Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A magyar kormány 'jó keresztényt' akar nevelni a diákokból

KultúraMonnya a tetvedék zsidaja! "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" lézer 2011. Lázár János azt mondta, mindent ennek rendelnek alá, és az egyházi iskolák az oktatás legfontosabb szereplõi.

A mai magyar állam meggyõzõdése, hogy az oktatás legfontosabb szereplõi az egyházi fenntartású intézmények – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter pénteken Mezõtúron, amikor átadta a református kollégium felújított könyvtárát.

Lázár azt mondta:

a kormány meggyõzõdése szerint a legtöbb, amit egy diáknak adni lehet, hogy jó keresztényt, illetve keresztyént és jó magyart nevelnek belõle.

Ami ezen túl van, az vitatható, megkérdõjelezhetõ, és nem tudni, kiállja-e a következõ évszázadok próbáját – tette hozzá a miniszter. A kormány ehhez a nevelési elvhez remél szövetségest a történelmi egyházakban, ennek rendeli alá az új nemzeti alaptantervet és a magyar oktatáspolitika megszervezését – szögezte le Lázár. (MTI)
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-11-26 14:44
Kormányunk és a jó keresztyének

Ismerve lázár igazi jó õs keresztyénségét még tovább fog menni.

Új modern alapokra helyezi a Tízparancsolatot, a mai magyar idõknek megfelelõ " ló lábjegyzetekkel"

Például:

Ne Lopj
kormányod bünteti a konkurenciát

Ne Ölj
Amíg a kormányod nem ad egy egyenruhát

Ne Paráználkodjál
Kormányodban annyi buzi, transzvesztita, beteges honapa, honanya, stb. van, hogy ezt a parancsolatot titkosítottuk 100 évre

stb.
4 #2 Posta Imre
- 2016-11-26 15:38
Ilyen egy "jó keresztyény". Disznót ölet! Varga misi jelzi, hogy se nem zsidó, se nem muszlim, de hogy akkor mi a qva anyja, tán még maga sem tudja! Ja éppen az, aminek a divatja van!

Olyan videót posztolt Varga Mihály, amit senki sem várt tõle

A nemzetgazdasági miniszter egy disznópörzsölésrõl szóló felvételt tett közzé a Facebook-oldalán.


"A tél közeledtének legbiztosabb jele. Ma reggel már áldozatok is voltak... :)"

- ezzel a szöveggel tett közzé egy disznópörzsölésrõl szóló videót Varga Mihály miniszter, aki sajnos nem tûnik fel a felvételen.http://www.atv.hu...-vart-tole
243 #3 Magus
- 2016-11-26 21:16
"Ne legyen(ek) neked más istene(i)d énelõttem."
-nekem ez a kedvencem, bár ez inkább tiltás, és nem is kifejezetten monoteizmus, kis zsenik......:P
99 #4 MORMOTA1968
- 2016-11-27 06:09
A "kurmány" jó "birkát" úram bocsá az elszólásért, "keresztényt" (áldozati barikákat) akar nevelni a jövõ generációiból is. Vagyis jó "Jahve" szolgálókat, akik életük végéig sem veszik észre, hogy fordítva vetik a keresztet,
mert a pápától is így látták. A hit nem vallás kérdése, de a vallás-(ok) nagyon is hit, méghozzá (vak) hit kérdése, mintha szent könyvek, sok ezer éves lopott történetei nélkül nem lehetne szabadon hinni, mindenkinek amiben éppen akar. Még hogy az állatok ösztönlények! Akkor a többség micsoda? Én még állatot nem láttam imádkozni valami felsõ hatalomhoz, csak eliszkolni, ha tudott még a ragadozók elõl, vagy küzdeni az életéért és az utódai életéért. A jó birka (keresztény) meg azt tanulja, "ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel". Meg "fordítsd oda a másik orcád is". Meg "Isten az embert a saját képmására, meg arra teremtette, hogy uralkodjon minden más élõlény és a természet felett". Micsoda bújtatott talmudi tanítások! Rosszul vagyok ettõl a birka nyájtól! Beidomított "barmok" (gójok) hada! Ami meg az ál-zsidókat illeti, akkor váltanak nevet, vallást, nemzetiséget, nyelvet, bõrt, amikor csak kedvük tartja. A nyáj úgy sem vesz belõle észre semmit sem, ugye?
2 #5 gerry
- 2016-11-27 09:43
Mégegyszer 2011-bõl áthozva (talán Pitkin kreálthatta egykor?)

Rövid politikatörténet Magyarországról

1945-1990: FASZOK.
1990-1994: Az elõzõek mégsem akkora faszok.
1994-1998: De.
1998-2002: Új faszok.
2002-2006: Két fasz közül maradjon aki már itt van.
2006-2010: Ezeket a faszokat most már tényleg nem lehet überelni!
2010-: De.
4 #6 Posta Imre
- 2016-11-27 09:53
Gerry, ez igen sértõ a faszra nézve! Ma már minõsíthetetlen és jelzõs szerkezettel nem modellezhetõ a "politika".
4 #7 Posta Imre
- 2016-11-27 11:23
Cecil Roth azt írta a „Jews Must Live” címû könyvében, hogy: „ Amerika televan olyan üzletemberekkel, akik keresztény nevet viselnek, de valójában zsidók” Van egy mondás, ha „ Egy nemzsidó belép az üzlet világába, akkor két zsidó vár rá hogy kifossza.”
267 #8 Perle
- 2016-11-27 11:39
Az iskola az utóbbi idõben nem nevel senkit. Gyakran utazom együtt iskolába menõ , vagy onnan távozó diákokkal. Megdöbbentõ, hogy mennyire nem tudnak viselkedni. Összhasonlítva a mi nemzedékünk diákjaival, mi még udvariasak voltunk, nem beszéltünk lány létünkre mocskosan, mint a mostaniak, a festettek, mûkörmösek, akit trágár beszédben a fiúkon is túltesznek. Tisztelet a kevés kivételnek, akiket otthon neveltek erkölcsösre, jó módorra, tisztességes viselkedre.
Jó keresztényeket csak abban az esetben lehetne nevelni Magyarországon, ha beszüntetnék néhágy szenny Tv csatorna mûködést, a másság reklámozását, elismertetését, megtiltanák a drog és szesz fogyasztását , az éjszakai kijárást a diákoknak, stb
4 #9 Posta Imre
- 2016-11-27 11:51
Perle, szerinted a szülõk a debilek, inbecilek és a lelki gyötrõdõk sorában hol teng-lengenek? Nem is szeretek szülõire járni. Nincs mirõl beszélni és nincs is kivel.
329 #10 gutai zub
- 2016-11-27 14:40
Imre,

Egész életemben felnéztem, büszke voltam Apámra, próbáltam megközelíteni Emberségében, halott poraiban is áldom.

Aztán nem értem mi történt a testvéremmel?

Olyan világban él: "nincs mirõl beszélni és nincs kivel"
4 #11 Posta Imre
- 2016-11-27 15:16
Gutai a nõvéremmel szerencsére ettõl sokkal jobb a helyzet, bár õ is egy egész különleges világ. Pár éve még csak hümmögött a "hülyeségeimre". Ma már sokkal jobban szót értünk.

Anyósom is sokat fejlõdött, bár nem kizárt, hogy elátkozna, ha úgy hozná a lépés. Apósom a nyomdokába se léphet. Megmaradt óvodásnak..., és sorolhatnám. A sógornõm pár éve még Verát pánikban akarta lebeszélni "rólam", mert nem vagyok normális. Aztán most szinte ugyanolyan szavak hagyják el a száját a "nemzetközi helyzettel" kapcsolatban, mint amiért engem meg akart kövezni, bár még most se akar felfogni semmit az egészbõl, csak szorul a hurok körülötte és tempus fugit. Még pár hónapja is Máténak célozgatott, mikor vitte vissza a csepeli hévhez kocsival, hogy legyen önálló véleménye, nem kell elfogadni, amit mondok. Itthon nyerítettünk rajt. Látszik nem is értik, hogy nálunk tényleg mindenkinek szabad a szava, gondolat és nincs se titok, se tabu. Dimenziók választanak el, világok és évezredek.
99 #12 MORMOTA1968
- 2016-11-27 18:23
Imre! Vannak és lesznek is olyanok, akiknek például 26 év szívás se volt elég ahhoz, hogy rájöjjenek, 26 éve ide-oda rugdossák õket, mint egy labdát, a jobb meg a bal oldal között. "Még is csak jobb volt az MSZP, 2018-ban azokra kell szavazni!" "Nem! A Jobbikra!" "Nem! Én kitartok továbbra is a Fidesz mellett, hisz most ígérték meg, hogy 30%-al emelik a fizetéseket!" Kis buták, de máshol meg majd az árakat fogják hozzá emelni! Az emberek többsége javíthatatlan, hiába is akarnád szervizelni, (autós példával élve) nincs hozzájuk megfelelõ alkatrész. Teljes "agycsere". Apámék legalább már a chemtrailt elhiszik, de a politikai nézeteik (értsd: érdekek védelme és érvényesítése) semmit sem változtak. Apám már most készül a 2018-as választásokra és továbbra is a "DK" és Gyurcsótány nála a befutó, mert olyan szép nyugdíj pénzeket osztogattak az õ idejében (IMF) hitelekbõl. Ezerszer neki álltam elmondani nekik mit is jelent egy országnak az IMF hitel felvétele, hogy szórósan összefügg az ország szét rablásával (értsd: privatizáció) hiába magyaráztam el nekik mi a pénz és hogyan mûködik a pénzrendszer, egyszerûen semmit sem értettek meg belõle. Azért vagyok én ilyen "magányos farkas" mert nincs olyan ember a közelemben, akivel normálisan el lehetne beszélgetni ezekrõl a dolgokról. Nem baj! Ennyi normális ember között elférünk mi is, bolondok, akik csak hajtogassák a maguk hülyeségét, megállás nélkül! Még további évtizedek is eltelhetnek így, hogy semmi sem változik, még mindig nem eléggé rossz a helyzete az emberek többségének. A zsidó pedig megmarad továbbra is "SZENT TEHÉNNEK" akiket kritizálni, bármi módon bántani Isten elleni vétek!Akarom mondani, Jahve elleni vétek!
99 #13 MORMOTA1968
- 2016-11-27 18:33
Perle! Hol van már a Makarenkói szigor, elfújta az átkos, neoliberális szellemiség szele! Az én tapasztalataim is ugyan ezek, még családon belül is. Mi még tudtuk, hogy illik átadni a helyünket a buszon az idõsebbeknek, de a mai fiatalok többsége bunkó! Ami meg a kereszténységet illeti, ez a kereszténység nem az a kereszténység. A Jézusi tanítások, evangéliumok 98%-át teljesen kihagyták az 5000-szer átírt Bibliából. Azért, akármilyen is volt az "átkosban" mi még másmilyen tanítást kaptunk, bár úgymond "csövesek, huligánok" már akkor is voltak.
4 #14 Posta Imre
- 2016-11-27 18:45
Mormota, ha lenne, akkor ketten lennétek magányosak! Az "átlag" nem kaphat a kérdéseire választ, mert nincs kérdése és nem is tudja, hogy válasz is van.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
3,890,872 egyedi látogató