Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Õrizetbe vették az orosz gazdasági minisztert

KülföldNa ne mondj-átok! Macinál korrupcijó? Az ortodox isten tûri ezt? Nálunk ilyen elõ nem ferdülhet! Jahve azonnal megbosszulja...ha nem zsidó nyúl a javakhoz. Nyugtassatok meg, hogy a nemzeti bank volt elnöke csak zsidó lehet. Pont, ahogy itt is. Miért éppen most? Nem ért volna rá mondjuk holnap? Õrizetbe vették Alekszej Uljukajev orosz gazdasági minisztert nagy összegû vesztegetési pénzt elfogadásának gyanújával – közölte keddre virradó éjszaka az orosz Nyomozó Bizottság.

A miniszter a gyanú szerint több mint kétmillió dollár kenõpénzt kapott azért, hogy engedélyezze az orosz állam Basnyefty vállalatban birtokolt 50 százalékos tulajdonrészének eladását a többségi állami tulajdonban lévõ Rosznyefty kõolajipari óriásvállalatnak.

A hatóság közlése szerint a nyomozók hétfõn megfigyelték Uljukajevet, amint átveszi a pénzt. Letartóztatásáról kedden várható döntés.

Uljukajev, az orosz nemzeti bank volt elnöke 2013 óta áll a gazdasági minisztérium élén.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-11-15 13:40
Azt írják itt, hogy ha nem követlezik be az elnökcsere Amerikában, nem tartóztattk volna le a gazdasági-fejlesztési miniszter, annyira megvédte volna a liberális klán.
Peruba utazott vola egy gazdasági tanácskozásra az elfogása elõtt..
http://www.mk.ru/...-ssha.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,460,678 egyedi látogató