Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benyújtotta lemondását az amerikai hírszerzés csúcsvezetõje

KülföldEjnye! Akkó most oroszul beszlõ magyar hibrid lesz a fõkém? Benyújtotta lemondását James Clapper, az amerikai hírszerzés csúcsvezetõje, aki 2010 óta 17 hírszerzõ ügynökség munkáját irányította.

Clapper csütörtökön a kongresszusban jelentette be, hogy elõzõ nap megírta lemondó levelét Barack Obama elnöknek, s mivel lejár a mandátuma, az átmeneti idõszak végén távozik posztjáról. A bejelentést a hírszerzési vezetõ a kongresszusi meghallgatásán felolvasott nyilatkozatában tette. A meghallgatás egyébként – a hírszerzési ügyekben szokatlanul – ezúttal nyilvános volt.

Adam Schiff, kaliforniai demokrata párti képviselõ arról kérdezte Clappert: igazak-e a híresztelések, miszerint hivatalban marad a Trump-kormányzat idején is, mire Clapper azzal válaszolt: „nem uram, tegnap elküldtem lemondó levelemet”.

James Clappert – aki a légierõ nyugalmazott altábornagya – 2010-ben nevezték ki a hírszerzés élére, de már régóta – jóval a választésok elõtt – jelezte, hogy az idén év végén, mandátuma lejártakor, mindenképpen távozni akar. A szenátus hírszerzési bizottságáank ét tagja csütörtökökn arra sürgette Donald Trump megválasztott elnököt, hogy minél elõbb nevezzen ki „tapasztalt hírszerzési szakembert”.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-11-17 21:34
Belefáradt a lehallgatózásba a csúcsvez. Azért elintézte, hogy minden állam nekik jelentsen.

Elhúztak Ukrajnából az Efbíájosok és Szíájések is. Át lettek dobva a csehekhez és a románokhoz.
http://www.politn...i-cru.html

Obama amerikai mûvészeket tüntetett ki Szabadság éremmel. Teljesen véletlenül azokat, akik kézzel-lábbal tiltakoztak Trump ellen.
http://www.indepe...22291.html

Csinálja a fesztivált még továbbra is.
7 #2 virag
- 2016-11-18 07:10
Donald Trump megtalálta a nemzetbiztonsági tanácsadóját
http://magyaridok...t-1186237/
267 #3 Perle
- 2016-11-18 12:33
Virág HSZ-éhez csatlakozva.

Az új amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója az amerikai katonai hírszerzés volt vezetõje lesz, aki a sokat szidott orosz állami TV állandó kommentátora is.
https://www.washi...story.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
4,460,869 egyedi látogató