Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hazudott a Jobbik, mégis kapcsolatban álltak a bõnyi rendõrgyilkoshoz köthetõ hungarista mozgalommal

BelföldAz oroszok összeterelték az iráni nagykövin a mozgatható bábukat. Az MNA "retorikája" az utóbbi években kifejezetten jóbik cionzsidó-barát filingesre sikeredett, de hát nincs mit tenni. Aki korpa közé keveredik..., ja közben a perzsák cionellenesek (vagy legalábbis ezt a látszatot kelletik). Jó mi? A Jobbik vezetõi szinten is kapcsolatot tartott a rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István neonáci szervezetével – tudta meg a 888.hu. Korábban a Jobbik azt állította, hogy a párt egyetlen politikusa sem tagja, szimpatizánsa vagy támogatója sem a Magyar Nemzeti Arcvonalnak, sem az MNA 1989 nevû szervezetnek. A Jobbik azt is cáfolni próbálta, hogy hivatalos, vagy nem hivatalos, informális kapcsolatban állnának ezen szervezetek tagjaival.
A lap szerint a bõnyi rendõrgyilkosság feltételezett elkövetõjeként ismert Gyõrkös István vezette a Magyar Nemzeti Arcvonal több ponton is kapcsolatba hozható a Jobbikkal. A szervezet egyik fõ feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartotta.

A 888.hu birtokába került két olyan fénykép is, melyeken jól látható, hogy a Jobbik vezetõje, Vona Gábor kedélyes társaságban cseverészik a rendõrgyilkos Gyõrkös István fiával, aki maga is részt vett az MNA irányításában.

Ifj. Gyõrkös István és Vona Gábor | 888.hu

A felvételeken ifj. Gyõrkös István és Vona Gábor látható, amint az iráni követségen beszélgetnek, a második képen pedig Zagyva György Gyula is feltûnik a háttérben. A Jobbik azon állítása, mely szerint õk semmilyen kapcsolat nem ápolnak a neonáci MNA-val, a képek alapján erõsen megkérdõjelezhetõ.

A fotók 2011-ben készülhettek a perzsa újév ünnepségén. A perzsa-barátságot többen az Irántól kapott támogatásnak tudják be a Jobbiknál. Korábban Vona Gábor az Iráni Forradalmi Gárdát is behívta volna Magyarországra, hogy megakadályozza Magyarország Izrael általi “megszállását”.

Gyõrkös Istvánnak három fia született, közülük ketten, ifj. Gyõrkös István és Gyõrkös Kolos aktívan részt vesznek apjuk “örökségének” ápolásában – írja a 888. A lap úgy tudja, hogy Gyõrköshöz hasonlóan Kolos nevû fia is büntetett elõéletû. A rendszerváltáskor alapított szélsõséges szervezet vezetésébe Gyõrkös fia is bekapcsolódott, sõt aktívan részt is vállalt benne. Manapság pedig orosz ügyekben bukkan fel a fiú.

A megjelent információval kapcsolatban kerestük a Jobbik elnökét, Vona Gábort is, de nem sikerült elérnünk.

PS/888 Fotó: PS
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-11-05 13:32
Vona: Háború lesz

Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egy október 24-i interjút sikerült ma szemléznem, nem tudom, mi történt, mindenkitõl elnézést kérek.

Vona Gábor interjút adott a Magyar Nemzetnek. Nincsenek könnyû helyzetben, hiszen a közelgõ Alaptörvény-módosítás elõtt a Fidesz mintha kelepcébe zárta volna õket.

A pártelnök szerint azonban nem õk zsarolják a Fideszt, hanem fordítva. Õk akarják az alkotmánymódosítást, de úgy, hogy letelepedési kötvény se legyen.

Nem nekünk kell magyarázkodnunk, ha nem lesz meg a szükséges kétharmad. Orbán Viktornak kell majd elmagyaráznia, hogy miért ilyen fontos neki a gazdag migránsok pénze.

Vona továbbra is azt gondolja, hogy aki nem szavazza meg a módosítót, az hazaáruló, de az is az, aki félmegoldást támogat és a kötvényeket meghagyná.

Szerinte a frakció egységes, nem lesznek kiszavazások, hogy egy-egy jobbikos támogatná a Fideszt. A november 8-i szavazásról azonban azt mondta, a Fidesz most kiszámíthatatlan.

Orbán Viktor nincs hozzászokva, hogy ne az legyen, amit õ akar. Két lehetõség van: vagy belátják, hogy amit a Jobbik kér, az erkölcsileg és politikailag is indokolható, vagy pedig Orbán Viktor képtelen lesz elfogadni, hogy most nem õ gyõzött. Ha így lesz, háború lesz.

Abban az értelemben Vona szerint, hogy a jobbos média majd megpróbálja hiteltelenné tenni õt és pártját, ami már el is kezdõdött. A médiafölény az a Fidesz oldalán, az õ oldalukon az igazság, állítja.

2018-ról azt mondta, a baloldal már kiszállt a versenybõl, a szavazóik körében így nagy a zavarodottság. Szerinte ahogy a rendszerváltás elõtt a kádárizmus ellen, úgy most az orbánizmus ellen fog összefogni az ország, reméli, a következõ választásokkor a Jobbik vezetésével.
http://24.hu/belf...boru-lesz/
33 #2 vizilo
- 2016-11-05 15:43
Vona: Háború lesz....) Ha kiderül hogy hazudtunk Reggel Délben Meg Este ..!!!!s_vigyoris_vigyori Mikor nem hazudtak az a kérdés ??? Ami nekem furcsa hogy meddig lehet etetni az embereket ??
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-05 19:54
Ezen besírok! Vona-zazri palesztin kendõben, morvai -schwartz is, mellette meg vámos györgy a mazsihisz "volt" sóvivõje. Mind zsidó, mögöttük meg peckesen a "magyar" gárda. Ez olyan utópisztikus. http://bendeguz.i...p?news.614
bendeguz.info/e107_images/jobbik/morvai.jpg
267 #4 Perle
- 2016-11-05 21:21
A palesztín kendõs nem Vona szerintem, hanem a tiszteletes, Lóránt .
238 #5 bivaly
- 2016-11-05 23:57
Imre !

Valamilyen erõs mazochizmussal belehallgattam a Lánchíd rádió "lecsójába". Nagyon sokáig nem bírtam, de hasznos volt. Olyan szinten menesztik a jobbikot a mennybe, hogy ha nem hallom, nem hiszem el ! És ugyan azok, élükön evvel a tetü Bella Levente nevû véglénnyel, aki még két éve mindenkit megölt volna ha lenet, aki egy rossz szót mondott Orbán Viktorra. Ugyan az a Bella Levente nyalt csontig segget Orbánnak, aki most nem gyõz nem is annyira finoman belerúgni ahol csak lehet.
Ez a rádió nevezi magát igazmondónak minden félórában, meg húú de nemzetinek ! Nem hinném, hogy lenne még egy ekkora köcsög banda, mint ez a Lánchíd rádió . Tehát csak a lényeget, nagy erõkkel folyik a Jobbik trónra emelése, mi mehet a háttérben, ha ez megy a kirakatban ? Az a legtragikusabb az egészben, hogy a Vona mindenre alkalmatlan, egy nyomorult báb, egy senki, aki már annyiszor váltott irányt, hogy megszámolni is lehetetlen. Plusz a sleppje, amit már többedszer cseréltek le, még magyarabb magyarokra, értsd, a Csanádokat még Csanádabbakra cserélték. Már csak pár bio díszlet maradt az eredeti Jobbikból, szánalmas politikai bohócok, egészen Fletó szintjén. Szegény Magyarország.
118 #6 keepfargo
- 2016-11-06 08:09
ez a szep magyar nyelv...

ezek a beetetesek, amiket meg lehet vele csinalni...

Mara mar mindenki "tudja" ugy mint a szentpali kereszteny teteleit, vagy a holokamu "tenyeit" szamszeruen, hogy Ja az a Gyorkos, a "rendorgyilkos"...

Pedig valaszthattak volna emberoles sot halalokozas megnevezesek kozul is, de nem, ook a "gyilkost" valasztottak. Pedig lehet hogy nem is nagyon celzott Gy. csak elengedett nehany lovedeket, megpedig eros a gyanuja hogy onvedelembol. Ki gyilkol onvedelembol? Elore megfontolt szandekkal? Emberoles elore megfontolt szandekaval?
Na es akkor mi van a masik oldallal: a rendorok nem lottek? Vagy ha lottek (mert valamikor valahonnan elindult az a lovedek is amit Gy. abszolvalt...) akkor milyen szandekkal lottek. Ha csak visszalottek, naluk nem volt gyilkolasi szandek? Honnan tudhatjuk mindezt?
Mindezt nem tudhatjuk, sot ezen felul sem tudhatunk semmit. Miert nem? Mert ugy hazudik a media, meg az osszes beavatott, ahogy a pofaja elbirja (az pedik, tudjuk, tobb, mint sok).
Mi van, ha a zsaru egy kenyelmetlenebb tipus volt (ezt a kollegainak tudniuk kell) es olyasmit firtatott mint P.I. tehat pl. nehezmenyezte esetleg a zsizsik suruseget a szerven belul. Ilyen esetben nem kepzelheto-e el, hogy a "sajatjai" kaptak parancsot hogy rendezzek meg Gy.-nel a rendorgyilkossagot? Mert ha igen, akkor igaz lehet a gyilkossag vadja, csak nem Gy.- re vonatkozoan.

"Ugy kezdodott, hogy Gy visszalott"...elkepzelheto valtozat; "mi csak visszalottunk amikor utanunk Gy. is tuzet nyitott...stb.
Sokminden elkepzelheto. Kiveve sajnos azt, hogy az igazat mondjak (barmivel kapcsolatban).

Tehat nem mintha nem lenne eleg talagatnivalo egyebkent is, de azert ismerjuk be: jo kozeg ez a magyar nyelv a felremagyarazoknak, megvezetoknek, sot felrevezetoknek, a hazudozoknak, es a tobbi bizalommal es anyanyelvvel visszaelonek.

Vegezetul: ez a nyelvek legszebbike es legertelmesebbike megerdemelnee, hogy mindenki csak az igazat kozolje altala - es erre mi tortenik; talan nincs meg egy nyelv amelyen ennyit, ilyen sulyosakat (nemzetveszto erejueket) hazudtak volna, es mindezt mara folyamatos jelleggel, megallas nelkul, es egyre vadabbul.

Mit tehetunk? "Csak" annyit, hogy megprobaljunk a nyelv segitsegevel mogeje latni a hazugsagoknak, mint pl. ez esetben is. Mert szinte 100% hogy Gy. nem akart megolni egy altala nem is ismert, es velhetoleg rendes, embert. Azzal, hogy gyilkossa kialtjak ki ot azonnal, nem ot leplezik le, hanem a felrevezetes szandekat.
4 #7 Posta Imre
- 2016-11-06 08:58
Bivaly, azok a régi szép idõk, mikor vagy 2-szor a sprõdbe behívott perjés...és ment a hülyeség...de rég is vót. Aztán egy adást még csinált velem a magánrádiójában 2008 magasságában.

Figyelmezzétek meg, hogy a "média" azért tud élõs-ködni, mert a nép, az istenbarma olyan setít, amilyen annak istene a píz.

Kípfar-far ajgó (így már én is értem, ha angolul vanik) szóval nem a nyelvvel, hanem a fordítóprogram alkalmazásával van némi huza-vona. Nem csak az adót, az adást, a megírt szavallatot, de a vételt, a vevõt is zavarják rendesen.

Ha pl. azt mondom, hogy "ki vagyok ábrahámdulva", az ún,. emberiségbõl, ugyanolyan értelmetlen, mint az értelem, mely ennek a kijelentésnek értelmet adhat.

Nem tudjuk (na jó, itt azért páran már sejdítjük), hogy mi is az igaz, s mi is a nem igaz, de az se biztos.

Példának, ha igézzem egyik kedvenc versikémet:

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hZ7Ws_WkZe4[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
3,406,411 egyedi látogató