Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyõrkös István mégis ártatlan?

GondolatokMost jött a hír, hogy a bõnyi "ügy" egészen másképp esett, mint amirõl eddig beszámoltak. Belsõ információra hivatkozva, annak hitelességét nem kérdõjelezve a következõ információ hangzott el: "a házkutatást három személy foganatosította. Már bent voltak a házban és míg a két rendõr a kutyákkal volt elfoglalva, a harmadik valamilyen oknál fogva "bepánikolt" és fegyverét használva hasba lõtte Gyõrkös Istvánt, majd lövésével saját kollégáját hátulról találta el. A forrás egy nõi személyt említ. Röviden ennyi, de ha így esett, érthetõbb a késlekedés és a "pánik". majdnem Jimmi a "király" esete, csak kicsi tódva-fódva. A gépkarabélyról annyit mondtak, hogy egyes lövésre korlátozva, engedéllyel volt tartva." Akár még igaz is lehet ez a verzió, de minden esetre úgy néz ki, hogy Istvánnak élve nem lett volna szabad elhagyni saját portáját. Akárhogy is esett, Pintér Sanya halott és ez így rendben is van.

Persze lehet mindez dezinfó is, jól tudva kihez kell eljuttatni és miért, de ezt már had ne én döngessem el, hisz láttunk már itt pár cifrább "rendõrségi" titkosszolgálati operatív kavarást. persze mindezt a saját érdekünkben teszik, jó pénzért. A Gyõrkös-féle jóbbikos zsidó-csordával való összeborulás nekem se tetszik, sõt, de nem szeretném, ha az öreget mégis kinyiffantanák, alkut kötve a háttérben...


Na legyeTEK szépek és okosak, meg jók is és ne dobáljátok kõvel a Holdat, ne egyeTEK homokot...

Ja, és nyugodtan szeretnék aludni, mert sok munkám lesz holnap is. Nem kell hívatlanul bekukkantani hozzánk, az asszony erre nyomatékkal felhítta a figyelmem...én meg továbbítom nekTEK!


feladó: bubó Doki
címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Press in USA Embassy ;
brfk@budapest.police.hu;
isremb@alarmix.net;
rusemb@t-online.hu;
tek@tek.gov.hu
dátum: 2016. november 6. 20:09
tárgy: Györkös István mégis ártatlan?
küldõ: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.

Hozzászólások

4 #39 Posta Imre
- 2016-11-09 13:55
Gerry, úgy véled Spari képes lenne "csak olvasni már" mert kiírta magából a személyiségeit?
123 #40 fsavanyu
- 2016-11-09 14:05
Émmeg ugy hallotam, hogy rendõr volt a rendõrgyilkos , nem a Pistabácsí. A Pista bácsinak nemvólt gépkarabéja, semmi féle fegyver nem volt a kezébe, csak a hülye rendörök lõvõldöztek, Pista bácsi egy hõs, aki tulélte a haslõvést. A rendõrök most gondukonnak a kõvetkezõ verzioón. Emmeg eltart egy kis ideig, mer nyomoznak az zügybe mMég nem látnak tisztán., mert sõtét vót a szemüveg!
12 #41 spartakusz
- 2016-11-09 15:23
Ezt még engedjétek leírni nekem: Illedelmesen vissza jöttem két hét után köszöntöttelek bennetek, és úgy jártam mint Pista bácsi, és nem úgy mint a 45.elnök - három lövést kaptam egyet a hasamba mindjárt kezdésnek bivalytól - majd szívembe postától - és egy utolsót a fejembe gerrytõl - most itt vagyok kiterülve a nyílt csatamezõn kinyúlva - bámulom az eget és várom a vörös - zöld vagy az aranykeresztet!
Túlélem? Nem tudom, lesz e még olyan lélek amely magához vesz? Viszontlátásra a másvilágon - ne keressetek ne kutassatok eltávoztam ürükre ebben a virtuális világban! ÜRÜMET SZEREZVE EGYESEKNEK - KETTESEKNEK MEG BÚBÁNATOT OKOZVA!
Tisztelettel:
id. Kiss lÁSZLÓ
4 #42 Posta Imre
- 2017-02-08 19:07
Váratlan fordulat: nem az a bõnyi rendõrgyilkos, akirõl eddig hittük?
Újabb szakembert vonnak be a nyomozásba, mert a gyilkos kilétét még kérdések övezik.

106 nap telt el azóta, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt fõnyomozója, Pálvölgyi Péter meghalt, miközben házkutatásra mert Gyõrkös István házához.http://faktor.hu/...=hirkereso

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,606,475 egyedi látogató