Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tyirityán: Nem tartjuk Orbánt közellenségnek

BelföldSokat políroztak a "srác" agyán. Ha ezt 6-7 évvel ezelõtt felfogta vona, más lehetne a helyzet. Az oroszok szépen mozgatják és terelik "demokratikus" mederbe ezt a zsidó-cigány ganédombot. Az "ellentmondások" ne zavarjanak senkit. Ez itt a "népléleknek" való kása. Örülök, hogy lemásolták a "struktúránkat", de elájulva nem vagyok. Nem az eszéért szeretjük a pityókás handabandázókat, még ha betyáros sportoló is akad köztük. Az elsõ kocsmánál megbukott a mutatvány, de kirakatba jó. Mennek a Honvédba sportolni, továbbképzõdni torockai zsidóstól vona-zazristól....kirakatostól. Interjúnk elsõ részét ott hagytuk abba, hogy:

Tyirityán szerint a szakszolgálatok csak provokálni akartak a bõnyi rajtaütéskor.
Nem zavarja, ha megkapja a náci jelzõt.
A második részben az orosz befolyásról, a Jobbikról és a háborúkról lesz szó.

Van egy törés a nemzetközi skinhead mozgalomban Oroszországgal kapcsolatban. Mikael Skill, az egyik ismert svéd neonáci elment és beállt az ukrán szakadárokhoz. A skinhead mozgalom másik része meg csatlakozik a szeparatistákhoz és beáll Oroszország zászlaja alá. Mi a véleménye errõl, a Betyársereg mennyiben oroszbarát?

Érdekes kérdés, és ilyenkor szembesülünk azzal, hogy nem lehet definiálni manapság, mit jelent az, hogy náci. Azok a skinheadek, akik most jelen pillanatban az ukrán oldalon harcolnak, lehet, hogy eszmeileg szembemennek egy agresszív orosz törekvéssel, de mégis az amerikai geopolitikai célok térnyerésének érdekében áldozzák az életüket, ami meg már egyértelmûen szembemegy a nemzeti szocialista irányelvekkel. Miközben ott vannak az orosz felkelõk, akik meg rendkívül keményen harcolnak a cionista, illetve az amerikai geopolitikai célok térnyerése ellen, és bár sarlókalapácsos zászló alatt teszik, de mégis sokkal jobban szimbiózisba kerülnek adott esetben magával a nemzetiszocialista ideával, hiszen maga az idea ezeket az irányzatokat, illetve törekvéseket tartotta a legfõbb ellenségének.
Tyirityán és legnagyobb példaképe, David Duke

Inkább tartja vállalhatónak az oroszokat?

Így van.

Magyarországon is elég komoly most az orosz befolyás.

Ebbõl nem sokat észlelek. Nagyobb a hisztéria, ez igaz. Nekem is vannak orosz barátaim, akik kiváló sportolók és remek hazafik, most akkor õk mind FSZB-ügynökök? Idén meghívást kaptunk Szentpétervárra, egy küzdõsportgálára, akkor már mi is orosz befolyás alatt állunk?

Az orosz befolyás része, mikor a jobbikos Gyöngyösi Márton a hídfõs újságíróval találkozik, vagy amikor a Jobbik pártigazgatója Putyin tanácsadójától kér orosz vízumot saját magának.

A Jobbik belsõ életére nincs rálátásom, nem ismerem az ügy hátterét.

És mi van Kovács Bélával? Az nem hazaárulás, amit õ csinált?

Kovács Bélával még soha nem találkoztam, nem ismerem az ügy hátterét.

Hány tagja van jelenleg a Betyárseregnek?

Nagyjából négyszáz.

Egy két évvel ezelõtti interjújában kétszázat mondott.

Gyarapodunk. De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy ennek a négyszáz embernek családja, ismeretségi köre van.

Országos szinten több tízezres számban mérhetõ a támogatottságunk.

Igaz, hogy csak önön keresztül lehet csatlakozni a Betyársereghez?

Én mondom ki a végén az áment.

Hogy néz ki a csatlakozási folyamat?

Ha jelentkezik az illetõ, lehetõséget kap arra, hogy a közösségen belül hét hónapon keresztül bizonyítsa, mennyire hasznos tag tudna lenni. Utána, ha meg vagyunk elégedve a munkájával, a hozzáállásával, betyár lehet.
Fotó: Jászberényi Sándor, 24.hu

Mekkora a lemorzsolódás?

Minimális. Eleve olyanok jönnek, akik elhivatottak, és már egy-két hónap után látszik, hogy lesz belõlük valami.

Felmérést is csinálnak a jelentkezõnél, hogy milyen a fizikai erõnléte?

Háromhavonta van egy fizikai felmérõnk, hogy az állomány jó kondícióban tudja tartani magát és megõrizze az ütõképességét.

Azt mondta, négyszáz tag van és tízezres támogatottság. Információink szerint több titkosszolgálati tag is betyár. Ezt meg tudja erõsíteni?

Elképzelhetõ. De jöjjenek csak, szeretettel várjuk õket, legalább tudják tanúsítani, hogy semmi olyan nem történik, ami bûncselekmény lenne.

Tehát megfigyelik a Betyársereget?

Abszolút. Teljesen naprakészek.

Bármilyen törvénytelen cselekményt követnék el, azonnal lecsapna ránk a TEK. De mi hazafiak vagyunk, nem bûnözõk, nincs mitõl tartanunk.

Felvesznek olyanokat a seregbe, akik köztörvényes bûncselekményeket követtek el?

Ha arra gondol, hogy vannak-e olyan srácok, akik verekedtek életük folyamán, vannak.

És azt meg tudja erõsíteni, hogy több olyan Betyársereg-tag van, aki a titkosszolgálatoknál dolgozik?

Ilyen nincs.

Szóval nincsenek beépülve?

Kizárt.

Azt lehet tudni, hogy a seregben kik a beépített emberek?

Nem, de nem is akarom.

Olvastuk, hogy ellenõrzik a jelöltek faji származását. Hogyan lehetséges ez?

Ez túl van lihegve. Erõs a faji öntudatunk és büszkék vagyunk a kulturális entitásunkra. Ha magyar tudattal rendelkezõ zsidó vagy cigány származású személy jelentkezne, akkor egy nagyon érdekes és elgondolkodtató helyzet állna elõ. De megvallom õszintén, ilyen szituációval még nem volt dolgom. Szerintem ez egyszerû. Mi sem jelentkezünk a Tett és Védelem Alapítvány vagy a Roma Gárda állományába, õk sem jelentkeznek hozzánk.

Még mindig elõfordul, hogy ha valaki hívja a Betyársereget, akkor 60-70 betyár megjelenik a helyszínen és megfélemlítik a helyieket?

Én nem rendelkezem rendvédelmi feladatok ellátására feljogosító jogkörrel.

Nem is ezt kérdeztük. Hanem a megfélemlítést.

Tegyük fel, egy család bajba kerül, mert konfliktusa támadt a helyi roma kisebbség antiszociális tagjaival és segítséget kér tõlünk. Mi mit csinálunk?

Minek mennek oda?

Nem megyünk le a helyi cigánytelepre, nem hõzöngünk, nem hõbörgünk, hanem odamegyünk és felvonulunk a bajba került család mellett és kiállásunkkal arról biztosítjuk õket, hogy nincsenek egyedül. Ezt én a magyar sorsközösség gyakorlati megnyilvánulásának hívom. Ilyenkor általában a rendvédelem olyan erõkkel vonul a helyszínre,

mintha az Iszlám Állam menne oda.

A jelenlétünkkel motiválni tudjuk a rendvédelmet arra, hogy az adott problémával kiemelten foglalkozzon. Ettõl kezdve a helyzet megoldásának kulcsa az õ kezükben van.
Nagykáta, 2014. november 29. Résztvevõk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg, a Magyar Nemzeti Gárda és a Magyar Önvédelmi Mozgalom Nagykáta nem kér a cigánybûnözésbõl elnevezésû demonstrációján Nagykátán, a Szent György parkban 2014. november 29-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Résztvevõk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg, a Magyar Nemzeti Gárda és a Magyar Önvédelmi Mozgalom Nagykáta nem kér a cigánybûnözésbõl elnevezésû demonstrációján Nagykátán, a Szent György parkban 2014. november 29-én. MTI / Szigetváry Zsolt

Ez erõsen hasonlít az önbíráskodásra.

Ez nem önbíráskodás, csak erõs alapokra helyezett tiltakozás, a társadalmunk életét megrontó jelenségekkel szemben.

A négyszáz betyár bármikor mozgósítható?

Igen, azonnal.

Akik felkészültek, sportolók, értenek a harcmûvészetekhez.

Így van. És ez adja a sereg komolyságát.

Egy korábbi interjúban azt mondta, hadnagyként tekint magára és az a cél, hogy a vezérnek adja át a sereget. Ki a vezér?

Jelenleg nincs vezér.

Ki lehet vezér?

Ez egy 2013-as beszélgetés volt, aminek ma nincsen olyan nagy realitása. Sok illúzióval leszámoltam azóta. Többek között azzal is, hogy forradalom vagy bármi más, radikális eszközzel jelentõs változást lehet elérni. Nem lehet.

Csalódott?

Felelõs és komoly tényezõként arra kell törekednem, hogy ebben az országban se anarchia, se olyan állapotok ne tudjanak eluralkodni, amelyek végveszélybe lökik a társadalmat. De jelen pillanatban nem látok vezért. Létrehoztam egy közösséget, ami az önépítés és az emberi értékek alapján próbál szervezõdni, ami jövõképet ad egy elmagányosodott társadalomnak, és ami kellõ mértékben tudja megmutatni, hogy adott esetben egymás védelmére is képesek vagyunk.

Mert azt látnunk kell, hogy a mai világunknak az alfája és ómegája az erõszak. Ez van, erre kell készülnünk.

A ’49-es, szovjet alapokon nyugvó korábbi alkotmányt elutasította, ahogy a parlamentáris demokráciát is. Mit szól a mostani Alaptörvényhez?

Nem egyszerû kérdés.

Azt mondta, önre nem vonatkozik az alkotmány.

Mondtam ilyet, valóban. De törvénytisztelõ, jogkövetõ magatartást kell tanúsítanunk. Az, hogy nekem mi volt a véleményem a korábbi alkotmányról, az más kérdés. Nem értettem vele egyet. Ehhez jogom van. A mostaniban nagyon sok pozitív elem van, amit támogathatónak tartok, és remélem, hogy sikerül az Alaptörvényt a nemzetvédelem szempontjából sikeresen módosítani, mert ez a nemzetállami létezésünk létkérdése.

Ezt most épp a Jobbik akadályozta meg. Ugyanakkor ez a Fidesz alkotmánya. Korábban pedig azt mondta, azért nem mar a sereg a Fideszbe, mert egy alomból jönnek.

Nem is az alomról van itt szó elsõsorban. Inkább arról, hogysokan megdöbbennének, mennyien szimpatizálnak a Betyársereggel a Fideszbõl.

Vannak fideszes betyárok?

Fideszes betyár nincs, de nem tartjuk Orbán Viktort közellenségnek. És akkor én ezt a témát itt be is fejezném.

Milyen a kapcsolat a Fidesszel?

Olyan személy van, nem egy, nem kettõ a Fidesz padsoraiból, aki tiszteli, elismeri a munkánkat. Sõt, olyan is, aki már segített nekünk, és mi is segítünk neki.
Budapest, 2009. június 13. A Betyársereg tagjai állnak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom trianoni megemlékezésén. Balról a harmadik Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje, mellette jobbra Budaházy György. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
A Betyársereg tagjai állnak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom trianoni megemlékezésén. Balról a harmadik Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje, mellette jobbra Budaházy György. (MTI / Szigetváry Zsolt)

Ki volt az és miben?

Kizárt, hogy elmondjam.

Mibõl él a mozgalom? Mibõl él a vezetõje?

Én nagyon szerény, mások számára talán ingerszegénynek nevezhetõ környezetben élek, a hiteles mozgalmi küzdelem és az anyagi létbiztonság nem járnak kéz a kézben. Olyan helyen dolgozom, amit nem akarok nyilvánosságra hozni, mert félek, hogy bizonyos jogvédõ szervezetek miatt elveszíteném. Hogy mibõl tartja fenn magát a Betyársereg? Teljesen önfenntartóak vagyunk.

Kaláka jellegû a mozgalom, mint a régi magyar társadalomban volt?

Ez nagyon jó megfogalmazás, teljesen így van.

Volt idõ, amikor nem volt felhõtlen a viszonyuk a Jobbikkal, Novák Elõddel is volt egy konfliktus, egy ütés. Azóta õ kikerült a pártvezetésbõl. Most milyen a viszony a Betyársereg és a párt között?

Jónak mondható, de konkrét kapcsolat nincs közöttünk, mert a Betyársereg egy civil mozgalom, konkrét társadalmi kérdésekben nyilvánítunk véleményt. Napi politikával nem foglalkozunk, a Jobbiktól teljesen független entitás vagyunk. A magyar honvédelem szellemében szervezõdünk és jobboldali értékrend alapján építjük a közösségünket.

A serege hemzseg a Jobbik-tagoktól.

Sok tagunk jobbikos, de a pártnak szervezetileg semmi köze hozzánk.

A se kiköpni, se lenyelni tipikus esete?

Nem is tudnak velünk mit kezdeni. Azzal a képlettel, amiben mi meghatározzuk szervezeti keretünket, a napi politikai törekvéseknek, illetve pártpolitikai érdekeknek nincs helye.

A párt elkezdett lanyhulni. Most már csak Sneider Roy Tamás van, aki korábbi skinhead, illetve Toroczkai az elsõ vonalban. Viszont nincs már ott Zagyva Gyula, akirõl azt mondta, együtt húztak Martens bakancsot. Mi a véleménye, hová futhat ki a Jobbiknak a deradikalizálódása?

Nem hiszem, hogy lanyhult volna a Jobbik.

Deradikalizálódnak. Középre húznak.

Ezek a néppártosodás ismérvei.
Szeged, 2009. június 14. Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke beszél a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy nemzeti radikális szervezetek együttmûködési szerzõdést kötöttek. Az asztalnál Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnöke, Vona Gábor és Kiss Róbert, a Magyar Gárda fõkapitánya (b-j). MTI Fotó: Németh György
Vona Gábor bejelenti, hogy a nemzeti radikális szervezetek együttmûködési szerzõdést kötöttek. Az asztalnál Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke, valamint Kiss Róbert, a Magyar Gárda fõkapitánya. (MTI / Németh György)

Honnan ismerik egymást Vonával?

Különbözõ rendezvényekrõl. Elõször talán õ jött oda hozzám, mert elég sok õrültséget olvasott rólam és meg akart ismerni személyesen. Beszélgettünk, eszmét cseréltünk. Egy nagyon intelligens, értelmes és spirituálisan erõs háttérrel rendelkezõ személyt ismertem meg benne. Sok mindenben nem értünk egyet, vannak nézetkülönbségek köztünk, de alapvetõen tisztességes, becsületes embernek gondolom.

Egy kölcsönös tiszteleten alapuló, baráti viszony jellemzi kapcsolatunkat.

Rendszeres a kapcsolat kettejük közt?

Nem, abszolút nem. De ha van valami kérdése, akkor odajön hozzám és megkérdezi. Ezzel a lehetõséggel én is élhetek.

Mondjuk Vona mára változott annyit, hogy például nem cigányozik.

Ettõl függetlenül a problémát ugyanúgy kezeli. Inkább úgy fogalmazok, hogy kommunikációs szempontból próbálnak egy támadhatatlan formát felvenni. Ennek ellenére a társadalmat megosztó problémákra ugyanolyan erõvel világítanak rá.

Meddig nõhet a Betyársereg és mi lehet ennek az egésznek a célja?

Társadalmi szinten kell választ adnunk a kor kihívásaira. Itt most nem a Fideszrõl vagy a Jobbikról beszélek. Hanem az országról, ami ha bajba kerül, nagy szüksége lesz egy önvédelmi mozgalomra, aminek a tagjai hadra foghatóak.

És ez a Betyársereg? Háborúra készülnek?

Mindenki arra készül.

Mi nem.

Jelenleg Európát és a világpolitikai folyamatokat tekintve a háború reális lehetõség.

Én nem vettem észre, hogy kitört volna a világbéke.

Mi meg azt nem, hogy a világháború.

Pedig már zajlik. Mi a világháború definíciója? Három különbözõ kontinensre kiterjedõ háborús konfliktus, ami összefüggésben van egymással. Szerintem Ukrajna, Oroszország, Szíria, Irak vagy az Iszlám Állam, illetve a migráció, ez mind egy összefüggõ konfliktus. Itt nagyhatalmak csapnak össze. Amikor a NATO rakétapajzsot épít Lengyelországban vagy Romániában, az nem annak a jele, hogy jön a békegalamb.
Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-11-24 13:59
"Egyet értsetek meg, minden össze lesz fésülve ha tetszik, ha nem!" 2013. június 24. 18:14:11

http://magyarnemz...;c_start=0

http://magyarnemz...=10#c44772
4 #2 Posta Imre
- 2016-11-24 19:00
Kaméleon, fogalmazzunk precnizebben! A szemetet összefújja a szél.
197 #3 Kormos
- 2016-11-25 10:04
Sziasztok! Imre nem lessz gond a magyarlelku sportolókkal. Nem lehet mindenki a ti szinteteken, de nem annyira agyhalott társaság ez mint ahogy azt moszados patkányok gondolják. Tetszett az egyik szólásod:....Szent Koronás menóra...stb. Európa legerosebb,legtudatosabb nemzetének a magyart tartom-tehát akkor milyen ostoba a tobbi??? Abból fozunk ami van. Magyarkodunk, gyúrunk, okoskodunk, gyarapodunk...stb. Udv mindenkinek !!!
4 #4 Posta Imre
- 2016-11-25 12:19
Kormos, reméltem, lefordítod a nyelvezetükre ezt az üzenetet is. Lica is mindig belebotol "betyárokba", ahogy idióta jóbikos barmokba is. Leoktatja õket, azok meg pillognak, mert nem tudnak semmirõl semmit, oszt az élet meg megyen tovább! Nem várom el, hogy mindenki "ezt a szintet vágja", de nagyon gagyi az a "szint", ami ma átlagos. Rajtad kívül meg "betyár" se-hun, vagy csak nem értik, hogy miért vagyok "harapós", pedig se nem sportoló, se nem bunyós nem vagyok. Te ismersz már. Nem vagyok félelmetes, ugye?
197 #5 Kormos
- 2016-11-25 12:59
Imre válaszolok kérdésedre: Mi magyarok szemszogébol nem vagy félelmetes, viszont CIONbagázs szemszogébol igen. Csak dicsérni tudom az itt lefutott információkat. Remélem tartósan hozzá is tudunk majd férni szukség esetén. Már régóta készulok a rendszerukbol fizikai síkon fuggetlenkedni-tehát Kárpát Medencei CIONjude jogi rendszerkerulés...stb. Majd tudósítok,ha bizonyítottam az elorelépést. Licának is koszonet.
4 #6 Posta Imre
- 2016-11-25 13:32
Kormos, tiszta sor! A helyzet az, hogy a "fidesz" megkapta feladatnak a "magyarok" és Nagy Magyarország egyesítését. Ezért a "betyárok" szerepe is díszfax glancban asszisztállni és a népnemzeti látszatot hozzáadni, no meg begyûjteni a "hõzöngõket", hogy csend, rend, fegyelem lehessen és a jelenlegi mocskos cion-zsidó géci bandának ne legyen véletlen se bántódása, csakis "demokratikusan" és ha nem hajtja végre Moszkva utasítását. Színjáték az egész, bohóckodás. Mai orbán-lázáros beszédek visznek mindent. lázár szerint itt keresztény erkölcsnek kell "uralkodnia", orbán meg lényegében hozzánk csatolta Kárpátalját és olyan kijelentéseket tett, amit rajtam kívül alig értetek egy páran. Akik nem tudnak a "nagy tervekrõl" el se képzelhetik, tényleg mekkorában megy ez a mocskos "játék". Ja, a "nép"? Hagyjuk! Szót sem érdemel, de ettõl még "orbán nem közellenség" így érthetõbbé válik. Még a végén világmentõ is lesz, meglásd....a tetû-fattya cigány-zsidaja.
238 #7 bivaly
- 2016-11-25 14:45
Imre !

Orbán ki volt jelölve valamire. Mára kiderült, hogy eléggé köpésálló, tehát lehet vele nagyobb falat is bontani, egyébként meg van a tarsolyban tartalék. Vártam, hogy valaki felkapja a fejét, hogy elsõ szám elsõ személyben beszél, nagyon sokadszor. Kinek tûnt fel rajtam kívül, hogy azt mondta, " ha sikerül megállapodnom a munkaadókkal ... " ? Utólag nem kell jelenkezni, hogy "észrevettem, de nem tartottam fontosnak" . Pedig ez az egyik legfontosabb. Már megmondták neki, hogy királlyá lesz koronázva. Már ha életben marad !?
4 #8 Posta Imre
- 2016-11-25 15:28
Bivaly, mert nincs demokrácija. Egy személyben "dönt", annak értelmében, ahogy döntenie kell! Én sem mondanám a helyében, hogy majd megbeszélem a "kivel is"? 2010-ben úgy volt, hogy le lesz szedve a zsidó-cigány cionista g.ci, aztán a maciék megértették vele, hogy vagy azt teszi, amit mondanak Moszkvában, vagy megy családostól haverostól cigány-zsidóstól a kutyatápos zacsiba. Kacsinszkiékkal példa lett statuálva, bár Moszkva tagadja erõsen, hogy közük lett volna hozzá, de biztosan sejtették, hogy a CIA-mossad erre készült. Ki akarták töretni a háborút, ahogy a holland gép lelövésével, Majdannal és a 2006-os judapesti akciókkal, cigánygyilokkal. Mivel a szolgálatok szabadkõmûves alapon össze vannak fonódva, így a fene tudja melyik hol van, mit csinál, de tudd, ha az egyik ott van, akkor a másik is.
238 #9 bivaly
- 2016-11-25 16:41
Imre !
Dehogy nincs demokrácia ! Ez a demokrácia ! Hazudnak éjjel-nappal, és erõsen tökön rúgják aki nem zengi velük, hogy " de kurva jó nekem " ! Ragozni meg felesleges.
Azt meg pláne, hogy nem a kilincset adják egymás kezébe a szolgálatok, de van, hogy egyszerre hárman is fogják ! Nézd, öreg vagyok már, de hülye még nem, illetve annyira nem, hogy ezt mára ne lássam tökéletesen jól. Nincs már kedvem "utána járni", hogy ki kicsoda, de mindegy is, ha ekkora szar cunami ömlik az emberiségre, legjobb felmászni az elsõ fára, és lelökni onnan minden majmot, hogy én túléljem ! Meg a banán is kevés !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
3,405,929 egyedi látogató