Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Dávid-csillag miatt törtek-zúztak Harkányban

BelföldNa végre! A mossad akcióba lépett...önbetörés és a szokásos nácizás, felépített, elõkészített legendáviddal. Alibitek van? A "zsizsik" -üldzés magasabb fokozatba kapcsolt. Nem stadion, hanem krema-telep kell ide, úgy látom. A város egyik alpolgármestere, Remmert Ferenc ízléstelen, Hitlerrel viccelõdõ képet osztott meg Facebook-oldalán. Az archív fotón a Führer Mussolinivel ül egy autóban, utóbbi kérdezi: Ti mit csináltok a menekültekkel? Befûtünk velük – szól a válasz.

A politikus pár nap után törölte a képet és azt írta, tévedésbõl tette ki, de elnézést nem kért. Egy harkányi boltos, aki az RTL Klubnak elmondta, az õ dédszüleivel is „befûtöttek” egy koncentrációs táborban, cseppet sem vette tréfára a dolgot.

Varga László Dávid-csillagos plakátot ragasztott üzlete kirakatába, és azt mondta, Remmertnek bocsánatot kellene kérnie mindenkitõl, akiket megbántott a poszttal. Vasárnap este az üveget ismeretlenek két helyen is betörték, áthúzott Dávid-csillagot firkáltak rá, az üzlet elõtti pultra pedig horogkeresztet.Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-10-28 16:48
Na ja, a szokásos rassz! :D Annyira viszket a fenekük a dologtalanságtól, no meg az unalomtól, hogy ideje volt már felkavarni azt a bizonyos fekáliát. Messzirõl bûzlik, amit csináltok magatoknak más nevében. Azért a szappan, meg a meleg víz csodákra képes.
Addig míg felnõtök, marad a téli-gumi, meg az õseitek kultúrája: A kecskék párkapcsolatának elemzése napközben.
kepfeltoltes.hu/151028/231100595K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
99 #2 MORMOTA1968
- 2015-10-28 19:37
Miskolcilaci! A zsidók bele döglenének, ha nem tudnák folyton elérni, hogy valaki utálja õket és hogy szegényeknek végre legyen miért rettegniük a csúnya rasszista, fasiszta, antiszemét népségek miatt. Az én oldalamra a fa@bokon meg valaki az ismerõseim közül felrakott egy tényleg ízléstelen képet, ahol imádkozó muszlimok közül az egyiket hátulról meghágja egy disznó. Na az ilyesmit már én sem osztom meg! Így is épp elegen utazhatnak már a bõrömre. Én támogatnám a cionizmust, ha tényleg arról szólna, amirõl szólnia kellene, vagyis a zsidóság egybe gyûjtése egy közös hazába, ha kell erõszakkal is. De hát a világ zsidósága ba@ik egy közös hazába költözni, mert úgy hogy a fenébe tudnának uralkodni az õket befogadó nemzetek felett? Meg üzletelgetni, ami a legtöbbjük egyetlen élet célja, a pénz számolgatásán kívül. Mind ha egy rohadt fillért is magukkal vihetnének az összeharácsol vagyonukból a következõ életükbe. Már ha az újjászületés rájuk is vonatkozik. Egyszer azért szívesen elbeszélgetnék egy hithû kereszténnyel, zsidóval és muszlimmal, hogy is van ez az õ vallásuk? Mert ugye van az egy Isten hitük, aki ráadásul mindenütt hím nemû, még a muszlimoknál is, ami azért furcsa, mert Allah a Holdistennõ. Vagyis Allah nõnemû.
Megkérdezném tõlük, ha van az anyag, amibõl a mi háromdimenziós világunkban minden élõlény teste áll és van a lélek, ami a testeket élõvé teszi, mint egyfajta energia, akkor õk mégis hogyan lettek? Mert hiába van a mag, ha nincs hozzá anyaföld, anyaméh, petesejt, ami befogadja. Ezt olyan ku@va nehéz megérteni a vallási ideológiákba belehülyült ostoba agyaknak? Itt a fal, eddig mehetsz, de nehogy benéz mögéje és meglásd az igazságot mögötte! s_franc Mindhárom vallásban elnyomták, elnyomják a nõket, pedig nõk nélkül nincs élet! Ha nincs föld, a mag örökre mag marad, nincs utód, nincs szaporodás. A "13 harcos" címû Antonio Banderas fõszereplésével készült filmben is van egy kis kövér faragott nõi figura, amitõl mindenki irtózik. Ami a
Földanyát szimbolizálja. Hitlerrel meg nem tudom mi a francot akarnak még mindig, meg a szvasztikával! Kiderült már rég a sok történelmi disznóság, hazugság. Hogy Hitlert zsidó bankárok és üzletemberek pénzelték, segítették hatalomra, hogy a felsõbbrendû ideológiájukat a zsidó Talmudból merítették, hogy soha nem létezett terv a zsidók tömeges megsemmisítésére, csak az Európából való kitelepítésükre, hogy Hitler így vagy úgy, de részben zsidó volt nagy valószínûséggel és nagyon is összejátszott a cionistákkal és a jezsuitákkal. És hogy a háború vége felé igen is gyáván lelépett, magára hagyva a németeket, akiket csak jól behülyített és élte világát Eva Braunnal együtt Brazíliában majd Argentínában, mint ahogy Mengele az USA-ban. Nem értem mit akarnak még a zsidók és a szélsõjobboldali újnácik is egy olyan diktátortól, akinek a németség végleges legyengítését köszönhetik. Aminek a következményei 1945 óta, USA-Izraeli zsidó megszállás és török, arab, iszlamista
betelepülés, betelepítés. A szvasztikáról is kiderült már, hogy a világ minden táján õsi jelképnek számít, még a zsidóknál is fel lelhetõ volt. Aztán ott van Hitler 150 ezer zsidó katonája, zsidó tábornokai, fõtisztjei, zsidók a vezérkarában, zsidó segítõi, mint Dr.Oetker és stb...Sztálint, Mao-t, Rooseveltet, stb...miért nem hasonlítják a sátánhoz, mikor gonoszabb dolgokat mûveltek, mint Hitler? Á! Hagyjuk! A tök@m kivan a zsidókkal, meg a Hitlert, mint a zsidók kiirtóit éltetõkkel!
Mikor nem is igaz. s_hee
75 #3 talpi
- 2015-10-28 20:10
Igazából a nacionalizmus a jobb a cionizmus kissé sántít fijúg.
8 #4 miskolcilaci
- 2015-10-28 20:50
Mormogi! Ahogy én látom, mi mint bennszülöttek nem a pénzel, a földi vagyonok megszerzésével, vagy a fényes arany, vagy üvegszerû kavicsok gyûjtögetésével foglalkozunk, hanem inkább a földel, a természettel van belsõséges kapcsolatunk. Az évszázadok alatt a folyamatos fajkeveredés során az itteniekbõl lassan kiölték, és folyamatosan kiölik a még megmaradt szálakat az õseink kultúrájából, szokásaiból. Mindazok, akiket elkábított a zsidó kultúra az értelmetlen hatalomvágytól más-ok rovására a versengések által, erejükön felül képesek dolgozni egy olyan dologtalan, és élõsködõ parazitáknak ne csodálkozzanak, ha életük egy bizonyos fordulóponton élhetetlenné, és reménytelenné válik. A zombi verziót gyakorlók közül ne remélj más reakciót, szándékot, hisz még ha kellemetlen is amiben vannak, mégis elfogadják úgy, hogy ez a virtuális világ még számukra élhetõ, és elfogadható. Ahogy mások itt ezen az oldalon számodra elmondják a tutit, azt kívülállóként, és bölcsességbõl teszik. A szemétdombon, csak a bûzt érzed, és a szemetet láthatod végeláthatatlan távolságokban, ami elkerülhetetlenül megy az enyészet, és a feledés sorsára, és csak a kezedet, no meg a ruhádat koszolod össze vele. Sajnos nagyon kevés az olyan oldal, ami nem csak nevel, hanem fejleszt is, és meg van a lehetõség arra, hogy a fórumon levõk üzeneteket ne csak nyilvánosan, hanem egymásnak küldjenek privátban ezzel erõsítve csiszolva egymás gondolatait, világképét, lehetõséget adva egy életre szóló bajtársiasságnak, barátságnak… egy összeszokott csapatnak. Meg van a lehetõség, hogy esetleges éles helyzetben megtaláljuk, és segítsük egymást ennek alapja, az évek óta tartó kapcsolat, az ismeretség mely facefax nélkül is tökéletesen mûködik. A Doki, önállóan gondolkodókat, és cselekvõket keresi, akiket nem is kell keresni… mert vannak. Akik véleményem szerint nem utasításokra várnak, hanem a megfelelõ pillanatban el tudják látni feladataikat.
Tapasztalatom szerint, a vállveregetésen kívül és a máshol megszokott tiszteletköröket mellõzve itt kaphatsz néhány jó nagy pofont ami elgondolkodtató, és jó szándékból érkezik. Én ezért is vagyok gyakran itt. :D
75 #5 talpi
- 2015-10-29 00:29
Laci
Szó szeeint ;)
118 #6 keepfargo
- 2015-10-30 04:22
ez a kirekesztéses balhé ugrik be most: a zsizsik kirekesztettként müködik (nem csak a legjobban, hanem egyáltalán) mert ez a szükséges és (számára) elégséges feltétele annak, hogy mindenki mást kirekesszen (a pénzböl, a bizniszböl, lakóparkból, vagy izraelböl, a világbankból vagy a világhatalomból)

a két kirekesztés párhuzamosan folyik, kisebb-nagyobb zökkenökkel. amelyik félnek sikerül a végleges, az marad, a másik pusztul

lehet besorolni, feleim, ki melyik kirekesztésnek a híve

ja, és besorolni muszáj; aki semleges akar maradni, az is megy a levesbe

(persze semmi új ebben nincs; csak azért ismétlem, mert nem lehet eleget - még így is vannak elegen, akik nem értenek egyet !!)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
3,397,283 egyedi látogató