Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Boszniát egyszerûen megveszik az arabok

KülföldItt zsidó lakóparkok, ott meg a dánok foglalnak teret, a szerbek és horvátok "megrökönyödésére". Mégis hol a faxban volt eddig a szemük, az eszükrõl nem is tévé említést? A megszokott arab turisták mellett mára az arab lakóparkok is megjelentek a balkáni országban, ami nem kis megrökönyödést váltott ki Bosznia szerb és horvát lakói körében. Félõ, hogy felbomlik a feszült békében egymás mellett élõ nemzetek viszonya.

Bosznia és Hercegovina kapcsolatai az arab világgal és úgy általában a muszlim országokkal már az ország születésekor meglehetõsen jók voltak. A vallási gyökereiket újra megtaláló bosnyákok együttmûködése az iszlám világgal pedig egyre intenzívebbé vált az elmúlt évtizedekben. Mára az arab tõke, a már megszokott arab turisták mellett, az arab lakóparkok is megjelentek a balkáni országban, ami nem kis megrökönyödést váltott ki Bosznia szerb és horvát lakói körében, és félõ, hogy nem tesz jót a feszült békében egymás mellett élõ nemzetek viszonyának.
Pale, 2016. szeptember 25. Voksolni mennek nõk a boszniai Szerb Köztársaságban a köztársaság napjának kijelölésérõl rendezett népszavazáson Paléban 2016. szeptember 25-én. A boszniai alkotmánybíróság szerint a referendum alkotmányellenes és diszkriminatív. (MTI/EPA/Fehim Demir)

(MTI/EPA/Fehim Demir)

Bosznia és Hercegovina az önmaga mûködésképtelenségével küzdõ, ezer bajtól sújtott balkáni ország. Lakói, kiváltképp a magas munkanélküliséget leginkább érzõ fiatalok, elvándorolnak, milliónyi állampolgára él külföldön. A helybeliek nem látják rózsásan a jövõt, a külföldieknek azonban az ígéret földje Bosznia. Hogy mit szeretnek Bosznia és Hercegovinában az arabok?

Az ingatlan jó biznisz

A Newsweek szerbiai kiadása tavaly nyáron járt utána az arab befolyás erõsödésérõl szóló történeteknek. Befektetõket, olyan ingatlanközvetítõket találtak, akik kifejezetten az arab országokból érkezõknek kínálnak ingatlant. A Newsweek az Ab-dom ingatlanügynökség tulajdonosát is megszólaltatta. Vedina Deljkiæ cége Szarajevóra koncentrál, elsõsorban a fõvárosban és a környékén foglalkoznak ingatlanértékesítéssel. Deljkiæ szerint az arab országokból érkezõket a természeti kincsek fogják meg, a jó levegõ, a kellemes klíma.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-11-25 06:38
A tetvek és paraziták ( üzletemberek) minden nemzet nyakán ott szívják a vért. Sokáig érzékelhetetlenül. A rákos daganatok elburjánzása ( az épületek elkészülte) valahogy kizárólag késõn derül ki. Mondhatnánk, hogy gyenge az immunrendszer. Persze, hogy gyenge, hiszen cukrozott cián tablettákat osztogatnak, kis dózissal, ami hosszú távon halálos. De jó ez a ki...ott demokrácia, meg pluralizmus, meg szabadság, meg ... Már nem is tudom mi jó még ? Ez a végtelen moslék amiben élünk, ez lassan kommentálhatatlan.
A fentiek évekkel ezelõtt már lezajlottak Magyarországon. Marina park. Meg még sok más "park". Volt ellene ugatás ? Ja ! Szemét Gyurcsány, meg szemét Orbán ! És ezen kívül ?
Ezen kívül haza mentek megnézni az Isaura tv-t, meg a Barátok közt-et, mivel Dallas már nincs !
Csak vontam némi párhuzamot.
154 #2 kakas
- 2016-11-25 10:06
67.media.tumblr.com/5df26d4cbb3edf43da5f9275a89f8fa3/tumblr_oh583g1eg81r2irebo1_500.gif
267 #3 Perle
- 2016-11-26 22:46
http://gatesofvie...to-bosnia/

Nem csak ingatlanokat építenek ezrével az arabok, második, harmadik feleséget istalálnak, kapnak maguknak.
http://www.justic...l-families

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,458,172 egyedi látogató