nem akart ölni, a hatóságok arra használják fel az esetet, hogy más, radikális, jobboldali szervezetekre szálljanak rá. Léhner György az M1 aktuális csatorna péntek esti híradójában azt mondta: a gyanúsított csak rá akart ijeszteni a rendõrökre. Szerinte a férfi azt akarta, hogy a rendõrök várjanak egy kicsit, mert ügyvédet szeretett volna hívni. Hozzátette: azért vette elõ a házban tartott fegyverét, hogy visszatartsa a rendõröket, ne tudják elvinni, amíg ügyvédet hív.

Értesülésünk szerint valamennyi ismert szélsõséges csoportot sorra vesznek a hatóságok. Mivel a legtöbbjüknél titkosszolgálati források szerint fegyver és robbanóanyag is lehet, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is igénybe veszik.

A szeptember 24-i, Teréz körúti, két rendõr súlyos sérülését okozó robbantás nyomozása során az egyik verzió ugyancsak a szélsõséges csoportokkal volt kapcsolatos. A Zala Megyei Hírlap szerint kedden Homokkomárom külterületén, egy hétvégi házban kutattak a nyomozó ügyészek és a TEK. A pincében mûtrágyaalapú robbanóanyagokat találtak, a tûzszerészek a közelben valamit felrobbantottak.Link

Hozzászólások

83 #1 Sbert
- 2016-10-30 18:19
ház-vegzálás? Itt is vótak...
én meg pálimkáztam épp.
leginnkább? ANYJAIKNAK SEM KI,
amit köll.
Nagyonnagynak tûnõ (a Férfi) Létemben, amikor a "kisfiju2" Megrúgta a kissebek közül,, épp az Anyukát!.. , Ök? Kölönösen kezesek)((Makkák.ok))

úgy bevertemaz az orrát enne ka fattyúna ka Mercijébe, hogy, bár....új vagyok az utcámban: senki sem tanúskodik.

itthol is odbasztam, Imrém!
Gyüttek ezök, ML Merga, két kis póni.....
Elugattam, még a Kapuban!
Makkáim? Tabuk.
nem sekerélt....
Mögoldotta egy Bika_Taurus Róbert! (aki nem Gida!)

én mögh? innét irogatok, mögint, Sándornak falvárúl.
más:
(gyüvök haz az busz-val azt.... iigen teremtmén
melém teremtéd
közlöm, könyvet olvasok (MERT NAGYON NEM FEJBEDUGÓS VAGYO A KÖZSZOLGÁLATIN SEM)
egy Dönörû préda
közlöm? ABB-Shalom.
égybül átült a "menyecske" mivoltja.
Gondoltam, csak így jelzem...
267 #2 Perle
- 2016-10-30 19:54
Fegyverarzenált lel-tek a szerb miniszterelnök rezideciája közelében.
2 évvel ezelõtt már megöltek egy szerb miniszterelnököt:
https://aboutcroa...home-42313
154 #3 kakas
- 2016-10-31 09:27
66.media.tumblr.com/f4083cac43fa417b2403b20af8b6c146/tumblr_nk6gfyKR701ro7ynio1_1280.jpg65.media.tumblr.com/09113d0461e092aca1fc9395478c1ac0/tumblr_oextoaoDff1ro7ynio1_1280.png
267 #4 Perle
- 2016-10-31 18:07
A német rendõrség is kutat a saját állományában azok után, akik nem ismerik el a mostani német államot, akik a kofrábbi Birodalmat tartják érvényesnek:
https://kurier.at...28.231.139
http://diepresse....i-entdeckt
267 #5 Perle
- 2016-11-01 16:04
Egyszerübb lesz a pukkanó anyag felfedezése, ha a hatóság visz magával nanorészecskékkel szórt spenótot.
http://www.abc.ne...ls/7983426

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,948,809 egyedi látogató