Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidók csinálták az ukrán éhínséget is

BelföldPedzik má'! Bár azt nem ragozzák, hogy a mostani "vezetõk" is mind zsidók és zsifásszopó szabadkõmûves tetvek, de majd csak elmonnyák má' hivatalosan is! Vörös festékkel öntötték le a holokauszt-emlékmûvet Ungváron.
Ismeretlenek vörös festékkel leöntötték, és antiszemita tartalmú röplapokkal körbeszórták az idén októberben felállított holokauszt-emlékmûvet Ungvár központjában - adta hírül hétfõn a mukachevo.net munkácsi hírportál.

A szombat éjjel történt vandál cselekedetrõl a hírportál szerint a – magukat ismeretlen kárpátaljai nacionalista felkelõknek nevezõ – elkövetõk tették közzé az információt a helyszínen készült fényképekkel együtt. A híroldal által közölt fotókon kapucnit és álarcot viselõ három fiatal látható, akik közül ketten vörös festéket locsolnak az egykori ungvári zsinagóga falánál található, a magyar kormány támogatásával készült emlékmûre és a körülötte lévõ térre, miközben harmadik társuk röplapokat szór az emlékoszlop köré.

A röplapok felsõ részén kétoldalt sarló, kalapács és Dávid-csillag látható, a jelképek között a Holodomor (a Sztálin által mesterségesen elõidézett nagy ukrajnai éhínség) 1932-1933 felirat, míg alul nagy betûkkel az


„Emlékezz, ki gyilkolta a népedet!”

szöveg olvasható. A hírportál szerint az elkövetõk közölték, hogy tettüket bosszúnak és emlékeztetõnek szánták azzal kapcsolatban, hogy kik ölték az ukránokat, mert – mint állították – „az NKVD (sztálini titkosrendõrség) zömmel zsidókból állt, akik éheztetéssel tudatosan irtották az ukrán népet”.

A kárpátaljai rendõrségen a munkácsi orgánum érdeklõdésére azt közölték, hogy a sajtóból értesültek a vandál cselekedetrõl.
Ukrajnában múlt szombaton emlékeztek a holodomor évfordulójára.

Az éhínség idején egyébként Ungvár nem Sztálin Szovjetuniójához, hanem Csehszlovákiához, a holokauszt alatt pedig Magyarországhoz tartozott.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-11-28 20:06
Na, ezért csinyálták ezt az "mellékhelyet", hogy ilyen performansz készülhessen!
www.mukachevo.net/Content/img/news/174/p_174755_3_slidertop2.jpg
267 #2 Perle
- 2016-11-28 21:08
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-11-30 19:55
Kár, hogy ezt a történelmi tényt nem ismeri minden Ukrán, pláne azt a valós idejû tényt, hogy a mostani népirtásért is õk a felelõsek és hogy a vezetésük is ezekbõl áll. Katyn-i tömegmészárlást is zsidók hajtották végre. Errõl beszélt Harold Rosenthal is "A rejtett zsarnokságban". Ahová bemennek, ott teljes nagytakarítást hajtanak végre. Az Ószövetségben is le vagyon írva, hogy "minden népet kiirtok elõled, ahová bemégy". És az óhéberek se kíméltek senkit és semmit,
akik bûnözõi ma se kímélnek senkit se, ugye? A zsidók által elkövetett népirtások áldozatainak mikor állítanak emlékmûveket? A lista hosszú és több földrészre kiterjedõ. Steven Spielberg mikor forgat hollywoodi filmet a 300 millió amerikai indián holokausztjáról?
4 #4 Posta Imre
- 2016-11-30 20:09
Sztálinék jól elõkészítették Szovjetunió lerohanását. Szinte kinyitották a kaput a náciknak. Ukrajnát, Beloroszt sikerült is jól legyepálni. Most is hasonló operáció zajlik.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UkWvS0DEkfU[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,398,366 egyedi látogató