Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó terrorizmus

GondolatokMa rövid lesz a hírek. Úgy tûnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehetõ legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetõt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerõsöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy elõadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethetõ vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzõk nem értik mirõl is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cselérõl van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkõmûves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erõsödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelõtt sem mûködhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, errõl õk maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelõ konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységérõl a vallási eltévelyedésrõl, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebbõl a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötõdik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bõre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyûlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerû és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetõséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktõl hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni õket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az õ megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elmébõl! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhetõ, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehetõ leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lõsz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az elsõ adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendõr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nõvel is végeztek az elkövetõk, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva mûvelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemû azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idõ még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergõdni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a fõnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvetõ irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédõ magyar férfinak és nõnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig errõl a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szervezõdésrõl tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselõiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak.
· postaimre - 2011 05 05 ¦ 16:03:32 · 35 hozzászólás · 62080 megnyitás · Nyomtatás

Hozzászólások

83 #20 Sbert
- 2016-12-08 17:37
Imre!
Köszi, de "követlek" egy ideje....
Megvan szinte mind, amit itt ajánlasz, a linkben. Így már közelebb vagyok a Kép-hez. Bevillant.
Nem vagyok újkeletû követõje Munkásságodnak.
Lehet ez is baja ám évek óta "bizonyos köröknek" is velem.
De le sem szarom, mit gondolnak errõl (is), és Tudják is! Mert szoktam ismételgetni, adott esetekben, bõven.
:)
Áldás!
99 #21 MORMOTA1968
- 2016-12-08 19:21
Spartakusz! Tele a tárhely.
12 #22 spartakusz
- 2016-12-08 20:11
nincs tele - de küldheted ide is ktbektbe@gmail.com

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
4,606,391 egyedi látogató