Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mire számíthat a "világ" Trump alatt

GondolatokKennedy nagy bravúrját ismétli meg és a FED-tõl a pénzkibocsájtást az állami szektorba helyezi. Ebbe már páran belehaltak, régi zsidó hagyomány szerint. Putyinnal látványos megegyezés, Kínával kiegyezés és számos katonai bázis bezárása szerte a világban. a "külpolitikában" sokkal kisebb "arc" lesz az "amerikai" és teret enged az orosz -kínai kibontakozásnak. Vagyis nem enged, ha-nem tehet mást. Európával a kapcsolat normalizálódik, területi átrendezõdés, térképészeti megoldások zajlanak majd, visszautalva némi "történelmi igazságtételere"...Az átállás nem lesz zökkenõmentes, mert van pár "etnikai" csoport, melynek mindez nem lesz ínyére. Igen, a zsidók! No meg a cigányok és pár elkeveredett elfajzott bûnözõi kör. A FEMA-táborok beüzemelése szükségszerûen megindul....

Április 5 - kifogja szélesíteni a rendõrség, katonaság, Nemzeti Gárda jogköreit. A jegybanki kötvény kibocsátásokat, elnöki jogkör alá rendeli. Amerikai multinacionális cégek külföldi off-shor bejegyzését megtiltja.- ezekbe az irányokba fog mozdulni....

Hozzászólások

376 #20 LJ1990
- 2016-11-11 09:27
És csak körbe néztem.:)
4 #21 Posta Imre
- 2016-11-11 12:37
Nagyga, rossz az arányítás. 10-bõl 9. 100-ból 99. 1000-bõl tán egy, ha akad, de még az is nagyon optimista becslés.
70 #22 dengizin
- 2016-11-11 14:45
Alakul ez, alakul... https://www.youtu...y7FVXERKFE
267 #23 Perle
- 2016-11-11 19:24
Bukott a mutter, de még nincs minden veszve. Jön a Klinton lány. Már ki is találták, hogyan kerülhet be a kongresszusba. Jó helyen vettek neki ingatlant. Csak Saras, a rokony, addig ki ne purcanjon:
http://www.breitb...-congress/
254 #24 mujko
- 2016-11-11 20:32
Nem nem nagyon nyomják hogy tramplira a fehér lakosság szavazott . Na itt már a pata kilóg nálunk meg Györkös után elõvették a magyar sorozat gyilkos történést ? Még film is készült belõle ?http://indavideo....tfui_rem_4
Kun béla magyar volt ?
249 #25 Bazalt
- 2016-11-11 23:15
Megnéztem az Trump+Obama interjut. Nekem úgy tûnik, hogy a beszélgetés után Trump annyira már nem akar elnök lenni.
118 #26 keepfargo
- 2016-11-12 07:30
mujko
Igen magyar volt, mire meghalt, miutan a bunoket elkovette, korabban Kohn nevre halgatott, nem tudom, kinek mit mond egy ilyen nev... Mindenesetre a bunelkovetok mindig magyarok, ha eszrevettuk, tehat ha egy szemet cigany ellop valamit Kanadaban az aruhazban, akkor megirjak hogy megint loptak a magyarok, lehetoleg igy tobbesben...
A zsizsik is mind artatlan, ha tomeggyilkos is, mint Kohn bela, a bunt mint magyar koveti el; de mint zsido, artatlan. Persze ezt csak akkor erti majd meg mindenki, ha beleolvas kicsiket a "szent" szar konyveikbe. Azok szerint a gojjal azt csinalhatnak amit akarnak. Na csak ennyi.
4 #27 Posta Imre
- 2016-11-12 08:50
és még mindig "szakértõ"...bármint mond és tesz és bejön, vagy inkább nem, mert "szakértõnek" születni kell, lehetõleg kipával és metélten...

Nógrádi: tetszik, nem tetszik, itt a megoldás

A szakértõ számottevõ változást vár az Egyesült Államoktól és megerõsítette, hogy az USA nélkül semmilyen koalíciót nem lehet létrehozni.

Bomba robbant Németország fõkonzulátusa elõtt az Észak-Afganisztánban található Mazar-I-Sharifban csütörtökön. Négyen meghaltak. A tálibok vállalták magukra a terrorcselekményt, egy korábbi NATO beavatkozás miatt. Szombat reggel Afganisztánban, a bagrami légi bázison, azaz a legnagyobb amerikai támaszponton történt robbanás. Sajtóhírek szerint legalább négy ember meghalt és 14-en megsérültek.

Hol lesz a vége?

Kezdték a németekkel és folytatták az amerikaiakkal, nem tudni, hogy ennek hol lesz a vége – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ a támadásokról az M1-nek nyilatkozva...http://www.hirado...-megoldas/
4 #28 Posta Imre
- 2016-11-12 09:40
Talán oda kellett vona figyelni arra, amirõl beszélünk, írunk...nem lehülyézni, meg lenácizni, buzizni...! Ostoba, hülye náci buzik...! :-))

Hol szúrtuk el, hogy nem láttuk elõre Trump gyõzelmét?

A világot teljesen ledöbbentette Donald Trump gyõzelme. Mégis hogy lehet, hogy ezt nem látta elõre egyetlen szakember sem? Mit rontottak el? Elrontottak egyáltalán valamit vagy ez az egész a rendszer hibája?
Korábban a témában:

Merkel felhívta Trumpot
Orbán Viktor: Jobb hely lesz a világ Trumppal
Zavargások törtek ki az Egyesült Államokban

Hogy nem látta elõre senki Donald Trumpot jönni?Napok óta ez a kérdés gyötri minden amerikai politikával foglalkozó embert. Az amerikai választás ugyanis néhány hónapon belül már a második olyan esemény volt, ahol egészen meglepõ végeredménye lett egy voksolásnak. Pontosan úgy, ahogy a Brexit-szavazásnál is, a legtöbb Clinton-párti úgy feküdt le aludni, hogy minden rendben lesz, majd arra kelt, hogy minden a feje tetejére állt.

Én például szinte biztos voltam benne, hogy Clinton fog nyerni, bár – mivel nagyrészt a Fivethirtyeight választási podcastjából követtem a felméréseket – azt is tudtam, hogy a verseny jóval kétesélyesebb, mint azt sokan gondolják. Mégis arra ébredtem reggel, hogy

Trump megnyerte Philadelphiát, a tõzsdék zuhannak...

http://24.hu/kulf...gyozelmet/
118 #29 keepfargo
- 2016-11-12 11:11
Most nyomja a hamis hazug media vilagszerte a meglepetesrol szolo meseket, csakhogy egy nagy baj van: mar lassan a legbirkabb birkanak is megfordulhat az agyaban (nem kell nagy helyen forgolodnia) a gondolat, hogy hatha a hatterhatalom ezzel is szamolt, marmint Trump gyozelmevel. Ugyan miert/ Csak azert, mert ez az egy ellenjelolt volt. Pont.
Pont Trump.
Akinek a cionluvnya nem tetszett (es ilyenek aze' voltak), az ugyan biza' kire szavazzon? Anyadra, birka batyam/nenem? Na, ugye, nem olyan bonyolutt' ez!?

Szoval csak jatsszatok medias tetvek a meglepetesi jatekot, mi jolertesult (vagy csak matekbol kozepes) birkak mar nem lepodunk meg. Ezen, legalabbis.
238 #30 bivaly
- 2016-11-12 12:40
Kedves keepfargo !

Nem durva akarok lenni, csak érthetõ. Mutass egyetlen alulról érkezõ "politikust", aki trónra jut úgy, hogy a háttérhatalom nem akarja ! Mind a kettõt õk indították, csak hát, ugye vannak a családon belül is viszályok. Íme, az egyik ! Azért szögezzük le, hogy a háttérhatalom pont nem annyira egységes, mint a maffia. A háttérhatalom, az a világ maffia, a többi, meg bizonyos területekre szakosodott, amolyan Tsz. melléküzemág ! Lényeg, hogy jól menjen a szakér . Jól megy. A világ teljesen szét van rohasztva.
30 #31 osmagyar
- 2016-11-12 14:47
Nagyot kaszáltak a bankvezérek Trump megválasztásán
http://www.portfo...aggregator

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.38 másodperc
4,610,978 egyedi látogató