Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyõrkös István mégis ártatlan?

GondolatokMost jött a hír, hogy a bõnyi "ügy" egészen másképp esett, mint amirõl eddig beszámoltak. Belsõ információra hivatkozva, annak hitelességét nem kérdõjelezve a következõ információ hangzott el: "a házkutatást három személy foganatosította. Már bent voltak a házban és míg a két rendõr a kutyákkal volt elfoglalva, a harmadik valamilyen oknál fogva "bepánikolt" és fegyverét használva hasba lõtte Gyõrkös Istvánt, majd lövésével saját kollégáját hátulról találta el. A forrás egy nõi személyt említ. Röviden ennyi, de ha így esett, érthetõbb a késlekedés és a "pánik". majdnem Jimmi a "király" esete, csak kicsi tódva-fódva. A gépkarabélyról annyit mondtak, hogy egyes lövésre korlátozva, engedéllyel volt tartva." Akár még igaz is lehet ez a verzió, de minden esetre úgy néz ki, hogy Istvánnak élve nem lett volna szabad elhagyni saját portáját. Akárhogy is esett, Pintér Sanya halott és ez így rendben is van.

Persze lehet mindez dezinfó is, jól tudva kihez kell eljuttatni és miért, de ezt már had ne én döngessem el, hisz láttunk már itt pár cifrább "rendõrségi" titkosszolgálati operatív kavarást. persze mindezt a saját érdekünkben teszik, jó pénzért. A Gyõrkös-féle jóbbikos zsidó-csordával való összeborulás nekem se tetszik, sõt, de nem szeretném, ha az öreget mégis kinyiffantanák, alkut kötve a háttérben...


Na legyeTEK szépek és okosak, meg jók is és ne dobáljátok kõvel a Holdat, ne egyeTEK homokot...

Ja, és nyugodtan szeretnék aludni, mert sok munkám lesz holnap is. Nem kell hívatlanul bekukkantani hozzánk, az asszony erre nyomatékkal felhítta a figyelmem...én meg továbbítom nekTEK!


feladó: bubó Doki
címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ;
info@ih.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Press in USA Embassy ;
brfk@budapest.police.hu;
isremb@alarmix.net;
rusemb@t-online.hu;
tek@tek.gov.hu
dátum: 2016. november 6. 20:09
tárgy: Györkös István mégis ártatlan?
küldõ: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2016-11-07 21:11
Akkor valami erbevagot kellett mondaniuk neki.
s_kot
5 #21 kincses
- 2016-11-07 21:29
Imre, lelki okokból akkor szakad el a cérna, ha elárulnak azok, akikben bíztál. No de, hol lehet itt ilyesmit fellelni? Györkös és rendõrség? Beépített MNA-s? valami nagy nagy ganéságnak kellett ott lenni. Mert a katonáknál csak nagyon nagy nyomáson "szakad a cérna" érzelmileg. Ideológiailag hamarabb...
69 #22 Szalonna
- 2016-11-08 01:45
Imre, újabban, már a TEK-el konzultálsz? :D csak mert eddig oda még nem küldtél.
12 #23 spartakusz
- 2016-11-08 05:11
Tiszteletem uraim és hölgyeim!
Imrének leírtam meglátásom és megérzésem már októberben emailon - nem változott - az akció sikeres lett a célszemély likvidálva - csak arra nem számítottak amit elõre nem láttak, mert elõre nem látható váratlan történések megváltoztatták - emlékezz aki árthat nekik azt elteszik lábaló, még nemzet vezetõket - királyokat meg stb.-ket is - ennyi!

spari...
ui: miért írom újból ilyen határozottan, mert én ismerem módszereiket és azon nem tudnak változtatni, mindig lebuknak nálam - megérzéseim és meglátásom kapcsán!
80 #24 monguzking
- 2016-11-08 08:36
én ugy tudom hogy annak idején MNA azért szakitott györkössel mert fiai korruptak,becstelenek voltak s öreg elvakultan védte öket--tehát az hogy fiai mit mondanak teljesen hiteltelen---kérdés hogy öreg most mit tart majd elöbbrevalonak--a családját?--vagy a hazát?
283 #25 gladiator07
- 2016-11-08 12:59
Sajnos Györkös eszt nem fogja sem lelkileg, s fizikailag sokáig megélni. Félõ hogy tragédia lessz belõle, csak nehogy több,,,,!

Egyébként ha a rendõrt 7.62 - sel lõtték homlokon, v. hátulról, abban az esetben a fejébõl semmi sem maradt, tehát azonnal meghalt, a haslövés meg nem különben 9 . mm - sel. Csoda hogy megmeradt.
238 #26 bivaly
- 2016-11-08 19:00
Spartakusz !

A megszólítás levélben a következõ formában helyes,: " Tisztelt Hölgyeim, és Uraim !". Ezek alap dolgok, mint WC után kezet mosni.
12 #27 spartakusz
- 2016-11-09 04:10
Igazad van bivaly - kérdezem jobb kezes vagy - vagy balkezes - te melyik kezeddel törlöd ki a segged?
spari...
243 #28 Magus
- 2016-11-09 05:11
Spari én papírt használok, mégis kezet mosok....
te meg nem sokat fejlödsz.....de azt is lassan....
Egy idióta lett az amerikai elnök:D Tramplis_yeyes_pompoms_nopompom
12 #29 spartakusz
- 2016-11-09 05:37
Kedves Magus - le lõted a poénom - bivaly nagy eszére lettem volna kíváncsi - különben valóságod van - no nem az én fejlõdésem vagy nem fejlõdésem kapcsán ha nem ezzel:

https://twitter.c...


spari.........................
238 #30 bivaly
- 2016-11-09 06:37
Spartakusz !

Nem ez a tárgya ennek a cikknek, hanem Gyõrkös. De, mint az ábra mutatja, nagy szükséged lenne tánc -és illemórákat venni, meg újra járnod az általános iskola elsõ négy osztályát. Legalább ! Legutóbbi bejegyzésed is hemzseg a helyesírási hibáktól, amit észre sem veszel, mert ugye te egy nagy mûveltségû polihisztor vagy, politikailag és kultúrálisan egyaránt. ( Az Internet minden betûjét ismered, és jól is érted ! Érted ?) Meg, el ne felejtsem egy fantasztikusan nagy hazafi, aki álmaiban hadsereget vezet, és hõs is, de nagyon hõs, sõt, még nagyobb ! ( Spartakusz, a gladiátor vezér !)
Megint csak egy kis kiigazítás, a neved leírva helyesen, vagy Szpartakusz, vagy Spartakus !
Nagyon nem hiányzott az osboba gondolattalanság vissza térése általad ! Értelmetlen, meddõ, felesleges szóhányás internet és youtube idézetekkel. Megspékelve a legelemibb tudás, és jómodor teljes hiányával.
12 #31 spartakusz
- 2016-11-09 07:55
Mondd bivaly nincs más - csak a megszokott lejáratási zsidó vagy annak valló szöveged - mondd nincs neked pöcsöd, hogy azzal foglalkozzál mert azzal egy idõs vagy és akkor vered ki amikor akarod?
Mondd te hülyének nézed a magyart? Mondd - és írd stb.

tele van a tököm veled és felszólítalak ne szólíts meg többet sértõen csak elismerõen - mert ara is volt példa - amikor dicsértél - a hátam mögött - de az, hogy szememben gyalázol, - azt megírom neked õszintén jó esik, az összes helyesírási hibáival együtt - gyorsan írtam nem javítottam úgy küldöm neked a fészkedbe -
EZ MÁR JAVÍTOTT VÁLTOZAT:
Pá bivaly erõsnek képzelt hasonmás!

spari,...
238 #32 bivaly
- 2016-11-09 08:38
Te tökkelütött idióta !

A mond felszólító módban, az mondd .
Az anak helyesen írva, annak.
Az azzal-t avval-nak írjuk, tudod valami hasonulásnak hívják !
Nem a magart nézem hülyének, hanem téged tartalak hülyének !
Az "...ara is volt példa...", helyesen, "...arra is volt példa...".
Nem képzelem magam senki másnak, mint aki vagyok. Olyan mint flusztráció nincs az életemben, de te ezt úgy sem érted. Igazából nem is neked írok, csak rólad, eddig sem értettél semmit, ez után sem értesz majd, de nagyon úgy teszel mint ha !
Spartakusz ( ahogy te írod), végtelenül idegesítõ a puszta jelenléted is. Lehet, hogy dícsértelek valamikor, fogalmam sincs mikor, miben és hogyan ? Örülj neki ! Erõsen tévedtem, vagy nagyon részeg lehettem, ki emlékszik ma már a tegnapi másnapra ? Tudod, én bivaly vagyok a barmok közül, de te csak egy vadbarom. Van némi különbség.
52 #33 kuka7
- 2016-11-09 09:07
Dübörög a kultúra/turha/javából,még jó hogy én vagyok a KUKA.sértegetni,meg senkit nem szoktam sehol.Egyeseknél miért van ez erre csak Imre a fõ PICOLÓGUS tud választ adni,én inkább továbbra is kuka maradok,pedig vannak olyanok kiknek a viselkedése zavaros,mint mikor fodrozik a tisza.--áldás békesség feleim!
12 #34 spartakusz
- 2016-11-09 10:11
ELÕZÕ ÍRÁSOM RENDBE RAKOM!
DE KÖZLÖM BIVALLYAL - NEM CSAK A ZENÉBEN ÉRVÉNYES - HA NEM ÁLTALA HASZNÁLT szó: SZÓFOSÁSÁBAN IS érvényes - A REZGÉS EREJE ÉS VALÓSÁGA - MÁR KÖZÖLTEM EZT IS - EMLÉKEZTETÕ:
http://www.ma.hu/...jat_kapott

https://www.youtu...Y7sXKGZl2w


BIVALY ALKALMASNAK TARTOD MAGAD ARRA, HOGY EZENTÚL CSAK TISZTÁN VALÓSÁGOSAN ÍRJ - AKKOR A START PISZTOLYT ELSÜTÖM A REZGÉS ÉS HULLÁM HANG ÉS SZÓ ÁTADÁS VILÁGÁBAN

ÍGÉREM CSAK MAGYARUL FOGOK ÍRNI ÉN IS MINT ÕSEINK HULLÁMA REZGÉSE AHOGY ADJA!

TISZTELETTEL ID. KISS LÁSZLÓ
ui: Miért? Mert a magyar mindig átadja tudását a békés harmónia élet megvalósításáért!
12 #35 spartakusz
- 2016-11-09 10:17
AMIKOR SAJÁT ÉLMÉNYÉNEK ÉLI MEG!

Nem baj az, de tudd, ELMENNI KÖNNYÛ ÉS FENSÉGES ÉRZÉS ; A VISSZAJÖVETEL A BORZASZTÓ ÉRZÉS, AMIKOR A LÉLEK ÚJBÓL ELFOGLALJA A FIZIKAI TESTED!
EZ A VALÓSÁG, ÉN TUDOM MERT 5 ALKALOMMAL ÁTÉLTEM! VALÓSZÍNÛ MINDIG MÁS ; MÁS LÉLEK KÖLTÖZÖTT BELÉM AKKOR!

Tegnap a kubinyí úr élõ tv. Nem cenzúrázott mûsorában és nem elõadásában tapasztaltam
Itt:
https://www.youtu...tBWgqvnQSM
elõször Mária telefonos beszéde kapcsán ; majd Edit elmondja: SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK EGYIK ÜZENETÉT majd a másikat: MI VAGYUNK A LÁTHATÓ ÉS LÁTHATATLAN HÍRNÖKEI E VILÁGBAN ; majd Petronella a halálról beszél, ahogy átélte ; és az üzenete. NEM HISZEM HA NEM TUDOM ; óhatatlanul engem igazol ; mert én ledokumentáltan sokkal de sokkal elõbb elküldtem az Internet világába az éterbe mind ezek üzenetét ; sõt többet!

Most azon gondolkodok, hogy ráépült és kisajátította saját kezdeményezésének, vagy valóban az éterbe akkor ért hozzá a közölt üzeneteim, vagy õ is úgy kapta, ahogy én a teremtõtõl?

Ki tudja? Csak a jó Isten azaz a teremtõ - de rádöbbenek tök mindegy a lényeg az, hogy tudja ; és terjeszti ezért hálásan megköszönöm , hogy elmondták, és valószínû sokkal okosabbak mint én, Az, hogy a kettõ közül melyik lesz az usa 45.elnöke . szintén tök mind egy ; mert valóban MIND EGY ; magyarul a hatalom adta , hamis illúzióval, hogy választhatsz , tehát ugye érted nem választasz, hanem ikszeiddel rábólintasz az uralkodó pénzurak akaratára!

Tisztelettel id. Kiss László

Ui: verseim egy része csokorban itt:
http://network.hu...-nem-felek
3 #36 Enid
- 2016-11-09 10:59
Noh, megint gyerekzsivajtol hangos a haz...
s_reggel
4 #37 Posta Imre
- 2016-11-09 13:17
Gyerekek, ki fáradt? Ki akar pihenni?

Bivaly, bármennyire is irritál Spari, légy má' kis belátással. Spari megígéri, nem "fossa össze" az oldalt a kilométeres szösszeneteivel és amit ír tele lesz hibával, cserébe messzire negligáljátok egymást!

Jó? Jó hát!
2 #38 gerry
- 2016-11-09 13:46
"A VISSZAJÖVETEL A BORZASZTÓ ÉRZÉS, AMIKOR A LÉLEK ÚJBÓL ELFOGLALJA A FIZIKAI TESTED!
EZ A VALÓSÁG, ÉN TUDOM MERT 5 ALKALOMMAL ÁTÉLTEM! VALÓSZÍNÛ MINDIG MÁS ; MÁS LÉLEK KÖLTÖZÖTT BELÉM AKKOR!"


Imre, az a baj, hogy a sok igérettel tele a ház. De legalább most Spari elárulta nekünk miért ilyen összevisszaszét... Azt hiszem a "más lélek" beköltözésekor a régiek is ottmaradtak benne. Ezek tolonganak és szóhoz akarnak jutni.
Belátom, egy ilyen csapatot felelösségteljesen irányítani kurvára nehéz. Szerintem nekem nem is sikerülne. Neked sem. :P

Arról nem is beszélve - hogy ez évek óta zajlik... fárasztó. Amikor lépten nyomon pofára esik az ember a "kikerülendõ" szösszenetekben akkor egy idõ után kényszere van arra, hogy a szösszenetet (képzeld el mint egy a széleinél felkunkorodott kirojtosodott szõnyeg) kidobja. Valamikor biztos szép és üde folt volt, mára elrongyolódott, elkopott, - ahogy egy öreg szaki is, aki már nem képes meghúzni egy tokmánykulcsot se rendesen, sõt benne is felejti és úgy indítja el az esztergát.... Husssss... Puff. Vajon kit talált fejbe? Huzogattuk a fejünket ameddig lehetett, de 5 vándor lélek ellen már nem igazán lehet védekezni.
Talán a szaki, elmehetne nyugdijba...

Csak ezen az oldalon:

"...ELÕZÕ ÍRÁSOM RENDBE RAKOM!
DE KÖZLÖM BIVALLYAL - ... EZT IS - EMLÉKEZTETÕ:
http://www.ma.hu/...jat_kapott

https://www.youtu...Y7sXKGZl2w"
...........................
"...Tegnap a kubinyí úr élõ tv. Nem cenzúrázott mûsorában és nem elõadásában tapasztaltam
Itt:
https://www.youtu...tBWgqvnQSM
elõször Mária telefonos beszéde kapcsán ; majd Edit elmondja:..."

...........................
"...Ui: verseim egy része csokorban itt:
http://network.hu...-nem-felek"
Imre, tudom, hogy türelmes ember vagy és elnézõ, filantróka, HU-manus, meg minden és te még a szado-mazo alatt is csak lúdtollal csapkodod a társad...(amíg a másik egy egész fagyasztott libával üti-vágja), de Bivaly - elsö beírása még finom volt és nõies (na jó nõies az nem), azt hiszem valahol meg kellene állni a megértés és az elutasítás határán.

Te tudod... mennyit nyúlik a kutyagumi mielõtt elszakad és fájdalmasan visszacsattan. A sajnálat és belátás csak addig ér valamit ameddig hatásos.

Néhányan - ezen az oldalon - sok mindent "megszoktunk" az évek alatt de többen megszöktek mint akik a szokás rabjai lettek...

Na jó, ennyi... harag és köpködés nélkül; az oldal - régebben - ugyan sok mindenkinek segített abban, hogy önmagára találjon, de talán még mindig többet ér annál, hogy összefüggéstelen, kusza gondolatok koporsójává váljon. Egy egészséges információ közlés - gondolatcsere egyensúlya minden olvasónak többet jelentene mint egy sarokba borított, érdektelenné vált szeméthely.
:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.95 másodperc
3,517,657 egyedi látogató