Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidók most Jézust reklámozzák! Ti értiTEK?

BelföldIlyeneket osztogatnak judapesten a hibridek. Nem perverz? A mocskos kis köpönyegforgató g.cik. Ezek is meglengyelesedtek?

Hozzászólások

238 #39 bivaly
- 2016-11-24 17:38
i_gazember !

Ha egyetlen mondatban lehetne reagálnom, akkor azt írnám, hogy keresed a szót, de leginkább önmagad. Utóbbit meg az Istenért sem találod. Te itt mindenrõl írsz, csak arról nem, amit írtál, meg én válaszoltam. Panaszkodsz, meg elnézést kérsz, egyiket sem kéne . Annyit használsz a szavaimból amennyit akarsz, örülök ha tetszik, de ! Arról írtam, hogy a társadalmi munkamegosztás elkerülhetetlen, és szükséges. Nem alá és fölérendeltségi viszonyok vannak !!! Nincs fontos város, és nincs fontos falu, primitív megfogalmazással, de hogy érthetõ legyek. A falu is vidék, a város is vidék, és szükségszerû ténykedése az évszázadok alatt kialakult. Te meg itt leírsz egy litániát, egy Ómagyar Mária siralommal egyetemben, és elzokogod a leghétköznapibb történéseket, mint világrengetõ problémákat. Képzeld, én még bölcsödés is voltam a legrohadtabb Rákosi rendszerben, aztán még is itt vagyok. Oktattak a Kádár rendszerben is, az sem volt egy matyó hímzés, és itt vagyok. Tudod én szeretem nagyon az életet, meg az embereket is. Már többször írtam ide is, csak a hülyéket nem viselem el, kortól, nemtõl, és státusztól függetlenül.
Nem sértõdtem meg, csak azt írtam, hogy nagyon sértõen, és amblock kijelentetted, hogy a Te munkád és életviteled a példa mindenki más számára. Értsd, a falusi, vagy tanyai "önfentartó" földmûvelés. Szíveskedtem felhívni a figyelmedet, hogy mennyire hibás a világlátásod. És, hogy mennyire nem vagy egyedül ebben, Etele sporttárs megerõsített. Számítsd le belõle az irántam érzett utálatát, akkor is a Te hangod. Ha valamiért ez a nyomorult világ nem megy elõre, akkor ez a "én vagyok a fény az éjszakában, sorakozzon mögém aki ember" mentalitás az. Hû de sokszor volt egy idõben emlegetve az én, az ego erre felé. Úgy értem a honlapon ! Veled hogyan lehetne összefogni bárkinek is, ha önmagad tevékenységét és hasznosságát számodra magától értetõdõ módon mások fölé helyezed ? Abszolút vagy tényleg nem érted sem a világot, sem amit én mondok ( írok), vagy csak úgy teszel, az is egyre megy. De hogy nagyon sajnálom de le kell írnom, hogy mellébeszélsz az egészen biztos. Te tényleg keresed önmagad. Ebben én csak annyit tudtam segíteni, már ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni, hogy leírtam eléggé érthetõen, hogy mi egy mûködõ társadalom helyes alapszemlélete. Ez nem matematika, meg költészet, meg adó, meg oktatás kérdése. Egyszerûen látni kell, és megérteni. Kellene !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,405,227 egyedi látogató