Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elõsegíteni.

Az iraki hadsereg bejelentése szerint biztonsági és hírszerzési információkat fog megosztani a programban részt vevõ országokkal, hogy hatékonyabban állhassák gátját az Iszlám Állam terjeszkedésének.

Az érintett országok a továbbiakban együttmûködve fognak információkat gyûjteni a dzsihádista szervezetrõl – állt az iraki mûveleti parancsnokság közleményében. Irak és Irán már eddig is segítette egymást az Iszlám Állammal szemben.

Ugyan az Egyesült Államok vezette koalíció is támadja légicsapásaival az ISIS-t, tagadják, hogy bármilyen együttmûködés állna fenn Teheránnal.Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2015-09-29 21:06
Na bassza meg, akkor most kiderül, hogy a szegény kiválasztott nép mennyire van ebben benne :) mondjuk nem idegen a hír, viszont, hogy személy szerint ki mennyire sáros ebben az ISIL, vagy ISis nevû szervezetben, na az már érdekesebb lesz. Mondjuk, szerintem megerõsítik az amúgy is tudott dolgokat. Obamaki most nem véletlen frusztrált a dolog miatt, ezért volt a gyors "párbeszéd is."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,460,779 egyedi látogató