Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hamarosan lehull a lepel Soros György magyarországi ténykedésérõl

BelföldA listán az egyik orbán, a másik morvai...és a sok párt mindegyike, a sok zsió mindegyike és a sok cigány mindegyike. IH, meg a lázár jani elmennek a bús büdös PIcsába! Januárban tiszta képet kaphatunk a Soros-birodalom magyarországi ténykedésérõl, mivel az Információs Hivatal már az év elején dönthet a milliárdos befolyásolási kísérleteit feltáró beszámoló részleteinek nyilvánosságra hozataláról – írja a Magyar Idõk.

A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke, Németh Szilárd a lapnak elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a közvélemény is pontos képet kapjon arról, hogy a Soros Györgyhöz közeli, magukat civilnek hazudó szervezetek miként avatkozhatnak bele a magyar belpolitikába.

Németh Szilárd arra számít, hogy akár már januárban eldõlhet, hogy mi kerülhet nyilvánosságra a Soros-aktákból, melyeket az Információs Hivatal készített a tõzsdespekuláns magyarországi befolyásszerzési kísérleteirõl.

A Magyar Idõk kérdésére a bizottság alelnöke elmondta, hogy tudomása szerint a dokumentumok titokgazdája a polgári hírszerzés fõigazgatója, Pásztor István vezérõrnagy, aki jelenleg azt vizsgálja, hogy a beszámoló mely részleteit és milyen mértékig ismerheti meg a közvélemény anélkül, hogy sérülnének Magyarország nemzetbiztonsági érdekei.

A Soros Györgyhöz köthetõ szervezetek (mint például a K-Monitor és a Transparency International) korábban többször is feljelentették Magyarországot a Nyílt Kormányzati Együttmûködés elnevezésû nemzetközi kezdeményezésnél, ahonnan most kilép hazánk.

Elemzõk szerint a nemzetközi egyezményben Soros György milliárdos spekulánshoz köthetõ civil szervezetek álfüggetlen szakértõi mondanak ítéletet a tagországok korrupciós helyzetérõl, ezzel elferdítve a tényeket. A magyar külügy szerint a szervezet a jó kormányzati gyakorlatok megvitatása helyett egyes országok megleckéztetésének terepévé vált.
Az amerikai demokrata vezetés számos ponton kapcsolódik a Soros-birodalomhoz. Az Egyesült Államok korábban többször megpróbált beleavatkozni a magyar belügyekbe.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-12-10 11:53
Az IH dönthet, de nem fog dönteni addíg, amíg a vén saras el nem patkol.
329 #2 gutai zub
- 2016-12-10 13:40
Ez a kurva lepel tartja magát, nem hullik le

Az elhülyült egy dimenziós világunkban, hülyék és egy dimenziós alakok kellenek, hogy mindenki "megértse" mi is történik.

Amerikában a trump majd viharos változásokat okoz, Németországban a mutti merkel elintézi a migránsproblémát, putyin egyedül gyõzedelmeskedik Szíriában, soros gyuri birodalmát a magyar belsõ "elhárítás" semlegesití, mert itt mindenhol csak lecserélhatõ, újra megválasztható pofázmányok vannak csak.
Ezeket kell figyelni, és szabad a világ

Dehogy látszik ki a lóláb mindenhol, ugyan már, leplezzük le a rossz soros gyurit és birodalmát.............
118 #3 keepfargo
- 2016-12-10 14:28
majd ha kiderul hogy annyira sulyosak a dolgok (visszaeles, vesztegetes, vagy akarmi) legfeljebb titkositani fogjak olyan jo 30 evre vagy mi, aztan megyunk tovabb...
4 #4 Posta Imre
- 2016-12-10 14:36
Embörök, hát hol éltek? Az egész "rendszernemváltás" de már elõtte is rablógazdálkodás mellékterméke vót, van. Mindenki benne van, aki az elmúlt években "politizált" és háttéremberük, gazdasági szagértûjük, szekértolójuk volt. Ebben az országban, de máshol is alig akad nem csak tiszta tudatú, de tiszta kezû ember is.
33 #5 vizilo
- 2016-12-10 14:51
Nem ártana Mathauzent renoválni !
154 #6 kakas
- 2016-12-10 16:34
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=64Bcu0-K8Tk&feature=youtu.be[/movie]
238 #7 bivaly
- 2016-12-11 08:11
Kedves Gutai !

Miért nem látod be, hogy tévedsz ? Itt csak is egyedül Soros Gyuri a hunyó ! Õ mozgat minden szálat,és csak is saját zsebbõl.
Semmi féle civilnek álcázott titkosszolgálati gittegyletek, meg Mókus örsök nem játszanak szerepet ! Teljesen hibás összeseküvés elméleted van. Nem ?

Nem hát ! Soros az utálatos kép. Lehet köpködni, meg vele üzengetnek, elõtérben tartják, jó kis paraván, és osztja a pénzt ész nélkül, a hülyeség és aljasság borítékjában. Még, hogy lehull a lepel !? Azért van a médiának nevezett szarkülönítmény, hogy újságírás címen vakságban tartsa az egyébként látókat ! A világ ilyen csapatokat használ ledarálni a hétköznapok érthetõségét. A francokat hull le a lepel, de annyira jó ezt hazudni, mert akkor jólértesültnek, és bizalomra méltónak tûnik az újságíró, meg az újságja, meg a tv-je, vagy a rádiója. Hazudnak ezek egytõl egyig, csak kicsit másként, kell a változatosság, meg a sötétben tartás a népnek, ne hogy már tudatába kerüljön önnön tudata.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
3,407,507 egyedi látogató