Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lá­zad­nak a job­bik­osok Vona ellen

BelföldNa ne! A jóbikos és az össze szavazók ugyanaz a csürhe, csak meg kell piszkálni és messzirõl bûzlenek a sötét-értelmetlenségtõl. Viccnek is túl durva. A Jobbik ­el­nöke még arra sem vette a fá­rad­tsá­got, hogy sza­vaz­zon a mig­rán­s­el­le­nes al­kot­mány­mó­do­sí­tás ügyé­ben, azzal men­te­gette magát, hogy éppen nyi­lat­ko­zott egy új­ság­író­nak – írja cikke bevezetõjében a Ripost.hu.

Saját pártja köreiben is egyre többen árulóként beszélnek Vonáról, aki végsõ soron Gyurcsány Ferenc oldalára állt. A Ripost.hu szerint felidézik, hogy korábban a határokon túl élõ magyarok állampolgársága ügyében is „elfelejtett” szavazni. Pete Róbert, a Jobbik lemondófélben lévõ Zala megyei elnöke egy Facebook-bejegyzésében ezt írta: „Megbukott a haza alkotmányos védelmének lehetõsége. Szebb jövõt, de ki hozza el? (…) Az a baj, hogy pártkérdést csináltak egy nemzeti ügybõl. A Jobbiktól mást vártak az emberek!”

Széles körben erõs Vona-ellenes érzelmeket váltott ki mindez a párt szimpatizánsai között, még Budaházy György testvére is Vona Gáborra támadt.

A jobbikos fórumokon megjelentek a Vona Gábort már árulónak tituláló kommentek. "Innen kezdve semmi esélye nincs a Jobbiknak én már biztos nem rájuk szavazok… "– – idéz egy kommentet a ripost.hu. az alábbiakban a Jobbik hivatalos Facebook-oldaláról mutatunk néhány jellemzõ kommentet.

Szintén a Jobbik viharos belügyeihez kapcsolódik a portál azon beszámolója, mely szerint sokakat felháborít az is, hogy Vona az elnökségbõl és a parlamentbõl kiseprûzött Novák Elõdöt politikai értelemben teljesen likvidálta. Még az sem engedi meg, hogy Novák a 2018-as választásokon elinduljon. „Egy baloldali liberális portálnak adott interjúból kellett megtudnom mindezt…” – reagált minderre Novák Elõd elkeseredetten Facebook-posztjában. Novák így fogalmaz: „újabb pofont kaptam”.Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-11-10 16:52
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k6Q4Noz3l88[/movie]
267 #2 Perle
- 2016-11-10 17:07
Nem az elsõ eset, hogy távol marad, és megpróbálja kimenteni magát egy-egy döntésben való részvételben. Erre nincs más szó, csak az hogy gyáva. Talán még a Novák esetben is, aki addig volt számára megfelelõ, amig a párt szimpatizánsai számát szaporította.
2 #3 gerry
- 2016-11-11 00:02
"Novák így fogalmaz: "újabb pofont kaptam"..."

Emöke ideje megtanulni neked is, hogy a kurváknak csak addig megy jól a soruk ameddig hasznosak. Ahogy elveszítik lassan a fényüket, úgy tünnek el a poros mellékutcákban, elõször leköpve, majd felpofozva, aztán megrugdosva, majd megalázva... legvégül, valamelyik utcasarkon, kitekert nyakkal talál rájuk valaki.
De ne bánkódj, lesz mindig utánpótlás, a te emléked is kap egy kis helyes örökmécsest (Made in China) a "Névtelen eladott lelkek oltárán".
4 #4 Posta Imre
- 2016-11-11 06:07
Gerry, ez csak a porhintés, hogy novák nem a zsidó csapat része. Dehogynem! Elõretojt hely-ökörség.

Fapipa szerint meg még uzi is. Pozitív! Dõlnek a ratyi zsidók a szavazófülkébe, mert zari megígéri mindegyiknek a zingyenopást? Az érthetõ, hogy a feleségétõl több gyerõk már nem lösz. Befigyelt a kriptonit.

Novák is bubus-bár-látogató, ha még emlékszünk a pletyikre.


fapipa
2016.11.10. 22:01
Terry Black felszólította Vona Gábort: Vallja be titkos kapcsolatait. A 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással – ezt mondta Terry Black transzvesztita elõadómûvész a TV2 Tények címû mûsorában - írja az origo.hu
7 #5 virag
- 2016-11-11 06:44
"A társaság 2003-ban szétszéledt, azóta Vona Gáborral sem találkozott Terry Black. Azt mondta a Tényeknek, hogy a tagok közül van, aki azóta már nem él. Például Rózsa Flores Eduárdó, akinek neve az õszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ügyében vált ismertté. De Terry Black szerint vannak még, akik élnek és emlékeznek is: "
http://www.origo....-jart.html
238 #6 bivaly
- 2016-11-11 07:44
Terry Black !

Mint erkölcs csõsz !? Hehe, haha ! Amúgy Vona tekintete erõsen árulkodó, állandóan pislog, képtelen belenézni az ember szemébe, csak kapkodja a tekintetét. Annyira emlékeztet az olyan izzadós kezû, kissé ideggyenge, álférfiakra ! Most esett le a hívek tantusza ? Jó magasról ejtették, mivel vagy huszonöt éve legalább nincs forgalomban !
Már régen ide szerettem volna írni, most is aktuális. Isten nyugosztalja, Bujtor István egy interjúban mondta a következõket, kilencven valahányban, hogy " nem történt itt semmilyen rendszerváltozás, nem változott semmi, csak az elvtársak úrra magyarosítottak." A részleteket mellõzhetjük, nincs rá memória kapacitás. Minden, az égegyadta világon minden csak és kizárólag parasztvakítás. Ugyan az a szánalmasan röhejes kétpárti egypártrendszer, mint Amerikában, meg úgy általában a világban. A szereplõk meg elõre jól kiválogatott szarháziak, hogy lehessen õket zsarolni, kézben tartani, az a jó vezetõ alany, akinek szennyes a múltja, vagy ferde hajlamú, élvezni fogja a hatalmat, és befogja a pofáját. Ez az a undorítóan szánalmas "közönség elõtti" veszekedés , mint a régi szép idõkben, amikor a kurvák a Rákóczi téren összeverekedtek, és le büdös kurvázták egymást. Azért ez nem annyira vidám mint az volt, eléggé undorító. Fekete Teri, meg Vona, szép pár ! Meg újra bejön a képbe Rózsa Flores is ! Ajvé, mi lenne ha minden kiderülne ? Bár ennek a "népnek" mindegy ! Itt ma Magyarországon Hölgyeim, és Uraim, pontosan úgy tombol a Kádár rendszer, mint egykoron, a díszletek mások, de a csõdtömeg, a "nép", az Istenadta, pont olyan tahó, pont olyan mûveletlen, és pont annyira csak hivatalosan magyar ! Most ne vegyük ide azt pár százezret aki nem, sajnos nincs hatása a többségre, de hát ezt is ezerszer leírta már más is.
A világ génkezelt, Monsanto minden mennyiségben !
154 #7 kakas
- 2016-11-11 17:20
66.media.tumblr.com/e49be39e7bc02b85ecf176ea0efff0b2/tumblr_ofc5az57AW1qbgoyio1_540.jpg
254 #8 mujko
- 2016-11-11 18:06
Nem értem mi ez a vacera a jobbik ellen mivel jobb rosszabb minta a fidesz,mszmp vagy több más párt ?
Mindegyik tele van zsidóval,cigánnyal .
238 #9 bivaly
- 2016-11-11 21:18
Imre !

A Lánchíd rádiót a múltkori hangvétel miatt ma bekapcsoltam, erõs idegzettel. Vona mennybe megy, Habonyi a fõgonosz, persze mára áttételesen Orbán is ! Kezdõdik a királycsinálás 2018-ra ! Én már annyi mocskot láttam az utóbbi húsz évben, de ez ami most megy, kezdi ûberelni az eddigi szintet ! Mindenben ! Terry Black, mint erkölcsi potentát, kontra Vona Gábor, rekontra Zuschlag János ! Meg az erkölcsi magasiskola Orbán, meg Andy, meg Habonyi aki nincs is, meg Soros egyetem, Made in England 1988, stb ! Mi jön még ?
4 #10 Posta Imre
- 2016-11-12 06:26
Bivaly, mondtam, hogy VÉGE! Nem? De! Oly szinten van, lesz lejáratva a "politikai" bak-elit, mint a nõsténygörény. Büdös és egyre többek orrát facsarja. A "közszerelõk" zöme es már elhasalt és ugyan türelemjáték, de ha kitartsz, még megérheted a "feltámadást".

Lám vobóné se a gyerekszüléssel van elfoglalódva, mert minek az, hanem zazri karrierjéért aggógik a förstlédi-intendáns. Aztán, ha több kettõnél, elõkerülnek a képek, felvételek is. Szegedi kanna vona-zazri jobbmarka volt. Morvairól és róla is kiadós partifelvételek készültek, ahol orrba-szájba és minden lyukba-ból folyt a genitália-lé...már ha igaz, ami igaz. Mocskos egy dolog ez a "politika". Már itthon is csak óvatosan merek nézni némi pornót, hogy tartsam a trendet, nehogy valami újat mutassanak a politikában, miközben arról nekem meg fogalmam sincsen.

Orbán leállítására kéri Lévai Anikót Vona felesége

Anyaként írt nyílt levelet a kormányfõ nejének.

Mint korábban megírtuk, a Tv2 Tények extra címû mûsorában csütörtökön a Jobbik elnökének szexuális hovatartozását taglalta Terry Black. Vona Gábor a mûsorban azt mondta, nincs semmi takargatnivalója, felesége pedig a Facebookon írt nyílt levelet Orbán nejének. Vona-Szabó Krisztina személyesen nem ismeri Lévai Anikót, akihez hasonlóan õ is próbál távol maradni a napi politikai csatáktól, azért fordult mégis hozzá, mert megdöbbent, kétségbeesett.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érõ politikai támadásokban, és alapvetõen el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésrõl már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevõje volt egyetemista korában. Abban az idõben, amikor már javában jegyben jártunk.

Vona Gábor neje érti, hogy nagy a zavar, a sértõdöttség, a bosszúvágy, amiéert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás, de szerinte

egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülözõ hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal

igyekezzenek lejáratni a férjét, és nem tudja elfogadni, miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni.

Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerûen méltatlan.

Vona-Szabó Krisztina emlékeztet rá, nem csupán maguk miatt, hanem egész Magyarország érdekében kéri tisztelettel Lévai Anikót, mint a jelenlegi miniszterelnök feleségét, “segítsen megállítani ezt az ámokfutást.” (A képen a Jobbik-elnöke és felesége/Vona-Szabó Krisztina, Facebook)
http://24.hu/belf...-felesege/

Egyébként ennyi patkányvadászat után azt kell mondja, zazrinak patkánytekintete van. õ már tekintetes úr.
86 #11 kovu
- 2016-11-12 06:55
https://www.youtu...WfAFUemQ0Q
Ady Endre: Seregesen senkik jönnek
118 #12 keepfargo
- 2016-11-12 07:15
Nem tudom, gyerekek, biztos megint lemaradtam valamirol, de hat igy van ez,ha az ember videkre koltozik. Itt Ho Chi Minh-ben biz'Isten nem tudom, zazriek hova szavaztak. Tan csak nem a torveny meghozatala ellen? (Nem mintha nem lenne mindegy, hogy kinek lett elore kiosztva hogy hova, merre szavazzon, csak kerdem, a miheztartas vegett) Ha igy vona' a dolog, akko' ercsuk mie bancsak szegin zazrit, no.
Amugy emma' nem is amokfutas de homokfutas' annyi mindenki homokos itten... Homok a nyomokba, nyomok a homokba, nyomnak a homok(os)ba, a homokosok nyomakodnak, na ne is mondjam tovabb...
Morvait azt ma masok is megnyomnak, nem annyira a homokkedvelok, ugy hallottam, meg az oreg Szeszak is aszongya, szemrevalo a fehernep. Na de meg mire valo, ez a kerdes...nekem baj lehet a szememme, en nem latok benne sommit, a hamissagon kivu'...persze biztos szereti csinanyi, amit lehet...

Ez csak egy kitero vot' magamnak es, de lass kentek, igy van ez itt videken, maganyba, az ember konnyen 'begagyu," aztan ir ossze-vissza.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.05 másodperc
3,406,241 egyedi látogató