Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lecsapott a TEK a Nemzeti Arcvonalra

BelföldA színjátékra számítani lehetett. Nos, ahol, amit találtak, az nem a véletlen mûve, még ha zöme hatástalan játékszer is, no meg légfegyverek..., de ezekrõl már tudtak pár éve is, zömét meg a szolgálat szereztette be. 12 ember? Az apostolok. A Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda összehangolt mûveletetek keretében hajtott végre elfogásokat – írja a police.hu. A rajtaütések helyszínén 12 embert állítottak elõ, az akció után a házkutatások során több helyen is különbözõ sorozat- és maroklõfegyvereket és robbanóanyagokat foglaltak le.

Az elõállítottak közül 11 fõt közösség tagja elleni erõszak és lõfegyverrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, 2 fõvel szemben elõterjesztést tesznek az ügyészségnek az elõzetes letartóztatás indítványozására.

A gyanúsítottak közül mindenki összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonallal.

A szakértõi vizsgálatok még folynak.

Október 26-án a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetõje, Gyõrkös István gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bõnyben a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik tisztjére, aki társával házkutatást akart végezni nála. A fejbe lõtt rendõr a helyszínen meghalt.
Link

Hozzászólások

283 #20 gladiator07
- 2016-11-16 19:27
bivaly.
Van 1 - 2 százados, õrnagy, rendõr barátom, együtt cselgánszozunk, majd érdeklõdök náluk, barátilag. Nyilván õk sem tudják a tényleges valóságot, de mivel vannak belsõ pletykák, és egymást is utálják néha, csak elmondanak valamit, ha lebaszom a tatamira és lefolytom,persze csak sportból.

S persze nem tudom miért épp a Györkösék kellettek nekik, hisz vannak sokkal keményebb csoportosulások is. Többet nem beszélek mert még be visznek engem is.
4 #21 Posta Imre
- 2016-11-16 20:51
Lecsaptak a rendõrök a szélsõségesekre

A bõnyi rendõrgyilkosság után indult általános hajsza az illegális félkatonai szervezetek tagjai után. Kedden országszerte lecsaptak a Magyar Nemzeti Arcvonalhoz köthetõ személyekre.

Úgy tudjuk, hogy az akcióval még nincs vége az MNA elleni fellépésnek, hamarosan újabb elfogások várhatók.
http://magyaridok...e-1178608/
52 #22 kuka7
- 2016-11-16 21:30
Imre van egy olyan megérzésem,hogy te is sorra kerülsz a meglátogatásra,bár ne legyen,de ezek már mindenre képesek,hisz annyira beszartak valamitõl,vagy kitõl,na de kiderül minden,vagy mégjobban beborul-az agyuk
4 #23 Posta Imre
- 2016-11-17 06:17
Kuka már sok-sok éve erre "vágyom" és várom is, mint az 5-öst a lottón, pedig szelvényt se veszek! Az asszony egészen bizonyos benne, de õ optimista. Én pesszimista vagyok, ezért úgy vélem, csak a reklám-érték miatt tennék meg, ha meg is tek-szik. Végre történhetne valami vérpezsdítõ, még akkor is, ha nem így "szeretnék" kitûnni ebben a "híg fos tengerében" lubickoló õstüdõs halak rengetegébõl. Sõt, kitûnni sem szeretnék, de hát olyan nehéz, mert olyan nagy a sötétség és a fény meg belülrõl világít, hiába álcázom magam. s_hihi

Az elmúlt 10 évem, évünk megkoronázhatná valami átütõ siker, de ennyi idõ távlatából tán az igazi siker az lehetne, ha remeteségbe vonulva, kilépnék mindenbõl, amit ma "társadalomnak", vagy "emberiségnek", vagy mi a faxnak becéznek. Tudatilag ez már lényegében bekövetkezett, a fizikain meg még csiszolni kell. Vera és én is mennék, de van némi családi kötelesség is és annak vonzatai. Lehet, csak egy mély levegõt kék venni!

No persze ettõl még utánam nyúlhatnak, sõt fognak is, mert ez meg elkerülhetetlen következmény. Ezzel pontosan tisztában vagyok. Megígértem nekik, hogy nagyon el lesznek verve és nem akarok úgy eltûnni, hogy nem teljesül beeee, még ha nem is igazából rajtam múlik már.

Kakas feltette a "vicces" Sosos-Orosz verziót és az nem is vicc. Sorost már az oroszok rángatyák, ez ne legyen kérdés, ahogy az MNA-s történet mögött is ott vannak..., de jönnek a "betyárok" is, hisz azok meg fegyverrel pózoltak és nem hallasz egy kukkot sem róluk...., szóval a fegyveres nemzetvédelem kora jön el! A kérdésben megkerülhetetlen vagyok, sajnos.
238 #24 bivaly
- 2016-11-17 09:24
Lennék én is Zarathusztra íródeákja, de csak ceruza hegyezõje is, mennék én remetének gondolkodni, ha van eszem, ha nincs, tölteném az idõt a múlt megfejtésével, hogy értsem a mát. A baj az, hogy minden remete lak foglalt már, az erdõket kiirtották, a Hold nekem nem elérhetõ, a bányában meg már import törpék is dolgoznak. Szóval ember számára minden hely foglalt. Maradok mint hülye bivaly ebben a mocsokban, és húzom az igát, meg az igét.
154 #25 kakas
- 2016-11-17 10:30
Mé vinnék be Imrét?!aszongyák,hogy--67.media.tumblr.com/c57a1afa6f00e9d800a47c8ad6a00402/tumblr_ogjrtz0ynL1qbgoyio1_500.jpg meg különben is...http://coub.com/v... magyarországegydemokratikusországs_vigyori
7 #26 virag
- 2016-11-17 11:19
"..Vona-gárda, amelynek tagjai a Betyársereg nevû hírhedt szervezet úgynevezett klánvezérei,"
http://ripost.hu/...-jobbikban
69 #27 Szalonna
- 2016-11-17 22:37
Ez a legjobb amikor a zsidó ezzel nyugtatja magát hogy nincs olyan csoport ami veszélyt jelent rájuk. Közben ha kell egyik napról a másikra megbuknak mint Janukovics.
30 #28 osmagyar
- 2016-11-18 09:37
Érdekes ez a haláleset: Vadászbalesetben halt meg a Coop elnöke http://24.hu/belf...op-elnoke/

Fegyvertisztítás közben? Hogy lehet egy tüzelésre kész fegyvert tisztítani? Mint a rendõröknél vagy a TEK-nél?
7 #29 virag
- 2016-11-18 18:25
Megszólal az MNA-tag:
Lapunknak nyilatkozott a bõnyi tragédia kapcsán a hírek állandó szereplõjévé vált Magyar Nemzeti Arcvonal egyik korábbi csoportvezetõje, Sz. Gábor, aki már korábban kilépett a hungarista szervezetbõl
.
– Az MNA számos volt tagja jelentkezett katonának, önkéntes mûveleti tartalékosnak, határvadásznak, ám „politikai megbízhatatlanság” miatt nem vették fel õket – mondta Sz. Gábor. Beszámolója szerint õ például fizetség nélkül vállalta volna a munkát, de így sem kellett.
http://mno.hu/bel...ak-1372147

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
3,407,652 egyedi látogató