Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rokonoknak osztogatnak állást a Roma Önkormányzatnál

BelföldMóricz: Rokonyok (cigány-zsidó egy kaptafára...s remélem bitófára is...megy) Képtelenség mûködtetni az Országos Roma Önkormányzatot (ORÖ), ugyanis a szervezet alkalmazottai között nincsenek szakmailag alkalmas munkatársak, az álláshelyeket pedig olyan ismerõsök, rokonok, barátok töltik be, akiknek tevékenysége mögött nincs munka, írja a Magyar Nemzet.

A lap birtokába került hangfelvétel szerint többek között errõl beszélt a kisebbségi szervezet hivatalvezetõje, Cserháti Tiborné az önkormányzat július végén tartott szakmai bizottsági ülésén.

Cserháti azt kifogásolta, hogy nem kapott engedélyt az átszervezésre, miközben óriási pazarlás folyik az ORÖ-nél. Elmondása szerint az sem ritka, hogy egyes képviselõk bemennek hozzá és azt kérik, ismerõsüknek adjon több fizetést.

Szerinte ezzel csak az a baj, hogy

nincs mögötte munka.

Hozzátette, hogy csupán két hozzáértõ emberre lenne szüksége, de annyi sincs. Azt viszont már sikerült elérniük, hogy a dolgozók ne félmeztelenül menjenek be a munkahelyükre.

A pazarlásra a legjobb példa talán ez:

az ORÖ több mint félmilliárd forintot költött el fél év alatt, noha az éves teljes bevétele nem haladja meg az ötszázmillió forintot.

Miközben az ORÖ szeptembertõl kezdett lízingelni egy Audi A4 S-line típusú autót a szervezet elnökének, Balogh Jánosnak. Az autóhoz sofõr is jár, a vezetõ havi 250 ezer forintot kap az önkormányzattól. A sofõr pedig Balogh veje.

Az ORÖ egyébként tele van adóssággal, a Farkas Flórián-féle Híd a munka világába program miatt 1,6 milliárdot kellett visszafizetniük az Emminek, de az Albacomp is perlõ õket egy 70 milliós tartozás miatt, mert nem fizettek ki 4500 táblagépet
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-11-12 09:48
66.media.tumblr.com/0940cc4ea9890ada0917bab17e863307/tumblr_ogacqeZ78F1t81egzo1_400.png
8 #2 miskolcilaci
- 2016-11-12 11:04
kepfeltoltes.hu/161112/farkasflorierettsegi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
118 #3 keepfargo
- 2016-11-12 11:34
gaspar gyozo, csak nem "siker" vagy megen'?

(siker=reszeg)

nem baj, majd a luvnyak rad szavaznak, ha eleg nagy a "kaarod"

(kaar=f..z)
238 #4 bivaly
- 2016-11-12 12:45
keepfargo !

Egy perce írtam, hogy a maffia hogy mûködik, területre szakosodottan. Nos kérlek, ez egy Hungaricum Special, a Bivalytöke MgTsz próbanéger szakágának melléküzemága. Ontja a diplomás analfabétákat ! Tudod, Summa Cum Laude !
4 #5 Posta Imre
- 2016-11-12 13:04
Szöulban a korrupt elnök távozásáért tüntetnek

Újabb, több százezer fõs tüntetést tartottak szombaton Szöulban a korrupciós botrányba keveredett Pak Gun Hje elnök lemondását követelve.

A dél-koreai fõvárosban hetek óta óta tartó tüntetnek, a legújabb demonstráción a szervezõk szerint egymillióan is lehettek, de a rendõrség csak 260 ezerre becsülte a résztvevõk számát. Az biztos, hogy az ország 30 évvel ezelõtti demokratizálódása óta ez volt az egyik legnagyobb tüntetés Dél-Koreában.

Az emberek azért mentek utcára, mert az elnök barátnõje, korábbi pártfogójának leánya, Csoj Szun Szil valahogy csak odafért a hatalomhoz. Bár soha semmilyen hivatalos pozíciót nem viselt, közkapcsolati és kommunikációs tanácsokat adott az elnöknek, beszédeket írt neki, kinevezésekbe szólhatott bele, bizalmas iratokhoz, államtitkokhoz férhetett hozzá, sõt gyanú szerint közpénzeket is sikkasztott.

Az ellenzéki pártok eddig nem léptek fel komolyabban az államfõ lemondatásáért vagy alkotmányos vád alá helyezéséért. Õk már a jövõ évi elnökválasztási kampányra koncentrálnak, nem akarják lerontani az esélyeiket a harcoskodással. De kilátásba helyezték, hogy követelni fogják az államfõ lemondását, ha nem számolja fel a botrányos helyzetet.

A belpolitikai helyzet stabilizálása érdekében Pak kedden közölte: az ellenzék uralta parlament választhat miniszterelnököt. Az ellenzéki pártok azonban azt mondják, ez üres ígéret, mert az államfõ nem vállalt kötelezettséget arra, hogy hatalmi jogköreibõl többet átad a kormányfõnek.
http://mno.hu/kul...ek-1371089
329 #6 gutai zub
- 2016-11-12 15:02
Talán változást okozna ha a dolgokat valóságnak megfelelõen neveznénk?

Magyarországon van egy faj, amely teljesen alkalmatlan primitívsége, faji adottságai, nagyon alacsony IQ állománya miatt még embernek mondott lények között élni.
A cigányok nem "állást" kapnak, hanem az egész fajcsoport egész egyszerüen másokon élõsködik.
(most nehogy valaki néhány ellenkezõ példát hozzon fel, mert az érdemtelen mellébeszélés)

A legnagyobb disznóság az, hogy ezek a cigányok már nem is a mai birkák vérét szívják, hanem a még meg sem született, talán jobbra való generációkét.

Az eltartott munkanélküli cigányok,mind hasonlóan azokhoz, akik a túlméretezett liberális államhatalomból élnek, csak arra jók, hogy szavazgatva a mocsokráciában fenntartsák a pszichopaták uralmát..........
267 #7 Perle
- 2016-11-12 16:11
Jaj, mán! Mintha csak a romákok között lenne szokás a családon belüli állásáosztogatás.s_kot
329 #8 gutai zub
- 2016-11-12 16:24
Perle,

Igen jaj!

A gyertya ég mind a két végén.

Alulról elcigányosodik felülrõl elzsidósodik
120 #9 Vakeger
- 2016-11-12 17:54
Feladatuk a lebontás, leépítés, az eltakarítás. Amit magára hagyunk, elhanyagolunk azt birtokba veszik. Ez a természet rendje! Senki se panaszkodjon, ha a dolgát rosszul végzi, mások kitöltik az ûrt. Átveszik a "kiüresedet" élet felett a felügyeletet. Ennyi! s_kot
267 #10 Perle
- 2016-11-12 18:07
"Szöulban a korrupt elnök távozásáért tüntetnek"

Ritka szép példája az összefogásnak a megbuktatandó elnök és kormány ellen.
http://www.global...ye/5556616[
Ezt a felmelegedett nõszemélyt is hidegre tehetnék egy idõre a barátnéjával együtt.
198 #11 faeb
- 2016-11-13 13:26
Gutai Zub, egyetértek veled: "Magyarországon van egy faj, amely teljesen alkalmatlan primitívsége, faji adottságai, nagyon alacsony IQ állománya miatt még embernek mondott lények között élni. A cigányok nem "állást" kapnak, hanem az egész fajcsoport egész egyszerûen másokon élõsködik.
(most nehogy valaki néhány ellenkezõ példát hozzon fel, mert az érdemtelen mellébeszélés)"

Ez a hozzászólás (MNO) is hasonló: "Nem is értem, minek kell külön szervezetet fenntartani ezeknek. Elõször is pozitív diszkrimináció, másodszor, immár 27 évük volt, hogy felzárkózzanak. Ez maximum a vezetõik vagyonának sikerült. A csórik továbbra is lopásokból, és az állami csecs szopásából él meg. Lett volna idejük tanulni és normális életet élni. Õk ezt nem akarják, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Az egész pozitív diszkrimináció csak az aktuális hatalom dísz-cigányainak gyarapodására lett kitalálva."

De rengetegen még a mai napig integrálni akarják õket, holott ez fizikailag lehetetlen. Egyszer egy hozzászóló írta, hogy ahol õ lakik milyen dolgos, rendes cigányok vannak. Kérdéseim hozzá voltak: helységnév, fényképek a házról és környezetérõl, hol dolgoznak, miként, mennyiért, gyerekek (hány van) iskolába járnak, hányféle szociális segély jár nekik lakóhelyükön... Nem jött válasz.
Én elismerem, hogy csak azt tudom mondani róluk, amit látok, tehát ez behatárolódik a lakóhelyemre és környékére. Mondták, hogy "milyen szépen eljárnak templomba...". Hát máshol lehet - nem vitatom, hisz nem látom - itt egy eset kivételével mindig cirkusz volt és hazazavartam õket, mivel úgy nekik is nekem is jobb.

Valahol megírtam, hogy - ha az ember õszinte magához - akkor megkérdõjelezi ezek jelenlétét egész Európában, de nálunk különösen, bár itt a helyzet a mindenkori kurmány miatt olyan, amilyen.

Amíg ez a szabadalmazott maffiarendszer van itt, nincs reményem, hogy ezen bármi változna.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
3,399,771 egyedi látogató