Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor szinte az összes miniszterét elvitte Szerbiába

BelföldA maci már várja õket, sõt elvárja. Trianon onnan lesz "visszacsinyálva". Fogadás Délrõl! Fodadjunk? A dél-szerbiai Nisbe utazik vasárnap délután Orbán Viktor miniszterelnök, ahol kétnapos magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozót tartanak - tájékoztatott Havasi Bertalan, a kormányfõ sajtófõnöke.

Hozzátette: Orbán Viktorral együtt a magyar kormány csaknem minden minisztere részt vesz a megbeszéléseken, amelyek egyrészt az együttes plenáris ülésen, másrészt az érintett magyar és szerb miniszterek kétoldalú találkozóin zajlanak majd.

Orbán Viktor és vendéglátója, Aleksandar Vucic miniszterelnök hétfõ reggel megtekintik a Prosek-Bancarevo autópálya-szakaszt, amely egy fontos közlekedési folyosó részét képezi, majd Nisben négyszemközt tárgyal a két kormányfõ.

A két ország kormányának együttes plenáris ülése után kerül sor a tárgyalások eredményeként megszületõ egyezmények aláírására és a miniszterelnökök közös sajtótájékoztatójára.

Délután Orbán Viktor és Aleksandar Vucic a kormányzati rendezvénnyel párhuzamosan zajló üzleti fórumon, majd az OTP Nisben kialakított regionális központjának megnyitásán szólal fel - ismertette a programtervezetet a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezetõ helyettes államtitkár.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-11-20 16:03
Feszegeti Trutyek .
MEGTALÁLTÁK! A TRIANONI BÉKESZERZÕDÉS TITKA HAMAROSAN KIDERÜL
- Érdekességek, Friss hírek, Hírek - Tagged: Elcsatolt területek, Eredeti példány, Kirázta a hideg, Magyar Parlament, Magyar Történelem, Secrets, Szigorúan titkos, Titkos záradék, Trianoni Békeszerzõdés, Vujity Tvrtko
Oszd meg a cikket!

MEGTALÁLTÁK! A TRIANONI BÉKESZERZÕDÉS TITKA HAMAROSAN KIDERÜL

Minden megváltozhat?


Bombaként robbant a hír, hogy Vujity Tvrtko egy eddig meg nem nevezett Francia kisvárosban rábukkant a Trianoni Békeszerzõdés egyetlen eredeti példányára.

A Békeszerzõdés egy elzárt helyen, vastag páncélajtó mögött pihent hosszú ideje.

www.netextra.hu/wp-content/uploads/image/Vujity-Tvrtko-MEGTALALTAK-A-TRIANONI-BEKESZERZODES-TITKA-HAMAROSAN-KIDERUL.jpg
Tvrtkonak sikerült beleolvasnia és egy döbbenetes, és elképesztõ fejezetet talált benne, amely miatt –állítása szerint kirázta a hideg. Ez arra készteti, hogy a Magyar Parlamenthez forduljon. A hírt a Facebook oldalán is megosztotta.

A felfedezésrõl filmet is készített, melyet a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.

Tvrtko ez után pedig hivatalos beadvánnyal a Magyar parlamenthez fordul.A Facebook oldalán ezt írta ki:


A KÖNYV TITKA

Ez a címe mûsoromnak, amit a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.

És akkor most leírom melyik az a bizonyos könyv: rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyû Trianoni Békeszerzõdés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztõ fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövõ szombaton láthatjátok, a szombatot követõ hétfõn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal
linkhttp://mosolyklub...
238 #2 bivaly
- 2016-11-20 18:47
Én örültem amikor hallottam, hogy elment összes miniszterével együtt. Azért szomorú vagyok, hogy vissza is jönnek !
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-20 18:49
Bivaly, megkapják a beosztásukat, még a halott pinyó is.
4 #4 Posta Imre
- 2016-11-20 19:44
Trianon felülvizsgálható! - örvendezik a jóbikos "gárdista" zsidó reiner! Kérdés van?

Feladó: péter Reiner <repe.edeserdely@gmail.com>
Dátum: 2016. november 6. 13:40
Tárgy: Fwd: Trianon felülvizsgálandó- és ható! - Grespik László elõadása!
Címzett:

---------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Honfitársaim,kedves barátaim!

Egy közelmúltbeli elõadásra hívom fel figyelmüket.

Grespik László régi barátom és harcostársam , többek között szerencsés vagyok azért is,mert munkásságát és kõkemény patriotizmusát közelrõl ,a Nemzeti Jogvédõ Szolgálat munkatársaként is annak támogatójaként tisztelhetem.

Sikeres szakmai eredményei között tartjuk számon az un.spontán tüntetés fogalmának kikényszerítésén és elismertetésérõl is tisztelhetjük,ezzel sok hazafi 2006-os és késõbbi perbefogásának és ítéletük újragondolását kényszerítette ki a többségében politikai megrendelésre dolgozó ügyészségünktõl és bíróságainktól.

Azok közé tartozom én is,akiknek nagyon fáj Trianon drámája és akik minden elkövethetõt megtesznek a ránk erõszakolt és fenntarthatatlan állapot felülvizsgálatáért.,magyarán közhasznúan a revízióért.

Grespik László ebben a témakörben is újat alkotott jogászként megközelítve ezt a problémát és elõadásában izgalmas lehetséges cselekvési módot mutatott be hallgatóságának eddig álláspontom szerint még soha nem hallott megközelítésben

Szigorúan tilos a Nemzetünk létérdekeit érintõ témában a további belenyugvás és hallgatás a további megfelelés kényszer!

Ezért bocsájtom közre Grespik elõadását,hogy a tehetséges ,elkötelezett és felelõsség tudatos honfitársaimat továbbgondolásra és cselekvésre bíztassam

Szeretettel

Reiner Péter


Grespik dr. 2016. október 9-i budakalászi elõadása HD-ben.

Ebbéli elõszavával:

A hülye okoskodik, az okos hülyéskedik - én próbálok inkább hülyéskedni a felvételen "A trianoni békediktátumról, oly radikálisan, mint még soha senki" címmel. A cím ne legyen visszariasztó a 45 perc megnézésétõl, mert nem e témában megszokott unalmas-komoly a stílus és bármikor következhet hirtelen egy még viccesebb rész.

Itt nézhetõ:
https://vimeo.com...um/4231824
238 #5 bivaly
- 2016-11-20 21:38
És pont Trutymó találja meg, hosszas kutatómunka után, ez is egy univerzális kiscsákó, nem tudom még mi nem volt, de nagyon nagy ember, és természetesen mélymagyar ex baloldali, hazafi ! Fordult ki a gyomrom némely mûsorától, meg dumájától, erõs hányingerem van a neve hallatán, undor fog el amikor megszólal. Egy tetü csak. Róla is, ha kiderülne, hogy mikor mennyit hazudott, néhányan a fejükhöz kapnának. Trutymó, a haditudósító, azt hiszem így kezdõdött a kis mennybemenetele, a Jugoszláv háborúval, és hát énekelték róla, hogy nem úgy volt, meg nem ott volt, stb. Számomra a szoci-liberális tévékben látható mûsorai tették undorítóvá. Azok meg nem letagadhatók ! És akkor ez a nyikhaj "megtalálja" a trianoni ( titkos !), jegyzõkönyveket. Én meg gyesen vagyok, és Béla a keresztnevem, a férjemet meg Jenõnek hívják !
118 #6 keepfargo
- 2016-11-21 01:46
bivaly,
veled tartok,
nem pillanatnyi otlettol vazze-relve, hanem mert nem tehetek mast...
az ember vagy hany, vagy mennyi (kek)
329 #7 gutai zub
- 2016-11-21 14:13
Parancs Teljesítõk?

Egyre többen vannak, egyre kevesebb említés gaztetteikrõl

Minden valamennyire is normálisnak mondható ember, félig meddig tudatában van a sátánista háttérhatalom, és azt közvetlenül kiszolgáló felsõbb politikai, gazdasági vezetés korrupt és bûnõs voltában.

Az igazi kivitelezõk, akik a fizikai valóságban követik el embertársaik ellen a legsúlyosabb bûnöket, ezek nagyon ritkán vannak megnevezve.(felelõsségre soha)
Ezek a parancs teljesítõk:
katonák
rendõrök
tek kesek
adóhivatal szolgái
bankhivatalok munkatársai
millió és millió paragrafusokat majmoló bürokrata
hivatásos író, talmud magyarázók, papok
stb. stb.

Nekem is meg kell élnem, csak parancsot teljesítettem...
6 #8 anzsi a macska hala
- 2016-11-21 23:58
Bivaly!
Pap Gáborra mégsem hivatkozhatnak, úgyhogy marad szilárdan a trutymó ami még balog is.
267 #9 Perle
- 2016-11-22 11:21
Kivitt még 2 bankot is élénkíteni a szerb gazdaságot. Egyik az ótépé, a másik az export import-bank, amelyik finanszírozni szeretné a szerbek és magyarok befektetését mindkét országban.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
3,399,780 egyedi látogató