Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó terrorizmus

GondolatokMa rövid lesz a hírek. Úgy tûnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehetõ legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetõt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerõsöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy elõadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethetõ vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.


Az USA sorra bukja el eddigi bástyáit és az elemzõk nem értik mirõl is van szó. Persze lehet, hogy Rotschildék csak egy újabb cselérõl van szó és az orosz és kínai, indiai nyomulás mögött ugyanaz a háttérhatalom pengeti a húrt, mint amely a szabadkõmûves páholyok beavatottjaiból csinált nálunk is politikusoknak látszó zsidó kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe Júdeával-t és mélyülök el Istóczy, Egán Ede,…tevékenységében, kimunkált, felszínre hozott és bizonyított Igazságában, úgy erõsödik meg bennem a tudat, hogy a zsidóval nem lehet ember módjára bánni, viszont leölni sem szabad oly könyörülettel, mint egy állatot. Okosabban, de könyörtelenebbül kell velük elbánni, szeretettel, hideg fejjel, mindenféle erkölcsi aggály nélkül, az írmagjukat is eltaposva. Istóczy bizonyította, hogy ez parlamentáris körülmények között már 125 évvel ezelõtt sem mûködhetet, ma meg már nem is törekszik rá értelmes ember, s ha valaki oda bekerülne, akkor is olyan szándékkal és tettel kell viseltessen, hogy az a zsidó hordát ott helyben robbantsa szét. A zsidó nem méltó az ember névre, errõl õk maguk tettek tanúbizonyságot. Egy az ismert világot körbeölelõ konferenciát kell tartani a zsidók eddigi tevékenységérõl a vallási eltévelyedésrõl, amin keresztül sikerrel rontották meg az emberi lelkek zömét és fanatizálták az ellenük fordulókat. Tisztán a logika és a bizonyítékok terhe mellett kell nyilvánosan kimondani, hogy a zsidónak pusztulnia kell ebbõl a világból, mert nem való ide!

A teljes fronton megvívandó harc áldozatokat követel, de zsidó nem maradhat egy szál sem, mert ami hozzá kötõdik, az szennyes, embertelen és gonosz. Ez az ítélet már többször kimondatott, de az emberi humánumnak nehéz elfogadni azt, amit még nem sikerült átérezve megértenie. Ez nem faji, kisebbségi sem felekezeti kérdés, de még csak nem is ideológiai posztulátum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot eltávolítva a bõre alól annak életét veszi. A zsidó maga a bizonyság arra, hogy nem ember, sem nem állat, hanem valami idegen faj, megtestesült rettegés és gyûlölet, amely az emberiség pestiseként bizonyította be, hogy kiiktatása szükségszerû és elkerülhetetlen végzete.

Minden lehetõséget ki kell használni, hogy pusztulásukat önkezüktõl hajthassák végre, s ennek érdekében rettegésben tartva egyre nagyobb végzetes hibára kell sarkallni tudatosan terelni õket. Rá kell tudni ébreszteni az egyik zsidót arra, hogy a másik zsidó még nagyobb ellensége és az õ megmaradását annak megsemmisítése szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel és oktatólag elérni. A „jó zsidó fogalmát” a zsidó fogalmával egyetemben kéretik törölni minden elmébõl! Ha lenne olyan, az már nem zsidónak mondaná magát. Ne mocskoljuk össze a kezünket velük, ha ez elkerülhetõ, ha pedig már nem – egyre elkerülhetetlenebb-, akkor a lehetõ leggyorsabban és leghatékonyabb munkát végezve kell az „operációt” végrehajtani. Ha helyzet van, már nem állsz szóba vele, nem egyezkedsz, hanem lõsz! Addig viszont kelts benne félelmet, bizonytalanságot és tudasd vele, hogy az elsõ adandó alkalommal a nyakára lépsz, ha rendõr, ha bankár, ha bármi más is most még – átmenetileg.

Nem vicc ez már.

A Lukoil toppmanagerének 16 éves lányát brutálisan összeverve, a felismerhetetlenségig szinte szétroncsolva találták holtan a napokban. Egy másik nõvel is végeztek az elkövetõk, szintén ilyen módszerrel. A „játék” eldurvul, s amit nálunk a cigányokat felhasználva mûvelnek a zsidók, az már indokolttá tesz bárminemû azonnali gyors reagálású beavatkozást. Idõ még mindig van a felkészülésre, de fogy, fogytán a türelem is. A palesztin „kiegyezés” álcája jó indok lehet, hogy Izrael elkezdjen végre vergõdni és megindulhasson a menekült-áradat Magyarország felé, a betelepülési pontokat megszállva. Gondoskodni kell arról, hogy ne legyen kedvük ide jönni és biztosítani kell minden zsidjat, hogy itt még nagyobb megrázkódtatásban részesülhet, mint a cionista eddigi átmeneti szállásán.

A háború már zajlik és az antiszemita, amennyire csak lehet az adott körülmények között. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de hát a fõnökei a kazárok meg nem is zsidók, így nekik mindegy mi tetszik nekik és mi nem.
Ahogy most látom, a gazdasági részét a dolgoknak, a két alapvetõ irányvonal egymás mellett halad.

„Minden az enyém! szólt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédõ magyar férfinak és nõnek (Istóczy néha antijudaistának is nevezi ezt a megközelítés)!
Mai szóhasználattal élve mindaz, amit eddig errõl a fajnak, vallási szektának, népcsoportnak nevezett szervezõdésrõl tudunk, az minden tekintetben kimeríti a TERRORIZMUS kifejezés összes aspektusát, s képviselõiket minden skrupulus nélkül tekinthetjük terroristáknak.
· postaimre - 2011 05 05 ¦ 16:03:32 · 35 hozzászólás · 62080 megnyitás · Nyomtatás

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-12-04 11:57
Új Izrael ( régi nevén Magyarország) minden polgárának békés szombatot kívánok! Shalom Izrael!

Sokan kérdezik tõlem, hogy mi lesz Magyarország új himnusza. A válasz egyértelmû. ;) Szerintetek mikor tegyük kötelezõvé?


[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PiVvGAvm7j8[/movie]

https://www.faceb...mp;theater
2 #2 gerry
- 2016-12-04 14:21
Látszik, hogy provokáció, de az is egyértelmü, hogy ez a zoltai ivadék kivívta magának az emberek megvetését...

http://www.postai...aratai.jpg
www.postaimre.net/kepek/ZoltaiAndreaBaratai.jpg
csak néhány hozzászólás (nekem tetszenek)
4 #3 Posta Imre
- 2016-12-04 15:24
Gerry, te honnan-mibõl látszik? Elsõnek úgy véltem, ezt én írtam, mert az én retyorikám, aztán sajnálattal tudomásomra vettem, hogy zoltai név alatt jelent meg. DE NIÉRT? Ha én írom, a kutyulit se érdekli, így meg megvetõdés trágya? Még a tv-ben is benne lesz? Nem érteni!
146 #4 satu
- 2016-12-04 15:25
Azért az is érdekes, hogy két hete fegyveres örök védik a dohány utcát...
Vajon miért?
329 #5 gutai zub
- 2016-12-04 15:26
A "zsidó terrorizmus és Magyarország"

Ugye aztat tudni illik, hogy a Fidesz és a Likud párt testvérek.

Likud Párt?

Sok sok évvel ezelõtt egy újságíró méltatta a Likud párt alapítóját egy beszélgetésben (Monahéim Begin t) mint "Közel Kelet legnagyobb terroristáját"

Begin mosolyogva hárította el a bókot: "én nem közel kelet legnagyobb terroristája vagyok, hanem az egész világé"

Ezek után legyünk büszkék a fideszre.................
131 #6 lalapapa
- 2016-12-04 15:43
Rosszul sul el mint a kiskutya farka,
a tudast nem csak baromsagra hasznaljak a neten,
bar buzzul izgul a fiatalsag,
de van ki tudni akarja a sok gazemberseg
fo fo okat es igen csak
tele meg a kutya fasza is a
vakkantasokkal meg hat
a kaparassokkal,
:os_ezt-ni
318 #7 Kimi
- 2016-12-04 16:31
Az Euró ma 314. Mint PI nem vagy veszélyben.
116 #8 livia
- 2016-12-04 18:45
No, mindenki furcsán néz rám, mert sajnos nyíltan kinyilvánítom gondolataimat, nos visszavettem, majd januárban folytatom. Lassan már én vagyok a nagy dilemma. No, de azért mindenkinél ott ég a nagy adventi koszorú gyertyája. A látszat a lényeg. No, és mellesleg nyaljunk már egyet. No, én csak akkor, amikor eloltom az adventi gyertyát. Külsõség, aztán belül a nagy fekete lyuk, amikor fázom éjszaka, akkor keresem a fekete lyukat. Betakarom, és megszûnik.
116 #9 livia
- 2016-12-04 18:48
Majd elfelejtettem, köszönöm ezt az összefoglalót.
99 #10 MORMOTA1968
- 2016-12-05 04:42
Korom ellenére is szeretem az igényesen elkészített animációs filmeket és mivel nagyon dicsérték az egyik legutóbbi ilyen filmet, "Kis kedvencek titkos élete" hát megnéztem. Nagyon színes, nagyon látványos, tele akcióval, humorral, na de a mondanivalója! És állítólag 6 éves kortól ajánlott. A filmet elkészítõ cég, amely a "Gru-t" is jegyzi, igen ismerõsen csenghet sokunknak, legalábbis nagyon hajaz valamire. "Illumination Entertainment". Mindenféle állatok, akiket az emberek hagytak el, bandába verõdve élnek lent a csatornában és "GYÛLÖLIK" azokat az állatokat, akik gazdikkal élnek együtt. Az embereket meg még jobban. Egy kicsi fehér nyúl a vezérük, amely olyan szavakat üvöltözik többször is a filmben, hogy "álljunk bosszút" "halál rájuk" és hasonlók. Nekem már a Walt Disney féle "Hófehérke és a törpe" is eléggé megdöbbentõ volt, na de hogy egy animációs mesében ennyire nyíltan reklámozni az erõszakot, gyûlöletet! Mikortól is lehet a megfelelõ irányba eltorzítani egy ember szellemiségét? Mikortól kezdve a legfogékonyabb egy ember bizonyos dolgok befogadására? Hát persze, hogy gyerek korától. Errõl szól "Jet Li" "Nyakörv" címû akciófilmje is, hogyan neveljünk egy gyerekbõl egy szófogadó kutyát, megfelelõ "IDOMÍTÁSSAL!" Biztos nem mindenki rajong az animációs filmekért felnõtt fejjel, bár ezek családi filmeknek számítanak, de érdemes megnézni ezt a filmet és levonni belõle a tanulságokat. Szórakoztatva mérgezik meg a gyerekek tudatát, szellemiségét, talán egy életre. És mit várhat az emberiség egy ilyen generációtól, amely ilyen filmekbõl tanulja meg, hogy mi a fontos az életben. Persze a filmnek vannak más, pozitív tanításai is, de azért érdemes volna kivesézni, valójában mirõl is szól, szólnak ezek az animációs mesék. Nem tudom miért csodálkozunk azon, hogy milyenné tettük a világot, mikor már réges-régen kivették a kezünkbõl az oktatás, nevelés gyeplõjét és akkor még a vallási hülyítésekrõl nem is beszéltünk.
238 #11 bivaly
- 2016-12-05 06:18
A Kádár korszakban a párttitkárok, és szakszervezeti vezetõk minimum 90 %-a zsidó volt. Mi változott ahhoz képest ? 100 % lett az arány. Kapcsolj be egyetlen "közrádiót" meg "köztévét", mit látsz ? Kohn föderációt, csak és kizárólag. Mert " Magyarország szeretlek" ! Nézzetek bele öt percre ! Csak erõs idegzetûeknek ! A "magyar" Parlament ! Írószövetség, az összes egyetem, a teljes oktatás, a teljes gazdaság, kár felsorolni, csekély kivétellel minden. Ez lett itt provokatívan kimondva. Erõs háttér bíztatással.
83 #12 Sbert
- 2016-12-05 17:37
Imre!
Hol a könyv, vagy egy link?!
Elolvasnám, csak hogy képben legyek!
Üdv.:
Róbert
9 #13 vala_ki
- 2016-12-06 17:17
Magyarország kilép egy nemzetközi antikorrupciós programból http://index.hu/b...rogrambol/
4 #14 Posta Imre
- 2016-12-06 18:08
Sbert, itt nézz szét! http://magyarnemz...nloads.php

Valaki, kilép a nemzetközi korrupcijóból? Mosmá csak hazaji, háztáji, kibuc-környéki lesz? Hááát, ezt híjják nemzetközinek. Ultrana-cion-alista!
118 #15 keepfargo
- 2016-12-07 12:47
spari
en kovettem a tanacsodat, meghallgattam ezt a Halaszt -de se a terrorista kifejezest, se Posta Imre nevet nem hallottam.
Szoval a kerdeseim ezek utan: ki nevez kit, terroristanak, es ki es miert basztatja Postat?

(Egyebkent sem ujat, sem kezzelfoghatot nem mond Halasz, de azt jol, majdnem ugyesen :) )
Kubinyit meg nem is hallani a hatterbol, (tan' jobb is ?)igy hat egeszeben elvesztegetett ido volt...jo ha tudjatok.
4 #16 Posta Imre
- 2016-12-07 20:35
A Shell betette lábát Iránba

Elõzetes szerzõdést írt alá több közös projekt megkezdésérõl szerdán a Royal Dutch Shell és Irán nemzeti olajvállalata Teheránban - közölte az iráni olajminisztérium. A szankciók megszûnése óta ez lenne a Shell elsõ projektje az országban.
http://www.origo....anban.html
267 #17 Perle
- 2016-12-08 12:36
Meghalt a holotúlélõ, aki a Führernek pént hamísított:
http://vs.hu/maga...paign=main
9 #18 vala_ki
- 2016-12-08 12:46
A Napur tervezi a piramis mellé a földalatti kibucot
kep.index.hu/1/0/1420/14209/142090/14209090_9360e4c9350248fca5792030e62755b6_wm.jpg http://index.hu/u...mi_negyed/
267 #19 Perle
- 2016-12-08 16:50
Kíber támadás érte Kruppékat. Õk gyártják a Izraelnek odaadott ( eladott???) delfineket is.
http://www.dw.com...a-36695341
Lehet ismét ájvékolni.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
4,708,119 egyedi látogató