Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

El van dõlve! 2016. augusztus 08.

GondolatokÍgy már érthetõbb mi történik? Frissítsétek fel magatokat, kezdõdik a "valami"...már megent!
Külföld"Putyin jól alábaszott Clintonnénak.Azok az emailok nagyot szoltak.Ha most volna a választás,simán TRUMP nyerne. Az eddig ingadozó világcéhek is trump mellé kezdenek besorolni.Ràadásul izrael utàlta Obamát,!!.--- Na ennek van hirértéke. Úgy nézki,hogy a választás eldölt.
Az amerikai hadsereg fõparancsnoka,mindig az elnök.Ami eddig történt,,ahhoz Obama parancsai kellettek.
a zsidóknak is elegük lett.Kereskedelmük sokat bukott Obamán.Clintonné nem túl szalonképes nekik.
innen már csoda kell,hogy a csaj gyözzön --- A KGB -- gõzerõvel dolgozik a kampányban Trump oldalán.Kinával együtt.


obama politikája csak káoszt hagyott

Az Isilhez özönlõ lebukott fegyverszállitmànyok meg végképp hiteltelenné tették.
Egy Trump elleni merénylet esetén végképp lógna a lóláb.Most hatalmi harc folyik a zsidó bandákon belül.Az igazán nagy mocskolódások mégcsak most jönnek.
Obama politikája csak kiadásokkal járt,,bevétel semmi.
6 háborút vivott.Libia,Irak,Afganisztán,Ukrajna,Sziria,Afganisztán.Mindenütt hibázott.Sehol nem hagyott egy stabil bábkormányt.
..vége."
· Posta Imre - 2016. augusztus 08. 16:47 · 11 hozzászólás · 1215 megnyitás ·Nyomtatás · Szerkesztés
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-11-09 13:58
Itt semmi másról nincs szó, mint zsidó belharcról, és valamiért a Klitonni zsidó csürhe bukott. EZ IS CSAK ÜZLET. Putyin befolyást szerez Usraelben, elkezdõdik a leváltás... Izrael a markában... Kína lenyomja USA-raelt, gazdaságilag - az oroszok ahhoz gyengék, roskadozó a gazdaságuk ahhoz - az oroszok meg majd adják a katonai hatalmat, mert abban jók.
4 #2 Posta Imre
- 2016-11-09 14:01
Szalonna, részleteiben búvik a zördög! Ige, nyíltan mind zsidóseggnyalók és hazudják a már évszázados, évtizedes mantrákat a bibliai-mózesi baromságokat, holokosztoznak...de most ez nem lényeges. Valahonnan valahová ebben a dimenzióban nem lehet teleportálni egy egész ganékupacot, ami ide lett hordva. Folyamata van.
69 #3 Szalonna
- 2016-11-09 14:02
Imre, lényeg hogy demokratikusan köll lezongorázni az egész szart. Most majd Beindulnak a Brics-ek.... Putyin hatalmába kerül az EU is.... lazíthat a gazdasági csõdön is, valami fellendülést hozta a gyengélkedõ orosz gazdaságnak mostanában. Valószínû hogy a CETA-nak, annyi, a TTIP-nek mindenképp. De ez a jéghegy csúcsa, itt akkora dolgok fognak végbe menni, hogy alapjaiban rengetik a glóbuszt, valóban új világrend épül, csak pöppet másként...
272 #4 Kameleon
- 2016-11-09 14:55
283 #5 gladiator07
- 2016-11-09 16:07
Nagy jelentösége nincs bármelyik személynek, mert Õ / k / csak marionett bábuk, ha túl játsza a szerepét max kilövik. A kereskedelem + haszon, ami mozgatja a politikát. Majd a háttér emberek megmondják Tramp - nak hogyan legyen elnök.
4 #6 Posta Imre
- 2016-11-09 16:34
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g5xs4vMx-fM[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YNvR5HwsBEc[/movie]
272 #7 Kameleon
- 2016-11-09 16:36
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=irrbuaiUMVw[/movie]
8 #8 miskolcilaci
- 2016-11-09 16:52
www.kepfeltoltes.hu/161109/_k_nyernek_meg_minden_v_laszt_st_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3 #9 Enid
- 2016-11-09 17:01
m.popkey.co/8d44fc/QXzJy.gif
4 #10 Posta Imre
- 2016-11-09 17:01
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=APajn9XjZSQ[/movie]
4 #11 Posta Imre
- 2016-11-09 18:03
Putyin is kommentálta Trump gyõzelmét

Vlagyimir Putyin, Angela Merkel és Francois Hollande is kommentálta Donald Trumpnak az amerikai elnökválasztáson elért gyõzelmét.

Putyin kommentál

Putyin kifejezte reményét, hogy a megválasztott republikánus párti amerikai elnökkel együtt tud majd mûködni abban, hogy kivezessék az orosz-amerikai kapcsolatokat a válság állapotából, megoldják a nemzetközi politika aktuális kérdéseit, és hatékony válaszokat találjanak a globális biztonság elleni kihívásokra.

Közölte, hogy biztos benne, hogy "a Moszkva és Washington közötti, az egyenlõségre, a kölcsönös tiszteletre és egymás álláspontjának reális figyelembevételére épülõ pozitív párbeszéd kiépítése megfelel országaink népei és az egész nemzetközi közösség érdekeinek".

Az orosz elnök a nap folyamán, egy nagyköveti megbízólevél-átadási szertartáson kijelentette, hogy Oroszország meghallotta Trump kijelentéseit arról, hogy kész a kapcsolatok helyreállítására, bár tudatában van a nehézségének. Hangsúlyozta, hogy a kétoldalú viszony lefokozódása nem Moszkva hibájából következett be.
Bárkivel együttmûködnek

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivõ elmondta, hogy Putyin "nem tapadt a képernyõre" a választások éjszakáján, és hogy azok eredményérõl jelentésben számoltak be neki. Emlékeztetett, hogy az új elnök eskütételéig az orosz vezetõ hivatali partnere továbbra is Barack Obama, ezért Moszkva addig Trumppal az üdvözlõ táviraton kívül semmilyen kapcsolatfelvételt nem tervez. Nem zárta ki, hogy a két elnök - Putyin és Obama - a hónap közepén találkozni fog az APEC perui csúcstalálkozóján.

Peszkov elmondta, hogy Moszkvában az amerikai fordulat ellenére sem tervezik, hogy Washingtont is bevonják az ukrajnai válság megoldásáról tanácskozó "normandiai négyek" csoportjába.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megismételte, hogy Moszkva kész lenne bármelyik elnökkel együttmûködni, és hozzátette: "Nem tudom azt mondani, hogy partnerünk minden elõzõ vezetõje kiszámítható volt. (...) Sok szót hallottam, a tettek alapján fogunk ítélni, és a tettre tettel fogunk válaszolni".
Trump és Oroszország

Trump kampánynyilatkozataiban egyebek között az országát szilárd ellenõrzése alatt tartó, "igazi vezetõként" jellemezte Putyint, aki, mint mondta, sokkal népszerûbb hazájában, mint Obama, és 100 százalékos támogatásáról biztosította az orosz elnököt az Iszlám Állam terrorszervezet elleni szíriai fellépésében.

"Úgy gondolom, hogy nagyon jó viszonyban leszek Putyinnal, és arra számítok, hogy nagyon jó viszonyban leszek Oroszországgal" - hangoztatta szeptemberben Trump.
Azt mondta, hogy se nem szereti, se nem gyûlöli Putyint, Clinton viszont gyûlöli az orosz elnököt, mert az "az ujja köré csavarta" õt Obamával együtt.

"Nem ismerem Putyint,sohasem találkoztam vele. Õ nem a barátom. De egyáltalán nem lenne rossz, ha az Egyesült Államok jóban lenne Oroszországgal" - fogalmazott.

Putyin, aki tagadta, hogy Trump lett volna a favoritja, de többször is pozitívan nyilatkozott róla, méltatva együttmûködési szándékát. Az orosz elnök szerint Trump a hagyományos republikánus értékrendet követõ választói réteget, az átlagjövedelmû átlagembereket képviseli, akik belefáradtak az évtizedek óta hatalmon lévõ elitbe. Vlagyimir Putyin pozitív jelzõkkel illette Trumpot, kijelentve, hogy extravagáns stílusának célja az egyszerû szavazók megszólítása.

Az orosz elnök többször visszautasította azt az állítást, hogy Moszkva beavatkozik az amerikai elnökválasztásba.

Hollande aggódik

"Az amerikai nép megválasztotta Donald Trumpot. Gratulálok neki, ahogy az természetes két demokratikus állam vezetõje között. Bizonytalan idõszakot nyit ez az amerikai választás" - mondta a baloldali köztársasági elnök a szerdai kormányülést követõen.

Francois Hollande jelezte, hogy "Egyesült Államok elsõszámú partnert jelent Franciaországnak, de jelenleg a béke, a terrorizmus elleni harc, a közel-keleti helyzet, a gazdasági kapcsolatok és a Föld megõrzése a tét".

"Mindezen témákban késedelem nélkül tárgyalásokat kezdeményezek az új amerikai kormányzattal" - hangsúlyozta a francia elnök. "De éberséggel és õszinte hangon teszem, mert Donald Trumpnak az amerikai kampány alatt megfogalmazott bizonyos álláspontjait szembesíteni kell azokkal az értékekkel és érdekekkel, amelyeket osztunk az Egyesült Államokkal" - tette hozzá.
Egységes Európa kell

"Ez a kontextus egységes Európát is követel, amely képes megszólalni és képviselni a politikáját mindenhol, ahol az érdekeit vagy az értékeit megkérdõjelezik: a szabadságot, a méltóságot, a társadalmi kohéziót, a szegénység elleni küzdelmet" - fogalmazott Francois Hollande.

A francia elnök szerint alig fél évvel a francia elnökválasztás elõtt "tudomásul kell vennünk azokat az aggodalmakat, amelyeket a világrend felbomlása vált ki".

"Meg kell találnunk a válaszokat, amelyeknek le kell tudniuk gyõzni a félelmeket, de tiszteletben kell tartaniuk azokat az elveket, amelyek a demokráciánk és a társadalmi modellünk alapjait jelentik" - mondta Francois Hollande.
Merkel gratulál

A kancellár berlini sajtónyilatkozatában kiemelte: Németországnak az Európai Unión kívül az Egyesült Államokkal van a "legmélyebb kapcsolata".

A két országot értékek kötik össze: "a demokrácia, a szabadság, és az ember jogainak és méltóságának tisztelete, függetlenül származástól, bõrszíntõl, vallástól, nemtõl, szexuális orientációtól vagy politikai meggyõzõdéstõl" - húzta alá Angela Merkel.
Hozzátette, hogy "ezen értékek alapján szoros együttmûködést" ajánl az Egyesült Államok következõ elnökének, Donald Trumpnak.

A partneri kapcsolat az Egyesült Államokkal "a német külpolitika egyik alapköve, és az is marad". Együtt kell megküzdeni a kor nagy kihívásaival, közösen kell tenni a társadalmi és gazdasági jólétért, az "elõrelátó klímapolitikáért", harcolni a terrorizmus, a szegénység és a betegségek ellen, a szabadságért és a békéért Németországban, Európában és a világban - mondta Angela Merkel.
Merkel a visszafogott

A Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke pártpolitikusként és kormányfõként sem kommentálta a választási kampány során az elnökjelöltek tevékenységét, ellentétben a koalíciós társ szociáldemokraták (SPD) vezetõivel, akik élesen bírálták Donald Trumpot, például Frank-Walter Steinmeier külügyminiszter a gyûlölet prédikátorának nevezte a republikánusok gyõztes jelöltjét.

Angela Merkel a megválasztott elnöknek gratuláló nyilatkozatában röviden a kampányra is kitért. Mint mondta, az idei választási kampány "különleges, részben nehezen elviselhetõ konfrontáció volt" egy "régi, tekintélyes demokráciában".

Aláhúzta, hogy az ország határain "messze túlmutató jelentõsége van annak, hogy az amerikai nép kit választ meg elnökének szabad és tisztességes választáson", mert az elnöki pozícióból fakadó felelõsség az Egyesült Államok "hatalmas gazdasági ereje, katonai potenciálja és kulturális befolyása miatt a világon szinte mindenütt érezhetõ".http://www.tozsde...74752.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
4,602,890 egyedi látogató