Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Románia szénája elég szarul áll.

BelföldGyorsjelentés. "Bolgár hadsereg a határra huzódott csendben.EMLÉKEZNEK A DOBRUDZSAI mészárlásokra.Nem felejtik. Szerbeknek is megvan a véleményük.Ezt csau- nak köszönhetik.A magyar hadsereg meg eleve"puszipajtás.Az erdélyi mészárlások miatt.Tristinába csendbe nagy orosz haderõ lett telepitve. Johannis mostanában már nem is nyilatkozik.Szerelmes verseket ir a szeretetrõl. A két amerikai hadosztályát feldughatja a seggébe.Oroszoknak is tele a faxa az oláh bandákkal.Csak szitják a feszültséget.Oroszoknak egy esélyük van.Hamarabb odaérni,mint a másik három.Mert különben élõ román nem marad.

Judapest megszünik létezni.-- ujra Budapest lesz.

Ha futniuk kell.?.maga hova megy a családdal.?.-ne irja ki ide...Van terve.?
A nagytél a mi adataink szeriint Január 14-tõl indul.-Addig ingadozik.Utána begorombul.

Európának nincs gáz és olajszerzõdése.Ukrajna kap,,ujra,ha elõre és készpénzben fizet."Barátság"lezárva.
Német és francia ország a murmanszki szerzõdés alapján kap.De harmadik félnek nem adhatja tovább. Kivétetel Magyarország.Nekünk meg épen nem kell.
Érdekes tél lesz."

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2016-11-05 19:41
Nagy a jövés-menés? Szerintem ez normális, még az is, ha elõször nem értitek. Valahol mindenki keresi a helyét, és ráadásuk van aki sose fogja megtalálni. Tényleg, szerintetek mindenki tudja, hol a helye? Nos, szerintem még a 80-asok is keresik az igazságot, és lehet hogy úgy halnak meg, hogy sose találják meg még saját maguk helyét se, e világban. Talán a következõben, mert úgy ebben a korban legyint egyet, és azt mondja, hogy amit elrontottam, az ma már történelem.
4 #21 Posta Imre
- 2016-11-05 20:41
118 #22 keepfargo
- 2016-11-06 05:57
a jo rozsola olyan okosnak kepzeli magat hogy egy foglalkozast egyetlen szoval intez el (vagy azt hiszi hogy elintezte)
keepfaragas=balvanyimadas Ja persze, meg a s...gem.

Pygmalion csak egyszer volt, az is ogorog meseben. (az okori koszobrasz aki olyan szep not faragott maganak hogy bele is szeretett, mire az istenek megkonyorultek rajta es eletet leheltek a szoborba. HappyEnd, mint egy amerikai filmben!) A keep faragoja ritkan vagy leginkabb nem azonos a megrendelovel (megrendelokkel) hanem csak egy kezmuves akinek a motivumhoz valo viszonya nem elsodleges kerdes.
A kulpolitikahoz erthet valaki, de a muveszet vagy a kezmuvesseg tisztabb ugy a politikanal. Ezert nem kell belemagyarazni dolgokat. Pl. egy Jezus-szobor csak akkor balvany, ha magat a szobrot imadja valaki, mint mondjuk, egy fallosz-megszallott hindu szektas a kobo faragott "lingam"-ot. Nem szoktuk a szobrot(kat) osszeteveszteni magaval Jezussal, ezert is lehet tobbfele valtozata a muveszet-es/vagy vallastortenetben.
Gerry-nek pedig abban van igaza hogy a fedonevem angolul ertendo inkabb,( ha nincs is korrekt angolsaggal irva) mert az messzebb visz, mint a magyar ertelmezes...
48 #23 ro-zsola
- 2016-11-06 09:57
Fargo ne zsidóskodj ! " Isten " nem szereti az ilyesmit
A végén még " terrorista " leszel , oszt a " Szláv Testvériség " elintézi a dolgot
Sajnálom ha egyeseknek nem volt világos
A játék nagyban folyik. Az , hogy egyes " érzékenylelkûek " lelkivilága sérül , " benne van a pakliban "
Lehet okoskodni , meg " magyarkodni " stb
A kutyát se érdekli. Háború van amit le fognak játszani
Németország ? A hires német hadsereg egy rakás sz@r. Ami van egyrészt elmaradott , kevés és fõleg a légierõ romokban hever. A szomszédos Lengyelország bármikor elfoglalhatja Németországot.
Másik " hatalom " Olaszország. Kb a németek szintjén rekedtek. Anglia a " tengerek ura " már csak nézelõdik szájtátva az orosz Haditengerészetet kisérgetve
Nyugaton eddig egy katonai erõ van : Franciaország
A többi fabatkát sem ér
Kérdés van e ?
Nyilt titok az angol + német + olasz + francia haderõ nagyvonalakban partiban van a lengyelekkel. Még a rongyos ukrán hadsereg is erõsebb mint a nyugatiak. Vagyis amerika nélkül végük van
Nincs más nekik mint az atom , vegyi és biológiai fegyverek
Következtetés :
Mi lesz velünk ?
A nyugat tisztába van az oroszok fölényével. Az orosz hadsereg legfõbb ereje a szárazföldi csapatok. Hogyan állíthatják meg az oroszokat ?
A hires Leopárd-Merkava tankokról má kiderült , KGB ügynökök mindet tudnak róluk. Kérdés : Vajon van e olyan fegyver amivel hatástalanítani lehet a Leopárd tankot ?
A nyugatiak légiereje kesz röhej. A katonáik képzetsége és technikai szintje csapnivaló
No , okosok , tietek a pálya !
Gondolom ebben az esetben feldughatod magadnak a " görög meséket " stb Vagy ? Faragod még ?
Mindenki mozgolódik. Sajnálattal veszem tudomásul , a " MAG népe " valahol a béka segge alatt helyezkedik el
Holmi " görög mesékkel " , elméletekkel , zsidóskodással van elfoglalva
Netán a " Messiást " várjátok ?
Az orosz jön. Geostratégiai érdeke
Mert amig ti itt holmi meséket pofázgatva , orbánozva , hasonlók töltitek az idõt , addig orosz , izraeli , arab , amerikai médiák a Kárpát Medence stratégiai fontosságáról pofázik
" Kenyeret és cirkuszt a népnek ! "
Letelepedési kötvény . Tudjátok mi az ? Ha a zsidó fizet , beköltözhet. Ezt a " bizniszt " cseszik most szét
Emellett kedves okoskodók !
Pár éve még itt áradoztatok a " szentkoronáról " . Mi van he ? Már nem lényeges ?
Hány terv volt amit toltatok ? Hol vannak most a nagy tervek ?
Sehol
Nem marad más mint " az erõsebb kutya ..... ". A térségben pedig az orosz az erõsebb kutya
Azt pedig ne várja senki , hogy Putyin házról házra járva " elmagyarázza " külön-külön minden zsidóskodónak azt ami most történik. Bár tudom , egyesek el vannak szállva maguktól , tévednek ha azt hiszik , bárki is foglalkozni fog velük.
Lehet élni álomvilágban. Lehet " új , forradalmi felfedezésekrõl " áradozni. De a valóságot nem lehet elkerülni
Bizony , jön a változás. Aki képes " integrálódni " maradhat. Nekünk/nekik nem kellenek holmi " okoskodók ". Nekünk munkások kellenek.
A V4 készen áll. Hol vagytok ti ?
4 #24 Posta Imre
- 2016-11-06 10:50
Rozsola, "isten útjai kifürkészhetetlenek". Pláne, ha annyi van belõlük, mint a szemét. Az orosz jön, de az orosz nem jön. Marad. Minek jöjjön, ha az itteni zsidajok ma-holnap szkytákká lesznek, s így oroszokká. Kóhn-ból kun. A recipe régi. Ahogy kitûnt, az össze "magyar" szarvégzõdést a kezükben tartják, s minde-gyíknak zsidaj a vezetõsegge.

Na, magyarok, ideje pártot alapítani és ringbe szállni a hatalomért, megvívva a többi orosz párokkal, melyek zsidajok. Nemes egy küldetés, nemde? Köztünk szólva: nem az, qvára nem! Lehet vicces lenne, de nekem a gondolatra is okádhanékom van már.

Örülök a békasegge hasonlatodnak. Ideje volt felismerni, hogy nem van, nem volt és nem lesz ránk bízva semmi. Nulla bizalom és okkal, Oda-vissza. Nem is beszélve arról, hogy a siretófallal jól körbebarikádozták magukat "politikailag" és így védik a jog-tisztaságunkat. Ahogy te sem vagy tárgy-állóképes, mert nem vagy üzletember, úgy itt senki. Engem nem keresett senki eddig semmilyen témakörben meg egyik csatornájukóhn sem semmilyen ajánlással, de már nem is számít. Na jó, pár éve egyszer az nbh egy fedõsztorival akart kontaktot, de gyorsan rövidre lettek zárva, lerázva. Ilyen ez a skyta erkölcs. Ha megpillogód most is az "összes" orosz szakértõ, közgadász, vagy mi a faxom, zsidó és jól elvannak. Én nem bánom, ha Putyin minden házba személyesen látogat el úgy 10 ezer éven keresztül sem. lesz, ami lesz. Lexarom! Pont úgy, mint õk, vagy még jobban. Gyõzzön a jobbik, hisz tudod!s_hihi
118 #25 keepfargo
- 2016-11-06 10:54
Na tessek, most meg zsidoskodik ez a keepfargo. Meg szerencse hogy nem akarki allitja csak rozsoga s igy nem sokat szamit.
"Nekunk munkasok kellenek" mondja ez a mindentudo rozsoga, de azt nem tudni kire gondol a nekunk alatt. Talan kiralyi tobbest hasznal; nala ebben sem lehetunk biztosak.
Ami az okoskodast illeti, ez az egesz kulpolitikai mindentudas sem egyeb annal. A valosag vagy jobb lesz vagy rosszabb mint amit elore elmondanak akarkik, es csak ugy mellesleg, a polgari lakossagot nem szoktak megkerdezni ha haboru van kialakuloban, s igy most sem fogjak.
Ezen a honlapon tudtommal tobbnyire ilyenek vagyunk, polgari lakossag. Hogy a hadak utjan mi fog zajlani nem sokat befolyasolhatjuk, foleg nem, ha az orosz hadsereg jatssza a foszerepet.
Hogy rozsoga mit dugjon fel vagy hova, azt az olvaso kepzeletere bizom, bizony Isten nem erdekel: most megint az o szintjere jutottam, de majd megbanom mint mindig.
154 #26 kakas
- 2016-11-06 10:57
Nekünk munkások kellenek. 67.media.tumblr.com/b91359cfd2c062f0085b6ba087343df6/tumblr_nlerk5Uf9q1qivy68o1_250.gifPutin-t figyeld!Zorró v dávid csillag? :D
4 #27 Posta Imre
- 2016-11-06 11:23
Kakas, ezt nem gyakoroltatták eleget a KGB-nél. Ideje nekem is elkezdeni, hogy zsidgerbõl mennyen, mire bejelentik, hogy "isten" valójában egy rohadtul régi civilizácijó és az emberiség egy mesterségesen összetákolt kísérleti "projektjük". Putyin egyébként dulpa keresztet vet, Medvegyev meg szimplát.


Faragó, te nem érted Rozsola tréfáit. Nem úgy gondolta õ aztat, hisz az alábbi kõszobrot sem a Jézuska hozta. Mi lehet vele a cél? Na mi? A zembereket vissza kell terelni a már ré nem is létezõ ösvényre és igazolni, hogy a bárkibõl lehet bármi, vagy viszont. Azért azt fogadd el, hogy 7 milliárdnyi ganét mégsem lehet csak úgy megsemmisíteni, csak azért mert ganyévá tette az õ "istene", ami most hirtelen rájött, hogy ez mind mára nagyon büdös.


Akkora marha nagy szobrot avattak Moszvában, mint egy ház

A szobrot Szent Vlagyimir kijevi nagyfejedelemnek emelték, aki még a kor - pár évizeddel Szent István elõtt járunk - mércéjével mérve is szórakoztató, lendületes uralkodó volt.

Családi viszályok után, amik részben abból eredtek, hogy Vlagyimir egy rabszolganõ és egy uralkodó fia volt, hõsünk lemészárolta a tárgyalni érkezõ testvérét és elfoglalta a kijevi rusz trónját. Ezelõtt és ezután is kedves szokása volt lemészárolni azokat a nemesi családokat és településeiket, akik nem akarták hozzáadni a lányukat. Akkora lelkes pogány volt, mint ide Vikidál Gyula, de amikor a politikai helyzet úgy hozta, a hetedik-nyolcadik felesége megszerzése végett - igen kapós bizánci hercegnõrõl volt szó, aki még a német Ottót is kikosarazta - megkeresztelkedett. Ez persze azzal járt, hogy az országában mindenkinek kötelezõ volt megkeresztelkedni, a hõsünk által nem sokkal korábban állított pogány istenszobrokat pedig úgy döntötték le, mintha személyesen Gyurcsány Ferenc emelte volna azokat. A bizánci kapcsolat révén Vlagymir nemcsak vallást, hanem írást is hozott az oroszoknak, akik azóta is szentként tisztelik, ezért az istentelen nagy szobor. Nézd csak meg, hozzá képest mekkora egy ember:

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--JEybghr7--/c_limit,w_1160/6vrj9inRtNUfJMCus.jpeg
http://444.hu/201...nt-egy-haz
2 #28 gerry
- 2016-11-06 11:47
...és eljõ egyszer az a nap amikor ezt a szobrot is ledönti a nép...

A fotó - vajon milyen szuper optika lehet ez? - után már most kezd borulni az egész Piroska-Place-el egyetemben ... rá a népre... Jujj... s_hihi
4 #29 Posta Imre
- 2016-11-06 12:43
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bikCVRw5wfE[/movie]

Gerry, most nincs igazad! Ez most örök lesz! Sõt még attól is!

A spriccet félreértve, most azért köll hûdenagyonkerszténynek lenni...persze átmenetileg...mert az átlag agyának nevezett fos úgy van összerakva, hogy kell egy "összekovácosló-értékítéletet-hordozó legendárium, vallás, vagy valami...amiben mellesleg éppen a "Vezetõk" rohadtul nem hiosznek, mert õk szabadkõmûves szabadgondolkodók és pontosan tudják, hogy a földi élet nem itt lett teremtve és az "istenek"-nek semmi lábaköze a mostani elképzelésekhez. Aztán persze borítják a bilit is, hogy mindez hazugság, de addig jó lesz, mert azért a keresztény mégsem muszlim, vagy zsidó. vagyis de, de még deebb. Ja és korábban voltak keresztények, mint István a király. Na ez a valami! Nem semmi, ugye?
5 #30 kincses
- 2016-11-06 19:22
Bár erõsen sietve, de az egyik katolikus keresztet vet (ezek szerint görög katolikus lehet-ett), a másik ortodox keresztet vet, kettõt, gyorsan, mert ott úgy kell...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
3,405,885 egyedi látogató