Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre nyíregyházi elõadásán

GondolatokAz egyre közismertebb és népszerûbb nemzeti gondolkodó 2009. február 21-én a Nyíregyházi Városi Mûvelõdési Központban tartott elõadást, mintegy 200 fõs hallgatóság elõtt, látogatása a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi ifjúsági tagozatának köszönhetõ. Posta Imre a tõle megszokott, kesernyés humort, iróniát sem nélkülözõ, közvetlen és szókimondó stílusban, körülbelül két órán keresztül osztotta meg gondolatait a publikummal. Már bevezetõ mondata is rá jellemzõ volt: „Mindenki kapcsolja ki a mobiltelefonját, a jelen levõ NBH és Mossad ügynökök pedig kapcsolják be diktafonjaikat”. Kezdetként saját életútját vázolta fel a 39 éves elõadó, akirõl megtudhattuk, hogy katonatisztként kezdte pályáját, tanulmányait egy ideig a Szovjetunióban folytatta, majd pszichológussá képezte magát, és ebben a minõségében éveken át szolgált a köztársasági õrezrednél, ahonnan fegyelmivel bocsátották el, mert rá mert mutatni több, a testület és a magyar politikai elit számára kínos ügyre. Posta beszéde során számos megrázó, idegõrlõ történetet mesélt rendõri vezetõkrõl, politikusokról, a közigazgatás és a szervezett bûnözés összefonódásáról; ezek alapjául egyrészt saját, belügyi berkekben szerzett tapasztalatai, másrészt hasonló területen dolgozóktól származó információk szolgáltak.
A közíró nem kímélte Gyurcsány Ferencet, Orbán Viktort, Demszky Gábort, Kuncze Gábort sem, erõs kritikával illette Gergényi Pétert is; közszájon forgó, de „civil” körökben kevésbé ismert rémtörténeteket mesélt a büntetés-végrehajtás és a rendõrség áldatlan állapotairól: állítása szerint tehetõsebb, befolyásosabb személyek olykor a fiatalkorúak börtönébõl „béreltek” maguknak alkalmi partnereket egy-egy hétvégére, ezzel párhuzamosan a falakon belül az elítéltek is rendszeresen kegyetlenkedtek, szexuális visszaéléseket követtek el egymással szemben. A közíró-pszichológus olyan, megbízható forrásból származó történeteket is megosztott a jelenlevõkkel, melyek ma is aktív politikusok, rendõri elöljárók extrém szexuális szokásairól rántotta le a leplet; mindezen persze nem csodálkozhatunk egy, nyakig a liberalizmus szennyébe süllyedt országban. Az általános politikai és gazdasági helyzetrõl Posta Imre igen borúlátóan nyilatkozott; megerõsítette és saját, keserû tapasztalataival támasztotta alá az egyre többek számára nyilvánvalóvá váló tényt: Magyarország alattomos, több fronton megvalósuló zsidó megszállása rendületlenül folyik. A földek felvásárlása, a gyanúsan nagy számú lakópark építése országszerte (szálláscsinálás), az izraeli haditechnika állami segédlettel vagy magáncégeken keresztül történõ, tömeges beáramoltatása hazánkba, a sajtó, a tudományos és közélet judaizálódása mind vészjelek: ha nem fogunk össze, és nem indítjuk a lehetõ legszélesebb körû honvédõ offenzívát a kegyetlen gyarmatosítók ellen, mindannyian elveszünk. Az elõadás végén lehetõség nyílt Posta Imre Rend-Õr-Köz-I-Gaz-Ság és Rend-Õr-I-Gaz-Emberek címû tényfeltáró könyveinek megvásárlására, illetve a szerzõ kevésbé közismert oldalának bemutatásaként, megvásárolható volt a Magyar Vágy címû verseskötet is. Az elõadót mondandója végén vastaps búcsúztatta, könyvei pedig szép számmal fogytak. Münzberg Mihály Nyíregyháza barikád.hu
Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-11-12 19:21
alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/images/Posta_Imre.JPG

themoscowtimes.com/static/uploads/publications/2016/9/21/bf496e4c05fb4029b75708cd52df7721.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2016-11-12 20:11
Kaméleon, ki az a tetû ott a zasztalon, aki csak a lábát lógatya? A hülyénél még a bicska is ott lóg az övére tûzve.
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-13 17:01
Drogot árult a rendõrnõ

A 29 éves fõhadnagyot élettársával együtt fogták el.
A rendõrnõ szabálysértési elõadóként dolgozott egy kerületi kapitányságon. Szeptember 23-án a Budapesti Nyomozó Ügyészség fogta el a párjával együtt, de akkor még csak kábítószer-birtoklás miatt indult ellenük büntetõeljárás.
Bagoly Bettina, a Fõvárosi Fõügyészség szóvivõje a hirado.hu-nak azt mondta, az azóta beszerzett bizonyítékok alapján a rendõrnõt még súlyosabb bûncselekménnyel, kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg.
A kirendelt vegyész-szakértõk ugyanis megállapították, hogy a nõ újpesti lakásában talált fehér por és több kilónyi növényi törmelék annyi kábítószert tartalmaz, ami meghaladja a személyes használatra szánt mennyiséget. A két gyanúsított jelenleg is elõzetes letartóztatásban van. A rendõrnõ szolgálati viszonyát a BRFK megszüntette.
http://24.hu/belf...-rendorno/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
4,615,201 egyedi látogató