Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros György korábbi embere lesz Trump pénzügyminisztere

KülföldLhetne másik zsidó is! Ja, nem. Nem lehetne! Steven Mnuchin megerõsítette, hogy felkérte az új elnök. A vállalatok adóját csökkentené. Steven Mnuchin, a gazdasági válság felelõseként számon tartott Goldman Sachs volt igazgatója szerdán a CNBC televíziónak megerõsítette, hogy Donald Trump felkérte a pénzügyminiszteri tisztségre.

A pénzügyminiszter-jelölt elmondta: legfõképpen a vállalati adók csökkentésére fog koncentrálni. Szerinte ez hatalmas gazdasági növekedéshez és hatalmas jövedelmekhez vezet majd. Úgy véli, a legtöbb adócsökkentés a közepes jövedelmûek számára lesz kedvezõ.

Donald Trump kampánya során Mnuchin volt a kampányfinanszírozás felelõse. Korábban a Goldman Sachs mellett a Dune Capital Management-nél és Soros György alapkezelõjénél is dolgozott. A Dune Capital hollywoodi filmeket finanszírozott, köztük az Avatart.

Kedden este Wilbur Ross 78 éves befektetési bankár jelentette be, hogy felkérést kapott a kereskedelmi miniszteri pozícióra. Õ fõleg arról ismert az amerikai üzleti életben, hogy csõdbe jutott vállalatokat szanált az acél-, textil- és széniparban.
Link

Hozzászólások

329 #20 gutai zub
- 2016-12-02 19:47
Kedves Bivaly,

Te is azon "nagyon" kevesek közé tartozol, akik nem barátokat gyûjtenek itt, nem cukroskodnak, nem osztanak észt, mert én csak jobban tudom.

Mondanivalódnak súlya van, egy felszínes súlytalan környezetben.

Mert végül is, és szerintem a legfontosabb: magunknak tartozunk ezzel, és csak ránk tartozik.............
238 #21 bivaly
- 2016-12-02 20:50
Kedves Gutai !

Köszönöm felismerésed, és elismerésedd ! Csak a véleményemet írom le, nem vágyom végbél polírozókra, még áttételesen sem. Posta Imrét sem fetisizálom, nem "szeretem", mint írta , õ sem engem, de ez a lényeg ! Mi itt nem politikai seggcsókosok vagyunk ( nagyon kevesen ám !), hanem bizonyos dolgokat azonosan látók ! Ez a lényeg. A többi smafu ! Önfényezés, és a gyengeelméjûség számtalan variójációjának tündöklése. Nagyon jól tudom, hogy a "Nagy Testvér" szeme és füle itt van. Bizonyára a személyem igen bosszantja õket, de ameddig csak ugatok, minden rendben van. Szoktam fülbe is súgni ! Azt nem hallják. Tenni semmit ! Azt azonnal látják, de a hangya a fülbe, észérvekkel, hohó, az az igazi ! És tudod kedves Gutai, nem ám titokban ! Nyilvános helyeken, hogy " a reformok kurva jól mûködnek ", mivel nem mûködik semmi ! Oszt a rühes proli-paraszt kussol, és merõen néz maga elé, mert nem csak találva van, de agyon lõve ! Pillanatnyilag ez a legnagyobb lehetõség !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,615,327 egyedi látogató