Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még egyszer 'Cion Bölcsei'-rõl!

BelföldEz a levél is már 4 éves és még SZM követte el. Régi "csúnya idõk", de remélem, hogy jól van! Amikor az ember el szeretné dönteni egy dokumentumról, hogy valódi-e, vagy sem, akkor az egyik legkézenfekvõbb módszer az, ha elõször megnézi, hogy valamikor korábban, hivatkozott-e már arra valaki.

Emlékszem, hogy amikor elõször hallgattam meg egy bizonyos Benjamin H. Freedman nevû, zsidó származású amerikai politikus 1961-es washingtoni beszédét, már akkor is rögtön kapaszkodókat kerestem a szövegben, amelyeket le tudok ellenõrizni.
Nos, aki nem tudná, hogy mirõl is beszélek, az nézze meg ezt:
Link
Aki pedig kételkedik abban, hogy ez az ember igazat beszél, annak ajánlom, hogy nézze meg, hogy valóban létezik-e, az a bizonyos „Balfour-nyilatkozat”!
Íme: Link

Sokszor, sok helyen, fel-fellángol a vita, annak kapcsán, hogy vajon a „CION BÖLCSEINEK JEGYZÕKÖNYVEI” nevû iromány, az valódi, vagy csak kamu.
Általában mindenkiben felmerül a kétely az írással kapcsolatban, mégpedig azért, mert általában az ember, amikor elolvassa, akkor rögtön az jut eszébe, hogy ez a dolog miért csak most került elõ? Miért most, vagy csak pár évvel ezelõtt hallottam errõl a dologról elõször?

Az én véleményem ezzel kapcsolatban nem igazán számít, mindenki döntse el saját maga, hogy valódinak tartja-e, viszont szeretnék ehhez mindenkinek segítséget nyújtani.

A kérdés tehát az, hogy fellelhetõ-e olyan írás, értekezés, tanulmány, stb., amely már régóta bizonyítja, hogy ezek a bizonyos „jegyzõkönyvek” már 50-70 vagy akár 100 évvel ezelõtt is léteztek?

A válasz pedig az, hogy: IGEN

A választ nem az ujjamból szoptam, hanem egy 1921-ben megjelent könyvbõl!
Ebbõl:

Henry Ford: A nemzetközi zsidó – A világ legfõbb problémája

Üzleti pályafutásának csúcspontján Henry Ford, az ipari szellemóriás megérezte, hogy vállalkozását minden erõvel el akarják venni tõle, és a pénzváltók kezére akarják játszani. Fordnak az a benyomása támadt, hogy e mûveletek mögött hatalmas zsidó pénzmágnások állnak.

A legkiválóbb kutatókat hívta az irodájába, akiket csak ismert, és azzal bízta meg õket, hogy alapos vizsgálatot végezzenek a nemzetközi zsidóról, és annak eredményeit jelentessék meg a Dearborn Independent címû lapban, amely akkoriban a Ford Motor Company hivatalos kiadványa volt. Ford nem sajnálta a költségeket, hiszen ez a kutatómunka a becslések szerint több millió dollárba került. A cikkek eredetileg a fent említett lapban, majd késõbb könyv formájában jelentek meg négy kötetben, amelyek nagy hatással voltak Adolf Hitlerre. Mára a Nemzetközi zsidó a Mein Kamf után a legnépszerûbb könyv világszerte, amely a zsidókérdést vizsgálja elfogulatlanul.

No, de nem csak azért ragadtam billentyûzetet, hogy pusztán egy könyvet ajánlgassak mindenkinek, én inkább megmutatom azt is, hogy mit írt Henry Ford a „jegyzõkönyvekrõl”.

Íme:
Link

A bizonyítékot a 6. fejezet szolgáltatja, melynek címe:
Bevezetõ "Cion bölcseinek protokolljába"
Link
Tény, hogy az 1921-ben megjelent könyvet késõbb magyarra fordító személy, nem „jegyzõkönyveknek” hanem „protokollnak” nevezi a szóban forgó irományt, de kétsége ne legyen senkinek azzal kapcsolatban, hogy itt ugyanarról a dologról van szó! Illetve akinek kétségei vannak, az olvassa el a 6. fejezetet és utána nem lesznek!

Van még kérdés???

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-11-27 11:18
Na vajon kik állnak a cion bölcseinek jegyzõkönyve mögött (is)? Részletes: http://magyarnemz...t=0#c63511

A jezsuitákról összegzés - Újratöltve: http://magyarnemz...;c_start=0
329 #2 gutai zub
- 2016-11-27 15:48
Meghalt 90 éves korában Fidel Castro

Mi köze van a cion jegyzõkönyve mögött álló á llapotokban?

A hivatalos statisztikák szerint is a néhány évig tomboló "náci" terrorizmus alatt 24 25 millió ember pusztult el.

A majdnem egy évszázados kommunista rendszerek borzadvényaiban 100 millióra becsülik az ártatlan áldozatok számát, hivatalosan.

Ez négy vagy ötszörös!

Mégis kit vontak felelõsségre, kit büntettek meg, kit húztak bítófára mint nürnbergben?

Ki van megbélyegezve ma, bárhol mert "komcsi" volt?

A szitok szó ma is náci, fasiszta, hungarista, esetleg ultra nacionalista, stb.....

Padányi Viktor említette meg, talán a nagy különbség az, hogy a kommunizmus csak gojokat üldözött, gyílkolt.............
4 #3 Posta Imre
- 2016-11-27 16:27
Kaméleon!

1926. Máltai Lovagrend segít Mussolini felemelkedésében.

Van egy érzésem: Castro már pár éve halott, de most jött el az ideje, hogy hivatalos legyen, mert a nevében még "kiegyezhettek" a zusa-nak nevezett cionista zsidókkal.

Guttai, a "kommunista" = zsidó. Igaz, hogy a naci is = zsidó, de a kommunistát nehezebb lenne tagadni, bár itt bármit lehet tagadni, sõt az ellentettjét is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,405,318 egyedi látogató