Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyõrkös nagyobb ellenséget látott a szélsõjobban, mint a zsidókban

BelföldNa, cseppegkebn, de a végén még ezekkel ka kis g.cikkekkel is felköhögik. hogy az MNA volt - míg az oroszok szét nem kapták- a legnormálisabb "csapat"...persze az MFNK-val nem összeilleszthetõ, de módon. Tényleg mög vagyok hatódva! Óriási volt a gyanakvás a Magyar Nemzeti Arcvonal és a többi szélsõjobbos szervezet között. Egymást fúrták folyamatosan, a bõnyi rendõrgyilkossággal gyanúsított Gyõrkös szimpla szeszkazánoknak tartotta a többieket.

Mély törésvonalak voltak és vannak a magyar szélsõjobbon belül a 444 cikkében, amit Gyõrkös István, a bõnyi rendõrgyilkossággal gyanúsított férfi életmûvérõl írtak. Már 1999-ben megorroltak rá a szkinhedek, mert a szétvert Viking Klub-beli gyûlés után nem állt ki mellettük. A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetõje annak idején egyesek szerint

„barna inges bolsevistáknak” és „alkoholista bajkeverõknek” nevezte a rendõrökkel összecsapókat.

A 2006-os zavargáson Gyõrkös nem engedte a balhé közelébe az Arcvonal tagjait, mert magyar rendõr ellen ne harcoljanak. Ezért is megharagudtak rá többen. Az már csak hab volt a tortán, hogy annyira összehaverkodott szlovák és szerb szélsõségesekkel (ld. korábbi cikkünket), hogy még Trianon felemlegetését is idejétmúltnak nevezte.

A Kuruc.info ekkor már vehemensen támadta Gyõrköst és körét, sõt sikkasztási ügyek is felmerültek vele kapcsolatban.

Gyõrkös az utóbbi években kevés interjút adott, de az egyikben elmondta, az akciócsoportos tagok még laza életet élhetnek, de egy arcvonalas már be nem teheti a lábát egy diszkóba. A szeszt is megveti az Arcvonal vezére, szerinte a jobbikos és szkinhed táborok a piálásról szólnak csak.

Gyõrkös eleve jobban tartott a Jobbiktól – hogy lenyúlja a táboraik ötletét -, mint a nemzetbiztonságiaktól. A vezetõ tudta, hogy magukra maradtak, de azért, mert õk nem a gyûlöletet állítják középpontba (a saját érdekükben ettõl függetlenül romák és zsidók nem jöhettek el a táborba).
Mindenesetre Gyõrkös szerint a hungaristák jobban utálták õket, mint a zsidók.

2012-ben aztán bekövetkezett a szakadás, miután a Munkáspárttal együtt tüntetett Gyõrkös fia Érden egy kilakoltatás ellen. A tagság zöme otthagyta õket, és ez jele lehetett az éledezõ orosz kapcsolatnak. Annyira bejött az orosz vonal, hogy Gyõrkös Hídfõ nevû oldala mráa orosz domain alá került és színtiszta orosz propagandát nyom. Ennél persze súlyosabb volt, amikor kiderült, hogy orosz diplomatákkal lövöldöztek együtt az arcvonalasok.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2016-11-05 03:45
Hany embert szamlal(t) ez a MNA? Mert ha 100-nal kevesebbet, akkor "vihar a biliben" tort ki megint, ki tudja hanyadszor...
238 #2 bivaly
- 2016-11-05 07:19
Keepfargó !

Kell a mûsor, valamin rágódni kell a népnek. Most ez van, meg Teréz körút, meg béke, meg demokrácia.
Meg tele velük a tököm !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,398,170 egyedi látogató