Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A radikálisabb pártok leváltják az európai politikai elitet,

KultúraKi hitte vona, hogy a balos zsidó csürhét a jóbos zsidó csürhe válthatja. Ez olyan meglepõ fordulat, még példa sem volt rá soha. Ja, de! ha a válságokat továbbra is ideológiák mentén kezeli
A közeljövõ nemzeti választásain Európában az újhullámos, radikálisabb pártok leváltják a politikai elitet, ha az továbbra is ideológiák, és nem a választók által érzékelt valóságos problémák mentén kezeli a gazdasági és egyéb válságokat – áll a Nézõpont Intézet MTI-hez hétfõn eljuttatott elemzésében.

Az elemzés összegzése szerint az Európai Uniót 2008 óta gyengíti, hogy a politikai elit képtelen megoldani a válsághelyzeteket.
Az európai elit cselekvõképtelensége négy területen “rendkívül látványos”: a gazdaság érdemben nem növekszik, a görög válságot kizárólag rövid távú pénzügyi eszközökkel kezelik, a kontinens az orosz szankciókból sem profitált semmit, de a legszembetûnõbb válságtünet mégis a tömeges illegális bevándorlás “félrekezelése” – írták.
A folyamatos gazdasági problémák Dél-Európában véget vetettek a jobbközép-balközép néppártok versengésének, és újhullámos pártok felemelkedéséhez vezettek: Spanyolországban és Görögországban új szélsõbaloldali pártok, Olaszországban pedig egy rendszerellenes párt törte meg a klasszikus pártversenyt – áll a tanulmányban.
Franciaországban a tömeges illegális bevándorlás által elõtérbe helyezett évtizedes gazdasági és társadalmi feszültségek miatt ma az államfõválasztás elsõ fordulóját a szélsõjobboldali Nemzeti Front jelöltje, Marine Le Pen nyerné meg – még ha a választás második fordulójában vélhetõen nem is tudna gyõzni -, megelõzve a mérsékelt konzervatív Nicolas Sarkozyt és a hivatalban lévõ Francois Hollande baloldali államfõt.
A bevándorlók integrálásának “iskolapéldáiként” ismert skandináv államok pártrendszerei is átalakulást mutatnak – folytatták. Dániában tartósan második erõvé vált a bevándorlásellenes Dán Néppárt. Svédországban a Svéd Demokraták elnevezésû formáció jelenleg két százalékkal van lemaradva a kormányzó szociáldemokratáktól. Finnországban pedig a legutóbbi választás után a kormánykoalíció tagja lett a radikális jobboldali, bevándorlásellenes Finnek Pártja.
Hollandiában 2015-ben többször vezette a közvélemény-kutatásokat az ugyancsak bevándorlásellenes Szabadságpárt; a kormányzó jobbközép Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért és a Munkáspárt támogatottsága együttesen sem érte el a Szabadságpárt eredményét októberben. Észtországban megerõsödött egy nemrég alakított bevándorlásellenes erõ: a Szabad Párt mindössze egy százalékon állt 2014 decemberében, idén szeptemberben ugyanakkor már 17 százalékos támogatottsággal bírt.
Ausztriában is élre tört a bevándorlásellenes Szabadságpárt: a legutóbbi bécsi önkormányzati választáson elért második helye – mivel az osztrák fõváros évtizedek óta bevehetetlen baloldali fellegvárnak számít – arra mutat rá, hogy a formáció az országosan kimagasló támogatottság tartós stabilizálása esetén megkerülhetetlen tényezõvé válhat a következõ parlamenti választás utáni kormányalakításban.
Az elemzésben kitértek a magyarországi helyzetre is: eszerint a kormányzó jobbközép Fidesz-KDNP a dogmatikus problémakezelés helyett határozott, cselekvõképes kormányzatként lépett fel bevándorlás ügyében.
A magyar bevándorláspolitika párttáborokon átívelõ nemzeti üggyé vált az országban, a szélsõjobboldal (Jobbik) és a szélsõségesen bevándorláspárti baloldali pártok mozgástere minimálisra szûkült a kérdésben – fogalmaztak.
Hasonlóan “határozott problémakezeléssel élt” bevándorlás-ügyben és a gazdasági problémák kezelésében is a brit, a szlovák és a cseh kormányzat – fûzték hozzá.
Azt írták: a bevándorlásellenes, illetve radikális pártok elõretörését elsõsorban a mérsékelt elitpártok meggyõzõdése és az átlagos választó hétköznapi tapasztalatai közötti, egyre szélesebb törésvonal eredményezi.
Az európai elit képtelen megkerülni a dogmatikus problémakezelést, minden felmerülõ válsághelyzetre ideológiai kérdésként tekint, miközben a társadalmi elvárások nem felelnek meg az elitek elvi meggyõzõdésének – emelték ki.
Ahhoz, hogy a jövõben megerõsödjön Európa, “erõs, kellõen legitim vezetési centrumra” lenne szükség az unióban. Ennek egyik elsõ feltétele, hogy a vezetõ elit újból megtalálja a reális kapcsolódási pontokat az európai átlagpolgárokhoz. A következõ évek nemzeti választásain ugyanis könnyen leválthatják az európai elitet, ha nem változtat politikáján – figyelmeztettek.(MTI)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2015-10-27 10:21
Ez varhato volt de sajnos erkezik egy masik zsido csürhe ! ( ha valamit nem tudsz legyözni alj az elere gondolom ismerös )
75 #2 talpi
- 2015-10-27 11:28
Vizi paci!
Ez nálunk is a nagy terv része- Viszont vagy, "egy" nagy sejtésem, hatalmas bukta lesz, mert a "váltás" nem lesz olyan tudatos, mint, mondjuk Imre esetében, hogy õt váltja párja. Itt, olyan váltásban kell gondolkodni, amit, ezek a "váltó" pártok, legrémesebb álmaikban merészelnek csak gondolni. Ugyan, hisznek abban, hogy a "nagy terv részei", amit ugye tudunk,hogy kik is igyekeznek elõadni, csak a baj, hogy ez már rég nem az amerikai film szakma központja. mert ugye tudott, hogy a siker filmek, miért és mennyiért is készülnek, s abban a sztárok, viszik a szerepeket. Na itt nem lesznek sztárok, egyenlõre, akik pedig igen, azok, majd késõbb. Viszont egy biztos, azokat még, emezek nem ismerik, tehát, kárt nem tudnak nekik okozni. Olyan ez, mint a mai Orosz technika. Tudják, hogy van, tudják, hogy mûködik, de nem tudják, ki és hogyan, hol, ? fejlesztette ki. Kissé megkéstek. Semmi baj, eddig Õk vezettek, de sajna a "bíró" most úgy döntött, az "esélytelent" támogatja, hioszen, az esélyes, sajnos, nem jó célra használta a "tanultakat", vagyis az "ajándékot". Ajándékot, mert magától nem tudott volna ilyen "okos lenni" viszont, hülyének nézve mindenkit, magától lett ennyire aljas és törtetõ. Remélem, hogy a MAG népe, most már nem adja "közkézre " a tudást, azt magának és nemzetének fejlõdésére használja. A többi pedig hagy maradjon a "mélységben" ahova való. ezzel együtt azok is, kik a MAG népének tudásának árnyékában, a nemzet és család ellen tettek. Pusztulat és kínos döghalál vár rájuk, amire valók. Nem érdemelnek kegyelmet és megbocsátást, mert úgy viselkedtek ahogy. esélytelenek a változásra, idejük, tanítójuk volt, nem egy, leszarták, hát akkor csak menjenek az eddig ismert úton, ott a helyük, viszont akit még onnan meg lehet menteni és tanítani, azt el kell hozni, míg nem késõ. Rájuk, koruknál fogva szükség lesz és van, ártatlanok, tehát életre valók.
48 #3 ro-zsola
- 2015-10-27 12:49
Úgy látom erõsen megrendült a " HIT "-etek
Pedig anno az " Éhezõk Viadala " cimû ránevelõ propagandaanyag fõ szlogenje : " Sosem hagyjon el a remény !"
No
" Ne féljetek báránykáim " ! Isten a jópásztor aki dús legelõkre tereli a nyájat
Az aggodalmaskodóknak csupán annyit tudok mondani : " Minden nagyon szép , minden nagyon jó , mindennel meg vagyok elégedve "
Mindaz amit most láttok csupán az " Antikrisztus " által kreált illúzió. A " Sátán " népe végnapjait éli. " Ezért TI ne féljetek , mert ISTEN megóvja a népét a végidõkben ". Bármennyire is nehéznek tûnik az élet , " Isten " védõangyalokat küld a népének megvédésére. Minden ember ( másnyelven : gadzsó , goj , gyaur stb ) amely " szivébe zártra Jézust " , meg lesz mentve.
DE
Nagyon vigyázzatok mert a Sátán hamis antikrisztusokat küld majd közétek akik kipájukat félretéve , ( esetleg " fehérebb " kiadásban ) Piros-fehér-zöld szinekbe burkolózva hirdetiki majd a " zsidó-fasiszta eretnekséget ".
Részlet a Mi Bibliánkból , " Jelenések Könyve 2015: -----
" És hallám amint feltörik a pecséteket "
1.jel : becsapódik a Topol-M , elhozza a " sárga veszedelmet "
2.jel : becsapódik az Iskander , földrengéseket okozva
3.jel : Mig és Szukhoj gépek lepik el az eget
4.jel : Ka 52 Alligator és Mi-28N helikopterek " sáskajárást " rendeznek
5.jel : T-90 és T-14 Armata tankok lepik el a földet mint a békák
6:jel : jajveszékelve menekülnek a kipások. Könyörögnek " Istenhez " kegyelemért , de a Grad , Uragan , Smerch és Buratino hangjaitól " szamárbõgés nem hallatszik az égig "
7.jel : " Isten " angyalokat küld akik megvizsgálnak minden humanoidot és kihirdetik " Isten Akaratát " : " Bármelyik humanoid amely nem nem zárta szivébe Jézust , elpusztul "
Miután mind a 7 jelet megláttátok , eljön az igazi " Jézus " aki rendet tesz a világban és létrejön az " Ezeréves béke , nyugalom és szinte teljes kipásmentes Világ "
4 #4 Posta Imre
- 2015-10-27 14:18
Rozsola, minek hinni, ha tudni is lehet? Egyébként csak köztünk szólva, qvára nem érdekel a "megmentés".

Emlékeztek még Kacsinszkire? Jól oda lett verve az a gép a teljes vezérkarral. Eh, micsoda idõk voltak.

Retteg Európa, Lengyelországból Orbánisztán lehet

A német lapoktól a spanyol médiáig mindenki be van rezelve a lengyelországi jobbos elõretöréstõl. Attól tartanak, hogy Jaroslaw Kaczynski gyõztes pártja az orbáni útra lép. http://24.hu/kulf...tan-lehet/
75 #5 talpi
- 2015-10-27 17:53
Imrém!
Mint ha akkor errõl beszéltünk volna ? :), bár semmi öröm, azért ami akkor történt, de remélem, megvan azon bejegyzések, hozzászólások sokasága, amit az események kapcsán , jó néhányan fejtegettünk. Kitérve arra is természetesen, hogy ez biza, igen csak merényelgetés szagú. S mit ad, na nem Isten, mára, beigazolódni látszik a dolog, vagy nem is látszik/?/ tudott dolog. Mint az, amikor a helyszínre egy "véletlenül" oda tévedt túr-ista telefonjával filmezgetett, s az égõ roncsokról azt nyilatkozta, hogy olyan, mint ha frissen festették volna õket. Na nemsokára, néhány, marok lõfegyverbõl leadott lövés hallatszik a háttérbõl, s erre megjegyzi, "ez meg olyan, mint ha pisztollyal lõttek volna. Felkerül a film, az ember, pedig nyomtalanul eltûnik, majd a film is. Késõbb, egy a mindíg is a kormány tagjaival utazgató riporter nõ autója, valahogy nem kerül elõ a repülõtér parkolójában, majd valamivel késõbb igen. Baki-baki hátán, azért a tengeri alga sem annyira ügyes, hibázik, mint Egyiptomban, ott is minden kameráról leszedték az anyagot, egyetlen kivétellel, ami a bejáratot figyelte, na azt benézték, de keményen. Érdekes, hogy a Magyar részrõl a Jobbik azonnal reagált, igaz, volt néhány levél váltás velük, talán ez az ok, de akkor is. Most, hogy ekkora a gebasz, kapkodnak, migránsról-migránsra, hamarosan, kapkodhatnak a MIG-rán/se ránts/ra is, mert hiába, a Na-Tóni, /most mutasd meg/de nem tudja, mert maga sem tudja hányadán áll. Mint oly sokan, kis Hazánkban. Nagy a fejvesztés, lesz fõ vesztáés is, csak figyeljük. Nyomják ezerrel rá a sok ostoba strómannra a "bevállalósdit" föld mutyiilag, eszik is a hülyébbje, de "lelke" rajta. Na a családok is szépen kajolják a zsidó törvénykezés bevett "bírói gyakorlatának rendjét", pedig a bíróságok, tudják nagyon jól, "idejük, gazdáikéval egyenes arányban csökken, vagy valamivel gyorsabban". Még a végrehajtók erõlködnek, Császti-Szunics iroda, de mire, mert a sírba senki nem viszi a rablott dolgot, sem ott, sem máshol.
Aki "rabolt", az bûnös, mindegy mit vitt, vagy kit, annak megfelelõen fog lakolni. Nincs senkinek kegyelem, mert ahogy az írás mondja " Istennél a kegyelem", s amint tudom, sem én, sem itt sokan, nem vagyunk istenek, tehát?
Magam pedig, bár nem vagyok birka szemléletû, de ez esetben, "követem a nyájat", részemrõl sincs kegyelem, és ezt kegyetlen komolysággal mondom. Az ellenfelemnek volna, de ellenségeimmel szemben semmi esély, abból pedig, mostanság szaporodás lett.
Egy Gárdonyi Géza idézet, "Egri Csillagok.. S aki az ellenséggel a legkisebb egyetértésben is..." nos ezt tartsátok szem elõtt, hiszen, aki egyszer is esküt tett a Nemzetre, s azt megszegi, annak megfelelõen fog lakolni.
Isten engem úgy segéljen!
75 #6 talpi
- 2015-10-27 18:58
Ro-zsola!
Miért rendült volna meg.? Szó sincs róla, csak közben, látszólag a "megrendüléssel" egyenesen valamit nõtt a tudás. Hiszen, akikben hittünk, azokról, szinte mindrõl kiderült, hogy a legalantasabb része volt életünknek, csak ki és felhasznált oly sokunkat, gátlástalanul, saját célja/?/ érdekében. Nos, ha nõtt a tudás, akkor ebben az esetbnen, hinnünk is kell, hogy ezek, megkapják a "járandóságukat", vagy tõlünk, vagy mástól. Mondjuk, nem tölti el az embert örömmel, de az Õ örömük vége szakadta, valamelyest kárpótol bennünket. Annál szebb pedig nincs, mint amikor a zsidó falka saját bandáját marcangolja. Nem szabad õket megzavarni, egyék csak egymást, kevesebb lesz a munka és gond velük. Tudod, ha ez elõbb jut eszembe, ma nem itt tartanánk, hiszen, a rájuk fordított energia, mind.mind kárba veszett, nem kellett volna, fel kellett volna ismerni, ha másról nem a "szagáról" és a nyájaskodó "segítõ készségérõl". Basszus, hogy ez miért nem volt gyanús, mint az sem, hogy erõszakosan akart mindent a nyakamba sózni, mert "ajándék" na ja, de mennyibe is kerül ma? De mindegyikre eljön az idõ hamarosan. :) Ajándékba jön és nem lesz vissza követelve.
118 #7 keepfargo
- 2015-10-28 04:26
s_olvasalakul ez szépen: sv.o.-ban üstökösként világít egy tino sanandaji nevü fiatal közgazdász, akinek afgán származásától usa-beli diplomájáig semmijébe nem tud belekötni a média, és aki egyszerü eszközökkel (és rengeteg cáfolhatatlan adattal) adja közre, amit tud, és amit naponta bizonyít: hogy mennyit hogyan és milyen elszánt erövel hazudnak a svéd népnek (is)

csak egy példa: azt kérdezi a politikusoktól, hogy ha annyira jó ez a multi-kulti, ahogy itt lefestik nekünk, akkor hogy van az, hogy egy fia politikus, újságíró, vagy akárcsak diplomás svéd sem akar a gettókban lakni? ( hogy egy fia nem - hátmég egy lánya s_vigyori

mire a birka: - jé, tényleg !?s_olvas
12 #8 spartakusz
- 2015-10-28 09:50
Egy Gárdonyi Géza idézet, "Egri Csillagok.. S aki az ellenséggel a legkisebb egyetértésben is..." nos ezt tartsátok szem elõtt, hiszen, aki egyszer is esküt tett a Nemzetre, s azt megszegi, annak megfelelõen fog lakolni.
Isten engem úgy segéljen!..."

Kedves Talpi! És mi van azokkal akik bekajálták a dogmát és utópiát? Mi van azokkal akik tudatlanul követték hóhéraikat? Mi van ma azokkal akik kiszolgálói az elnyomó hatalom intézmény rendszereinek? Mi van a cinkosokkal akik hallgatnak - nem hallassák hangjukat ellenük? Mi van velem - aki fiatalon beszopta - ha bár 1987 - ig szolgálva õket - ami miatt ma is hiteltelennek érzem magam - pedig 1987-óta - az eltelt idõ alatt - aktívan munkálkodtam és most is fiatalkori vétkem bûnöm helyre hozatalára !-
Nem tudom - érdemes e - tovább folytatnom, ha kilátásba helyezed a fenti idézetet - vala ha megbocsájtanak e nekem a 11.5 év rendõri múltamért:
Nem tudom - csak ismételni tudom!
Azt tudom, hogy miután a trauma felvilágosított és kristály tisztán látom, az összefüggéseket - amíg élek - halálomig nemzetem a magyarokat ahogy eskümben mondtam életem feláldozásával minden külsõ és belsõ ellenségtõl megvédem - ma írással - de holnap kardal - ha nekem jönnek!

id. Kiss László
ui:
"...#52 | spartakusz - 2015.10.27. 07:27:31
;MERT HA NEM TESZEL ELLENE- A KÖVETKEZÕ TE LESZEL;

Írtam ide:

http://www.kubiny...u/forum/11
"...Elõre hát mind, aki költõ,
A néppel tûzön-vízen át!
Átok reá, ki elhajítja
Kezébõl a nép zászlaját.
Átok reá, ki gyávaságból
Vagy lomhaságból elmarad,
Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
Pihenjen õ árnyék alatt!
Vannak hamis próféták, akik
Azt hirdetik nagy gonoszan,
Hogy már megállhatunk, mert itten
Az ígéretnek földe van.
Hazugság, szemtelen hazugság,
Mit milliók cáfolnak meg,
Kik nap hevében, éhen-szomjan,
Kétségbeesve tengenek.
Ha majd a bõség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!
És addig? addig nincs megnyugvás,
Addig folyvást küszködni kell. -

innen:
http://www.kubiny...u/forum/11

elfogyott türelemmel: id. Kiss László
75 #9 talpi
- 2015-10-28 09:59
Laci
Az Õs-ten áldjon meg azokról beszélek kik nem voltak vagy nem képesek nem akarnak ebbõl"kilépni". Kik annak ellenére, hogy annyi de annyi anyag az orruk eåé lett tolva még mindíg a zsidó szekerét tologatják pusztulásba segítve a Nemzetet a családot. Te magad módján de "megvilágosodtál" s világítassz másoknak is. "Az vesse rám az elsõ követ ki maga sosem vétkezett" ezt viszont õszintén meg lehet bánni és a változás joga csak rajtunk áll ;)
12 #10 spartakusz
- 2015-10-28 10:09
Köszönöm kedves Talpi!
Ezt elfelejtettem be tenni - de az elsõ részt is nézzétek hallgassátok meg - és a mai élõadást is:

https://www.youtu...YPSA9SZusw

spari...
itt mindig 19:00 órától:

http://www.kubiny...
75 #11 talpi
- 2015-10-28 10:30
Spari
Magam is ugyan ebben a cipõben jártam s évekig"szorított" néha még manapság is "emlékeztet a tyúkszem" amire sokaknak ráléptem rálépek. De nem bánom mert abból is tanultam mára hasznossá vált.
48 #12 ro-zsola
- 2015-10-28 11:49
Ez itt a gond. Mindenki " tudni " akar
A Sátán okosabbnak gondolta magát Istennél , ebbõl lett a gond
Miért akartok tudni ? Mire jó az ?
Liberális okoskodás nem vezet jóra. Inkább legyetek " jókeresztények ". Fogjátok be a pofátokat és tegyétek a dolgotokat a lehetõ legjobban. Ne akarjon senki sem " világot megváltani " , ne ugasson " reformokról " ( reform = visszaalakitás , nem új dolgok feltalálása !!!!! )
Más dolog a " jogászkodás " . Miért foglalkoztok ezzel a hisztérikus zsidóbaromsággal ? Kinek van hatalma itélkezni ? Csakis Istennek !
A tudás teszi tönkre az embert. pld : Isten azt mondja , " a pedofilokra szörnyû büntetés vár ". Erre jön egy " tudó " és pofázik. A retkes pedofil meg a " jogrendszerben bizva " tovább csinálja amit csinál
Aki " hisz " az nem követ el súlyos bünöket " mert Isten megtorolja ". Aki " tud " , az baxik rá mert " tudja " hogy a zsidó ügyvéd a megfelelõ összegért úgyis tisztára mossa
Isten kimondja : " a homoszexualitás elhozza a világvégét " . Mit pofáznak erre a " tudók " ? Tolerancia , egynemûek házassága , gyermek stb
Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba mert amúgyis felrobban az agyam. Hagyjátok már a a vatikáni-zsidó eretnekség liberális baromságait
Isten tudja mit miért tesz. Az ember nem képes nagymennyiségû tudás befogadására , amit meg összeszed élete során a legtöbb esetben nem megfeleõen használja.
http://kitalaltuj...eptje.html
Nekünk embereknek elegendõ ennyit tudnuk. Ha Isten több információt adna ebben a témában akkor az emberi agy leblokkolna és téves következtetésekre jutna.
Azt tanácsolom nektek , hagyjátok a francba a tanulást. Isten minden ember számára megadja azt a tudásmennyiséget amire szüksége van. Egy traktorista ne akarjon agysebész lenni mert sem a traktorhoz sem a sebészethez nem fog érteni.
A liberalizmus egyik fegyvere a " tudás ". 30 éves nõk nem gyermeket szülnek és nevelnek hanem " megvalósitják az álmukat " mert õk már " tudnak ". Fiatal kölykök nem tanulnak szakmát. Nem akarnak dolgozni ( fizikai munkát ) mert õk " tudnak " és holmi irodai semmittevõ állásról álmodoznak
A xarházi kölyök vedel mint az állat mert " tudja , majd kijózanodik ". Szivja , nyeli , szúrja az úgynevezett " könnyû drogokat " mert " tudja : ezek ártamatlanok ".
Fiatal lányok mindenkivel összefeksznek mert " tudják " : " a fogamzásgátló tabletta nem engedi teherbe esni " . 12-13 éves leanyok nyelik a fogamzásgátlót mint " kacsa a nokedlit ". Mindezt azért mert õk már " tudnak "
Folytassam vagy elég lesz ?
75 #13 talpi
- 2015-10-28 12:45
Ro-zsola
Ezt nem lehet überelni minden benne van egy kis kivétellel, hogy sajna ez nem csak a fiatalokra vonatkozik, hanem sajna a 30-40 korosztályra is, de nagyon. Ugyanis azok és szüleik is a liberalizmus"emlõjén'" nõttek fel, sajnos s feledték " hol is kezdõdik s végzõdik az ember. Arról már nem is beszélve, hogy szédülten követik a hamis tanokat, akàr gyermekeiket is feláldozva annak érdekében. Semmi nem számít alapon csak nekem.legyen jó.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,891,055 egyedi látogató