Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az osztrákok már megent zsidót 'választottak'!

GondolatokSzia Imre!
Sajnos csak szombat éjszak 11 óra felé jelentkezett Bárki Éva ezzel a levéllel és terjesztésre így nem volt nagy lehetõség.
A volt osztrák titkosszolgálatokat felügyelõ igazgató könyvébõl van néhány oldal kifényképezve, amelyben kiderül, hogy az osztrák Friedensstiftung egy keleti-kémközpont volt (annyira infiltrálták) és Ausrüstung (fegyverkezés) témában Van der Bellen megbízást adott Peter Pilz-nek. ha elolvasod mind az 5 oldalt, akkor láthatod, hogy milyen rizikót jelentett ez a Van der Bellen Ausztriának. Eléggé küödösen van leírva, ahogy ez lenni szokott, de egy régi bécsi egyetemista, kelet-Európából meglátogatja újra Bécset és egy titkos-szimatnak elmondja, hogy a Stasi-nál látott egy pofát, aki most magas pozicióban dolgozik az osztrák kormányban. Ez a jelentés eljutott Michael Sika-hoz, az igazgatóhoz, aki kérte Klestillel és Vranitzkyvel a találkozást, hogy értesitse õket. Itt Sika nem említ még nevet, de 2 oldallal arrébb aztán elõrukkol 2 névvel: (sárgával kiemelve) Van der Bellen és Pilz.

Gondoltam jó ha tudsz róla, hogy megint milyen gennyes, és zsarolható zsidó alak jutott fel egy ország vezetõi pozíciójába.
Zsidó származása nagyon titkolva van, de érdekes módon Litvániából menekülgetnek a 2. vh. alatt és több országban is élnek, majd tovább menekülnek.
Rendkívüli módon reméltem, hogy úgy Ausztriában, mint Olaszországban végre a nemzetet képviselõ politikusok kerülnek hatalomba.

Van még más hírem is, de azt külön levélben, mert mennem kell a városba a nyugdíj ügyeinket rendezni.

üdv
István
_____________________________________

Következzenek a bevezetõm, amit a saját fb oldalamhoz írtam (és máshova is), meg mellékletben a könyv kivonata. Egyszer az egész pdf-formátumban és egyszer meg minden oldal külön fénykép vagyis jpg-formátumban. Felhasználhatod az egész levelemet és a mellékleteket tetszésed szerint!

SÜRGÕS és FONTOS!!! Van der Bellen kelet(német) kém! -állítja könyvében az osztrák belügyi kémelhárítás és hírszerzés volt fõnöke. TERJESSZÉTEK!!! MA VAN A VÁLASZTÁS!!!
__________________________________________
Az éjszaka kaptam levelet Dr. Eva Maria Barki-tól, a bécsi nemzetközi jogban szakosodott ügyvédnõtõl.
A levélben kémkedéssel vádolja Van der Bellen-t, akire ma az osztrák államelnöki tisztségért szavaznak Ausztriában!
Hofer egy nyílt vitában kémkedéssel vádolta a Michael Sika könyve alapján. Michael Sika az osztrák titkosszolgálatokat felügyelõ igazgató volt sok éven keresztül. A levél is és a könyvbõl másolt oldalak is német nyelven íródtak! A súlyos vádat megfogalmazó rész sárgával ki van emelve! terjesszétek minden ismerõsötöknek, akik Ausztriában laknak!
__________________________________
Sehr geehrte Redaktion !
Sehr geehrte Wählerinnen und Wähler !
Im Anhang finden Sie die Textstelle aus dem Buch des langjährigen Generaldirektors für die Öffentliche Sicherheit Michael Sika, aus welcher Norbert Hofer in der Diskussion mit Van der Bellen zitiert hat und von ihm deshalb der Lüge bezichtigt wurde.
Bitte beachten Sie auf Seite 151/152 den gegen Van der Bellen als Auftraggeber und Peter Pilz als Mitarbeiter an Forschungsaufträgen zum Thema Rüstung geäußerten Verdacht der Spionage für den damaligen (kommunistischen) Osten.
Mit besten Grüßen
Eva Maria BarkiHozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-12-05 15:29
Kedves István,

" rendkívüli módon reméltem, hogy úgy Ausztriában, mint Olaszországban, végre a nemzetet képviselõ politikusok kerülnek hatalomba"

Itt hagytam abba az olvasást.

politikusok kerülnek? hatalomba? nemzetet képviselve?

Ez komoly?

István hány éves vagy? Jól vagy?
4 #2 Posta Imre
- 2016-12-05 16:05
Gutai, nem titok ez, csak lemaradt a másolásból. István nagyon benne van a nemzeti kakaósban. Aktív és nem is titkos. Pár cikke már került föl.

Dr. Ing. István Sebestyén
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Private adress:
Winzerhalde 92
CH-8049 Zürich
0041-43-818 44 44 - Tel.
0041-79-818 44 44 - Mobile
dr.sebestyen.istvan@gmail.com
Skype: dr.sebestyen.istvan
272 #3 Kameleon
- 2016-12-05 18:07
Kiegészítések a cikkeimhez a Posta Imrével folytatott levelezésem alapján: http://postaimre....;c_start=0
33 #4 vizilo
- 2016-12-05 18:41
Ujat nem mondtatok ezzel a cikkel sajnos mint mindenhol a ( Gyökér osztrák )) tömeg legtöbször csak a Krone Zeitun-got olvassa amit ( Khon-ék ) pénzelnek. A lakosságtol bevasalnak akarva akaratlanul azért hogy félre tájékoztassak a tömeget . Tölem 38 Jurot 2-honaponként lehuznak és semmit nem tudok tenni ellene már nagyon rég nem erdekelnek a cion média hirei !Hofernek egy hibája van nincs körbemetélve !
9 #5 vala_ki
- 2016-12-05 18:43
Érdekes kisérleteket végeznek mostanában
"A kísérletben elõször egy összeesküvés-elméletet kifejtõ rövid elõadást kellett meghallgatniuk a tesztalanyoknak a Magyarország ellen fenekedõ zsidó összeesküvésrõl, ami az EU és a bankrendszer irányításán keresztül igyekszik leigázni a világot, de azon belül is elsõsorban a magyarságot."
http://index.hu/t...s-hivokre/
238 #6 bivaly
- 2016-12-05 20:54
Hát a Habsburgok után kit választanának ? Egy másik Habsburgot, csak álnéven. Ordít a fasziról a pedigré. Tapsolt is "Európa", értsd, brüsszeli Kohn föderáció.
254 #7 mujko
- 2016-12-07 18:21
Ott ahol a Rothschild familia született mit is választhatnának meg .

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
4,610,897 egyedi látogató